💎چگونه با زبان بدن مناسب به دیگران حس خوب منتقل کنیم؟
🔴برای همه ما پیش آمده که در شرایط بحرانیه آشنایان،دوستان و اطرافیان قرار گرفته ایم و نتوانسته ایم با کلمات مرهمی بر زخمهای آنها بنهیم. گویا زبان گفتار کمک کننده نبوده است.
✅بهترین حرکات غیرکلامی(زبان بدنی) که می تواند در شرایط بحرانی به افراد آرامش و انگیزه بدهند عبارتند از👇
⭕️سریعتر حرف ردن
⭕️تغییر در لحن صدای
⭕️حالت بدن باز
⭕️کف دستهای باز
⭕️تماس چشمی ادامه دار
⭕️لبخند
⭕️منعکس کردن زبان تن طرف مقابل
⚠️برای زنان رو به رو ایستادن، نزدیک ایستادن.
⚠️برای مردان در یک زاویه ۹۰ درجه قرار گرفتن
💢وقتی به کسی انگیزه خوبی می دهید احتمالا می بینید که مردمک چشم های او گشاد شده است. او به احتمال زیاد سرش را به علامت تایید پایین می آورد و به گونه ای رفتار می کند که انگار شما نظر او را بازگو کرده اید!
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🔴همسر بی عیب ؟؟!!
💠مبادا دخترها و پسرهای جوان که حالا با هم ازدواج میکنند، خیال کنند که همسرشان باید یک #فرشته باشد، نه اخلاق بدی، نه عیبی، نه نقصی، هیچی نداشته باشد. نه این #اشتباه است. هیچ مردی و هیچ زنی را شما پیدا نمیکنید که یک عیبی، نقصی، ایرادی نداشته باشد.
💠 حالا این یکی که نصیب شما شده یک ایرادی دارد، دیگری ممکن است این ایراد را نداشته باشد، اما یک ایراد دیگر دارد. #مبادا بگویید که آره! ای کاش که مثلاً شوهر ما یک کسی بود که این عیب را نداشت! بدانید که آن کسی که این عیب را ندارد او یک عیب دیگری دارد.
💠 با هم #بسازید، بااخلاق هم بسازید، با عیبهای هم بسازید. البته یک عیبهایی هست که قابل برطرف شدن است، آنها راسعی کنید برطرف کنید. یک عیبهایی هم هست که نه، عیب جسمی است، عیب روحی است، قابل برطرف شدن نیست، خب آنها را هم باید #بسازید. اشکالی هم ندارد. و بدانید که «ارزش به تقواست.» هر دو سعی کنید تقوای تان را زیاد کنید و برتری به #تقوا پیدا کنید. و مسابقه بگذارید برای پیدا کردن تقوای بیشتر.
🔰 #رهبر_انقلاب
۶۴/٧/٢
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#تحکیم_خانواده
✳ *فروتنی لازمه تحکیم خانواده*
🌸🍃 زن در فضای خانواده و برای تحکیم خانواده باید تواضع و فروتنی داشته باشد تا بتواند محوریت عاطفی را که خدای سبحان در وجود او قرار داده در خانواده جاری کند، تواضعی در افکار، گفتار، رفتار و....
🔸ميزان اهميت تواضع به اندازهای است که در لسان ادعیه از خداوند سبحان درخواست میشود:
🔆 « اللهم.... فِي نَفْسِي وَ أَهْلِ بَيْتِي فَذَلِّلْنِي»
🔆 «خدایا ... من را نزد خودم و خانوادهام متواضع کن»
📕 إقبال الأعمال، جلد ۱، صفحه۱۹۲
🌀 *یکی از مصادیق تواضع انتقادپذیری است، انسان متواضع انتقادپذیر است و مهارت «نه» شنیدن را دارد.*
«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#حکمتهای_نهجالبلاغه
🔶🔹 *ارتباطات نباید صوری و ظاهری باشد، بلكه سریره و باطنها باید مرتبط با يكديگر شوند.*
✳ اصل در ارتباطات، ارتباط باطنی است چنانچه باطن صاف و پيراسته از رذائل باشد ارتباط سالم میماند در غير اين صورت حقيقت آن در چهره هويدا میشود و يا در كلامی ناخودآگاه معلوم میگردد.
🍀 امام علی علیهالسلام فرموده است:
✨ «مَا أَضْمَرَ أَحَدٌ شَيْئاً إِلَّا ظَهَرَ فِي فَلَتَاتِ لِسَانِهِ وَ صَفَحَاتِ وَجْهِهِ»
✨ «هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت مگر كه آن چيز در سخنان ناخودآگاهش و در رنگ رخسارش هويدا گردد.»
📗 نهجالبلاغه (فیض الاسلام)، حکمت ۲۵
«برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
1_385384404.mp3
1.72M
❤️❤️❤️❤️
❓علت ناگواری ها و ناآرامی ها در خانواده چیست؟
🗝 و چگونه حل میشود؟
#استاد_شجاعی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
1_387644680.mp3
1.35M
💖🗝💖🗝💖
🤔برای داشتن یک عشق رمانتیک و باشکوه به همسر؛ که هر روز بیشتر میشه، چکار کنیم؟؟
#استاد_شجاعی
#همسرداری
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
اگر یاد کسی هستیم این هنر اوست نه ما.
چقدر زیباست کسی را دوست بداریم نه برای نیاز، نه از روی اجبار، و نه از روی تنهایی، فقط برای اینکه ارزشش را دارد ❤️
💟💟💟💟
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#هنر_ارتباط_ موثر
#هنر_ همسرداری
✍️ یکی از اشتباهاتی که بسیاری از زن و مردها مرتکب آن می شوند استفاده از طعنه و کنایه در صحبت کردن با همسرشان است.
👈 این طعنه ها به مرور زمان باعث ایجاد مشکلات عاطفی برای طرفین می شود.
✅ بهتر است همیشه به صورت مستقیم حرف خود را بگویید تا کینه و کدورتی به وجود نیاید.
✅ البته از رک گویی و تلخ گفتن بشدت پرهیز نمایید
🔆خداوند متعال هم تمام باید ها و نبایدها را اول با صفت رحمن و رحیم خود به سمت بشریت مطرح مینمایند
🔆هنگام ابتلائات هم پروردگار رئوف بلا را میان دو رحمت قرار میدهند
✅ شماهم سخنان خود را به همسر خود تزیین نمایید و ابتدا خوبیهای طرف مقابل را عنوان نمایید سپس به سراغ موضوع اصلی خود بروید
( روش ساندویچی )
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#عاشقانه_ترین_کتابهای_شهدای_مدافع_حرم ؛
کتاب #یادت_باشد آیینه تمای نمای زندگی #عاشقانه شهدای مدافع حریم حضرت زینب(س) است. کتابی که بیش از صد و بیست بار تجدید چاپ شده و زندگی انسانهای بسیاری را #متحول کرده است.
#کاش_برگردی نیز مادرانهترین کتاب، درباره شهدای #مدافع_حرم است که #رسول_ملاحسنی، نویسنده کتاب موفق #یادت_باشد به تازگی منتشر کرده است.
در این اثر خواندنی، زندگی #شهید_زکریا_شیری از همرزمان #شهید_سیاهکالی_مرادی روایت شده که هر دو شهید در یک عملیات و در یک ساعت به #شهادت رسیدند.
#ارتباط_موثر
✍️تنظیم ریتم گفتار با مخاطب
در گفتگو های دو نفره بهترین روش برای هم کلامی با مخاطب، تنظیم ریتم گفتارمان با اوست.
✔️تند، متوسط یا آرام
✔️اگر گفتگو را به پیاده روی تشبیه کنیم، باید ببینیم مخاطب چگونه راه میرود. اگر او تند راه برود و ما یواش یا برعکس، مخاطب یا از ما جلو میزند یا عقب میماند. در هردو حال ما او را از دست میدهیم و نمیتوانیم ارتباط برقرار کنیم.
اگر تعداد مخاطبین زیاد بود بهترین راه انتخاب ریتم متوسط برای گفتار است.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
دلیلی ندارد وقتی
عصبانی هستید
همان لحظه پاسخ را بدهید!!
يا وقتی
تمام ذهنتان درگیر چند گمان می شود
اولین فکری راکه به ذهنتان خطور می کند را بیان کنید...!
دلیلی ندارد هنگام گفت وگو؛ برخلاف میل باطنی صدایتان را بالا ببرید، یا احساستان در همان لحظه را عنوان کنید...!
صبر کنید
سکوت کنید
تا آرام شوید...
تا با ذهن متمرکز
خوب فکر کنید ؛
سپس
عمل کنید،
بیان کنید.
"حواستان به 'طوفان' های درونتان باشد،
شما را با خود نبرَد...!!"
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
⚠️‼️⚠️‼️⚠️
🌀"همسر دروغگو"
⚠️برخی از دلایل عمومی دروغگویی در همسران 👇
1⃣اولین بخش تاثیر گذار بر روی رفتار ما برمی گردد به تجربه های دوران کودکیمان، پس آنجایی که در خانواده امان دروغ پذیرفته شده باشد و حتی در بعضی موارد، پنهان کردن واقعیت با تشویق همراه شود. انچه فرد از خانواده یاد گرفته تمرکز بر این موضوع دارد که دروغ خیلی هم کار بدی نبست یا حتی می تواند عملی پذیرفته شده باشد!
2⃣ضعف در مهارت های ارتباطی در میان همسران دومین مورد مهم و تاثیر گذار بر دروغگویی همسران به شمار می رود. در واقع زمانی که همسران نتوانند ارتباط درست کلامی یا غیرکلامی با هم داشته باشند و احساساتشان را بدرستی بیان کنند؛ همین ترس باعث می شود فرد خواسته هایش را پشت دروغهایش مخفی کند.درست همان لحظاتی که از انتقاد و سرزنش طرف مقابل واهمه دارد.یا وقتی خودش را به اندازه کافی قبول ندارد. یا وقتی به همسرش بیش از حد وابسته است و ترس از دست دادن رهایش نمی کند.
3⃣ فرد خود ارزشمندی ضعیفی داشته و تصور ذهنیش این است که او همواره قربانی ظلم دیگران است. این افراد معمولا نه تنها تودشان دروعگو هستند بلکه همسرا دروغگو هم پرورش میدهند.
4⃣ تاثیر عوامل محیطی چون عوامل اقتصادی و اجتماعی تا دخالتهای نفر سوم در زندگی زناشویی
5⃣ حد و مرزی که شما به او داده اید تا او برای توجیه خود استفاده کند.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
♦️چهار نشانه مهم برای شناختن شخصیت نامزدتان
*اگر مشاهده کردید نامزدتان در مقابل پدر و مادرش تسلیم مطلق است، از خود هیچ اختیاری ندارد و حتی توصیههای غیرمنطقی آنها را میپذیرد، كمی در انتخاب خود تردید كنید.
*اگر مشاهده كردید برای نامزدتان مسائلی مثل شیوه برگزاری مراسم عروسی بهطور افراطی مهمتر از خود رابطه است، آن را به عنوان یک نشانه منفی در نظر بگیرید.
*اگر نامزد شما با شما بسیار مهربان است، اما در حین رانندگی یا در تعاملات روزمره در کوچه و خیابان با مردم خشونت میکند، یقین داشته باشید که پس از سپری شدن دوران شیرین اولیه رابطه، خشونت علیه شما را هم آغاز خواهد کرد.
*آدمها در دوره نامزدی تلاش میکنند که بهترین حالت رفتاری خود را بروز بدهند. اگر قسمت عمده دوره نامزدی شما به بحث و تلخکامی میگذرد، این نشانه بسیار بدی از یک زندگی دردناک پس از عقد و عروسی است‼
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | قدرتهای ذاتی زنان
🔸 سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین پناهیان
🔹 زنان قدرت زبان دارند، لذا گناه زن دربارهی زبان، ۹ برابر مردان حساب میشود. این یک اسلحه است. نباید از آن بد استفاده کرد.
🔹 مهمترین عامل به جهنم رفتن زنان، زبان آنها است، نه بیحجابی آنها. مهمترین عامل به جهنم رفتن مردان، چشمشان و بدبختیهای دیگر است. بالاخره هر کسی نقطهضعفی دارد و البته ضعف مردان بیشتر است.
🔹 ما در مدرسهای که داریم، دوستان گفتند «از کدام خانوادهها دانشآموز بپذیریم؟»، گفتم «شما را به خدا به حجاب، نماز و خیلی از این حرفهایشان نگاه نکنید. ببینید مادر، اهل کنترل زبان نزد کودکان هست یا نه؛ اگر هم بیحجاب بود بپذیرید. با هم کنار میآییم».
@sabkezendegikareemane
❓سؤال:
من و شوهرم همدیگر را دوست داریم اما گاهی شوهر من در رفت و آمد پدر و مادر و برادر و خواهرهای من سخت میگیرد؛ تکلیف چیست؟
✅ پاسخ آیت الله حائری شیرازی:
من به خانم این توصیه را میکنم: قبل از اینکه با شوهرت ازدواج کنی، یک روابطی با پدر و مادر خود داشت، یک عباداتی میکرده، یک رابطهای با خدا داشت. خانم؛ سعی کن این رابطه ای که شوهرت قبل از اینکه با تو آشنا بشود، با خدا داشت، این را بیشتر کن؛ بعد اگر شوهر شما نسبت به شما سرد شد، بگو خدایا! من رابطۀ او را با تو حفظ کردم تو هم رابطه من را با او حفظ کن؛ خدا میآید در میدان و همین کار را میکند.
به مرد هم توصیه میکنم: این همسر شما قبل از اینکه همسر شما باشد، یک تعهداتی داشته است، یک خدماتی داشته است، یک نماز و روزهای داشته است، مثلاً می رفته برای پدر و مادرش نان می پخته یا خیاطی می کرده، خدمت می کرده. یا در ارحامش صله رحمی می کرده، کمکی می کرده. نگو حالا که شوهر کردی دیگر حق نداری آن جا بروی، حق نداری مثلاً یک چیزی در راه خدا بدهی. سعی کن او در خانۀ شما بهتر بشود؛ حالا خدا او را به تو داده. اگر رابطهاش را با خدا بهتر کنی؛ بعداً وقتی که مهر او نسبت به شما سرد شد، بگو: خدایا! این دیگر نوبت تو است؛ خدا هم میگوید: انجام میدهم. نتیجه این می شود که: زنی که قهر کرده است، با پای خودش به خانه برمی گردد؛ چرا؟ چون میگوید خدایا! من رابطه او را با تو بهتر کردهام، تو رابطه او را با من بهتر کن.
شوهر وقتی همسرش به دستش رسید بگوید که خدایا این همسر را تو به من دادی، اگر تا حالا یک کارهایی برای تو می کرده، من سهم تو را ضایع نمی کنم. اما بسیاری از مردها می گویند: خیری که در خانه روا است در مسجد حرام است! قبلاً که برای مادرت کار میکردی، الان دیگر نباید انجام بدهی؛ خب این درست نیست؛ آنها حقوقی نسبت به او دارند. بعضی مردها، اسلامیت و تدین زنشان را بهتر نمیکنند، آنوقت انتظار دارند خدا رابطهشان را بهتر کند! رابطه همسرتان را با خدا بهتر کنید تا خدا رابطه شما را با او بهتر میکند.
رابطهٔ شما و همسرتان مثل طبقه دوم است؛ اما رابطه شما و همسرتان با خدا، طبقه اول است. در نقشه ساختمانی، طقبه دوم را روی طبقه اول میگذارند. شما سعی کنید پیوندتان با هم بر مبنای پیوندتان با خدا باشد.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#پرسش
#مشاورهی_خانواده
🔻سوال:
سلام...
برای اینکه خدا فرزند سالم و سلامت به ما بدهد چه کنیم و چه اعمالی را انجام دهیم...؟
🔴پاسخ حاجآقا جاودان :
سلام علیکم و رحمةالله،
هر روز در ایام بارداری همسرتان ، صدقه بدهید و هر روز مادر یک سوره یس برای سلامتی امام زمان بخواند . هر روز نیز یک سوره حمد بخواند برای اخلاق خوب بچه.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
دعواهای_بیهوده_با_همسر
استاد بروجردی:
❣️هر انسان متاهلی
با همسر خود بر سر مسائلی بحث میکند،
از باز گذاشتن سر خمیردندان
تا آویزان کردن لباس
روی دستگیره در
که در نظر دیگران
بی معنی است.
👈بحثهای خود را
برای مسائل مهمتری نگه دارید.
این دلخوریها را
به حال خود بگذارید.
✔️به راستی اگر
تنها اشتباه همسر شما
انداختن جورابهای کثیف
روی زمین است،
باید خودتان را
خوش شانس بدانید.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
✍رهبرانقلاب:
توصیه من به خواهران و دختران عزیزم این است که معلومات و آگاهیهایتان را بیشتر کنید. مطالعه، دقّت، تحقیق، درس، ورود به مسائل مورد ابتلای روز و اهتمام به کارهای دینی، جزو وظایف حتمی و مسلّمی است که امروز زنان کشور باید مثل مردان، خود را موظّف به انجام آنها بدانند. شما هستید که فرزندان صالح میپرورید و همسران خود را برای ورود به میدانهای مثبت، تشجیع میکنید. بسیاری از زنان، شوهرانِ خودشان را بهشتی میکنند و آنها را از مشکلات دنیا و آخرت نجات میدهند. کار و تلاش زن و آگاهی و موضعگیری او، چنین ارزشی دارد.»
۷۵/۶/۲۸
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#مهارت_ارتباط
💠 *مخاطب شناسی*
🔸 بسیاری اوقات افراد مخاطب خود را نمیشناسند و به همين جهت قادر به برقراری ارتباط سالم نيستند.
💢 به عنوان مثال زمانيكه با کسی روبهرو میشوند نمیدانند که او بنا به دلایلی امروز عصبانی است و يا از امری دلگير است و يا....
❇ قرآن كريم پيرامون ارتباط سالم از عنوان *سلام* استفاده میكند و در بيان خصايص مومنين میفرمايد *«قالُوا سَلاماً»* يكی از معانی سلام ايجاد سلامت و امنيت است.
💢 به عنوان مثال زمانی که ارتباطی را آغاز میکنید خوشبین به طرف مقابل باشید و برای او امنیت ایجاد کنید.
❇ «سلام» مصدر باب مفاعله است، باب مفاعله چند مصدر دارد که یکی از آنها «فعال» است. سلام به اين معنی است كه *طرفین در ارتباط با یکدیگر سالم میمانند و هيچ يك آسيبی به طرف مقابل وارد نمیكند.
💢 اين امر را با مثالی عنوان میكنيم گاهی سعی داریم دیگران از ما دلگير نشوند و بنا را بر ملاحظه میگذاريم اما خودمان از ملاحظه كاریهای نابجا آسيب میبینیم و بعد از مدتی بر اثر این آسیب بیمار میشويم. چنين ارتباطی سالم نیست گرچه در میان عوام این امر به صبر معروف است، دین چنین صبری را هرگز جایز نمیداند.
📚 استاد زهره بروجردی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🗝 اگر می خواهید تفکر کودکانتان فعال شود، هرکاری که انجام می دهید را بلند بیان کنید.
🥘 مثلا آشپزی می کنید؟ واگویه داشته باشید، خوب اول پیاز رو پوست می کنم، حالا می شویم، خوب، خرد می کنم، حالا در قابلمه می ریزم تا پخته بشه و سرخ بشه، چه جالب وقتی روغن می ریزیم و پیاز رو داخل اش می ریزیم و روی شعله گاز می گذاریم، کم کم رنگ پیاز عوض میشه، باید مواظب باشم نسوزه و ...
🔅 حالا همین کار را در مورد آماده شدن برای نماز و وضو و نشان دادن مراحل و فرآیند از شنیدن اذان تا رفتن سر سجاده را با واگویه هایتان به نمایش بگذارید. بگذارید با شنیدن صدای شما، آن کارها را در ذهنش ببیند، و در عین حال با فرآیند کار آشنا شود.
📚 استاد اخوت
این کار باعث می شود فرزند نسبت به انجام آن کارها راغب تر هم بشود.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌱راهکارهای دکتر غفرانی درباره ی نمازخوان شدن فرزندان :
علیکم السلام
1ـ اگر شرائط لازم برای إحراز سیادت فرزند در هفت سال اول زندگی، به درستی فراهم شده باشد.
2ـ و اگر بانوان مؤمن، نمازهایشان را با همسرشان بخوانند و به آنها إقتدا کنند،
3ـ و اگر والدین، نمازشان را آگاهانه و به زیبایی و با اشتیاق بخوانند و بین دو نمازشان، اندکی پیرامون مفاهیم نماز با هم گفتگو کنند و مفاهیم نماز را به زیبایی در گفتار و رفتار و اخلاق خود جاری سازند و به نمایش درآورند،
4ـ و اگر والدین خصوصا مادران، از تحمیل خود به فرزندان خودداری کنند و به اختیار و نظر آنها، احترام بگذارند،
5ـ قطعا از یکسو آن نماز با شکوه،هر بیننده ای را مجذوب خود می کند، و از سوی دیگر، ملائکه در سوق دادن و هدایت فرزندان به نماز، دخالت مفید خواهند داشت.
(طبق آیات سوره کهف، اگر والدین مؤمن باشند، علاوه بر ملائکه، رسول أعظمی همچون حضرت خضر عجل الله تعالی فرجه الشریف، فرزند آنها را مدیریت می کند.)
۶- کاش می شد از نماز خواندن خوارج نهروان و کوفیان دیروز و تکفیریها و وهابیون و داعشی ها و طالبانی های امروز، *عبرت* بگیریم و بیش از آنکه *نگران بی نمازی فرزندان* خود باشیم، از اینکه خودمان نماز را *ضایع* کنیم و نمازمان، *سهوی* باشد، بترسیم و نگران *بهره نبردن خودمان از نماز* باشیم.
#نماز
#نوجوان
#کودک
#سیادت
#دکتر_غفرانی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌱چگونه عزت نفس و اعتماد به نفس را در فرزندم تقویت کنم؟
🌸پاسخ خانم دکتر فاطمه فیاض 🌸
🌱طبیعتا الگوی بچه ها در سنین پایین والدین هستند،هر قدر پدر و مادر نسبت به کارهای فرزندشان بازخورد مثبت داشته باشند و از «اصل تغافل» استفاده کنند به این معنا که بیشتر بر توانمندی های فرزند تاکید داشته باشند و نسبت دیدن توانمندی ها نسبت به ضعف ها بیشتر باشد،طبیعتا القای «تو می توانی » به فرزند خواهند داشت. ولی اگر والدین دچار عیب بینی باشند،این رفتار آنها باعث کاهش اعتماد بنفس فرزند میشود.
برای تقویت اعتماد بنفس این راهکارها توصیه می شود:
۱)والدین مسئولیت های متفاوتی به فرزند بسپارند، کارهایی که مورد علاقه فرزند باشدو برای او لذت بخش باشدو کودک در آن کار توانمندی داشته باشد.مثلا اگر دختری آشپزی دوست دارد مادر می تواند مسئولیت درست کردن سالاد و غذا را به او بدهد یا اگر پسری به کارهای فنی علاقه دارد،والدین همچین مسئولیتی به او بدهند.
گاهی والدین کارهای سختی را به فرزندشان می سپارند و انتظارات شان بیش از توان بچه هاست، یا آن کار و مسئولیت مورد علاقه کودک نیست، این رفتار اشتباه است و باعث می شود کودک دچار شکست بشود و اعتماد به نفس او خدشه دار می شود .
۲)سعی کنیم بچه ها را با مهارت تربیت کنیم،اینطور نباشد که پدر و مادر فقط روی درس بچه ها متمرکز شوند.لازم است والدین سعی کنند در ایام تابستان و تعطیلات،مهارتهای مختلفی به کودک یاد بدهند مثلا کارهای فنی، کارهای منزل و کارهایی که مهارت محسوب می شوند مثل ورزش و... تا اعتماد به نفس بچه ها بالا برود.
آشپزی ،گلدوزی، بافتنی ،مراقبت از فرزند کوچک خانواده ،پذیرایی کردن از مهمان،نقاشی،ورزش و... دختران را بامهارت و اعتماد بنفس آنها را افزایش می دهد.
این دو راهکار،راه خوبی هستند برای اینکه بچه ها با اراده و با انگیزه و با پشتکار شوند.
سعی کنیم بچه ها علمی یاد بگیرند که سریع به عمل تبدیل شود تا انگیزه ی آنها برای یادگیری و حتی درس خواندن بالا برود.
#کودک
#نوجوان
#دکتر_فیاض
#مهارت_آموزی
#اعتماد_بنفس
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌀 آیا در قدیم که خانوادهها سنتی بودند، وضع خانواده خوب بود؟
🌀 در خانوادههای سنتیِ قدیم، خیلی از اوقات به زن ظلم میشد
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۳)- ۲
🔹 یک ذهنیتی دربارۀ خانواده وجود دارد، آن هم اینکه: «اخیراً با فسادی که پیش آمده، خانواده تضعیف شده است، اما قدیم، خانواده وضعش خوب بوده است!»
🔹 ما قبول نداریم که قدیم وضع خانواده خوب بوده است! البته یک محسناتی در خانوادههای قدیم بود؛ یکی از محسناتش-که الان خیلی کمرنگ شده- این بود که «مرد مقتدر بود» و این محسناتی برای نظام خانواده داشت، اما یک عیب بزرگ هم وجود داشت و آن اینکه خیلی از اوقات، به زن ظلم میشد.
🔹 قدیمها اگر آمار طلاق بالا نبود دلیل بر این بود که مرد، صاحباختیار بود. اینکه مرد صاحباختیار باشد، تا یک حدی خوب و معقول است ولی قدیمها مشکل ظلم مرد به زن هم کم نبود!
🔹 ما نمیخواهیم به عصر حجر برگردیم و سنت قدیم را احیا کنیم؛ بلکه میخواهیم به یک خانوادۀ علوی، خانوادۀ مهدوی و خانوادۀ ولایی برسیم. در خانوادۀ ولایی، هم مادر سر جای خودش عزیز است، هم پدر. هرکدام موقعیت و جایگاه خود را دارند.
🔹 آن چیزی که دین دربارۀ خانواده گفته است، ما هنوز به آن نرسیدهایم. آنچه دین گفته است فقط در خانوادۀ اهلبیت(ع) و خانوادههای آدمهای بسیار خوب محقق شده است و ما دنبال چنین الگویی هستیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5665
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌀 خوارجمسلکها میگویند «خانواده مدیر نمیخواهد!»
🌀 مهمترین مشکل خانواده در ایران حل مسئلۀ مدیریت است
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۴)
🔹 در بحث مدیریت، باید روحیات مدیریتگریز و ضد مدیریتِ صحیح را هم بررسی کنیم. چه کسانی مدیریتگریز هستند؟ خوارجمسلکها و هرزهها!
🔹 خوارج میگفتند «اصلاً جامعه، مدیر و رئیس نمیخواهد!» اما وقتی خودشان دور هم جمع شدند که قیام کنند، گفتند «باید بین خودمان یک رئیس تعیین میکنیم!»
🔹 مدیریت، نیاز ما انسانهاست. علی(ع) فرمود: جامعه حاکم میخواهد، ولو فاجر باشد (نهجالبلاغه/خطبه۴۰) پیامبر(ص) میفرماید: وقتی سه نفر شدید، یک نفرتان رئیس بشود (كنزالعمّال/ج۶/ص۷۱۷)
🔹 یک خانواده هم وقتی تشکیل میشود، اول باید تکلیف مدیریت را روشن کنیم و اینکه مدیر کیست؟ امروز مهمترین مشکل خانواده در ایران، حل مسئلۀ مدیریت است.
🔹 برخی آدمهای بهظاهر باکلاس میگویند «خانواده مدیر نمیخواهد!» اینها در موضوع خانواده، خوارجمسلک هستند. هرکسی اصل مدیریت در خانواده را نپذیرد نادان است.
🔹 اگر مدیریت را در خانواده انکار کنیم، خوارجمسلکی است و اگر مدیریت را در خانواده در نظر نگیریم و همهاش-به زن و شوهر- توصیۀ اخلاقی کنیم، یکنوع سکولاریزم و حماقت است.
🔹 دین سکولار دینی است که هنوز تکلیف مدیریت را روشن نکرده، مدام حرف از اخلاق میزند و میگوید «اخلاقتان خوب باشد، باهم مهربان باشید، بههم ظلم نکنید، کلاً خوب باشید!»
🔹 بیبندوباری و فسادی که آخرالزمان در خانواده پدید میآورند، ، ناشی از مخدوشکردن مدیریت خانواده است. وقتی هرزگی و بیدینی-در اثر میل نداشتن به مدیریت- وارد خانه بشود و «میخواهم هر کاری دلم خواست بکنم» در زندگی خانوادگی پدید آمد، آمار طلاق همین چیزی میشود که در تهران هست!
👤استاد پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۲
👈🏻 متن کامل:
@sabkezendegikareemane
S.hoseini