فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️رهبر معظم انقلاب:
📌آرام نگیرید؛ ساکت نمانید...
‼️ما سالهاست که سنگرهای انقلاب را باختهایم...
🔺اون وقتی باختیم که برای سنگرهای انقلاب و بزرگترین شبکه تخاطب حقیقیمان یعنی مساجد، برنامه ای نداشتیم تا اینکه به اذعان مسئولین امور مساجد، بیش از نیمی از آنان تعطیل شده؛ همون مراکزی که انقلاب رو پدید آورد و بحران های بعد از انقلاب رو مدیریت و حل کرد.
🔺اونوقتی باختیم که دَرِ مساجد رو در بیشتر ساعات شبانه روز قفل زدیم، با این توجیهات که مسجدمون تمیز بمونه، خادممون اذیت نشه و راحت باشه، دزدی نشه و ...
🔺اونوقتی باختیم که به قول حاج قاسم، افراد خسته و چند شغله رو گذاشتیم امام جماعت برخی مساجد.
🔺اونوقتی باختیم که مساجدمون بیشتر محل حضور سالمندان معزز شد و میزان حضور جوانان در مسجد به شدت کاهش یافت.
🔺اونوقتی باختیم که کمتر از ۲ درصدِ مردم محلهمون با مسجد مرتبط شدن.
🔺اونوقتی باختیم که بسیاری از مساجد و ائمه جماعات، نسبت به جهاد تبیین و بصیرت افزایی مردم محلهشون منفعل عمل کردن.
🔺اونوقتی باختیم که امام جماعتهای ناکارآمد یا سکولار رو به خاطر مصلحت اندیشی های پیپایه و چند توصیه، برکنار نکردیم.
🔺اونوقتی باختیم که مسئولین امر مساجد، هشدار های امامین انقلاب نسبت به مسئله نفوذ، انجمن حجتیه و سکولار شدن مساجد رو جدی نگرفتن.
🔺اونوقتی باختیم که هیئت امنای خسته و ناکارآمد رو براشون حکم زدیم و فرصت ایفای نقش رو از جوانان گرفتیم.
🔺اونوقتی باختیم که حاضر به حضور بانوان در هیئت امنای مساجد نبودیم تا دغدغه ها، نیاز ها و مسائل بانوان مسجد را بشنویم.
🔺اونوقتی باختیم که مهاجرت هیئت ها از مساجد به حسینیه هارو دیدیم، اما این هم برامون اهمیت نداشت
🔺بماند که چه بسا در این انتخابات، خودمون هم بصیرت نداشتیم و فقط در این یک هفته با خودمون دعوا کردیم.
🔺جبهه انقلاب، به انفعال خود باخت، به مصلحت اندیشیهای بیمورد باخت، به بی بصیرتی برخی یارانش باخت و به ترک فعلهای متولیان فرهنگی کشور باخت.
🔺و اما در آن طرف، دشمنی که خوب میداند که پایگاه اصلی و عقبهی انقلاب همین مساجد است، با تمام توان تلاش می کنه تا مساجد رو خالی از جوانان کنه، ناکارآمد کنه، سکولار کنه و در نهایت مساجد رو حاشیه برونه...
🔺و اما در اینطرف این ماییم که میدانیم آباد و بعضا آزادسازی مساجد، قطعا مسیری دشوار هست که به هم افزایی، مقاومت و حرکت عمومی نیاز داره، ولی به اعتقادما، اگر میخواهیم به جامعه اسلامی برسیم باید ابتدا جوامع کوچیک اسلامی درست کنیم و تحقق جوامع کوچک اسلامی، بدون مساجدی در طراز انقلاب اسلامی صورت نخواهد گرفت.
🌻با وجود این مسائل و مشکلات، حق نداریم ناامید و دلسرد بشیم باید هم افزایی کنیم، مقاومت کنیم و با تمام توان با جریانی که سنگر های انقلاب رو هدف قرار داده مقابله کنیم.
🌴و اما در مورد امور مساجد هم به نظر میرسد لازم است این مرکز علاوه بر اصلاح ساختار خود، نسبت به مديريت مساجد و انتصاب ائمه جماعاتی در طرازانقلاب اسلامی، تجدید نظر جدی صورت دهد.
✍️پ.ن: البته که ما نافی تلاش برخی از ائمه جماعات مجاهد و فعالین حوزه مسجد نیستیم، ولی به اذعان خود مسئولین امر، وضعیت مساجد کشور اصلا خوب نیست.
نهایتا باید گفت: اکنون نیاز به داشتن مساجد طراز انقلاب اسلامی بیش از هر زمانی احساس میشود.
⁉️کدام مسجد، از خودش شروع خواهد کرد‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پیشگویی یک جانباز #روشن_دل نزد رهبرمعظمانقلاب در سال۹۴ درباره برجام و آینده مذاکرات با آمریکا
📌رهبری: این حرفها را به من نگید، به مجلسیها بگید که متوجه نیستند!
✍ببینید خدا چه نور بصیرتی در دل این جانباز قرار داده است که بسیاری از بزرگان و مدعیان سیاست، از درک آن عاجزند..
⭕دیدار دکتر جلیلی با مسئولان ستادهای مردمیِ ملی، پنجشنبه ۴ مرداد در مجموعهٔ شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد که در این دیدار برخی از حاضران به ارائهٔ نظرات و نکات خود پرداختند
🔸در این جلسه از طرح مفهومی سامانهٔ «نقش باشکوه» رونمایی شد و حجتالاسلام والمسلمین تجریشی در توضیح آن گفت: این سامانه بستری برای تسهیل ایجاد زمینهٔ مشارکت گروههای مختلف مردم در مسیر پیشرفت کشور است که جزئیات آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
🔻پساز صحبتهای حاضران، دکتر جلیلی با تشکر از نظرات آنها در سخنانی گفت:
🔹اینکه نزدیک به ۱۴ میلیون نفر به رویکرد مشترکی رأی بدهند، حاصل کار بزرگ جمعیای است که صورت گرفته و بهخاطر یک شخص نیست. انتخابات و حرکتهای از این دست، از جنس حرکتهای پیوسته است. خیلی مهم است که اگر مدعی هستیم بر مبنای وظیفه حرکتی شکل گرفته، بدانیم وظیفهٔ آینده ما چیست.
🔹انجامدادن و انجامندادن خیلی از کارها برای ما مبنای دینی دارد؛ در اندیشهٔ دینی بسیاری از کارویژههایی که دولتها وظیفه دارند انجام بدهند متوجه آحاد جامعه هم میشود. خداوند در کنار آیهٔ «قل امر ربی بالقسط» میفرماید «لیقوم الناس بالقسط» یعنی اینها در کنار هم نتیجه میدهد. وقتی ما وظیفه یا تکلیفی داریم، این تکلیف انحصار در دولت نمیشود. بارها مطرح کردهایم دولت سایه یک گفتمان و وظیفه است؛ نه یک تشکیلات. من در انتخابات هم مطرح کردم که اگر عهدهدار دولت باشم از دولت سایه استقبال میکنم. ما در دولت رقیب که آقای روحانی بود، همین کار را کردیم؛ در دولت رفیقمان، شهید رئیسی هم همین کار را کردیم.
🔹«نقش پرشکوه» یعنی بدانید که امروز به چه شکل میتوانید مسیر پیشرفت کشور را دنبال کنید. در انتخابات حرکتی که منجر به حدود ۱۴ میلیون رأی در برابر این هجمههای سنگین تبلیغاتی شد، یک حرکت با نقشآفرینیِ آحاد جامعه شد. این اجتماع میتواند یک گام بزرگ در راستای پیشرفت کشور باشد. بارها گفتهایم که اگر ما از «یک جهان فرصت» و «یک ایران جهش» صحبت میکنیم، براساس یک برآورد، یک رویکرد و یک برنامه است.
🔹خیلیها از من میپرسند «چطور به دولت سایه مرتبط شویم؟» دولت سایه نیازی به مرتبطشدن ندارد؛ این افراد باید هرجا هستند، همانجا یک دولت سایه تشکیل بدهند. در هر حال عزیزانی امروز در دولت قرار گرفتهاند و وظیفه ما این است که به آنها کمک کنیم؛ اگر جایی از فرصتها استفاده شد، آن را تقویت کنیم و اگر جایی فرصتها هدر رفت، تذکر دهیم و برای اصلاح تلاش کنیم.
🔹بهتازگی در نشست مجازیای که با ایرانیان خارج از کشور برگزار کردیم، عزیزانی را مشاهده کردیم که با نگاههای دقیق متوجه موقعیت کشور و فرصتهای پیشرو بودند و دور از القاهای رسانهای دربارهٔ کشورهای خارجی، وضع آنها و وضع ایران را میدیدند.
🔹امروز برخی افراد خواستار تشکیل حزب توسط ما هستند؛ مگر این ۱۴ میلیونی که در انتخابات به این گفتمان رأی دادند، حاصل حزب بود؟ در جبهه هم پیشبرد کارها و شکوفاییها در جاهایی اتفاق میافتاد که نگاه برابر وجود داشت و فرصت برای شکوفاییِ همه و استفاده از فرصتها فراهم بود. امروز نگرانی خیلیها این است که این حرکت عظیم با قدرت ادامه پیدا کند و ظرفیتهای جدید به آن متصل شود؛ اگر بتوانیم این بستر را حفظ کنیم و با قدرت ادامه بدهیم، میتواند در عرصههای مختلف تکثیر شود و با ابتکارات جدید در آن شکل بگیرد.
🔹موفقیت ما در انتخابات این بود که شعارمان امیدآفرینی و پیشرفت کشور بود و افرادی که به این گفتمان رأی دادند، به پیشرفت کشور اعتماد کردند. این نشان داد میشود بدون پولپاشی و با انگیزههای پاک جریانهایی را شکل داد و مردم را با آن همراه کرد.
🔹رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه نیاز به کارکردن دارد؛ بیش از ۷۰ برنامه باید توسط دولت نوشته شود که برخی از آنها نهایتاً ۳ ماه زمان دارد و یک ماه از ابلاغ برنامه هفتم توسعه گذشته است. دولت آقای روحانی اعتقادی به برنامه نداشت و مجلس آن را نوشت که در نتیجهٔ آن متوسط رشد اقتصادیِ کشور ۰.۷ درصد شد. یکی از نکات مثبت این دولت این است که دولت و مجلس و برنامه توسعه همزمان آغاز میشود و وظیفهٔ ما این است که در این جامعۀ پویا اجرای برنامه را دنبال کنیم. هرکس باید با توجه به جایگاه خودش اقتضائات آن را دنبال کند و نقش خود را تشخیص بدهد.
🔹هرکس باید موجودیت خود را حفظ کند و در گام بعدی با همافزایی و تبادلفکر با دیگران، این راه را دنبال کند؛ حفظ و زندهنگهداشتن این حرکت بهنفع کشور و انقلاب است. این حرکت، حرکتی نیست که با چند توئیت و حرف متوقف شود؛ کسانی که بهدنبال متوقفکردن این حرکت با جوسازی هستند، وقتشان را هدر میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 پاینده مانی و جاودان؛ جمهوری اسلامی ایران...
🔹️هماکنون طنین سرود ملی در حسینیه امام خمینی در مراسم #تنفیذ_چهاردهم. ۱۴۰۳/۵/۷
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 هماکنون، قرائت قرآن کریم توسط آقای احمد ابوالقاسمی در ابتدای مراسم #تنفیذ_چهاردهم. ۱۴۰۳/۵/۷
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 هماکنون؛ قرائت متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری چهاردهم در ابتدای مراسم #تنفیذ_چهاردهم. ۱۴۰۳/۵/۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 هماکنون؛ لحظه اهدای حکم تنفیذ توسط رهبر انقلاب در ابتدای مراسم #تنفیذ_چهاردهم. ۱۴۰۳/۵/۷
36.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 هماکنون؛ سخنان آقای مسعود پزشکیان در ابتدای مراسم #تنفیذ_چهاردهم. ۱۴۰۳/۵/۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: شهید رئیسی اهل کار جهادی بود واقعاً شب و روز نمیشناخت. ۱۴۰۳/۵/۷
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: نباید به وسوسه های دوقطبی سازی اعتنا کرد؛ حالت دلخوری در مجادلات انتخاباتی نباید ادامه پیدا کند. ۱۴۰۳/۵/۷