eitaa logo
صبرا قشم ( نشر خوبی‌ها)
173 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.8هزار ویدیو
104 فایل
این کانال با هدف تعامل و هم افزایی بانوان فعال و توانمند قشم، در عرصه فرهنگی و مذهبی و محوریت جهاد تبیین با نگاهی نو و متفاوت جهت صحنه گردانی ایجاد شده است. (صبرا=صحنه گردانان بردبار روایت امید) و وابسته به مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم است.
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ بی خیال چیزای که خواستی و نشد خدا بهترش را برات کنار گذاشته...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 چرا افرادی مثل آیت الله بهجت ره در نماز گریه می کردند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسمان وسعت دریای تو را درک نکرد احدی نیز بلندای تو را درک نکرد همه در اوج عطش روزه گرفتیم اما هیچکس روضه‌ی لب‌های تو را درک نکرد پدر و مادرم بفدایت یااباعبدالله😭 شب جمعه زیارت امام حسین علیه‌السلام 🌸🍃
به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین و آرزوی سرنگونی قریب الوقوع اسرائیل غاصب و جنایتکار روز شنبه ۱۸ اسفند، ساعت ۱۷، صحن امامزاده سید مظفر علیه السلام قشم شرکت کنندگان عزیز جهت شرکت در پویش لازم است، غذایی طبخ کنند که قابلیت برگرداندن داخل سینی را داشته باشد🌷 طریق ثبت نام : ارسال کلمه پویش مقلوبه به شماره 09176108289 یا ارسال پیام به آیدی زیر👇 @montazerolQaem313 @sabraqeshm
طرز تهیه مقلوبه عربی اصل مقلوبه نوعی غذای فلسطینی است که در در ظرف نسوز پخته می شود، این غذا بهتر است در فر پخته شود، ولی اگر فر در دسترس نبود می توانید از اجاق گاز هم استفاده کنید. مواد لازم طرز تهیه مقلوبه مواد لازممقداربادمجان سرخ شده2 عدد بزرگبرنج2 پیمانهگوشت قرمز450 گرمپیاز ریز خورد کرده و سرخ شده2 عددآب گوشت4 الی 5 پیمانهنمک، فلفل، پاپریکا (فلفل شیرین)، دارچینبه مقدار لازمهل و زردچوبهبه مقدار لازم طرز تهیه مقلوبه ابتدا بادنجان‌ها را پوست کنده و روی آنها نمک می‌پاشیم و به مدت 30 دقیقه به همین شکل کنار می‌گذاریم تا تلخی آن‌ها برطرف شود. سپس آنها را می‌شوییم و به شکل حلقه‌ ای خرد کرده و، بلافاصله سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شود. سپس بادنجان‌ها را از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار می‌دهیم تا اضافه‌ی روغن آن‌ جدا شود. برنج را شسته و با کمی نمک خیس و کنار میگذاریم. حالا نوبت آب پز کردن گوشت است. برای پخت گوشت، از ادویه‌ها و گیاهان معطر مانند نمک، فلفل، دارچین، هل، پاپریکا و برگ بو استفاده می‌کنیم و آن را با روش آب‌پز پخت می‌کنیم. بهتر است برای درست کردن این غذا، به اندازه کافی آب برای گوشت در نظر بگیریم که به آن نیاز خواهیم داشت. برنج را روی شعله اجاز گاز میگذاریم تا کم کم بجوشد؛ بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید و آن را داخل ظرفی مناسب ریخته و با زعفران دم کرده، کامل مخلوط کنید. برای داشتن کیفیت بهتر برنج، مدام کف روی برنج را بگیرد. پیازهای خرد شده سرخ می‌کنیم و سپس روغن اضافی آن را از آن جدا می‌کنیم و گوشت پخته شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. حالا نوبت چیدن مواد اولیه داخل قابلمه است. کف قابلمه را چرب کرده و گوشت را میچینیم. بادمجان های سرخ شده را روی گوشت میچینیم. برنج رعفرانی شده را بر روی بادنجان ها ریخته و در صورت تمایل می‌توانید زردچوبه، هل، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و دارچین را به آن اضافه کنید. قبل از افزودن بادنجان به سایر مواد، بهتر است ادویه ها را با برنج مخلوط کرده و سپس بر روی بادنجان ها ریخت یا می‌توانید این ادویه ها را قبل از اضافه کردن آب گوشت که در مرحل آخر است، روی برنج بریزید. مرحله اضافه کردن مواد به پایان رسید و حالا باید کمی از آب گوشت به دور محتویات قابلمه ریخته و غذا را دم بگذارید. شعله را کمی زیاد می کنیم تا برنج بخار کند و پس از بخار کردن غذا، شعله را کم میکنیم تا مقلوبه عربی ما به آرامی بپزد. پس از پخت کامل غذا، قابلمه را روی دیس مناسبی برگردانده و با خلال پسته و بادام آن راتزیین کنید. مقلومه فلسطینی را می توانید با ماست ساده یا سالاد سبزیجات سرو کنید. لینک فیلم آموزش پخت مقلوبه https://www.aparat.com/v/K5snT کانال صبرا قشم @sabraqeshm
709.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨الهی... 🌸ای آرامش مطلق ✨ای که دلها 🌸با نام و یاد تو ✨آرام میگیرد 🌸عزت دوستان و عزیزانم را ✨تا عرش کبریایی خود بلند کن 🌸و عطا کن به آنان ✨هر آنچه برایشان خیر است 🌸و دلشان را لبریز کن ✨از شادی و محبت 🌸شبتون سرشاراز آرامش 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا