eitaa logo
سبزپوشان
287 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
22.9هزار ویدیو
117 فایل
فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 خبرنگاران حاضردر جلسه خبری امروزبایدازرئیس جمهوربپرسند: ✅آقای پزشکیان باتوجه به شعارعدالت وحمایت ازنیازمندان شما، سرانجام کالابرگ الکترونیک در دولت چهاردهم به کجا می‌رسد؟ درحالیکه فرمان گرانی نان ولبنیات راصادرکرده ایدوبه فکر گران کردن بنزین هستیدچرامبلغ یارانه ها راافزایش نداده وکالابرگ رابرای محرومین برقرارنمی کنید، ضمناازمرحله سوم پرداخت سودسهام عدالت چه خبر؟ آیامعنای عدالت وحمایت ازنیازمندان این است؟! 🔹دولت چهاردهم در حالی زمام امور را در دست گرفت که بر اســاس قانون بودجه ســال جاری، مکلف اســت با منابع حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها (به میزان ۳۱۵ همت) طرح کالابرگ الکترونیک را برای ۱۹ میلیون خانوار ایرانی اجرا کند. 🔹ازسوی دیگر معاون رفاه وزارت تعاون نیز اعلام کرده که دولت هنوز درباره کالابرگ الکترونیک تصمیم نگرفته است. 🔹✅ 🔸به گفته کارشناسان در شرایط تورم‌های پیاپی و کاهش ارزش پول ملی که به منزله کاهش قدرت خرید مردم است،‌ اجرای کالابرگ الکترونیکی برای امنیت غذایی جامعه به ویژه دهکهای کم درآمد ضروری است. 🔹با توجه به تاکیدات مصرح رهبر انقلاب مبنی بر درنظر گرفتن پیوست عدالت در ارایه لوایح و اجرای قوانین، به نظر می‌رسد لزوم بازنگری در چگونگی اجرای طرح کالابرگ الکترونیک برای بهره‌مندی هر چه بیشتر اقشار ضعیف و کم‌درآمد از این طرح ملی احساس می‌شود.
یک نشست پرحاشیه! نشست خبری امروز رئیس‌جمهور نکته‌های فراوانی داشت از نظر تعداد عقب‌نشینی راهبردی از اصول بنیادین کاملا بی‌نظیر بود از فردا باید عاشقان سینه چاک وفاق بی قاعده ادعایی این جماعت، بیایند جواب بدهند! آن انقلابی‌های بی‌خط که عجولانه و انفعالی سینه‌چاک وفاق ملی شده بودند و به سرکوب حزب‌اللهی‌ها روی آوردند بیایند جواب بدهند! این بود وفاق تان؟ همین را می‌خواستید که آنهمه هیاهو به پا کردید؟ نشست پرحاشیه امروز سرآغاز یک عملیات روانی بزرگ است که در ۴ سال آینده کشور را درگیر خواهد کرد ما واقعا دلمان می خواست و می خواهد دولت موفق شود اما صحبت‌های امروز و آن سؤال‌های جهت‌دار و احتمالا مهندسی شده، نشان داد که انگار عده‌ای از اطرافیان رئیس‌جمهور محترم اراده دیگری دارند و به جای متن دنبال حاشیه‌اند... روحانی ۸ سال بر این بیراهه حرکت کرد و چیزی جز خسارت محض و رسوایی سیاسی عایدش نشد خدا کند عقلای قوم اجازه ندهند یک عده معدود عناصر مرموز و بدخواه، رئیس‌جمهور را به همان بیراهه روحانی بکشانند خدا به خیر کند روزهای پرحادثه آینده را از کلیدواژه ناترازی انرژی باید ترسید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 اگر روزى آمدى ومن نبودم بدان كه ديدار تو را بسيار آرزو كردم..❤️‍🩹 -اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج-
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃سفره‌ نورانی قرآن 📖سوره مبارکه آل عمران ، آیات۵و۶ 💠 إِنَّ اللَّهَ لَا يَخْفَىٰ عَلَيْهِ شَيْءٌ فِي الْأَرْضِ وَلَا فِي السَّمَاءِ(۵) هُوَ الَّذِي يُصَوِّرُكُمْ فِي الْأَرْحَامِ كَيْفَ يَشَاءُ ۚ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ(۶) 💠 در حقيقت، هيچ چيز [نه‌] در زمين و نه در آسمان بر خدا پوشيده نمى‌ماند.(۵) اوست كسى كه شما را آن گونه كه مى‌خواهد در رحمها صورتگرى مى‌كند. هيچ معبودى جز آن تواناى حكيم نيست.(۶)
سلام علی آل یاسین 🇮🇷
زمان به وقت الهی عظم البلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 یَداللَّهِ فَوقَ أَيديهِم ۚ بنده ی من نگران فردایت نباش...🌱
✵🍃✨﷽✨🍃✵ اول صبح بگویید حسین جان رخصت✨ تا که رزق از کرم سفره ارباب رسد...🌸🍃 سلام صبحتون بخیر✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌مقطعي جاودانه ازشاهكارتلاوت سوره تكويرتوسط استادمرحوم عبدالباسط محمدعدالصمد
خدا، تا دست بر لوح و قلم زد بساطِ تیره ی شب را به هم زد به مهرش، آفتابی تازه آورد به لطفش، روز و شب‌ها را رقم زد
🔴 چقدر با نظام احسن، هماهنگ هستیم ؟! ⬅️ در آیه ۷ سوره سجده به احسن بودن خلقت نظام هستی اشاره شده که توضیحات این آیه، عصر امروز ارائه خواهد شد. ✅ از نظر قرآن کریم، نظام تکوین به بهترین وجه آفریده شده و نظام تشریع نیز به بهترین وجه تدوین گشته است. در این نظام هدف‌مند و حکیمانه، «ما هم باید از بهترین‌ها باشیم و هدف‌مند عمل کنیم»: «ربّنا ما خلقت هذا باطلا...» (آل‌عمران/۱۹۱)، آری، نظام هستی، نظام احسن است. با مراجعه به قرآن کریم، نمونه‌هایی از این بهترین‌ها را ذکر می‌کنیم. سعی و تلاش انسانِ «احسن تقویم» (تین/۴) باید این باشد که بر اساس عقل و فطرت الهی خود با نظام هستی هماهنگ گردد و آنچه از طریق وحی به او رسیده است را در زندگی خود محقّق سازد. شما هم می‌توانید با مراجعه به قرآن، موارد دیگری را به این فهرست اضافه کنید. 🔹خداوند متعال، بهترین آفریدگار؛ فتبارک الله احسن الخالقین (مؤمنون/۱۴) 🔸خلقت نظام تکوین، بهترین شکل؛ الذی احسن کل شیء خلقه (سجده/۷) 🔹انسان، بهترین مخلوق؛ لقد خلقنا الانسان فی احسن تقویم (تین/۴) 🔸قرآن، بهترین سخن و کتاب؛ الله نزّل احسن الحدیث کتابا متشابها (زمر/۲۳) 🔹خداوند، بهترین قانون‌گذار؛ و من احسن من الله حکما لقوم یؤمنون (مائده/۵۰) 🔸بهترین قصص در قرآن؛ نحن نقصّ علیک احسن القصص (یوسف/۳) 🔹بهترین سخن، دعوت به خدا؛ و من احسن قولا ممّن دعا الی الله (فصلت/۲۳) 🔸پیروی از بهترین دستورات الاهی؛ و اتبعوا احسن ما انزل الیکم من ربّکم (زمر/۵۵) 🔹بهترین برخورد با مال یتیم؛ و لا تقربوا مال الیتیم الّا بالّتی هی احسن (اسراء/۳۴) 🔸بهترین رفتار با آزار و اذیت دیگران؛ ادفع بالتی هی احسن السیئة (مؤمنون/۹۶) 🔹بهترین بحث و گفتگو با اهل جدال؛ و جادلهم بالّتی هی احسن (نحل/۱۲۵) 🔸بهترین گفتار با مردم؛ قل لعبادی یقولوا التی هی احسن (اسراء/۵۳) 🔹بهترین برخورد به اظهار محبت دیگران؛ و اذا حییتم بتحیّه فحیّوا باحسن منها (نساء/۸۶) 🔸بهترین عمل، از اهداف خلقت؛ الذی خلق الموت و الحیوة لیبلوکم ایّکم احسن عملا (ملک/۲) 🔹بهترین پاداش؛ و لنجزینّهم اجرهم باحسن ما کانوا یعملون (نحل/۹۷) 🔸تبعیت از بهترین قول؛ الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه (زمر/۱۸)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغ نگویید ساختار اقتصادی باید درست شود. نیو لیبرالها( نیو اصلاح طلبهای لیبرال) باید بدانند کشور را بارانت خواری ،فساد و بی کفایتی , ژن خوب نمی توان اداره کرد ولو این که تمام سرمایه های دنیا به کشور سرازیر شود. آیا تجربه مصر ،مکزیک ، بنگلادش ,پرو, برزیل ، هند و امثال اینها کافی نیست فقر و بیکاری و صدها مشکل اساسی در این گونه کشورها بیداد می کند که در کشور ما علی رغم تحریم ها و عدم سرمایه گزاری خارجی قابل توجه بسیار کمتر است برایتان کافی نیست؟ ◀️در این ویدیو استاد تحلیل جالبی را با ارایه مستندات دارد اما وقتی بر دلهایی مهر زده شده ضمن اینکه منافع خود را در دیگر سو می بینند تاثیر گزار که نیست هیچ برای کج اندیشی ها و رفتار های خسارت بار خود نیز توجیه دارند! ولی شما هم وطن عزیزی که ریگی بر کفشت نیست بهتر است مسایل را با بررسی بیشتر قبول نمایی. و خود را اسیر فریبکاری دیگران قرار ندهی
سبک زندگی شاد_۷.mp3
7.73M
۷ 😍شادیِ آخرت؛ معلولِ شادیِ دنیاست! اگر همینجا بتونی خودت رو به اهل بیت برسونی و باهاشون مسرور و سرمست زندگی کنی؛ حتماً اونطرف هم در کنارشون، آرام و شاد خواهی بود.
سبک زندگی شاد-۸.mp3
8.11M
۸ حواست باشه هر شادی و خوشی، خوب نیستا...❗️ شادی که در اثر گناه، معصیت، مخالفت با خدا، جهالت و حماقت باشه، خطرناکه و در ذات خودش غم انگیز.😔
سبک زندگی شاد_۹.mp3
9.48M
۹ 👈 بهشت و جهنم همین جاست! بهشت یا جهنم؛ بواسطه ی قوانینی در همین عالَم، خَلق و اداره میشن! ❤️ تو هم می تونی بهشت رو در نَفسِ خودت تولید کنی و به شادی جاودانه برسی!
🟢فقاهت اجتماعی به نسخه ولایت فقیه در ایران یا اخوت ایمانی در عراق؟ 📝حسین مهدیزاده 1️⃣از 2️⃣ برادرم زیارت اربعین را از طریق جاده حیدریه نمیرود بلکه از میرود و فقط هم با می رود. من هیچ وقت قبول نمی کردم که از این مسیرها بروم چرا که واقعا از زحمتی که برای برادران عراقی ایجاد می شود خجالت می کشم. می گفتم که همین چادرها و موکبهای جاده ای را می رویم و بیشتر از این زحمت برای این برادران با کرامت درست نمی کنیم. حتی عوض همه ایرانی هایی که می روند خانه های مردم و متوقعانه از آنها تقاضا حمام و غذا و جای خواب و استراحت می کردند خجالت می کشیدم و البته هنوز هم خجالت می کشم! در این سفر هم فقط جمله های عذرخواهی از زبانم هیچ وقت نیفتاد. تا اینکه سال قبل به بخاطر همراهی با برادرم از رفتم. اربعین خودش یک جهان دیگر در جهان حاضر است و طریق روستایی یک جهان دیگر، درون جهان اربعین! برادرم در این سالها رفقای عجیبی پیدا کرده بود و من را برد تا به همه شان سر بزنیم! آدمهای عجیبی که هر کدام یک قصه خوانی برای دنیای قصه خوانها بودند! از روز دوم مدام یک گمانه علمی در ذهنم بازی می کرد که واقعا یک سال دندان روی جگر گذاشتم که آن را منتشر نکردم تا اینکه در این روزها جوابی برای آن پیدا کردم و حالا آن را منتشر می کنم. من وقتی بحث نظریه اجتماعی اسلام را با عنوان می گویم، همیشه به طبع مرحوم آیت الله شاه آبادی از دو عمودی و افقی در این را بطه میگویم. یکی خیط و خط عمودی که استیلاء نیست، بلکه ولایت است و دیگری خیط و خط افقی که به جای تضاد سوداگرانه در بازار، اخوت و برادری و یاریگری مشفقانه است. آنچه سال قبل ذهنم را درگیر کرده بود این بود که فقاهت در ایران به محوریت نظریه ولایت فقیه مرحوم امام (ره) ناموس جامعه پردازی شیعه را صیانت از قرار داد و متاسفانه در جامعه ایران زیر تاخ و تاز در خطر نانودی واقعی قرار گرفته. در مقابل فقهای عراق خط عمودی ولایت را به حکومت مدرن کرده اند و به مشارکت حزبی و لابی گری اکتفا کرده اند و تلاش خود را بر حفظ خط افقی اخوت اجتماعی از طریق اربعین و زیارت و روابط عشیره ای قرار دادند. حالا سوال این است که کدام یک موفق تر بوده اند؟!! سال قبل، وقتی در طریق راه می رفتیم مدام با خودم می گفتم که واقعا ایده عراقی ها موفق تر نبوده؟!
🟢فقاهت اجتماعی به نسخه ولایت فقیه در ایران یا اخوت ایمانی در عراق؟ 📝حسین مهدیزاده 2️⃣ از 2️⃣ اما به مرور وقتی به کربلا رسیدیم و منزل سید محمد رفتیم و برادرم از ریزش نسل جوان این خانواده در این سالها تعریف کرد و بعد در مسیر بازگشت وقتی داخل بغداد محله های جدید را دیدیم و یا مال هایی که در کربلا ساخته شده بود و با افتخار نوشته شده بود که موقوفه عتبیه حسینیه و عباسیه است، فهمیدم که نسخه عراقی اربعین و زیارت و عشیره هم در مقابل جامعه پردازی سوداگرانه لیبرال_آمریکایی نقطه ضعف های شدیدی دارد که در برخی از آنها ما ایرانی ها جوابهای بهتری داریم تا عراقی ها و در برخی موارد هم درد مشترک داشتیم! خانواده هایی را دیدم که مجاهدین طریق اربعین در زمان صدام بودند اما امروز فرزند جوان آنها که در بغداد مهندس بود، حاضر نبود حتی برای کمک به موکب اجدادی اش حتی شب و روز اربعین خودش را به طریق برساند و این خیلی برای عشایر عراقی سنگین بود. اضافه کنید روشنفکری عربی که یک پای ثابت زندگی دویست ساله جوانان عرب است و مثل خوره ایمان جوانهای تحصیل کرده و نخبه را می خورد! امنیت و بودن اربعین روی زمین هم که محصول عراقی های طرفدار ولایت فقیه و یا حداقل با حمایت جدی آنها حاصل شده است و الا داعش اربعین را به خاطره ها ملحق می کرد و حتی خیلی بدتر از اینها... حالا پس کدام یک از این دو گروه از فقها مسیر درست برای ساخت دینی و دینی کردن زندگی را انتخاب کرده اند؟! ⚠️می خواهم جواب این سوال راهبردی، بلکه بنیادین را امسال بنویسم که ایران چهارم را نوشته ام و دیگر ذهنم از شعوب و قبایل فراتر رفته و از ایران و عراق کردن خلاص شده. البته می دانم که همین جواب هم به مرور باید تکمیل شود و نسخه های جدیدتری برای آن نوشت. 🔆 زندگی متمدن بشر از شروع شده و پایتخت سرزمین های میانه از زمان آدم ابوالبشر تا امروز و تا همیشه همین نقطه ای بوده و هست و خواهد بود که امروز به آن کوفه تا کربلا می گویند. حالا اگر امروز، همان لحظات تحول تاریخ و ظهور ولایت عظما باشد، ساکنین کوفه و اطراف آن در حال آماده شدن برای میزبانی متفاوت ترین حکومت تاریخ هستند و ما نه تنها نباید به آنها حسادت کنیم و یا با کمی از این مساله یاد کنیم بلکه باید بدانیم که این ماموریت تاریخی این منطقه است و همه ما نیز باید به آن دل بدهیم. در همین حال، هم ظاهرا مثل همیشه تاریخ در است. پس این دو سرزمین از دو مسیر ظاهرا مجزا، برنامه رشد خودشان را ادامه داده اند ولی دستشان را از دست هم خارج نکرده اند. می بنید که عراقی ها با فرهنگ اربعین به ما ایرانی ها کمک می کنند تا ما خط اخوت را گم نکنیم و ما مجاهدین ما ایرانی ها هم در خطرات از آنها و مجاهدین شان حمایت می کنیم. 🟡 حالا وقت این است که مشاهده گر خوبی باشیم و نقش بقیه مردم سرزمین های میانه را هم پیدا کنیم و برای آنها هم احترام قائل شویم و این چهل تکه از هم گسیخته شده را این بار به عنوان یک و به تبعیت از اخلاق نبی مکرم(ص) و امیرالمومنین (ع) و اهلبیت شان(ع) که به قول قرآن «انک علی خلق عظیم» بودند گزارش کنیم و خودخواه نباشیم و دنبال برتری ها خودمان نباشیم و یا مثل بردگان تحقیر شده دنبال آقایی دیگران نباشیم بلکه مثل برادرهایی که قرار است همدگیر را پیدا کنند و به هم تکیه کنند و احساس برتری بر هم نداشته باشند، برادرهایمان را پیدا کنیم بدانیم که بدون آنها و یک یک ما را نابود خواهد کرد و کس دیگری است که البته هنوز پشت پرده غیبت است! جامعه ای که هزار و چند صد سال با رویایش زندگی کرده ایم، جامعه است که هیچ کس در آن خود را نمی بیند و برای خود چیزی جمع نمی کند و دنبال برتری بر دیگری نیست و تواضع و محبت و یاریگری در راه خدا خصلت بزرگ آن است. ما به سوی عاطفی ترین جامعه ای که بشر می تواند به سوی آن حرکت کند، در حال حرکت هستیم! «چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید!»