7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر عظمتِ روحِپاک این دخترکِنورانی💚
سلام بر صبرِجمیل و کرامتِ مادرِ این کودکِقرآنی💚
سلام بر غیرت و سعادتِ بیمنتهایِ آن رزمندهی بزرگِ ایرانی که این همسرودختر ولائی خود را به جامعهایمانی سپرد تا زنان و دختران و کودکانِ «اهلِشام» را از چنگالِ دژخیمانِ داعشی و از اسارت «یزیدیانِ زمان»، همین جنایتکاران ضدبشری «صهیونی و غربی»، نجات دهد💔❤️
✍️عجب عظمتی دارد، جامعهای با داشتن این انسانهایِ کمنظیر در تاریخ ایران و جهان🇮🇷
🌍ایراناسلامی، سرزمین «حماسههای معنوی» و معراج «انسانهای آسمانی» در زمین خداست🌴
📚سلام بر «ولیفقیه زمان» که با الگو قراردادن ولایت امیرالمؤمنین علیهالسلام، زمینهساز تحقق «جامعهای اسوه» با ارائه نمونههایی از «خانوادههای مهدوی» شده و میشود💚❤️💚
@sadaf145
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی
@sadaf145
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان شگفت انگیز شیخ عدنان، مفتی اهل سنت عربستانی درباره ی امام حسین (ع)
و سرگردانی مجری
در برنامه تلویزیونی !
❗️ هرکس در عزای حسین
غمگین نشود ، کافر و منافق است ❗️
@sadaf145
از يک دختر جوان پرسيدند :
از چه نوع آرايشي استفاده ميکني؟
گفت اينارو بکار مي برم :
براي لبانم ....... راستگويي
براي صدايم ...... ذکر خدا
براي چشمانم ...چشم پوشي از محرمات
براي دستانم ...... کمک به مستمندان
براي پاهايم ...... ايستادن براي نماز
براي قامتم ....... سجده براي خدا
براي قلبم ........ محبت خدا
براي عقلم ...... فهم قرآن
براي خودمم ...... ايمان به خدا
#زن_عفت_افتخار
═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧┄
@sadaf145
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یک داستان تخیلی نیست!
وقتی دوهزار نفر رو به جرمحجاب به دستور رضاخان در حرم امام معصوم به گلوله می بندند!!
#ایستاده_ایم_مثل_گوهرشاد
#برای_غیرت_برای_ایران
_
◀️ میراث زخم خورده
روایتی #مستند از چهره واقعی #پهلوی در برخورد با #زن
برای #جهاد_تبیین، رسانه باشید.👈[میراث زخم خورده]
@sadaf145
🔻مرگ با هزار زخم، پروژه عرفیسازی ایران است/ سکولاریسم خشن و تیغ به دست؛ زخم اول حجاب و اینک زخم دوم!
رضا باقریپور، پژوهشگر سیاستگذاری عمومی:
🔹تا همین یک سال و نیم پیش «نفتالی بنت»، نخستوزیر سابق اسرائیل، میگفت برنامهای بزرگ و فراگیر برای انهدام ایران تدارک دیده شده است. او صحبت از پروژه «مرگ با هزار زخم» میکرد. میگفت جثهی بزرگ جمهوری اسلامی را با زخمهای تدریجی و پیوسته به زمین میاندازیم. آن روزها زد و خوردهای امنیتی و نظامی ایران و اسرائیل در جریان بود؛ همین هم باعث میشد تا استعارهی «زخم» در قاب همین رقابتهای نظامی و امنیتی معناکاوی شود. اما امروز ما زخمی هستیم از چیزی جز اینها.
🔹چرا زخم، بیحجابی نباشد؟ اطلاق «دیوار برلین جمهوری اسلامی» به مسئله حجاب آنقدر سنجیده و زیباست که خیلی سخت بتوان باور کرد از ذهن اپوزسیون هپروتی جمهوری اسلامی تراوش کند. چرا مشروبات الکلی زخم نباشد؟ چرا در تصویر بزرگ، مرگ با هزار زخم نام دیگر «عرفیسازی ایران» نباشد؟
🔹روشنفکری کلیشههایی برای مبارزه با حجاب ساخته بود. میگفت سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی جامعه را دوقطبی میکند؛ میگفت جامعه خود به خود پوشش استاندارد را کنترل میکند و... . این کلیشهها در دانشگاه و محافل فکری شکل میگرفت و معرفت عمومی تصمیمسازان، تصمیمگیران و نخبگان ما را ساخت؛ حتی اصولگرایان را. شورش ۱۴۰۱ رخداد کانونیای شد که این کلیشه را در مسیر کارکرد قرار داد.
🔹در مقابل اما جامعه دینی هم گزارههایی را مدام تکرار میکرد. میگفت حجاب سد محکم پیش روی هویت دینستیز در جامعه است. میگفت بعد از حجاب به سرعت نوبت به سایر جلوههای دینی جامعه خواهد رسید؛ شناخت اشتباه مدیران کشور از ماهیت شورش پاییز ۱۴۰۱، دست و پای سست آنها در به دست گرفتن ابتکار عمل به خصوص در دو ماه اول و روندهای فاجعهبار امنیتی و انتظامی طی این ۱۰ ماه، کلیشههای حجابستیز را مسلط ساخت.
🔹حالا زمانی نگذشته و گردوخاک انفعال تصمیمسازان و تصمیمگیران در اجرای اصول اسلامی هنوز در هواست که تیربار عرفیسازی سیاست ممنوعیت مشروبات الکلی را آماج قرار داده است. خبر مسمومیتهای الکلی به صورت عجیبی بالا گرفته و هویت دینستیز که گیجی روسای کشور در حجاب را فهمیده، اینبار مشروب را مبنای بسیج گری علیه وجوه اسلامی کشور میکند.
🔹تصمیمسازان و تصمیمگیران «اجرای حکم دینی» را برهان خوبی برای قاعدهگذاری در اجتماع نمیبینند. این ذلت نفس البته به سمت جامعه شارش میکند و گفتگوهای انتقادی علیه مشروبات الکلی بجای «حرمت شرعی»، روی «خطر داشتن برای سلامتی کلیه» و «افزایش چربی خون» متمرکز میشود. حتی مقامات رسمی به گفتوگو بر سر این مینشینند؛ بدنه دینستیز دلیلی نمیبیند که اکنون دسترسی آزاد به مشروب در سوپرمارکتهای تهران و مشهد و... ندارد.
🔹همین دیروز فایننشال تایمز در یادداشتی نوشت که « رابطه جمهوری اسلامی و الکل نزدیک به نقطه نهایی خود شده است». این ترتیبات و زمینه چینیها برای ما آشناست؛ مشخص است چه در پیش داریم. در این یادداشت تمرکز زیادی بر یکی از مسمومشدگان الکل تقلبی، یعنی خسرو حسن زاده شده است. خسرو حسن زاده یک نقاش بود و کمی شناختهتر شده است. یعنی حتی سرنخهای تاکتیکی عملیات بعدی نیز مورد اشاره قرار گرفته است. بهانه شورش بعدی میتواند مسمومیت دو سه چهره بسیار مشهور، احتمالا بازیگر سینما یا ورزشکار، باشد.
🔹تا اینجا مهم نیست؛ مهم پرسش ما از نظام تصمیمگیری و تصمیمسازی جمهوری اسلامی است. خب بعد از این چه؟ قرار است بعد از این چه بکنید؟ با فضاسازی با محوریت مشروبات الکلی قرار است چقدر در مقابل فریب خوردن و انفعال مقاومت کنید؟ ما چند ماه و چند سال منتظر بنشینیم تا شما لایحهای تصویب کنید و سرو مشروب در کافههای شهر را نهایتا جریمه نقدی کنید؟
🔹عرفیسازی تصویر بزرگ وقایع این روزهای ماست و مولفههای اسلامی جامعه یک به یک آماج حمله میشوند. این طرف کل تمهید سیستم سیاسی شده یک لایحه که حتی یک نفر پشت آن نمیایستد. سیرک مضحکی که به «لایحه بازی» شبیهتر است تا تصمیم سیاسی. حداقلیترین کنشهای انظباطی را معطل لایحه کردهاند و اینگونه کودکانه با ابرپروژه علیه کشور مقابله میکنند.
🔹حجاب محمل سیاست در ایران است. برخورد انفعالی که مدیران کشور با این موضوع داشتهاند، آنها را خلاص نخواهد کرد و دست از سرشان برنخواهد داشت. در شوراهای عالی خود بنشینند و منتظر ترکشهای سهمگین آن باشند!
@sadaf145
31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸حجاب ویترین سبک زندگی اسلامی است و بیحجابی ویترین سبک زندگی غربی.
والسلام.
@sadaf145