هدایت شده از هیئت محبین قاسم بنالحسن ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 فیلم
#افطاری_ساده
📜 گزارش افطاری ساده از شبکه خوزستان
#هیئت_قاسم_بن_الحسن_ع
📆 شبهای ماه مبارک رمضان
🔰 پارک ملی
[ کانال اطلاع رسانی قاسمیون ]
http://eitaa.com/joinchat/1692073984C2696adcd1b
هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
📢 دوره رایگان آشنایی با زیستشهرهای نوین مولد
✅ مجازی (آفلاین)؛ با امکان شرکت از سراسر کشور
✅ بصورت فشرده در ۳ ساعت
✅ همراه با اعطای گواهی پایان دوره از طرف اندیشکده زیستشهر
🎴ثبتنام از طریق👇👇
yun.ir/zistshahr2
yun.ir/zistshahr2
🔹 با ارائههایی از:
دکتر عباس جهانبخش؛ زیستشهرهای نوین مولد، الگویی هم افزا
مهندس امیرحسین کمالی؛ نظام تولید، توزیع و مصرف تراز انقلاب اسلامی
⏱ مهلت ثبتنام: ۱۵ فروردین ماه
شبکه یاریگران پیشرفت ایران
📌@shipaa
🔹این حجم استفاده از سموم شیمیایی در کشاورزی واقعا نگران کننده است!حجم تلفات زنبور عسل،حشرات مفید و حتی تلف پرندگان ودام بر اثر استفاده از سموم شیمیایی نشانه از وضع خطرناک دارد!حجم سرطان ها را نیز در کنار این مساله باید دید!
یک سوال اساسی اینکه چرا در کشاورزی سنتی و بومی از سموم شیمیایی استفاده نمی شد؟آیا بیماری وجود نداشت یا اینکه شیوه کشت و مدیریت قوی و نگاه الهی اجازه ی نمیداد از هر شیوه ای برای دفع آفت استفاده شود؟
#سموم_شیمیایی
@sadaghe_sabz
🌱طبیعت سرسبز که مایه نشاط ماست برای عشایر و کوچند و روستاییان شریف مرتع است.پلاستیک و بطریها را در مرتع رها نکنیم.مرتع مایه نشاط خانواده ها و سبب معیشت مردم روستا وعشایر است.
#الذی_اخرج_المرعی
@sadaghe_sabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته این مسیر غرب ویران است!در هرچه پیشرفته است در نهاد خانواده از همه ی تاریخ عقب مانده تر است.
بی تفاوتی نسبت به نقشه های دشمن عنود عواقب جبران ناپذیری خواهد داشت.
@sadaghe_sabz
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ تولید بذر گندم با مزیت افزایش ۴۰ درصدی محصول
🔺محققان و پژوهشگران موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر وابسته به سازمان اقتصادی کوثر به نمونه بذری دست یافتند که با ایجاد بهره وری، تولید گندم را سی تا چهل درصد افزایش می دهد.
🔺این موفقیت بزرگ که در ارتقاء امنیت غذایی کشور اثر میگذارد در شرایطی رقم خورد که رهبر معظم انقلاب در چند ساله اخیر افزایش تولید را به عنوان تکلیف اساسی دستگاه های فعال در حوزه اقتصاد بیان کرده اند.
🔺گفتنی ست این بذر که با اصلاح سنتی و در فرایند دانش بنیان بدست آمده، تراریخته محسوب نمیشود و با شرایط مختلف اقلیمی سازگار است و هزینه های کشاورزی را افزایش نمیدهد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔹جریان انقلابی برای ورود به عرصه های کشاورزی و باغداری ودامداری باید در این سطح وارد شود!دغدغه داشته باشد که پیشرفت حاصل شود اما از مسیر صحیح!این که این ورود کنیم اما استانداردهای غلط را ضریب بدهیم حاصلی ندارد.
@sadaghe_sabz
🔹برخی از ادله ای که آسیب انبوه کاری اکالیپتوس مطرح است را برا یمخاطبین گرامی کانال صدقه سبز بیان خواهیم کرد ان شاء الله👇🏽👇🏽👇🏽
🔰ریشه،برگ وشاخه های درخت اکالیپتوس دارای خاصیت شیمیایی الِلوپاتیکی است.دلیل عدم رویش اطراف درخت اکالیپتوس سایه نیست بلکه این خصوصیت سمی شیمیایی است که مانع از رشد می شود.
🔹نکته:زراعت چوب بصورت گسترده در زمین های کشاورزی از این جهت مورد تامل است
#اللوپاتی
@sadaghe_sabz
🔹This more acid environment is a factor that also contributes to the spread of fungi, particularly basidiomycetes. These fungi generate a web of mycelia over the soil (the “body” of the fungi that can be seen in the soil as white filaments) inducing a phenomenon known as “water repellency” of the soil, preventing water from penetrating in-depth easily. This leads to a smaller infiltration to the water-table and a comparative increase in surface runoff, stimulating soil erosion.
🔹اکالیپتوس موجب اسیدی شدن بیش از حد محیط می شود.یکی از نتایج اسیدی شدن بیش از حد خاک رشد قارچ روی خاک است که روی خاک را پوشش می دهد و موجب پدیده دفع آب می شود در نتیجه با عدم رسوخ آب در زمین روان آب سطحی پدید می آید
بخشی از مقاله ی"اکالیپتوس موجب تنزل خاک می شود"
َ@sadaghe_sabz
✅ اجتماع بزرگ خودجوش و مردمی 🇮🇷
«مطالبه مردمی برای تغییر فضای تأسف بار حجاب و عفاف شهر»
«حجاب من ؛ تمدن من»
✔️ با حضور حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد «امام جمعه اهواز و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان»
🗓جمعه ۱۸فروردین ماه
🕒ساعت ۲۱:۳۰
خیابان شهید عدالت مسجد سید فقیه ره
@sadaghe_sabz
هدایت شده از نهضت حفظ محیط زیست
🔰درنگی در داستان غذا دادن امام مجتبی علیه السلام به سگ گرسنه
🌷روزی حضرت امام مجتبی علیه السلام مشغول خوردن غذا بود، که سگی نزدیک آن حضرت آمد، حضرت یک لقمه خود تناول مینمود و یک لقمه نیز جلوی سگ میانداخت. اصحاب گفتند: یابن رسولالله! سگ حیوانی کثیف و نجس است، اجازه فرما آن را از این جا دور کنیم! امام علیه السلام فرمود: آزادش بگذارید، این سگ گرسنه است و من از خدا شرم دارم که غذا بخورم و حیوانی گرسنه به من نگاه ملتمسانه کند و محروم بماند. (بحار الأنوار: ج ۴۳، ص ۳۵۲، ح ۲۹)
✅نکته اول: آیا اگر حیوان دیگری در این اتفاق بجای سگ بود باز هم حضرت به آن غذا میداد؟ ظاهرا بله، زیرا حضرت میفرماید من از خدا شرم دارم که غذا بخورم و حیوان گرسنه به من نگاه کند و نفرمود سگ گرسنه، پس از این جهت در این داستان سگ خصوصیتی ندارد. از این فرمایش درمییابیم که انسان باید نسبت به حیوانات حس ترحم داشته باشد و در برابر آنان کارهایی که موجب دلشکستگی و ناراحتی آنان میشود را انجام ندهد و در صورت نیاز به آنان کمک برساند. انسان نباید نسبت به دیدن رنج حیوانات بی تفاوت باشد حتی اگر آن حیوان نجس یا آلوده باشد.
✅نکته دوم: در این داستان خود حیوان به سمت حضرت آمده و حضرت به آن غذا داده نه اینکه حضرت به دنبال حیوانات گرسنه بگردد و بخواهد آنها را سیر کند. پس برای تایید کسانیکه در این روزگار غذا تهیه میکنند و برای سگهای حاشیه شهر میبرند نمیتوانیم از این داستان استفاده کنیم.
✅نکته سوم: وقتی سگ گرسنه به سوی حضرت آمد اجازه نداد کسی حیوان را دور کند. از طرفی اهل بیت توصیه به عدم نگهداری سگ در محل زندگی انسانی کرده اند. پس احتمالا این داستان در خانه و محل زندگی انسانها اتفاق نیفتاده و در جایی مانند باغ یا حاشیه آبادیها یا... رخ داده است.
✅نکته چهارم: در این داستان مشخص نشده که سگی که به سوی حضرت آمده سگ گله بوده یا نگهبان یا ولگرد یا شکاری یا... پس این داستان تاییدی بر ولگردی سگها نیز به شمار نمیآید. در زمان امام مجتبی علیه السلام چیزی مانند گله های سگهای ولگرد که امروزه اطراف بعضی شهرها و روستاها و زیستگاههای حیات وحش به حالت بحرانی درآمده وجود نداشته است.
✅نکته پنجم: اینکه امام علیه السلام هر لقمه که میخورد یک لقمه به سگ میداد اعجاب آور است زیرا معمولا انسانها حتی اگر به حیوانی ترحم کنند از بخشهایی از غذا که خودشان نمیتوانند بخورند مانند استخوان و دورریز غذا بذل و بخشش میکنند. ولی حضرت از اصل غذا و به صورت مساوی با آن سگ تقسیم مینمودند.
✅نکته ششم: امام علیه السلام میتوانست به یکباره نیمی از غذا را به آن حیوان بدهد ولی به صورت آهسته و لقمه لقمه به حیوان داد. این نشان میدهد که در غذا دادن به حیوانات گرسنه نباید عجله کرد تا هم حیوان فرصت کافی برای جویدن و لذت بردن از غذا را داشته باشد و هم انسان از موانست و انفاق به حیوانات لذت ببرد و از طرفی به قدر وسع خود و نیاز حیوان غذا بدهد.
✅نکته هفتم: سگ یک حیوان وحشی نیست. غذا دادن به حیوانات وحشی باید فقط در صورت اضطرار و با رعایت ملاحظات فراوان انجام شود. حداقل خطر غذا دادن به حیوانات وحشی، دستی شدن آنها است که موجب خطرات بزرگ در آینده برای آنها میشود.
🔺چندین نکته دیگر درباره نحوه تعامل انسان با سگ وجود دارد که ذکر آن در این مجال نمیگنجد و در آینده ذکر خواهم کرد ان شاء الله. (موسی مزینانیان)
https://eitaa.com/joinchat/263192580C257d32467d
هدایت شده از امیر رمضانزاده
🌳اخبار منابع طبیعی و آبخیزداری را از کانال ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری استانها پیگیری کنید:
استان آذربایجان شرقی
استان آذربایجان غربی
استان اردبیل
استان اصفهان
استان البرز
استان ایلام
استان بوشهر
استان تهران
استان چهار محال و بختیاری
استان خراسان جنوبی
استان خراسان رضوی
استان خراسان شمالی
استان خوزستان
استان زنجان
استان سمنان
استان سیستان و بلوچستان
استان فارس
استان قزوین
استان قم
استان کردستان
استان کرمان
استان کرمان (جنوب کرمان)
استان کرمانشاه
استان کهگیلویه و بویراحمد
استان گلستان
استان گیلان
استان لرستان
استان مازندران-ساری
استان مازندران-نوشهر
استان مرکزی
استان هرمزگان
استان همدان
استان یزد
https://eitaa.com/PayameTabiat | سازمان منابعطبیعی و آبخیزداری کشور
🔰توهین به مسجد الاقصی با راکت پاسخ داده شد!
منتظر روز قدس هستیم!
@sadaghe_sabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اگر فرزندان مان بیمار شوند هر پیشرفتی برایشان تلخ خواهد شد!
هر دغدغه مند غذای سالم که زمین دیم یا آّبی دارد و یا می تواند اجاره کند خود اقدام به کاشت گندم نماید تا در مرحله کاشت از بذر تراریخته استفاده نکند واز کود شیمیایی و سموم کشاورزی استفاده نکند!
گندم کامل را باید آرد کرد و نان کامل نوش جان خانواده نمود!
نکات دیگری نیز در تولید نان سالم هست که پس از این مرحله وافع میشود
🔸بازیگر سریال گاندو نان کامل تولید می کند
@sadaghe_sabz
🍃آویشن فلسطینی
سرزمین مبارک به آغوش امت رسول الله برخواهد گشت
💐الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ💐
#الزعتر_الفلسطینی
@sadaghe_sabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹پس از چند هفته روزه داری و تزکیه روزه داران بهبهانی در دفاع از مظلومین فلسطین به میدان آمدند!
#روز_قدس
@sadaghe_sabz
🔰يسْأَلُونَكَ عَنِ الْأَنْفَالِ ۖ قُلِ الْأَنْفَالُ لِلَّهِ وَالرَّسُولِ ۖ فَاتَّقُوا اللَّهَ
[اى پیامبر،] از تو دربارة اَنفال (بیشهها، فراز کوهها، کف رودها....) مىپرسند، بگو: اَنَفـال از آنِ خدا و رسول است، پس از خدا پروا کنید
🔹ثمره ی روزه داری تقواست!خود نگهداری و خود کنترلی نتیجه ی ماه مبارک رمضان است.خداوند متعال درباره انفال(بهش های بسیار مهم منابع طبیعی و مراتع..) دستور به رعایت تقوا دارد.از آن جهت که انفال ملک خداوند ورسولش و در ادامه ملک امام عصر ع است درباره آلوده کردن آن باید اهل رعایت باشیم.
🔸بسته بندی های مضر به حال مراتع و منابع طبیعی را استفاده نکنیم.ظروف یکبار مصرف و سفره های یکبار مصرف مضر قابل بازیافت نبوده و مضر به انفال است.اگر انفال را ملک امام ع می دانیم باید سبک زندگی بدون زباله را دنبال کنیم
@sadaghe_sabz
50.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃گیاهشناسی زنبورداری
گیاهشناسی زنبورداری دقیقا همان کار ضروری و ارزنده ای است که به شناخت و حفظ گیاهان ارزشمند مرتعی در حوزه ی زنبورداری منجر می شود.تنوع گونه های بومی در این نوع مطالعات مشهود است.گیاهان موثر در زنبورداری بومی هستند و بسیاری شان دارویی.به این سبک از پژوهش بسیار نیازمندیم!
🔰مهندس بهزاد رفاهی پژوهش بزرگی در این باره نجام داده است
بهزاد رفاهی در طول چند سال اخیر در قالب 55 سفر علمی گیاهشناسی به بیش از 200 هزار کیلومتر از مراتع ایران رسفر کرده است.
از مراتع مریم گلی و آویشن در البرز مرکزی تا کنارستان های با سخاوت جنوب از دشت های کلپوره و پونه سا در خراسان تا ارتفاعات کوهستانی کردستان از بیابان های سمنان و قم تا جنگل های سرسبز هیرکانی در گلستان و گیلان.
🔰این سفر های مهیج منجر به ثبت بیش از 20 هزار تصویر از گونههای گیاهی، جمع آوری ده ها نمونه عسل شاخص، بازدید از 33 زنبورستان و دریافت تجربیات ارزشمند میدانی از مراتع ایران گردیده است
.
#گیاهشناسی
@sadaghe_sabz
بهزاد رفاهی.pdf
12.62M
🔰 وبینار "گیاهان ارزشمند در زنبورداری ایران"
اراِئه شده توسط مهندس بهزاد رفاهی
🔹دانستن نام علمی و نام محلی هر گیاه توامان می تواند دریچه ای باشد برای گردآوری خواص وکاربردهای مختلف آن گیاه
🔸شایسته است زنبورداران محترم که از مرتع بهره می برند با گیاهان ارزشمند زنبورداری در مراتع کشور آشنا باشند.یکی از فواید آشنایی با گیاهان مرتعی زنبوداری بر اهمیت آنها خواهد افزود و دغدغه مندان برای غنی تر کردن مرتع تلاش می کنند.
🔹زنبورداری که با تقویت مرتع با گیاهان بومی همراه باشد را زنبورداری کریمانه میدانیم
#زنبورداری_کریمانه
@sadaghe_sabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 امروز پنج شنبه یکی از روزهای پایانی رمضان الکریم پارک توتستان با حضور دختران روزه اولی متبرک می شود
🔸امروز نماز جماعت مغرب و عشا با امامت حاج آقا میزاندار در پارک توتستان برگزار می شود
#روزه_اولی
#توتستان
@sadaghe_sabz