✅قابل توجه طلاب عزیزی که درس استادیاری فقه11 جناب آقای بانشی را دارند، جهت هماهنگی های لازم امروز یکشنبه بعد از نماز عصر در نمازخانه حضور داشته باشند.
#آموزش
مدرسه علمیه شیخ مفید
🔰#اطلاعیه🔰 ❇️اطلاعیه ثبت نام مدرسه فقهی شهید صدوقی فاز ۲ قم ؛ برای سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ 📌شرایط پذی
🔰#اطلاعیه🔰
❇️قابل توجه طلاب محترم
📌 ثبت نام مقطع سطح عالی مدرسه فقهی شهید صدوقی فاز ۲ تا ۳۱ اردیبهشت ماه #تمدید شد .
🔰راه ارتباطی :
☎️ 025_32923779
☘️ @Aghaei234
#اطلاعیه
#پذیرش
آزمون اختصاصی پذیرش کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402-1401 دانشکده صدا و سیما- قم (دانشکده دین و رسانه)
ثبت نام: 18 تا31 اردیبهشت ماه
آزمون: 10 تیرماه
مزایا؛
• پرداخت کمک هزینه تحصيلي ماهیانه(به صورت وام)
• امکان استخدام در سازمان صدا و سیما
اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
b2n.ir/h43844
﷽
🔰 #کارگاه
سلسه جلسات کارگاهی طلبگی حرفه ای
(ویژه عموم طلاب مدرسه)
🎙|با حضـــــور استاد رمضانی
🎬| در ۵ جلســــه مفید و کاربردی
📆|سه شنبه و چهارشنبه های هر هفته
⏰| ساعت ۱٠-۱۱صبح
🕌مدرســــه علمیــــه شـــهید صدوقی (ره) واحــــد۲
#کارگاه
#مشاوره
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرَج
╭┅─────────┅╮
🌺 @sadooghi2qom
╰┅─────────┅╯
۱۴۰۱/۲/۱۹
روز نوزدهم اردیبهشت در تاریخ رسمی کشور ایران به عنوان روز بزرگداشت شیخ کلینی نام گذاری شده است."
🔸سال تولد؛۲۵۸ ه.ق
🔸محل تولد؛روستای کلین از توابع شهر ری.
🔹زمان درگذشت؛۳۲۹ ه.ق
🔹مکان در گذشت؛بغداد
▫️مذهب؛شیعه ۱۲ امامی
▫️آثار معروف؛اصول کافی،
فروع کافی ،روضه الکافی
🔺دوران؛خلافت عباسیان
♦️اشتغال؛محدث
#پایگاهبسیجحوزهعلمیهشهیدصدوقی۲
✅نگاهی بر زندگینامه شیخ کلینی؛
"محمد بن یعقوب بن اسحاق کلینی رازی در حدود سال ۲۵۵ق در روستای كُلَین از روستاهای قدیمی پیرامون ورامین تهران در ۳۸ کیلومتری شهر ری و در روستای کلین نزدیک بخش جلیل آباد پیشوای ورامین، و در زمان امام حسن عسکری «علیه السلام» به دنیا آمد. !. پدرش یعقوب بن اسحاق، از علمای عصر خویش بود و در دوره غیبت صغری زندگی میکرد. ابوالحسن علی بن محمد معروف به «علان رازی» دایی شیخ کلینی است و محمد بن عقیل کلینی، احمد بن محمد و محمد بن احمد همگی از خاندان کلینی و از علما و بزرگان شیعه به شمار میروند.
✅فعالیت علمی و اساتیدشیخ؛
محمد بن یعقوب کلینی در ری که مرکز برخورد آرا و اندیشههای فرق اسماعیلی، حنفیه، شافعی و امامیه بود، در کنار تحصیل علم و آشنایی با اندیشههای دیگر مذاهب، تصمیم گرفت که به نوشتن احادیث بپردازد.او در محضر ابوالحسن محمد بن اسدی کوفی حدیث آموخت.وی سپس برای تکمیل علم حدیث راهی قم شد و با محدثانی که از امام عسکری(ع) یا امام هادی(ع) بدون واسطه حدیث شنیده بودند ملاقات کرد.و از محضر استادان بزرگی بهره برد. کلینی در سال ۳۲۷ق (دو سال پیش از وفاتش) عازم بغداد شد. بغداد در آن زمان یکی از مراکز بزرگ علمی بود.؟به همین جهت، او را به لقب رازی، منسوب به ری هم میخوانند.در ابتدا علوم اسلامی را نزد پدر و دایی خود گذراند. بعد از مدت کوتاهی که با منابع رجالی و حدیثی آشنا شد، برای ادامهٔ تحصیل خود به شهر ری رفت.
در آن دوران بیشتر مردمان شهر ری شافعی و حنفی مذهب بودند، ولی بعضی از روستاهای اطراف آن مثل علیآباد و حسنآباد شیعهنشین بودند و اکثر اهل تسنن آن شهر، همواره تحت تأثیر آنان بودند، از این رو ری به شهر شیعهنشین معروف بود. در آن دوران شهر ری، مرکز برخورد آرا و اندیشههای اسماعیلیه، حنفی، شافعی و شیعه شده بود.امروزه کتابخانهای به نام کتابخانهٔ شیخ کلینی در شهر ری به یاد او وجود دارد.
✅"مهمترین اثر شیخ کلینی؛
کتاب کافی است. این کتاب از برجستهترین منابع حدیثی شیعه و مهمترین و معتبرترین منبع از کتب اربعه است. این کتاب در سه بخش اصول، فروع و روضه تألیف شده است.
کتاب الکافی
هشت جلدست: جلد اول و دومش مربوط به اصول است، جلد هشتم آن روضهٔ کافی است، که مواعظ و قصص است، و پنج جلد بقیه فروع کافی است از طهارت تا دیات.
تلاش کلینی بر آن بوده تا احادیث الکافی را بر اساس عدم مخالفت با قرآن و موافقت با اجماع جمعآوری کند. کلینی به سبب ارتباط با اصحاب ائمه و دسترسی به اصول اربعمأة روایات این کتاب را با کمترین واسطه نقل کرده است. گروهی از عالمان شیعه معتقد به صحت تمامی روایات آن بودهاند و در مقابل گروهی از عالمان شیعه وجود احادیث ضعیف در کافی را قبول دارند.
محمد بن یعقوب کلینی افزون بر «کافی» دارای آثار دیگری نیز بوده که جایگاه علمی او را در غیر از علم حدیث آشکار میسازد.
✅کتاب ها شیخ کلینی ؛
شیخ طوسی، و نجاشی کتابهای زیر
را از شیخ کلینی دانستهاند:
•کتاب رسائل الائمه(ع)
•کتاب الرجال
•کتاب الزی و التجمل
•کتاب الدواجن و الرواجن
•کتاب الوسائل
•کتاب فضل القرآن"
•کتاب تعبیر الرؤیاء
•کتاب الرد علی القرامطه ؛
که در رد عقاید التقاطی قرمطیان نگاشته شد.
•کتاب ما قیل فی الائمه(ع) من الشعر؛
مجموعهٔ شعر (قصایدی که شاعران
از فضایل اهلبیت گفتهاند)
✅مقام و جایگاه علمی ؛
"کتب رجالی و شرح حالنویسانی که به زندگانی کلینی پرداختهاند از وی با عناوین ابوجعفر، محمد بن یعقوب، ابن اسحاق، ثقة الاسلام، رازی، بغدادی، سِلسِلی نام بردهاند.
آن چه در بیان جایگاه شخصیتی و علمی کلینی در کتب تراجم و تاریخ آمده است همگان از موافق و مخالف، از فضل و عظمت منزلت وی یاد کردهاند.
✅ شهرت و آوازه کلینی؛ شیعه و سنی در فتاوا به او روی آوردند و وی را به «ثقه الاسلام» ملقب ساختند.به سبب تقوا، علم و فضیلت او، مردم در رفع مشکلات دینی و گرفتن فتوا به وی مراجعه میکردند.
✅شیخ طوسی با تعبیرِ دانشمندی جلیل القدر، عالم به روایت، ثقه و عالم به اخبار از کلینی یاد میکند. نجاشی دانشمند رجالی شیعه او را شیخ و پیشوای شیعه در «ری» در زمان خویش و موثقترین آنها در حدیث و ضبط آن معرفی میکند.
🏴"وفات و مدفن
مرحوم کلینی پس از هفتاد سال زندگی که بیست سال آن تلاش و تحقیق همراه با رنج ها و غربت ها برای تدوین کتاب کافی بود،
▪️سرانجام شیخ کلینی در شعبان سال ۳۲۹ق (سال تَناثُر نجوم) مصادف با شروع غیبت کبری امام زمان (عج) در بغداد از دنیا رفت. محمد بن جعفر حسنی معروف به ابو قیراط که یکی از بزرگان بغداد بود،بر پیکر شیخ کلینی نماز خواند. و بدن او در باب کوفه بغداد به خاک سپرده شد.
◾️مرقد شیخ کلینی در محوطه مسجد آصفیه، در ساحل شرقی رود دجله (در مرکز بغداد) جنب مدرسه نظامیه (مستنصریه قدیم) قرار دارد. نام اصلی این مسجد، جامع الصفوی یا مسجد صفوی بوده است که عثمانیان آن را به آصفیه تغییر دادند. مرقد کلینی در سالهای اخیر بازسازی شده است. در ماه محرم سال ۱۴۳۶ق مراسم پایان بازسازی قبر شیخ کلینی برگزار شد. در این مراسم از ضریح نقرهای آن که توسط هنرمندان اصفهانی ساخته شده بود، رونمایی گردید.
🔷شیخ کلینی در کلام مقام معظم رهبری؛
"عالم دین شناس بزرگ اقدم، شیخ کلینی (رحمةاللَّهتعالی) در مقدمهی کتاب کافی شریف، حدیث را برابر با علم دین دانسته و آن را محور علم و ایمان به شمار آورده است. دقت و باریک بینی فقهاء و علمای برجستهی سلف در امر حدیث و چگونگی تحمل آن و شرائط وثوق به روایت و دیگر آنچه در این باب بر اهلش آشکار است، همه از همین اهمیت و عظمت شأنی که دربارهی حدیث و تأثیر آن در سرنوشت فرد و جامعهی اسلامی گفته شد، سرچشمه میگیرد.۱۳۷۴/۰۸/۲۲"
☑️بسیج مدرسه علمیه شهید صدوقی فاز ۲
💭معاونت سیاسی
برنامه امتحانات هفتگی فردا سه شنبه 1401/02/20
پایه چهارم: فقه2
پایه ششم: فقه10
❇️امتحان فقه10 استاد توفیقی روز چهارشنبه ساعت 11:00 و در سامانه نجاح برگزار می گردد.
امتحانات به صورت حضوری و در زمان کلاس برگزار می گردد.
﷽
📜#پژوهش
بهره برداری طلاب از ظرفیت های کتابخانه در انجام پژوهش های علمی،به صورت شبانه روزی
🕌مدرســــه علمیــــه شـــهید صدوقی (ره) واحــــد۲
#پژوهش
#کتابخانه
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرَج
╭┅─────────┅╮
🌺 @sadooghi2qom
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢تقویم روز۱۴۰۱/۲/۲۰
✳بمناسبت تخریب قبور ائمه بقیع
✍تَخریبِ بَقیع، اشاره به رویدادی است که طی آن، وهابیان پس ازمحاصره مدینه در ۱۳۴۴ق، قبرستان بقیع و بقعههای آن را تخریب کردند؛ از جمله بارگاه امام حسن(ع)، امام سجاد(ع)، امام باقر(ع)، امام صادق(ع). وهابیان دو بار، ابتدا در ۱۲۲۰ق و سرانجام در ۱۳۴۴ق با اتکا به فتوای ۱۵ تن از مفتیان مدینه، مبنی بر ممنوعیت اجماعیِ ساختن بنا بر روی قبور و لزوم تخریب قبور، به ویران کردن اماکن و بقعههای بقیع پرداختند. تخریب بقیع، واکنش مردم و عالمان بسیاری را در ایران، عراق، پاکستان، شوروی سابق و... برانگیخت. دولت وقت ایران، در واکنش به تخریب اماکن مقدس مسلمانان، یک روز عزای عمومی اعلام کرد و در پی آن، به رسمیت شناختن کشور تازهتأسیس سعودی، سه سال بهتعویق افتاد.
🔷قبرستان بقیع پس از تخریب، به زمینی مسطح تبدیل شد، اما محل دقیق قبور چهار امام شیعه، همچنان قابل تشخیص است. تلاشهای عالمان شیعه و همچنین دولت ایران برای ایجاد سایهبانی بر روی قبور ائمه بقیع و همچنین ساختن دیواری در اطراف قبور، بهرغم موافقت اولیه دولت عربستان سعودی، هیچگاه به نتیجه نرسید.
🔷عالمان شیعه، علاوه بر اعتراض به تخریب بقیع، آثاری در نقد مبانی وهابیت و تخریب اماکن مقدس تألیف کردهاند؛ از جمله کتاب کشف الإرتیاب، نوشته سید محسن امین و دعوة الهدی، نوشته محمدجواد بلاغی. وهابیان، نخستین گروهی دانسته شدهاند که با اتکا به دیدگاههای دینی، به تخریب اماکن مذهبی پرداختهاند.
#پایگاهبسیجحوزهعلمیهشهیدصدوقی۲
♦️واحدفرهنگی بسیج حوزه علمیه صدوقی فاز۲
﷽
📽 #گزارش_تصویــــری
با حضور معاون محترم تهذیب مدرسه
🕌مدرســــه علمیــــه شـــهید صدوقی (ره) واحــــد۲
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرَج
╭┅─────────┅╮
🌺 @sadooghi2qom
╰┅─────────┅╯
مدرسه علمیه شیخ مفید
🔴🔴قابل توجه طلاب محترم🔴🔴 👈در راستای پیشرفت روز افزون شما طلاب محترم و خدمت گذاری هرچه بهتر به شما ع
﷽
ضمن سلام و احترام
از آنجا که یکی از اصول رشد، بالندگی و پویایی این مدرسه مبارکه را مرهون مشارکت و بهره مندی از نظرات مفید شما طلاب عزیز می دانیم، امیدواریم طبق سنوات گذشته با مشارکت و سبقت در خیرخواهی نسبت به خود و دیگران، نظرات منصفانه، دقیق، و منطبق بر واقعیات خود را بیان فرمایید.
بی شک بر اساس «من اهدی عیوبی إلیّ أحبّ إخواني إلیّ» از إهدای پیشنهادات و انتقادات سربازان حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف خرسند گردیده و امیدواریم با جمع بندی لازم و عمل بر مبنای عقل جمعی بتوانیم با تقویت نقاط قوت و کاستن نقاط ضعف، زمینه ساز ظهور حضرتش باشیم.
منتظر حضور و شرکت شما در نظرسنجی اساتید، و در مرحله بعد مشارکت در نظر سنجی نسبت به کادر هستیم.
عبدالرضا حسناتی
مدیر حوزه علمیه شهید صدوقی۲
✳️با عرض سلام و احترام خدمت طلاب عزیز مدرسه، دوستانی که خاطره ای در زمینه امر به معروف و نهی از منکر دارند، خاطره خود را به صورت فایل صوتی ویا مکتوب به شماره📞 09124516739 استاد قائم محمدی
ارسال نمایند، ضمنا به خاطرات برتر
در روز سه شنبه همین هفته بعد از نماز عصر جوایزی داده میشود.🌹🌹
﷽
🔰 #معرفی
کارگاه آشنایی با...
مدرسه فقهی امام علی بن ابیطالب علیهما السلام
(ویژه پایه های پنجم وششم)
📆 روز :یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴٠۱
⏰ زمان: ساعت ۱٠ صبح
🕌مدرســــه علمیــــه شـــهید صدوقی (ره) واحــــد۲
#کارگاه
#مدرسه_فقهی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرَج
╭┅─────────┅╮
🌺 @sadooghi2qom
╰┅─────────┅╯
برنامه امتحانات هفتگی فردا یکشنبه شنبه ۲۵ اردیبهشت
پایه سوم: نحو۱۰
پایه پنجم: فقه ۸
❇️امتحان فقه ۸ استاد کردی روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت۱۱ در سامانه نجاح برگزار می شود. (محدوده: مسئله اول تا انتهای مسئله عشرون)
👈امتحانات به صورت حضوری و در زمان کلاس برگزار می گردد.
✅محدوده امتحان هفتگی فقه12 استاد نیکنام
👈از اول کتاب (دیات )تا (الثانیه:فی شعر الراس)
برنامه امتحانات هفتگی فردا سه شنبه 1401/02/27
پایه چهارم: فقه4
پایه ششم: فقه12
❇️امتحانات به صورت حضوری و در زمان کلاس برگزار می گردد.
❇️امتحان فقه12 استاد نیکنام ساعت 12:00 و در سامانه نجاح برگزار می گردد.
✅محدوده امتحان هفتگی فقه12 استاد نیکنام
👈از اول کتاب (دیات )تا (الثانیه:فی شعر الراس)
❁﷽❁
📽 #گزارش_تصویــــری
جلســـــــه دارالقرآن و العترة
📆 دو شـــنبه/۲۶ اردیبهشت ماه
🕌مدرســــه علمیــــه شـــهید صدوقی (ره) واحــــد۲
#تهذیب
#دارالقرآن
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
اَللّهُــــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــــکَ الفَـــــرَج
╭┅─────────┅╮
🌺 @sadooghi2qom
╰┅─────────┅╯
هدایت شده از مدرسه فقهی علي بن أبي طالب عليه السلام
🔰#گزارش_تصویری🔰
❇️ گزارش تصویری از پذیرش طلاب جدید برای سال تحصیلی ۱۴۰۲_۱۴۰۱
📌مرحله اول : تست کتل توسط طلاب محترم و بررسی نتیجه توسط مشاورین محترم مدرسه
📌مرحله دوم : مصاحبه علمی
#گزارش_تصویری
💢 کانال رسمی مدرسه فقهی علی بن ابی طالب علیه السلام
☘ @sadooghi2qomfqhi
🤼♂#دوره_ورزشی
دوره آموزش کشـــتی
با مربیگری: استاد صمدی
📝جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر مراجعه بفرمایید.
👇👇👇
@morid_110
🔸️پایگاه بسیج
🔸️مدرسه علمیه شهید صدوقی(ره)۲