14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨اکتشاف یک گنج بزرگ
🔸نگاه، مبنا و مدل رفتاری شهدا در دفاع مقدس باید در کشاورزی، صنعت و فناوری تکرار شود تا حماسه رخ دهد
📌برگرفته از سخنرانی دکتر جلیلی در انزلی محله لنگرود | آبان ۹۸
✅ @saeedjalily
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥کلیپ ویژه هفته دفاع مقدس: چرا تا آخرین نفس در برابر متجاوز ایستادیم؟!
🔸با همان منطقی که از خرمشهر و اروندرود دفاع کردیم از دیگر حقوق مان نیز دفاع میکنیم
🔸برخی شاید بگویند #یک_شهر را میدادیم و بقیه کشور را آباد میکردیم اما دشمن اگر یک شهر را میگرفت، به تجاوز خود ادامه میداد
✅ @saeedjalily
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اینها قصه نیست!
🔸رقص روی یک پا؛ روایتی خواندنی از جوانان لنگرود در هشت سال دفاع مقدس
✅ @saeedjalily
💡آهنگ واحد اقتصادی
دکتر جلیلی:
🔸بیش از ۵۳ شورای تصمیمگیر در اقتصاد وجود دارد که هماهنگی میان آنها ضروری است؛ چرا که عدم وجود یکپارچگی در میان آنها ابزار سردرگمی اقتصاد است.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻انتشار به مناسبت روز جهانی جهانگردی
🔰دکتر جلیلی: یکی از پشتوانه های مطلوب برای تقویت نهاد خانواده، تسهیل سفر و گردشگری در شرایط غیر کرونایی است/ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری از جمله مزایای رونق صنعت گردشگری است که میبایست با حفظ نگاه فرهنگی به این عرصه دنبال شود
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی که به مناسبت روز جهانی جهانگردی منتشر میشود، با اشاره به این نکته که یکی از مهمترین کارویژههای فرهنگی در کشور، تحکیم نهاد خانواده است، گفت:یکی از پشتوانه های مطلوب به منظور تقویت بنیان خانواده، تسهیل سفر و گردشگری برای خانواده هاست.هر میزان که نهاد خانواده تقویت گردد، آسیب های اجتماعی محتمل نیز کمتر میگردد.
🔹اگرچه در حال حاضر به علت شیوع کرونا، سفر و گردشگری توصیه نمیشود اما برای وضعیت مطلوب این حوزه در شرایط عادی باید برنامهریزی کرد.
🔹بسیاری از هزینههایی که به بهانه فرهنگ و تحکیم خانواده از مسیر دستگاههای اداری تخصیص داده میشود، نتیجهی مطلوبی به همراه ندارد.
🔹نباید وظیفه تسهیل گردشگری در شرایط عادی تنها به یک وزارتخانه محول شود؛امکانات نهادهای اجرایی، نیروهای مسلح، شهرداری ها و.. به ویژه در حوزه اماکن اقامتی باید در دسترس عموم مردم قرار گیرد.
🔹با توجه به اینکه دستگاههای حکومتی و دولتی و همچنین بخشهای عمومی، امکانات گردشگری بسیاری دارند که زمان محدودی از آنها استفاده میکنند، مدیریت صحیح این امکانات برای بهرهبرداری عموم مردم از آنها میتواند موجب ارائه تسهیلات گردشگری به خانوادههایی میگردد که تاکنون از این امکان کمتر برخوردار بودهاند.
🔹ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری از جمله مزایای رونق صنعت گردشگری است که میبایست با حفظ نگاه فرهنگی به این عرصه دنبال شود.
🔹برنامه ریزی ویژه برای توسعه گردشگری سلامت و رشد صنایع مرتبط با گردشگری نظیر صنایع دستی، فعال کردن ظرفیتهای مردمی در حوزه اقامت گردشگران و استفاده از فضای مجازی و ابزارهای الکترونیکی فرصت مهمی در این زمینه است.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻انتشار به مناسبت روز جهانی جهانگردی 🔰دکتر جلیلی: یکی از پشتوانه های مطلوب برای تقویت نهاد خانواده
🔻سهم اروپایی غربی از صنعت گردشگری ایران کمتر از ۱ درصد است
➕گزارش کارگروه گردشگری درخصوص وضعیت فعلی، چالشها و راهکارهای این صنعت
🔹با نگاه فرصت محور و تمدنی به گردشگری میتوان ضمن برخورداری از مزایای اقتصادی، تاثیرگذاری فرهنگی و تبادلات میانفرهنگی را محور قرار داد و برای آن برنامهریزی کرد.
🔹مسئله اقامت از جمله مهمترین موانع در رشد صنعت گردشگری است و تنها ۵ درصد مسافران داخلی از هتلها به عنوان مکان اقامتی استفاده میکنند.
🔹ایجاد محدودیت در حوزه سرمایهگذاری بخش خصوصی و بروز تعارض منافع بازیگران حوزه اقامتگاههای رسمی با پلتفرمهای اقامتگاههای غیررسمی و ایجاد محدودیتهای متعدد برای آنها یکی از چالش های حاکمیتی در حوزه گردشگری است.
🔹۳۰۰ هزار خانه در کشور وجود دارد که در پیک مسافرتی به عنوان محل اسکان استفاده میشود اما هیچگونه ساماندهی برای آنها وجود ندارد و تنها 2 درصد آنها به صورت آنلاین قابل تهیه هستند.ساماندهی اینترنتی به منظور اجاره این خانه ها و تسهیل در امر اعطای مجوز، از جمله مسائل مهم این حوزه است.
🔹استفاده از وسیله نقلیه شخصی برای منظور مسافرت به ۷۵ درصد رسیده و به همین علت توجه به اولویت برنامهریزی برای استفاده از فرصت مسافرتهای بینراهی یک امر ضروری است؛ چرا که افزایش سفرهای بدون اقامت داخلی یکی از دلایل افزایش تصادفات جادهای ناشی از خستگی را شامل میشود.
🔸میزان مسافرت های ورودی به ایران را ۸.۵ میلیون بار سفر است که ۹۰ درصد آنها از مبدا کشورهای همسایه صورت میگیرد.عراق و آذربایجان ۵۰ درصد گردشگران خارجی را تشکیل میدهند.
🔸بیش از ۷۸ درصد گردشگران و زائران عراقی عمدتا به صورت خانوادگی و از مرز زمینی به ایران میآیند. افزایش جاذبههای بین جادهای و برنامه درآمدزایی از مرز تا مشهد برای این زائران اهمیت دارد که تاثیر بسزایی در اشتغالزایی و ارزآوری خواهد داشت.
🔸سهم اروپای غربی از بازار گردشگری ایران ۲ درصد است که پس از خروج آمریکا از برجام به کمتر از ۱ درصد رسیده است.
🔸عدم انطباق محتوای تبلیغات و خدمات گردشگری متناسب با نیاز مخاطب و عدم توانایی در مواجهه با تبلیغات سوء علیه ایران در رسانهها خارجی از جمله چالش های صنعت گردشگری است.
🔸تعریف استاندارهای معطوف به گردشگری خانواده برای رنکینگ اقامتگاههای رسمی و غیررسمی و همچنین تدارک عوامل مربوط به سرگرمی کودک و نوجوان به عنوان قطعات کلیدی گردشگری خانواده باید در دستور کار دستگاههای مسئول قرار گیرد.
➕گزارش کامل این نشست را در سایت حیات طیبه مشاهده کنید↙️
https://drjalily.com/posts/1559
✅ @saeedjalily
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار به مناسبت روز جهانی جهانگردی | چالشهای صنعت گردشگری ایران و راهکار های تسهیل آن
🔸چرا گردشگری در حوزهی فرهنگ و اقتصاد مهم است؟
🔸لزوم برنامه ریزی برای صنعت گردشگری در شرایط غیر کرونایی
✅ @saeedjalily
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨ذات الاغها و فیلها یکی است!
🔸روایت جالب دکتر جلیلی از دوران مسئولیت مذاکرات هستهای: اوباما با شعار تغییر در سیاست خارجی آمریکا آمد اما هیچ تغییری به وجود نیامد
🔸در آن چند کشور، حزب مقابلشان بر سر کار میآمد اما حتی افراد تیم مذاکرهکنندهشان تغییر نمیکرد
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻استعدادیابی ورزشی بهترین راه تقویت ورزش کشور و یکی از جنبههای پیشرفت در عدالت اجتماعی است
🔰عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سلسله جلسات دولت سایه، در نشستی با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، مسئولین وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش، به بررسی موضوع استعداد یابی ورزشی پرداخت.
دکتر سعید جلیلی در این نشست اظهار داشت:
🔹هیچ کشوری نمی تواند بدون شناسایی استعدادهای خود و پرورش آنها، به پیشرفت، جهش و ارتقا دست یابد.
🔹پرداختن صحیح به استعداد های ورزشی میتواند دستاوردهای ورزشی کشور را ارتقا داده و مضاعف کند.
🔹اگر کشور بخواهد از استعدادهای مادی خود به بهترین شکل بهره ببرد، راهی جز پرورش و استفاده درست از استعدادهای انسانی ندارد.
🔹اگر در نقاط مختلف کشور جستجو شود، قطعا متوجه استعداد هایی در ورزش می شوید که خیلی جلوتر از دیگران هستند.
🔹«استعدادیابی ورزشی» یکی از جنبههای پیشرفت در زمینه عدالت اجتماعی است. اگر از جنبه عدالت اجتماعی نیز ملاحظه کنیم، این حق آحاد جامعه است که اگر استعدادی را در درون خودشان مییابند، بستری برای پرورش آن وجود داشته باشد.
🔹با توجه به فدراسیون ورزش دانش آموزی طبیعی است که سایر دستگاههای ذیربط در وزارت ورزش و فدراسیونهای ورزشی نیز باید به خروجی این فدراسیون توجه ویژه داشته باشند.
🔹هماهنگی آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان در این حوزه میتواند نقش مهمی در پیشرفت ورزش کشور داشته باشد.
🔹اگر یک سازوکار عادلانه ای به کار گرفته شود، دانشآموزی که در مناطق دوردست دارای استعداد ورزشی است، شناسایی شده و می تواند در عرصهی ورزش قهرمانی، باعث افتخار شود.
🔹اگر ما بتوانیم درچند موضوع همانند ورزش به یک الگو و سازوکار شایسته برای استعداد یابی دست یابیم، این الگو می تواند پیشگام و پیشران استعداد یابی در سایر عرصه ها قرار گیرد.
🔹استعدادیابی ورزشی تنها محدود به استعدادیابی قهرمانان نیست؛ چرا که کشف و پرورش استعداد در حوزه مربیگری ورزشی نیز دارای اهمیت است. بسیاری از افراد ممکن است خودشان قهرمان نباشند اما قهرمان ساز شوند.
➕⚽️🏀🏐 نقطه نظرات کارشناسان حاضر در نشست بررسی استعدادیابی ورزشی در پست بعدی
✅ @saeedjalily