16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سهم و جایگاه دانشگاههای تخصصی در تدوین برنامه هفتم که ریلگذاری حرکت ۵ سال آینده کشور است، چیست؟
🔸انتظار از دانشگاهها این است که متناسب با ظرفیت خود در تصمیمسازیهای کشور برای حل مسائل ملی و محلی فعالانه ایفای نقش کنند.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔰جلسه بیستونهم از سلسله سخنرانیهای دکتر سعید جلیلی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن 🔸سه شنبه ۳۰
🔺پخش زنده جلسه بیستونهم «حکمت سیاسی اسلام در قرآن» هماکنون در کانال پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی در پیامرسان روبیکا
https://rubika.ir/saeedjalily
🔰 گزارش تصویری| جلسه بیستونهم از سلسله سخنرانیهای دکتر سعید جلیلی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰از بهشتی تا آرمان؛ اولین همایش بین المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی
📆سهشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۲ ساعت ١۸
📌تهران، میدان بهارستان، کوچه شهید صیرفیپور، مجموعه فرهنگی سرچشمه
⭕️ حضور برای عموم آزاد است
❌ اطلاعیه: به علت تطابق زمانی سخنرانی دکتر سعید جلیلی در همایش شهدای ترور انقلاب اسلامی، در مجموعه سرچشمه، این هفته جلسه حکمت سیاسی اسلام در قرآن برگزار نمیگردد
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار بهمناسبت سالگرد ترور نافرجام رهبر انقلاب
🔸مقام معظم رهبری در بین جوانان و در مساجد حضور مییافتند و مسائل را تبیین میکردند چنان که ترور ایشان در یکی از مساجد و در حین تبیین و پاسخگویی به سوالات بود
🔺همایش ملی «دیالمه نیاز امروز» - ۷تیر ۱۴۰۱
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
May 11
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥زمانشناسی از شاخصههای شهید دیالمه
🔸این که امروز بشینیم در برابر انحرافات بنی صدر دهها کتاب بنویسیم و انحرافات او را نقد کنیم گرچه بد نیست اما این کار در زمانی ارزش و تاثیر داشت که بنیصدر روزنامه انقلاب اسلامی را منتشر و خود را نظریه پرداز این انقلاب معرفی میکرد
🔺همایش ملی «دیالمه نیاز امروز» - ۷تیر ۱۴۰۱
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰از بهشتی تا آرمان؛ اولین همایش بین المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی با سخنرانی دکتر سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، برگزار شد
🔺مشاهده کامل گزارشتصویری و دانلود تصاویر
https://drjalily.com/photos/758
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_ویژه | سکوت تاریخی دنیا
🔸از نجات دادن جان یک گربه دربرابر دوربین تا بایکوت کشتار شیمیایی مردم یک شهر
🔸 کسانی که امروز برای برخی مسائل ایران ابراز نگرانی میکنند، زمانی که مردم سردشت با سلاحهای شیمیایی آنها بمباران میشدند، نهتنها یک قطعنامه بلکه یک بیانیه هم صادر نمیکردند
#بمباران_شیمیایی_سردشت
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی @saeedjalily
🔰بدون لکنت میان جنگ سه ساله/بخش اول
🔹دوباره تیرماه شصت پس از چهل و دو سال
سعید جلیلی در سالگرد شهدای هفتم تیر به مرور صحنۀ بزرگ رویارویی ابتدای انقلاب پرداخت و از عبرتهای آن جهاد تبیین تمام عیار برای جنگ ترکیبی امروز گفت. متن پیش رو گزارشی از این سخنرانی است.
انقلاب اسلامی چطور به عاقبت مشروطه و نهضت نفت دچار نشد؟
🔸یکی از مقاطع بسیار پراهمیت، سه سال اول انقلاب است. از فردای انقلاب اسلامی، یک جنگ تمامعیار ترکیبی، هم سختافزاری و هم نرمافزاری، از حرکتهای آشوبگرانه و سخت تا مباحث فکری و نظری، علیه انقلاب شروع شد؛ از شبنامه، روزنامه، اطلاعیه و همۀ امکانات استفاده میکردند. در طول تاریخ هر حرکت حقی که شروع شده است، شیاطین در برابر آن ساکت ننشستند «وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ مِنْ رَسُولٍ وَلَا نَبِيٍّ إِلَّا إِذَا تَمَنَّى أَلْقَى الشَّيْطَانُ فِي أُمْنِيَّتِهِ». این باور قرآنی در انقلاب اسلامی تجربه هم شد؛ در این چهلوچهارسال، دشمنان با هر چه در توان آنها بود در برابر انقلاب ایستادند اما چرا در عرصههای سیاسی و نرم با همهی امکاناتی که بسیج کرده بودند، نتوانستند در آن سه سال موفق بشوند؟ چرا نتوانستند تجربهی مشروطه را دوباره تکرار کنند؟
🔸احزابی مثل قارچ، رویش داشتند تا مسیر اصلی انقلاب را دچار انحراف کنند؛ یا در برخی از مفاهیم تحریف ایجاد کنند، یا با التقاط مفاهیم بدلی ارائه بدهند، همان کاری که در مشروطه کردند. اما در کنار انحراف و تحریف و التقاط، چیزی که برای آنها خیلی اهمیت داشت، طرح ادعا بود. ادعای آزادی، ادعای عدالت، ادعای طرفداری از محرومین، ادعای طرفداری از طبقات کارگر، کشاورز، ادعای مبارزه با امپریالیسم و ادعای مردمی بودن.
🔸دشمن فقط با ابزار سخت به میدان نیامد، بلکه تمام ابزار نرم خود را نیز بهکار گرفت. در آن فضا، کسانی وارد شدند که در عرصۀ نرم، سوابق طولانی داشتند. چه جبهۀ ملی و حزب تودهای که چند دهه سابقه فعالیت داشتند، چه سازمانهای چریکی با سوابق تشکیلاتی؛ عدهای وابسته یا متمایل به اردوگاه شرق و عدهای دیگر به اردوگاه غرب، یک صحنۀ بزرگ رویارویی شکل گرفت. چرا با این هجمه نتوانستند تجربۀ مشروطه را دوباره تکرار کنند؟
آن جنگ سهساله: جهاد تبیین علیه تبیین جهان
🔸چرا با این هجمه نتوانستند تجربۀ مشروطه را دوباره تکرار کنند؟ چرا نتوانستند تجربهی ملی شدن نفت را تکرار کنند؟ چون اگر دشمن در یک جنگ ترکیبی با همهی تلاش و با همهی ابزار نرم و سخت خود به میدان آمد، از این طرف نیز در آن جنگ سه ساله، سرداران و سربازانی با همهی وجود به صحنه آمدند و متناسب با جنگی که آنها شروع کرده بودند، با قوت وارد میدان شدند و یک حرکت بزرگ شکل گرفت.
🔸جهاد تبیینی که امروز مقام معظم رهبری، برروی آن تاکید میفرمایند، بهاصطلاح باطل السحری بود که در آن زمان بهخوبی به کار گرفته شد. انقلاب چون یک انقلاب فکری و مبتنی بر اندیشه بود، میدانست که تداومش نیز نیازمند این است که بتوان بهخوبی از آن دفاع کرد. یک حرکت تبیینی بزرگ شروع شد. مثلاً همین سرکردۀ مفلوک و منحوس منافقین، یک سلسله جلسات داشت، تحت عنوان مثلاً تبیین جهان. شهید دیالمه از همین شهدای هفت تیر، دو روز بعد از جلسات او، نقدی بر تبیین جهان را مطرح میکرد و نشان میداد که این حرفها چقدر غلط، ضعیف و سست است.
🔸شهید بزرگوار بهشتی، شخصاً در خط مقدم این جبهه قرار میگرفت. در مناظرات شرکت میکرد. یعنی اگر حزب توده با چند دهه سابقه، دبیرکل خود را برای مناظره میآورد، خود شهید بهشتی شخصاً در آن مناظرات شرکت میکرد. اگر آنها تئوریسینی مثل احسان طبری را به صحنه میآوردند، از این طرف امثال مرحوم آیت الله مصباح یزدی در دفاع از حقانیت انقلاب، در صحنه و میدان مناظرات حضور پیدا میکردند.
شکست در آرا، انتقام از تبیین، پایان منطق
🔸اگر آنها ادعای مردمی بودن، و با ادبیات آن زمان شعار دفاع از خلق داشتند، کمتر از دو ماه، همه پرسی جمهوری اسلامی برگزار شد و بعد، انتخابات خبرگان قانون اساسی و بعد، همهپرسی قانون اساسی، بعد، انتخابات ریاست جمهوری و بعد، مجلس شکل گرفت.
🔸همین سرکردههای گروهکها، از حزب توده و منافقین، همه در انتخابات شرکت میکردند، اما چه شد؟ میدیدند که نمیتوانند موفق بشوند، نمیتوانند پیروزی به دست بیاورند. در انتخابات خبرگان قانون اساسی، شهید بهشتی بود که انتخاب شد و بعد از انتخاب، آن مجلس را با قوت اداره کرد. در مجلس شورا، همین سرکردۀ منحوس گروهک منافقین کاندیدا بود، اما حتی سرکردۀ آنها نیز نتوانست رأی بیاورد.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily