🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور(۱)
جلیلی:
🔹 در جنگ اقتصادی باید دفاع و حمله ما از جنس اقتصاد باشد؛ اگر دشمن مانع صادرات ما میشود، باید بازارهای جدید صادراتی را هم فتح کنیم.
🔹 ما در تعالیم دینی خود نیز داریم که کودک را تا هفت سالگی آزاد بگذارید و بر همین مبنا، آزاد بودن کودک در یک محیط سالم و مستعد، زمینه های رشد استعداد او را برای سال های بعد شکوفا میسازد. اگر این تاثیر عمیق از طریق #اسباب_بازی شکل بگیرد ماندگار خواهد بود.
🔹 اسباب بازی یک کالای فرهنگی است که میتوان ابعاد اعتقادی، تاریخی و ملی را در آن مشاهده کرد. با این نگاه، آخرین وجه مدنظر در تولید یک اسباب بازی جنبه اقتصادی آن است.
🔹 کشوری که بالاترین ذخائر نفت و گاز دنیا را دارد پس به تبع آن در پتروشیمی و صنایع پایین دستی که مواد اولیه اسباب بازی را تامین میکند، مزیت نسبی به سایر کشور ها دارد.
🔹 با وجود نقطه قوت و ذخائر غنی فرهنگی، اگر مطالعات مناسب را از ابتدای فرایند تولید، ضمیمه این صنعت کنید، برای مثال در بازی های فکری، قصه و شخصیت سازی ها، میتوانید دست برتر را داشته باشید. تکمیل این چرخه و توجه شایسته تولیدکنندگان اسباب بازی به وجه فرهنگی آن میتواند در رشته های علوم انسانی نیز ایجاد اشتغال کند.
🔹 سازمان تبلیغات، صداوسیما و سایر دستگاه هایی که در امر فرهنگ متصدی هستند، در کنار دولت صاحب وظیفه هستند. امور مساجد نیز همینطور.چه اشکالی دارد در هر مسجدی یک فضا برای کودکان با اسباب بازی ها تدارک دیده شده باشد؟! چه اشکالی دارد بعضی مواقع به جای نذر طعام، نذر اسباب بازی باشد تا زمینه ساز خاطرهی خوش برای کودک در مسجد شود؟!
🔹 باید توجه داشت که اگر اسباب بازی یک ضرورت برای کودکان هست، این منحصر به کودک شمال شهر تهران نیست؛ بلکه کودک روستایی در منطقهی محروم هم باید بتواند از چنین امکانی برخوردار باشد. وقتی ضرورت این امر به درستی نمایان شود، تخصیص برخی هزینه ها به آن ممکن خواهد شد.
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور(۲)
🔸همچنین در این دیدار تولیدکنندگان مختلف صنف اسباب بازی و دارندگان نشان های تجاری برتر در این صنعت به بیان مطالبات خود پرداختند. از مهمترین این مطالبات میتوان به درخواست تشکیل اتحادیه اسباب بازی سازان اشاره کرد.
نخچی، دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی به نمایندگی از جمع حاضرین گفت:
🔸شناخت اسباب بازی به عنوان یک کالا با اصالت فرهنگی توسط دستگاه دولتی،
🔸 تامین مواد اولیه از پتروشیمی ها بدون احتیاج به دلال بازی،
🔸تامین هزینه های سنگین برگزاری نمایشگاه های داخلی و حضور در نمایشگاه های خارجی جهت بازاریابی بین المللی،
🔸مشکلات در صادرات به کشور های همسایه،
🔸تامین نقدینگی تولید
🔸و تغییر فرمول محاسبه مالیات این دست از محصولات فرهنگی-صنعتی
از جمله دغدغه های تولیدکنندگان در این صنف است.
✅ @saeedjalily
⚙ هر تولیدکننده، افسر جنگ اقتصادی و واحد های صنعتی سنگر های آنان است؛ شهرک های صنعتی نیز باید همانند قرارگاه های دوران جنگ به فعال کردن واحد ها و رفع موانع تولید بپردازند. | دکتر جلیلی در بازدید از شهرک صنعتی پایتخت، آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسباب بازی؛ ضرورت فراموش شده
🔹رهبرانقلاب: من چقدر بخاطر تولید اسباب بازی داخلی حرص خوردم!
🔻برشی از دیدار انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور با دکتر جلیلی | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا صنعت اسباب بازی، مزیت نسبی کشور در فرهنگ و اقتصاد است؟!
🔹 «التَّربیهُ فی الصِّغَر کَالنَّقشِ فی الحَجَر»
🔻برشی از دیدار انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی با دکتر جلیلی(۲) | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن صنایع سلولزی بهداشتی کشور
جلیلی:
🔹با توجه به محدودیت منابع، تولیدکنندگان برای تامین نقدینگی نباید به تسهیلات بانک ها اکتفا کنند. باید راه حل های دیگر تامین نقدینگی را جستجو کرد که کارگروه بانکی و مالی «دولت سایه» در این زمینه بررسی هایی را انجام داده است که ارائه خواهد شد.
🔹کشور تجربهی تحریم و جهش ارز را در دوره های مختلف داشته است که باید از تمهیداتی که برای مقابله با این تحریم ها و مدیریت بازار در آن سالها صورت گرفته، استفاده کرد. عدم استفاده از تجربیات قبل، فرصت سوزی است.
🔹بیش از آنکه نیاز به صدور بخشنامه داشته باشیم، نیاز به حذف بخشنامه ها و مقررات دست و پاگیر داریم. این امر مربوط به دولت خاصی نیست؛ اگر امروز کشور نیازمند حل مشکلات خود است، موکول کردن رفع این مشکلات به دولت های بعدی و معطل نگهداشتن کشور خطاست. باید همین امروز کمک کرد تا گره ها گشوده شود.
✅ @SaeedJalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن صنایع سلولزی بهداشتی کشور: پشت پرده کمبود پوشک و احتکار های اخیر
خوشگرد،رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی:
🔹ما در صنف خود حدود یکماه نمیدانستیم که آیا دلار دولتی به ما تعلق خواهد گرفت یا خیر؟ هر روز به مسئولان نامه مینوشتیم که چکار باید بکنیم؟ این تاخیر باعث شد تا یک جو روانی درخصوص #کمبود_پوشک و سایر محصولات در جامعه ایجاد شود؛ سوء استفاده برخی از این تاخیر باعث تغییر قیمت ها، احتکار و یا قاچاق این محصولات شد.
عظیمی انارکی، نماینده شرکت زرین رویا:
🔹علیرغم دشمنی های واضح و تحریم های آمریکا، تنها در یکسال، ۴۵ میلیون دلار پوشک از یک #برند_آمریکایی وارد کشور شده است. اجناس همین برند بعلت #احتکار در اختیار تعاونی ها قرار گرفت تا در بازار عرضه شود. حتی یک بسته از پوشک های ایرانی احتکاری نبود و همهی موارد احتکار مربوط به این برند آمریکایی بود.
ابوال نژادیان، نماینده شرکت ماریناسان:
🔹در حالیکه انجمن ما حدود ۸۰ درصد محصولات داخلی را تولید میکند و بزرگترین شرکت های کشور عضو انجمن هستند اما یک شرکت ناشناس بیشترین ارز دولتی را به نام واردکننده ماده اولیه محصولات سلولزی از دولت دریافت کرد که دریافتی آن به طرز عجیبی سه برابر بیشتر از دریافتی بزرگترین شرکت انجمن بود؛ هیچکس آن را نمیشناخت. از وزیر صنعت خواستیم تا نام آن را معرفی کند؛ گفتند رسیدگی میکنیم! برای ما مشخص شد که آن یک شرکتی صوری بوده است. خب چه کسی جلوی این #فساد روشن را باید بگیرد؟!
✅ @SaeedJalily
💡تفکر بسیجی اقتدار را هزینه نمی کند بلکه تولید اقتدار می کند،
💡تفکر بسیجی در عرصه اقتصاد تولید ثروت می کند نه اینکه ثروت را به باد دهد،
💡تفکر بسیجی به جای اینکه بار مردم باشد یار مردم است،
💡تفکر بسیجی برای کشور تولید اقتدار، عزت و امنیت می کند و در همه عرصه ها هر جا دستاوردی بوده محصول نگاه و تفکر بسیجی است؛
💡و این تفکر است که می تواند برای کشور آبادانی، پیشرفت و رفاه به ارمغان بیاورد.| آذر ۹۴
🌺 پنجم آذر مصادف با روز بسیج، گرامی باد
✅ @SaeedJalily
✅ دکتر جلیلی عصر امروز با حضور در نشست عمومی سیودومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با عنوان «۴۰ سال دستاورد در سایه مقاومت»، به ایراد نکات مهمی پیرامون تمدن اسلامی، دستاورد های انقلاب اسلامی و موضوعات مربوط به اتحاد جهان اسلام پرداخت.
📸 گزارش تصویری: yon.ir/KNNRB
👇🏻👇🏻👇🏻
✅ @SaeedJalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در نشست عمومی کنفرانس وحدت(۱)
جلیلی:
🔹تمدن غرب به ویژه در ۷۳ سال گذشته پس از جنگ جهانی دوم تا امروز برای خود انحصاراتی ایجاد کرده است؛ انحصاراتی از قبیل داشتن سلاح نامشروع هسته ای و انحصار امتیاز وتو. این انحصارات بر مبنای یک منطق قدیم استکباری است: زور؛"فاستکبروا فی الارض بغیر الحق و قالوا من اشدّ منّا قوّه"
🔹امروز نه تنها رژیم های آمریکا، کانادا و دولت های اروپایی بلکه بسیاری از متفکرین غربی و محافل آکادمیک آن ها نیز رژیم اشغالگر صهیونیستی را مظهر و نمونه لیبرال دموکراسی معرفی می نمایند. در واقع پس از پنج قرن تجربه، مصداق تمدن غرب رژیم آمریکا و دستاورد تمدنی آن رژیم صهیونیستی است.
🔹دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی در اندیشه و نرمافزار آن بود که نشان داد میتوان مقاومت کرد و در عین مقاومت و مبارزه، پیشرفت نیز کرد. نشان داد اندیشه دینی میتواند در مناسبات جامعه، سیاست، اقتصاد و فرهنگ هم محقق و هم موفق شود؛ آنچه آنها را به هراس انداخته، نرمافزار انقلاب اسلامی است که زمینه ساز بروز تمدنی است که میتواند با سرعت از تمدن پانصد ساله غرب پیشی بگیرد.
🔹روزگاری همه آن ها می خواهند رژیم شاه بماند اما شاه می رود. همه آن ها هرآنچه از تجهیزات پیشرفته نظامی دارند از صدام دریغ نمی کنند و در مقابل ایران را برای خرید سیم خاردار تحریم می کنند اما اکنون صدامی در کار نیست، بلکه عمیق ترین روابط دوستی بین دو ملت ایران و عراق شکل می گیرد و دغدغه ی آن ها نه تحریم سیم خاردار که بردموشک های بالستیک ایران است؛ این نتیجه مردمسالاری دینی است.
✅ @SaeedJalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در نشست عمومی کنفرانس وحدت(۲)
جلیلی:
🔹باطل السحر قدرت های بزرگ «نترسیدن از استکبار» است. هنر انقلاب اسلامی آن بود که در کنار دیدن واقعیت انحصار نظام سلطه وقدرتهای استکباری، واقعیت شکست پذیر بودن و رفتنی بودن آنها را نیز دید که "ان الباطل کان زهوقا".
🔹پیروزی های پیدرپی جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین، دستاورد انقلاب اسلامی بود که حزب الله شیعه و جهاد و حماس سنی توانستند در جنگ ها مختلف شکست های سنگینی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کنند.
🔹نرم افزار انقلاب اسلامی، امنیت پایدار را در ۲ عنصر مهم «ایمان» و «عدالت» تعریف میکند که زرادخانه های واقعی قدرت یک ملت است. قدرت ایمان یک ملّت است که می تواند با اتّکاء به قدرت لایزال الهی بر همه ی دشمنی ها فائق شود.«ان الله یدافع ان الّذین امنوا» و با عدالت و نزدیک شدن به حقیقت است که ظلم به همه ی اشکال آن به کنار خواهد رفت.
🔹جهان اسلام به خوبی دریافته است هزینه های سازش با آمریکا و رژیم نامشروع صهیونیستی بسیار بیشتر از هزینه چالش با آنهاست. کسانیکه برای خوشامد استکبار فقط در یک مورد چهارصد میلیارد دلار هزینه میکنند، فایده این هزینه توهین به مردم و کشور آنها و ملقب شدن به گاو شیرده بود.
🔹امروز هزینه ها و فایده های هر یک از دو روند سازش و مقاومت در چند دهه اخیر پیش روی ماست. نتیجه سازش و اعتماد به آمریکا در کمپ دیوید و مادرید و اسلو آن بود که آمریکا با گستاخی سفارت خود را به بیت المقدس منتقل کند و نتیجه مقاومت، شکست های رژیم صهیونیستی در جنگ های۳۳ روزه، ۲۲روزه و اخیرا ۲ روزه بوده است.
✅ @SaeedJalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در نشست عمومی کنفرانس وحدت(۳)
جلیلی:
🔹متفکران و آحاد امت اسلام باید از خود بپرسند چگونه است که از سویی، بعضی از جماعت مومنان علیرغم اراده مستکبران روز به روز قوی تر میشوند و آمریکا و همپیمانانش را تحقیر میکنند و از سوی دیکر برخی حکومت های بزرگ و بسیار ثروتمند در صورت قطع حمایت آمریکا در کمتر از ۳ هفته فروخواهند پاشید؟
🔹امت اسلامی هر خبری از پیشرفت های فناوری جمهوری اسلامی میشنود آن را در کنار تصویری از این نظام به مثابه نوک پیکان مبارزه با زیادهخواهی های آمریکا و غرب میپندارد و همین است که آمریکا را به وحشت انداخته است. امت اسلام دانست که میشود الگوی آمریکایی را قبول نداشت و به چالش کشید و خود الگوی مستقلی مبتنی بر معرفت و معنویت دینی به جهانیان عرضه کرد.
🔹در مقابل،آمریکا دست به دامان «اسلام آمریکایی» شده است تا از یک سو با اسلام لیبرال مسلمانان را از مبارزه با نظام سلطه منصرف سازد و یا با ارائه چهرهای غلط، زشت و نادرست از اسلام، حرکت امت اسلامی را از مسیر اسلام ناب و مبارزه علیه مستکبران منحرف سازد.
🔹اگر به توصیه برادرانه عدم اعتماد به آمریکا عمل میشد، بیدار اسلامی در برخی کشور ها به محاق نمیرفت.
🔹امروز باید تمام قدرت جهان اسلام معطوف به اولویت هایش باشد. گفتمان وحدت اسلامی باید تبدیل به برنامه های وحدت و همکاری های اقتصادی، فرهنگی، رسانه ای و دیپلماسی جهان اسلام شود. فلسطین به عنوان قلب جهان اسلام امروز ظرفیت آن را دارد تا تمام امواج خالصانه ی بیداری اسلامی را در هم ادغام و قدرت امّت اسلامی را در آزادی قدس شریف به نمایش بگذارد. انشاء الله « انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا»
✅ @SaeedJalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨از اصرار برای حذف کارت سوخت تا پشیمانی
❓چرا دولت از طرح های شفافیت زا استقبال نکرد؟
✅ @saeedjalily
💡 از تحریم سیم خاردار تا بُرد موشک
🔐 «زمانی دغدغه دشمنان ما تحریم سیم خاردار علیه ایران بود، ولی امروز آنها نگران برد موشکهای بالستیک ما هستند.»
📌نشست "۴۰ سال دستاورد در سایه مقاومت"،کنفرانس بین المللی وحدت| آذر۹۷
✅ @SaeedJalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت صریح رسوایی شورای امنیت در نشست خبری مذاکرات ژنو۳ | آذر ۸۹
▪️بمناسبت هشتمین سالگرد به شهادت رساندن دانشمند شهید، دکتر مجید شهریاری
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اتحاد با مستبد ها، حمایت از اشغال و تجاوز در فلسطین و یمن؛ دستاورد تمدن غرب و لیبرال دموکراسی
💡انقلاب اسلامی نشان داد، میشود مقاومت کرد و در عین مقاومت پیشرفت نمود. | کنفرانس وحدت، آذر۹۷
✅ @saeedjalily
💡به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله مدرس(ره): عزیزان مجلس، بسیجی باشید!
🔸«امام از شما خواست عصاره فضائل ملت باشید. آیا توانستهاید عصاره فضائل بسیجیان بینام و نشان و شهدا باشید؟ خدا توفیق به شما دهد که اینگونه باشید.
🔸هنگام موافقت و مخالفت فکر کنید الان در میدان مین هستید و هر آن ممکن است شهید شوید، پس خالی از هر هوا، آنچه را میخواهید بگویید.
🔸آیا نماینده در پشت تریبون، حالت بسیجی پشت تیربار را دارد؟ آیا اداء کلمات به سان شلیک تیرها فقط و فقط برای خداست؟»
🖋بخشی از مقاله دانشجویی سعید جلیلی، منتشره در نشریه «تفکر بسیجی» | سال اول دولت سازندگی (۱۳۶۸)
✅ @saeedjalily
🔎«پرونده موسوم به کشتی های چینی (صید ترال فانوس ماهیان)» زیر ذرهبین کارگروه شیلات دولت سایه
🔹دکتر جلیلی بعد از سفر اخیر خود به شهر های بندری استان هرمزگان و پس از آنکه در جریان مشکلات جامعه صیادان این مناطق قرار گرفت، جهت پیگیری این مشکلات با مسئولان سازمان شیلات کشور دیدار کرد.
🔹در این دیدار مدیرعامل اتحادیه تعاونی های صیادی استان های بوشهر و هرمزگان، نمایندگان اصناف، تعدادی از متخصصان شیلات و همچنین جمعی از اعضای کمیته شیلات و آبزیان «دولت سایه» نیز حضور داشتند.
📸 گزارش تصویری: yon.ir/FSSCs
✅ @saeedjalily
⚓️مشروح مباحثه پنجساعته درباره حضور کشتی های خارجی در آب های ایران با حضور مسئولان دولتی
🔹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی، این جلسه که پنجساعت به طول انجامید، به مباحثهای داغ پیرامون صید ترال توسط شرکت های خارجی در آب های ایران تبدیل شد.
🔹کمیته شیلات دولت سایه ذیل کارگروه کشاورزی با حضور دکتر جلیلی، کارشناسان منتقد پروژه فانوس ماهی، نمایندگان اتحادیه های صیادی و نیز معاون صید و بنادر سازمان شیلات بهمراه تعدادی از مسئولان دولتی در این جلسه به تبادل اطلاعات خود پرداختند.
🔹همچنین پیش از این نشست، اعضای کمیته شیلات و آبزیان دولت سایه گزارش جمع بندی خود درخصوص بررسی مشکلات صیادان بومی سواحل جنوب کشور متاثر از شناورهای فانوس ماهیان را منتشر کرده که در انتهای گزارش مربوطه قابل مشاهده است.
🔗 مشروح گزارش: yon.ir/H8tBv
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با مسئولان سازمان شیلات
جلیلی:
🔹نتیجه این مذاکرات کارشناسی به روشن شدن فضا و کمک برای رفع شبهات منجر خواهد شد. چرا که بنای ما آن بود تا با رعایت انصاف و براساس اصل مشورت پذیری، نمایندگان اصناف و کارشناسان منتقد، انتقادات وارده به سازمان شیلات را مطرح کنند و پس از آن، با شنیدن توضیحات مسئولین سازمان به یک جمع بندی حول مشکلات جامعه صیادان برسیم.
🔹در بحث شیلات تنها یک بخش آن مربوط به سازمان شیلات است؛ همچون نقش وزارت بهداشت به عنوان محور نظام سلامت. استفاده بهینه از این سازمان زمانی ممکن میشود که سایر دستگاه های مسئول نیز بهینه کار کنند. همچنین بخشی از انتقادات صرفا مربوط به دولت فعلی نیست، مشکلی بوده که بعلت عدم برنامه ریزی کلان در دولت های مختلف ادامه یافته است.
🔹امروز از نعمت دریا، چه در شمال و چه در جنوب کشور نتوانستیم به خوبی استفاده کنیم. به طور مسلم اگر نفت و گاز نداشتیم، میتوانستیم با سایر نعمات خدادادی در حوزه های گوناگون نظیر معدن، کشاورزی، فولاد، گردشگری و .. کشور را اداره کنیم اما اتکای به نفت و گاز مانع شد. شاید این ظرفیت را در حوزه شیلات و دریا نیز بتوانیم مهیا کنیم
🔹برای استفاده از این استعداد های گسترده باید نگاه اشتغال محور و ارزآور را از صنعت نفت و گاز به سایر صنایع منتقل کرد. سرمایه گذاری جدی پس از برنامه ریزی در این حوزه ها، نیاز ضروری آینده کشور است.
🔹هنر یک حاکمیت آن است که اولویت های سرمایه گذاری خود را به درستی تشخیص بدهد. یکی از آسیب هایی که ممکن است در دستگاه های مختلف رخ دهد، تکیه بر کارهای زود بازده است. یک مدیر تصور میکند کاری که در دوران او صورت میگیرد حتما باید پیش از پایان مسئولیت نتیجه بدهد به همین خاطر به پروژه های کوتاه مدت روی میآورد و برنامه های بلندمدت را فراموش میکند.
🔗 مشروح گزارش،بررسی نتایج و نتیجه گیری: yon.ir/H8tBv
✅ @saeedjalily