فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ ویژه
🔹امام حسن (ع) در برابر معاویه فرمود: اگر یارانی داشتم که مرا خالصانه همراهی میکردند؛ هیچ گاه با تو صلح نمی کردم!
✅ @saeedjalily
تامل بر دعایی که در محضر امام رضا (ع) می خوانیم
وقتی به زیارت مشرف میشویم بیان میکنیم «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم»، یعنی من میخواهم آن حقی را که شما بیان میکردید محقق کنم، میخواهم آنچه را که شما باطل میدانستید باطل کنم. این از دعاهای ماست؛ «نُصْرَتِی لَکُمْ مُعَدَّةٌ»، اگر نگاه یا رویکردی دارم بر مبنای هواهای کذا نیست بلکه بر مبنای معارف شماست؛ «رَأْیِی لَکُمْ تَبَعٌ»، بنای من بر این است که اگر توانی دارم آن را در خدمت شما بگیریم و برای یاری رساندن به شما آماده قرار دهم.
اینجاست که در ادامه ادعاهایمان در محضر ائمه معصومین و حضرت رضا علیهالسلام بیان میکنیم: «وَبَرِئْتُ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ مِنْ أَعْدَائِکُمْ وَمِنَ الْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَالشَّیَاطِینِ وَحِزْبِهِمُ الظَّالِمِینَ لَکُم»، آهنگ رفتار من برائت، فاصله داشتن و مرزبندی با اینهاست. «مِنْ کُلِّ وَلِیجَةٍ دُونَکُم». همان تعبیری که در قرآن آمده است: «أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِن دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً»، یعنی کس دیگری را بهعنوان دوست و محرم نمیگیریم و از هر ولیجهای که غیر از شما باشد برائت میجوییم.
بخشی از سخنرانی در جمع مسئولان بسیج دانشجویی سراسر کشور در #مشهد / 31 مرداد 95
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
📖 دست نوشته دکتر جلیلی در دفتر یادبود کمیته دانشجویی خانه معدن در حاشیه بازدید وی از نمایشگاه بین ال
بسم الله الرحمن الرحیم
ظرفیت ها و فرصت های بزرگ و سترگ کشور آینده ای پر شکوه را برای کشور به ارمغان خواهد آورد. هر یک از ظرفیت های کشور کافی است تا موفقیت های بزرگ شکل بگیرد. ظرفیت معادن کشور آنگاه به رشد و بالندگی لازم خواهد رسید که از فرصت بزرگ جوانان، دانشجویان و فارغ التحصیلان این مرز و بوم به بهترین شکل استفاده شود و امکان فعال شدن و شکوفایی آنها فراهم شود.
امیدوارم تلاش های کمیته دانشجویی خانه معدن، بتواند کمک ارزنده ای در این مسیر به جوانان باشد.
با آرزوی موفقیت
سعید جلیلی ۹۷/۸/۱۴
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در جلسه با تولیدکنندگان نرم افزار(۱)
جلیلی:
🔹 مشارکت دادن مردم و استفاده از توانمندی های آنان، یک سرمایه در #جنگ_اقتصادی و یک راهکار اساسی برای غلبه بر مشکلات محسوب میشود. در این جنگ، ما مشکل جدی تری نسبت به دیوانسالاری حاکم داریم که با بخشنامه نیز حل نمیشود و آن مسئله مربوط به #فرهنگ_کار ماست.
🔹در سخت افزار و #نرم_افزار سرآمد رقبای منطقه ای خود برای جذب بازار های صادراتی هستیم. لازمه گرفتن یک تصمیم ملی در این راستا، مشارکت دادن بخش هایی است که موضوع آن تصمیم هستند. نمیشود آن ها را در تصمیم دخیل نکنیم و یا مشورت با آنها را موکول به زمان دیگری کنیم.
🔹اتاق بازرگانی و بخش خصوصی با همکاری وزارت امورخارجه و بدون در نظرگرفتن #انحصار ها میتوانند با همکاری متناسب صادرات را تقویت کند. بخشی از گلایه ما به نمود انحصارهای بخش خصوصی نیز برمیگردد.
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در جلسه با تولیدکنندگان نرم افزار(۲)
شنطیایی، عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران و رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان تجهیزات IT:
🔹آنطور که شایسته کشور ماست هنوز به سمت تولید قدم ویژهای برنداشته ایم و باید بتوانیم تولید در ایران را سودآور کنیم تا سرمایه گذاران به جای بازار های سکه و ارز به سمت تولید روانه شوند.
کلاهی، رئیس مجمع تشکل های دانش بنیان:
🔹یکی از راهحل هایی که نظام میتواند برای حل مشکلات استفاده کند، بهرمندی از تشکل های صنفی است؛ چرا که این تشکل ها پل ارتباطی میان حاکمیت و بخش خصوصی خواهند بود.
🔹یکی از مشکلات ما مقررات و مجوز های زائدی است که در اکثر حوزه های تولید دست و پا گیر شده اند. تشکل ها میتوانند در اعتبار سنجی و رفع این مشکلات قدم مثبت بردارند.
سروش، دبیر کمیسیون دانش بنیان اتاق بازرگانی :
🔹تولید نرم افزار از مزیت های اصلی کشور ما محسوب میشود؛ پس میتوانیم روی آن به عنوان مزیت صادراتی نیز سرمایه گذاری کنیم.
✅ @saeedjalily
📸 دکتر جلیلی روز گذشته با حضور در شهرک صنعتی پایتخت در شهرستان پاکدشت، از چندین کارخانه صنعتی بازدید کرد و در جلسه ای با حضور هیئت مدیره این شهرک، شهرک صنعتی عباس آباد و شهرک صنعتی خوارزمی در جریان مشکلات و مطالبات آنها قرار گرفت.
گزارش تصویری: yon.ir/cOhOU
مشروح دیدار 👇🏻👇🏻👇🏻
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در بازدید از شهرک صنعتی پایتخت(۱)
جلیلی:
🔹امروز دیگر ترامپ بحثی راجع به حمله نظامی نمیکند؛ چرا که مایوس شده و تجربه کرده است که جایی برای پیشبرد اهدافش از این طریق نخواهد داشت. او فشار خود را بر اقتصاد متمرکز کرده؛ راه حل ما نیز باید آن باشد که همانند جنگ نظامی، امید او از نتیجه گرفتن فشار اقتصادی را از بین ببریم.همانطور که به تثبیت امنیتی در یکی از مناطق ناامن دنیا رسیدیم، باید به ثبات اقتصادی رسیده و این امر را به آنها تفهیم کنیم.
🔹هر تولیدکننده، یک افسر جنگ اقتصادی است و واحد های صنعتی سنگر های این جنگ هستند؛ پس شهرک های صنعتی به مانند یک قرارگاه باید عمل کنند. البته هم باید مواظب باشیم که خط ما در مقابل دشمن پایدار باشد و هم اینکه کسی از پشت خط مقاومت اقتصادی ما را نشکند.
🔹در زمین فوتبال اقتصاد این تعداد گل است که برنده بازی را مشخص میکند و الا برای خوب بازی کردنِ صرف، به ما امتیاز نمیدهند. تولید کالا و تعدد واحد های صنعتی برای ما گل محسوب میشود و ما را پیروز خواهد کرد. وفور واحد های صنعتی کوچک و متوسط، زیرساخت های اقتصادی کشور را به نتیجه میرساند و شکل گیری همین واحد ها میتواند موجب اشتغال، صادرات، ارزآوری و مانع خام فروشی شود.
🔹دالان های صنعتی را باید به دل همین شهرک های صنعتی آورد تا زنجیره مجوز های مختلف اعم از محیط زیست، بیمه، دارایی، بازرگانی و .. در داخل صنعت حل شود تا هر متقاضی برای تاسیس واحد صنعتی خود در این شهرک ها، گرفتار دیوانسالاری غیرخودی نگردد.
🔹نقشه راه اقتصاد شبیه نقشه فرش ایرانی است که گره به گره آن نیازمند حوصله شماست. نیاز است هم چشم انداز های میان مدت برای خود ترسیم کنید و هم در پیگیری مطالبات صنعتی از دستگاه ها، به جمع بندی و کار مشترک برسید.
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در بازدید از شهرک صنعتی پایتخت(۲)
⚙همچنین صنعتگران با اظهار این نکته که عمده مشکلاتشان به داخل کشور برمیگردد و در صورت حل این مشکلات قادر به از کار انداختن تحریم های آمریکا هستند در اظهاراتی به توضیح اهم مشکلات و مطالبات خود پرداختند که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
🔹بیشتر بودن تعرفه برای صادرات ایران نسبت به کشور های دیگر در برخی کشور های همسایه و همسو
🔸عدم اجرای درست قانون مالیات بر ارزش افزوده و پرداخت مکرر مالیات در هر مرحله از تولید
🔹افزایش چند ده برابری قیمت برخی مواد اولیه با توجه به افزایش پنج برابری نرخ ارز و نبود نظارت
🔸عدم وجود جاده ترانزیتی از تهران به شهرک های صنعتی موجود در منطقه
🔹وجود دلال های واردکننده و عدم نظارت دولت بر قیمت های مواد اولیه وارداتی نظیر نیکل در صنعت آبکاری
🔸وجود مقررات خلق الساعه در مباحث مربوط به تخصیص ارز
🔹تقاضای دیدار با رهبرانقلاب
🔸وجود برخی مشکلات در سامانه ارز نیمایی
🔹نبود خدمات شهرداری برای شهرک های صنعتی در عین دریافت یک درصد حق شهرداری ها از مالیات بر ارزش افزوده
🔸کمبود برخی مواد اولیه از جمله شیرخام برای صنایع تبدیلی لبنی به علت سوددهی پایین و اختصاص آن به شیرخشک جهت صادرات قاچاق
🔹معاملات نقدی و مشکل در نداشتن نقدینگی لازم
🔸عدم رغبت در خرید کالای مشابه ایرانی علیرغم کیفیت بهتر در مقایسه با نمونه خارجی
🔹عدم دلسوزی لازم در برخی دستگاه های مختلف دولتی نسبت به آینده بخش خصوصی در بعضی موارد
✅ @saeedjalily
🔻در تعابیر والای زیارت جامعه کبیره آمده “اَلْمُتَقَدّمُ لَهُمْ مارِقٌ وَالْمُتَأَخِّرُعَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللاّزِمُ لَهُمْ لاحِقٌ”. یعنی عقب ماندن و جلوافتادن از اصول، موجب ریزش می شود.
این نکته بیانگر این واقعیت است که باید تا زمانی افراد را قبول داشته باشیم که در این چارچوب و اصول حرکت می کنند و اصل قطعی، ولایت است. هر فردی در هر منصبی که قرار دارد، تا زمانی باید مورد حمایت باشد که در آن مسیر اصولی گام برمی دارد. شاخص ولی فقیه است و شخص رهبر معظم انقلاب نعمت بزرگ امروز ماست که در همه عرصه ها اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، سیاست خارجی دارای دیدگاه کارشناسانه هستند و شاخص های اصولی و کاربردی را تعیین می کنند.
🔹دیدار دانشجویان دانشگاه قم/اسفند 93
#شهادت_امام_حسن_عسگری(ع)
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 #کلیپ_ویژه | گلایه صنعتگران از مدیریت داخلی اقتصاد
🔹ما هم میگوییم آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند اما عدم نظارت و تصمیمات خلق الساعه بلای جان صنعت کشور شده است!
📌بازدید از شهرک صنعتی پایتخت، آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
⚙⚽️ جلیلی در دیدار با صنعتگران: تعدد واحد های صنعتی کشور، به مثابه تعداد گل زده در زمین فوتبال اقتصاد است | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس بزرگترین شهرک صنعتی کشور: دو سال است دنبال وزیر صنعت میگردم، در حد یک تماس تلفنی نتوانستم با او صحبت کنم!
🔹روایت صنعتگران از ضعف دولت در بازاریابی برای کالای ایرانی و از دست دادن بازار کشور های همسایه
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور(۱)
جلیلی:
🔹 در جنگ اقتصادی باید دفاع و حمله ما از جنس اقتصاد باشد؛ اگر دشمن مانع صادرات ما میشود، باید بازارهای جدید صادراتی را هم فتح کنیم.
🔹 ما در تعالیم دینی خود نیز داریم که کودک را تا هفت سالگی آزاد بگذارید و بر همین مبنا، آزاد بودن کودک در یک محیط سالم و مستعد، زمینه های رشد استعداد او را برای سال های بعد شکوفا میسازد. اگر این تاثیر عمیق از طریق #اسباب_بازی شکل بگیرد ماندگار خواهد بود.
🔹 اسباب بازی یک کالای فرهنگی است که میتوان ابعاد اعتقادی، تاریخی و ملی را در آن مشاهده کرد. با این نگاه، آخرین وجه مدنظر در تولید یک اسباب بازی جنبه اقتصادی آن است.
🔹 کشوری که بالاترین ذخائر نفت و گاز دنیا را دارد پس به تبع آن در پتروشیمی و صنایع پایین دستی که مواد اولیه اسباب بازی را تامین میکند، مزیت نسبی به سایر کشور ها دارد.
🔹 با وجود نقطه قوت و ذخائر غنی فرهنگی، اگر مطالعات مناسب را از ابتدای فرایند تولید، ضمیمه این صنعت کنید، برای مثال در بازی های فکری، قصه و شخصیت سازی ها، میتوانید دست برتر را داشته باشید. تکمیل این چرخه و توجه شایسته تولیدکنندگان اسباب بازی به وجه فرهنگی آن میتواند در رشته های علوم انسانی نیز ایجاد اشتغال کند.
🔹 سازمان تبلیغات، صداوسیما و سایر دستگاه هایی که در امر فرهنگ متصدی هستند، در کنار دولت صاحب وظیفه هستند. امور مساجد نیز همینطور.چه اشکالی دارد در هر مسجدی یک فضا برای کودکان با اسباب بازی ها تدارک دیده شده باشد؟! چه اشکالی دارد بعضی مواقع به جای نذر طعام، نذر اسباب بازی باشد تا زمینه ساز خاطرهی خوش برای کودک در مسجد شود؟!
🔹 باید توجه داشت که اگر اسباب بازی یک ضرورت برای کودکان هست، این منحصر به کودک شمال شهر تهران نیست؛ بلکه کودک روستایی در منطقهی محروم هم باید بتواند از چنین امکانی برخوردار باشد. وقتی ضرورت این امر به درستی نمایان شود، تخصیص برخی هزینه ها به آن ممکن خواهد شد.
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور(۲)
🔸همچنین در این دیدار تولیدکنندگان مختلف صنف اسباب بازی و دارندگان نشان های تجاری برتر در این صنعت به بیان مطالبات خود پرداختند. از مهمترین این مطالبات میتوان به درخواست تشکیل اتحادیه اسباب بازی سازان اشاره کرد.
نخچی، دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی به نمایندگی از جمع حاضرین گفت:
🔸شناخت اسباب بازی به عنوان یک کالا با اصالت فرهنگی توسط دستگاه دولتی،
🔸 تامین مواد اولیه از پتروشیمی ها بدون احتیاج به دلال بازی،
🔸تامین هزینه های سنگین برگزاری نمایشگاه های داخلی و حضور در نمایشگاه های خارجی جهت بازاریابی بین المللی،
🔸مشکلات در صادرات به کشور های همسایه،
🔸تامین نقدینگی تولید
🔸و تغییر فرمول محاسبه مالیات این دست از محصولات فرهنگی-صنعتی
از جمله دغدغه های تولیدکنندگان در این صنف است.
✅ @saeedjalily
⚙ هر تولیدکننده، افسر جنگ اقتصادی و واحد های صنعتی سنگر های آنان است؛ شهرک های صنعتی نیز باید همانند قرارگاه های دوران جنگ به فعال کردن واحد ها و رفع موانع تولید بپردازند. | دکتر جلیلی در بازدید از شهرک صنعتی پایتخت، آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اسباب بازی؛ ضرورت فراموش شده
🔹رهبرانقلاب: من چقدر بخاطر تولید اسباب بازی داخلی حرص خوردم!
🔻برشی از دیدار انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور با دکتر جلیلی | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا صنعت اسباب بازی، مزیت نسبی کشور در فرهنگ و اقتصاد است؟!
🔹 «التَّربیهُ فی الصِّغَر کَالنَّقشِ فی الحَجَر»
🔻برشی از دیدار انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی با دکتر جلیلی(۲) | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن صنایع سلولزی بهداشتی کشور
جلیلی:
🔹با توجه به محدودیت منابع، تولیدکنندگان برای تامین نقدینگی نباید به تسهیلات بانک ها اکتفا کنند. باید راه حل های دیگر تامین نقدینگی را جستجو کرد که کارگروه بانکی و مالی «دولت سایه» در این زمینه بررسی هایی را انجام داده است که ارائه خواهد شد.
🔹کشور تجربهی تحریم و جهش ارز را در دوره های مختلف داشته است که باید از تمهیداتی که برای مقابله با این تحریم ها و مدیریت بازار در آن سالها صورت گرفته، استفاده کرد. عدم استفاده از تجربیات قبل، فرصت سوزی است.
🔹بیش از آنکه نیاز به صدور بخشنامه داشته باشیم، نیاز به حذف بخشنامه ها و مقررات دست و پاگیر داریم. این امر مربوط به دولت خاصی نیست؛ اگر امروز کشور نیازمند حل مشکلات خود است، موکول کردن رفع این مشکلات به دولت های بعدی و معطل نگهداشتن کشور خطاست. باید همین امروز کمک کرد تا گره ها گشوده شود.
✅ @SaeedJalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن صنایع سلولزی بهداشتی کشور: پشت پرده کمبود پوشک و احتکار های اخیر
خوشگرد،رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی:
🔹ما در صنف خود حدود یکماه نمیدانستیم که آیا دلار دولتی به ما تعلق خواهد گرفت یا خیر؟ هر روز به مسئولان نامه مینوشتیم که چکار باید بکنیم؟ این تاخیر باعث شد تا یک جو روانی درخصوص #کمبود_پوشک و سایر محصولات در جامعه ایجاد شود؛ سوء استفاده برخی از این تاخیر باعث تغییر قیمت ها، احتکار و یا قاچاق این محصولات شد.
عظیمی انارکی، نماینده شرکت زرین رویا:
🔹علیرغم دشمنی های واضح و تحریم های آمریکا، تنها در یکسال، ۴۵ میلیون دلار پوشک از یک #برند_آمریکایی وارد کشور شده است. اجناس همین برند بعلت #احتکار در اختیار تعاونی ها قرار گرفت تا در بازار عرضه شود. حتی یک بسته از پوشک های ایرانی احتکاری نبود و همهی موارد احتکار مربوط به این برند آمریکایی بود.
ابوال نژادیان، نماینده شرکت ماریناسان:
🔹در حالیکه انجمن ما حدود ۸۰ درصد محصولات داخلی را تولید میکند و بزرگترین شرکت های کشور عضو انجمن هستند اما یک شرکت ناشناس بیشترین ارز دولتی را به نام واردکننده ماده اولیه محصولات سلولزی از دولت دریافت کرد که دریافتی آن به طرز عجیبی سه برابر بیشتر از دریافتی بزرگترین شرکت انجمن بود؛ هیچکس آن را نمیشناخت. از وزیر صنعت خواستیم تا نام آن را معرفی کند؛ گفتند رسیدگی میکنیم! برای ما مشخص شد که آن یک شرکتی صوری بوده است. خب چه کسی جلوی این #فساد روشن را باید بگیرد؟!
✅ @SaeedJalily