✅ اعتراف عالم اهل سنت از فضائل اميرالمومنين (ع)
🔸از يك عالم سنّي در مورد امام علي(ع) سوال كردند:
"ما تقول في عليّ؟"
🔸در مورد علي چه ميگويي؟
پاسخ بسيار لطيفي داد، گفت:
چه بگويم درباره ي كسي كه دشمنانش از روي حسد و بغض و دوستانش به سبب ترس و تقيّه ازدشمنان، فضائلش را كتمان كردند، اما از بين اين دو كتمان آنقدر فضيلت خارج شده است كه مشرق و مغرب عالم را پر كرده است!
الله اكبر از اين عظمت!
#استاد_فاطمي_نيا
🌺میلاد مظهر علم و عزت وعدالت وسخاوت وشجاعت ،اسدالله الغالب،علی بن ابیطالب (ع) مبارک🌺
@safiran_enghlab
🌹سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگار…
🌹"السلامُ عَلیکَ یا رَبِیعُ الاَنام و نَضرَةِ الاَیّام"
شروع میکنیم سال ١٣٩٨ را با توکل به خدا و توسل به ائمه اطهار، و با سلام بر حضرت ولی عصر(عج)
برای همه مان
قلبِ روشن و آرام آرزو میکنم
سلامتی و حالِ خوب
و برکت
و دلخوشی های ریز و درشت
و لبخندهایی به پهنایِ صورت هامان
برایِ همه مان
مهربانیِ بیشتر میخواهم
و آرزوهایی که آرزو نمانند
و اجابت آنچه در دل است
برای همه مان...
آمین یا رب العالمین🙏
🎁نوروزتان مبارک
@safiran_enghlab
🌺🍃🌸
🍃🌺🍃🌸🍃🌺
آغاز سال نو ایرانی ها
شیرینی (کشمشی و نارگیلی) درست کردم و بردم و گفتم که امروز روز اول سال نو ما ایرانی هاست. همه تعجب کردند و گفتند چرا امروز؟ گفتم: ما از آن دسته کشورهای نادر هستیم که تقویم ملی مان را حفظ کرده ایم. شروع سال نو ما، روز اول آغاز بهار طبیعت است.
( دانشجوی سوری و سودانی و تونسی هم داشتیم که گفتند با اینکه کشوری مسلمان اند، تقویم رسمی شان میلادی است) گفتم تقویم ما میلادی نیست. هجری شمسی است.
همان جا با خودم فکر کردم که حتی تقویم #کشورم_ایران هم اسلامی ایرانی است. اسلامی اش این است که مبدا آن بر اساس تاریخ دقیق و مکتوب هجرت پیامبر خاتم به مدینه و آغاز حکومت اسلامی است و شمسی اش هم بر اساس تقویم دقیق ایرانی ما گردش زمین به دور خورشید است که از سال 1304 به تصویب مجلس آن زمان، تقویم رسمی ایران هم شده است. (مسلمانان عرب مبدا تاریخ را همان هجرت پیامبر اسلام می دانند اما محاسبه شان بر اساس چرخش ماه به دور زمین است).
کلا خیلی حال می کنم با داشته هایمان. و با هیجان و اعتماد به نفس عموما توضیحش می دهم.
گفتم: شما شروع سال جدیدتان وسط زمستان است. اما ما شروع سال جدیدمان اولین روز بهار. فصل زنده شدن طبیعت، فصل احیای زندگی، فصل دوباره شکوفه زدن درختان خشک...
اصلا آدم نخواهد هم حس شروع دوباره به او دست می دهد. دوست دارد سال پشت سرش را مرور کند، دوست دارد چند کار را انتخاب کند و تصمیم به شروع دوباره بگیرد. احساس می کند جان تازه گرفته است. حس می کند دوباره می تواند قلبش شکوفه بزند...
البته این توضیحات بالا را دارم اینجا می نویسم. همه را به آنها نگفتم. اما بعد از آن توضیح اولیه به هم نگاه کردند و گفتند: واقعا چرا ما وسط زمستان شروع سالمان هست؟
خب می دانید که مبدا تقویم میلادی بر مبنای میلاد حضرت عیسی علیه السلام است، البته هیچ سند مکتوب و مشخصی از تاریخ دقیق میلاد ایشان در دسترس نیست و به شکل تقریبی قرار داد شده است. بعد هم اینجا بیست و پنجمین روز از آخرین ماه سال روز میلاد حضرت عیسی علیه السلام است. اما شروع سال نو بعد از پنج روز در اولین روز ماه، یعنی اول ژانویه تعیین شده است. که این هم برایشان سوال است که خب چرا همان یک ژانویه را روز میلاد نگذاشته اند.
من حتی از اینکه روز میلاد پیامبر دینم که کاملا هم مشخص بوده است را مبدأ تاریخ قرار نداده اند، بلکه حرکت انقلابی و سیاسی ایشان که هجرت به سمت مدینه و آغاز برپایی حکومت اسلامی است قرار داده اند به خود می بالم و مفتخرم که معتقد به مکتبی هستم که تمام حرکاتش با معنی و پر محتوا و پر پیام است.
🌱سال نو هجری شمسی از صمیم قلب بر اعضای بزرگوار کانال که تا امروز متواضعانه من را همراهی کرده اند پر نور و پربرکت.
ان شا الله "تا انتهای افق" قلب ها و اراده های ما در کنار هم بماند و پیش رود.
💫اللهم نوّر قلوبنا، و زیّن اخلاقنا و ثبت اقدامنا و احفظ قائدنا و عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان، بالقرآن...
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@safiran_enghlab
@ninfrance
https://t.me/safiraneslam/153
بسمه تعالی
سلام خدمت فرهیختگان ارجمند
ضمن عرض تبریک سال نو وحلول ایام مبارکه ماه رجب به اطلاع شما میرسانیم که:
چاپ دوم کتاب (کیف نتعلم اللغات الدارجه العربیه.اللهجه البغدادیه) استاد سرکار خانم زینب سادات نوری صادقی با ویرایش دوم به لطف خداوند و استعانت از اهل بیت علیهم السلام به سرانجام رسید
این کتاب در سه قسمت (مقدماتی _ متوسطه_ پیشرفته) در جهت تقویت مهارت شنیداری و گفتاری به تالیف رسیده است.
✅ در مرحله مقدماتی زبان آموز با اصوات و تلفظ عربی و لهجه بغدادی آشنا میشود و گفتگوها و نکات دستوری را آموزش میبیند.
✅ در مرحله متوسطه با داستانها و نکات دستوری مهم و اعداد... آشنا میشود.
✅ در مرحله پیشرفته پرسش و پاسخ هایی نوشته شده که در موقعیت های مختلف اعم از بازار و رستوران و سفر اربعین ... قابل گفتن و شنیدن است
✅ ضرب المثلهای عراقی و عربی مشهور هم در پایان هر درس درج شده است
✅ اطلاعات عمومی وارد شده دایره لغات زبان آموز را بالا میبرد
✅ انتهای کتاب لغتنامه ای تنظیم شده است
✅ دارای فایل صوتی
این کتاب به لطف خداوند و اهل بیت علیهم السلام به برکت اتحاد مسلمانان ایران و عراق در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی علیه السلام تالیف شده است و الحمدلله...
📓📔📙
ارتباط با پخش کتاب
📞
۰۹۱۲۷۳۴۴۳۹۲ (امیر اله یاریان)
🌺امیرالمومنین علی علیه السلام :
وَ ايْمُ اللَّهِ مَا كَانَ قَوْمٌ قَطُّ فِي غَضِّ نِعْمَةٍ مِنْ عَيْشٍ فَزَالَ عَنْهُمْ إِلَّا بِذُنُوبٍ اجْتَرَحُوهَا لِأَنَّ اللَّهَ لَيْسَ بِظَلَّامٍ لِلْعَبِيدِ وَ لَوْ أَنَّ النَّاسَ حِينَ تَنْزِلُ بِهِمُ النِّقَمُ وَ تَزُولُ عَنْهُمُ النِّعَمُ فَزِعُوا إِلَى رَبِّهِمْ بِصِدْقٍ مِنْ نِيَّاتِهِمْ وَ وَلَهٍ مِنْ قُلُوبِهِمْ لَرَدَّ عَلَيْهِمْ كُلَّ شَارِدٍ وَ أَصْلَحَ لَهُمْ كُلَّ فَاسِدٍ...
🍃 به خدا سوگند هرگز نعمتی از مردم گرفته نشد مگر به كيفر گناهانى كه انجام داده اند، زيرا خداوند بر بندگان خود ستم روا نمى دارد،
اگر مردم به هنگام نزول بلاها، و گرفته شدن نعمتها، با نیت های صادقانه و با قلبهاى پر از محبّت به درگاه خداوند زاری کنند، خدا همه آنچه از دستشان رفته به آنها بر میگرداند، و هر گونه فسادى را برایشان اصلاح خواهد کرد.
📚نهج البلاغه، خطبه 178.
@safiran_enghlab
#فعالیت_فرهنگی_بین_الملل
#دوره_آموزشی
@Allah4all
❇️ چگونه مبلّغ و فعّال فرهنگی بین الملل شویم؟
🔹حجت الاسلام تقدیری
🔸جلسه اول
✅ اگر بخواهیم وارد عرصه بین الملل شویم در دو بخش باید صحبت کنیم:
بخش اول: چگونه فعّال فرهنگی یا مبلّغ عرصه بین الملل شوم؟ (ویژگی ها، تخصص ها و ...)
بخش دوم: اکنون که مبلّغ و فعّال فرهنگی شدم، چگونه باید فعالیت فرهنگی بین الملل انجام دهم؟
1- بخش اول:
1-1- ویژگی های مبلغ بین الملل:
1-1-1- ویژگی های شخصیتی: این ویژگی ها شامل چند بخش است:
• ویژگی های ضروری: مبلغ بین الملل باید و ضرورتاً چنین ویژگی هایی را داشته باشد و در غیر اینصورت دچار آسیب خواهد شد.
• ویژگی های غیرضرروی: وجود آنها مزیّت محسوب میگردد.
• ویژگی منفی: وجود آنها آسیب زا خواهد بود.
• ویژگی های منطقه ای: متناسب با منطقه های خاص باید ویژگی و تخصصی را کسب نمایید، مثلاً رعایت در نظم و انضباط پوششی در کشورهای اروپایی که از اهمیت بیشتری برخوردار است، برخلاف برخی کشورهای آسیایی.
@Allah4all
1-1-1- ویژگی های ضروری:
1. انگیزه و اراده جدی: افراد باید انگیزه و اراده جدی برای انجام فعالیت فرهنگی بین الملل را داشته باشند.
2. شهامت اقدام: تصمیم بر کاری که میگیرد شهامت انجام آن کار را داشته باشند؛ برای مثال شما میخواهید یک فعالیت فرهنگی اردویی برگزار کنید و جوانب را هم بررسی نموده اید و اکنون دیگر باید اقدام کنید و رفتار محتاطانه و عدم اقدام جایگاهی نخواهد داشت.
3. خلاقیت: زمانی که با مشکلات و موانع حین کار مواجهه میگردد با خلاقیت مسیرهای مختلف را شناسایی و راه حل مناسب را ایجاد مینماید.
4. کنترل عواطف: کسی که روابط عاطفی بسیار زیادی با خانواده و اطرافیان دارد در هنگام سفر به کشورهای دیگر با مشکلات مختلفی مواجه خواهند شد.
5. تحمل شرایط آب و هوایی مختلف: کسی که در شرایط محیطی کویری و با هوای آفتابی بسیار زیاد در طول روز زندگی کرده است، تحمل زندگی در برخی کشورهای اروپایی که در اکثر ایام سال ابری و تاریک هستند دشوار خواهد بود. telegram.me/bayeganitabligh/1037
🔹 #ادامه_دارد ...
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
#فعالیت_فرهنگی_بین_الملل
#دوره_آموزشی
@Allah4all
❇️ چگونه مبلّغ و فعّال فرهنگی بین الملل شویم؟
🔹حجت الاسلام تقدیری
🔸جلسه دوم
5. مدیریت ارتباطات: بالاخص مدیریت ارتباط با غیر همجنس؛ نباید اینقدر در ارتباطات باز باشند که به اختلاط برسد و نباید آنقدر بسته باشند که نتوانند ارتباط برقرار کنند و در عرصه اجتماع و احیاناً از سوی مجموعه های امنیتی با مشکل مواجه میشوند.
6. تقویت معنویت: باید ویژگی معنوی ویژه ای را برای خود فراهم کنید، توسل و توکل ویژه ای در حوزه فعالیت فرهنگی ای که برای خود تعریف میکنید داشته باشید که بتوانید اثرگذار باشید؛ نماز اول وقت، اهل ادعیه و توسلات، دائم الوضوء بودن، اختصاص وقت خلوت و ...؛ تا زمانی که فرد مشکلات معنوی خود را حل نکرده و خودساخته نباشد توان فعالیت فرهنگی تأثیرگذار نخواهد داشت. (یکی از اساتید برای فعالیت فرهنگی میخواستند به آمریکای شمالی بروند و از حضرت آقا مشاوره خواستند، ایشان فرمودند که مستحباتتان را دو برابر کنید تا این که درجه ای که هستید بمانید.) لذا اگر در این زمینه به معنویت مجهز نشدیم نه تنها فعالیت فرهنگی ای نخواهیم داشت بلکه خودمان را هم تباه خواهیم کرد.
7. قناعت و طلبکار نبودن: برخی افراد هستند که فکر میکنند که حقوق بسیاری داشته اند که پایمال شده اند و فقط خارجی ها هستند که قدر آنها را میدانند، این افراد به درد فضای بین الملل نمیخورند و افراد قانعی نیستند. این افراد متصورند که در خارج کشور همه باید در اختیار اینها باشند و همه امکانات باید در اختیار آنها باشد و ... .
8. حفاظت گفتار: برخی افراد هستند که به راحتی اخبار و مطالب را در جاهای مختلف منتقل می کنند و میخواهند که خودشان را با این اخبار مطرح کنند؛ در واقع این افراد به راحتی ابزار دست سرویس های اطلاعاتی امنیتی می نمایند.
9. ساده لوح نبودن: افرادی که همه چیز را به راحتی باور میکنند و راحت حرف های مختلف را میپذیرند به راحتی فریب خواهند خورد و دچار مشکل میشوند.
10. زرنگی و فعّال بودن: در فضای بین الملل گاهی باید از صبح زود فعالیت ها را شروع و تا آخر شب هم فعالیت ها را ادامه داد.
11. منظّم بودن: نظم و انضباط داشتن برای فعالیت های مختلف در فضای بین الملل اهمیت بسزایی دارد. وقت شناسی، برنامه ریزی دقیق، رعایت قوانین و ... .
@Allah4all
2-1-1- ویژگی های علمی:
1- تخصص در علوم حوزوی: حتماً سطح را قوی خوانده باشند و اگر فعالیت جدی تری انجام میدهند، چند سالی درس خارج را پژوهش محور خوانده باشند و با تراث آشنایی داشته باشند.
گاهی در میدان واقعی با مباحثی مواجه میشوید که باید به تنهایی و فی الفور پاسخ داده و حل نمایید.
برای فعال فرهنگی اگر چه تخصص در موارد اول ضروری نیست اما تسلط به معارف اسلامی ضرروی است: مباحثی از قبیل آشنایی با روایات، آشنایی با نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، تسلط به قرآن و تفاسیر، تسلط به مباحث اخلاقی و اعتقادی، تسلط به احکام بین المللی.
فضای بین الملل، فضای هجمه شبهات است و باید برای پاسخ و نحوه مواجهه تخصص داشت.
2- آشنایی با مباحث اجتماعی: نهادها، حکومت ها، مبانی انقلاب اسلامی و ... .
3- آشنایی با مباحث سیاسی: آشنایی با احزاب، جریانات سیاسی مختلف، شخصیت های سیاسی و ... داخلی و کشورهای مقصد.
4- آشنایی با امور مدیریتی و تشکیلاتی: شما میخواهید که با استفاده از ظرفیت ها کار کنید لذا باید ظرفیت های مختلف تشکیلاتی را بشناسید.
5- آشنایی با فعالیت های تربیتی: مطالعات تربیتی داشته باشید زیرا قرار است که با دیگران تعامل فرهنگی تربیتی داشته باشید، و تمام فعالیت های زندگی شما باید ویژگی تربیتی داشته باشد تا بتوانید فعالیت فرهنگی انجام دهید.
6- آشنایی با نکات امنیتی و اطلاعاتی: مسیرهای نفود، حفاظت گفتار چیست؟ چگونه میتوانیم امنیت اطلاعاتی خودمان را حفظ کنیم و در تهاجمات امنیتی خودمان را نجات دهیم و ... .
7- آشنایی و مطالعه صحیفه حضرت امام و بیانات مقام معظم رهبری به عنوان امامین انقلاب که مبانی فرهنگی و تبلیغی مبتنی بر سیاستگذاریها و نظرات ایشان میباشد.
کتبی مانند تحلیل سیاسی مبتنی بر فرمایشات حضرت آقا، طرح کلی اندیشه اسلامی و ... برای مطالعه مفید هستند.
در کنار زبان باید مباحث فوق هم فراگرفته شود و به آنها توجه ویژه مبذول گردد.
موارد دیگر در بحث ویژگی ها و نیازهای ضروری برای فعالیت فرهنگی و تبلیغی بین الملل در ادامه خواهد آمد که شامل مهارت های مورد نیاز، عرصه های تبلیغی بین الملل، انواع مخاطبین عرصه بین الملل و نهایتاً جمع بندی بحث بین الملل خواهد بود. telegram.me/bayeganitabligh/1066
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🔹 #ادامه_دارد ...
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
🔸 بايد حسين دم بزند از فضائلت
وقتی حسينی است تمام خصائلت
🔸 تعبيرهای ما همه محدود و نارساست
در شرح بيکرانی اوصاف کاملت
🌹 ولادت باسعادت قمرالعشیره حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام مبارک باد🌹
@safiran_enghlab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تبلیغ_بین_الملل
#الگوهای_موفق
@Allah4all
✳️ شیخ احمد قمی در تایلند
🔹مستند کامل ایشان با نام "#یوسف_قم #عزیز_تایلند" را در لینک های زیر مشاهده بفرمایید.
🔸قسمت اول 👈 telegram.me/InternationalDocs/33
🔸قسمت دوم 👈 telegram.me/InternationalDocs/34
مرجع تخصصی محتواهای
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
@InternationalDocs
هدایت شده از سفیران
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ مشهورترین آیه قرآن در میان نخبگان و مردم جامعه غرب کدام است؟ آیا قرآن دستور به کشتار همه غیرمسلمانان میدهد؟
✅ پروفسور Matt Davies، به عنوان یک مسیحی در کلیسای Trinity Lutheran Church در دالاس #آمریکا به این سؤال پاسخ میدهد! (بخش اول)
🔴 مشاهده این سخنرانی علمی توصیه اکید میشود.
#شبهات_اسلامی #آمریکا #مسیحیت #فهم_بین_الادیانی #جهاد
🎦 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillOfPeace
@safiran_enghlab
سیل ۹۸ شهرهای مختلف ایران نشان داد چه کسانی کنار ما هستند. عراق، سوریه، لبنان و حتی یمن قحطی زده گرفتار جنگ! اما امریکا حساب هلال احمر را مسدود کرد و سپاه سراپا حاضر در مناطق سیل زده را تروریست خواند؛ اروپا هم لال!
تا ابد #مرگ_بر_آمریکا را بلند فریاد میزنیم.
@safiran_enghlab
@the_facts313
هدایت شده از سفیران
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴ اظهارات جالب سناتور آمریکایی درباره ایران
❎ جلسه استماع دفاعیات پمپئو، وزیر امورخارجه آمریکا، در مقابل یکی از سناتورهای امریکا که سیاست های ترامپ درباره ایران و منطقه را به چالش می کشد.
@safiran_enghlab
#آخوند_امریکایی
#مایکل_بوث (عکس سمت راست) جوان امریکایی که زندگی گانگستری و گرفتاری در زندان های امریکا را سالها از نزدیک چشید و در نهایت اسلام را تنها راه نجات خود یافت و مسلمان شیعه مذهب شد و نام خود را #حامد_حسین_وقار قرار داد. حامد حسین وقار پس از شیعه شدن (عکس سمت چپ)؛ مسیر طلبگی و تبلیغ دین اسلام را انتخاب کرد.
ناز شصت خدایی که برای نشر اسلام؛ از مجرم های دربند مجتهد و عالم میسازد.
@safiran_enghlab @the_facts313
🎊🎈شهر، آذین شده و منتظر یار شده
لحظهی عاشقیِ “آمدن” انگار شده
آسمان چشم شد و روی زمین دوخته شد
ماه، همسایهی دیوار به دیوار شده...
ما دعای فرجت را همه دم میخوانیم
ما همه منتظر آمدنت میمانیم
❣ #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@safiran_enghlab
هدایت شده از سفیران
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ روز مهدی (عج) در تورنتو
✳️ Mahdi Day in Toronto
🔹متن بروشور بیان میکند که حضرت مهدی (عج) نجات بخش جهان است و نام و نشان ایشان در دیگر ادیان مانند مسیحیت، یهودیت، بودایی، و هندو چیست ...
@safiran_enghlab
هدایت شده از سفیران
#جرج_برنارد_شاو؛ نویسنده فقید انگلستان؛ دین آینده اروپا را اسلام میداند.
اگر دین و مذهبی فرصت این را داشته باشد که تا صد سال آینده بر انگلستان حکمرانی کند؛ آن دین اسلام خواهد بود. من همواره دین #محمد را در بالاترین سطح میبینیم. چون خاصیت حیات بخشی و زنده دلی حیرت آوری دارد. به نظر من اسلام تنها دین مستعدی ست که انسانها را در همه مراتب زندگی جذب خود کند. من درباره این مرد شگفت انگیز مطالعه کردم و به نظرم باید #محمد را نجات دهنده انسانیت نامید. من معتقدم اگر مردی مانند #محمد؛ حتی حکومت استبدادی دنیای مدرن [امروز] را بر عهده بگیرد؛ در حل مشکلات و سختی های آن موفق خواهد بود تا صلح و شادکامی را برای جهانیان به ارمغان آورد. من پیش بینی میکنم که اروپای فردا اسلام را در آغوش بگیرد.
🌐منبع: bit.ly/2GuHjkq
@safiran_enghlab
@the_facts313
«راستی؛
عید ملت مستضعف روزیست که مستکبرین دفن شوند...»
؛
«واکنون مامنتظران مقدم مبارکش«مکلف»هستیم تا«باتمام توان»کوشش کنیم تاقانون عدل الهی را دراین کشور ولی عصر حاکم کنیم...»
امام روح الله
مبارک تون..
هدایت شده از سفیران
ایرانی که به فرانسوی ها معرفی می کنند...
دیشب به صورت اتفاقی از یکی از کانال های تلویزیون برنامه ای مستندگونه از ایران دیدیم که واقعا تحملِ تا آخر دیدنش، سخت بود.
چندنفر غیرایرانی راه افتاده بودند در ایران و رابطه می گرفتند با دختران و پسران مخالف دین و روابط سالم زن و مرد و حیاء و عفت دختران جوان در جامعه و از آن ها مصاحبه می گرفتند و آن ها هم با یک اظهار تأسف و غم و رنجی می گفتند که در ایران محدود هستند و نمی توانند هر کاری که دوست دارند انجام دهند. دخترانی را نشان می داد که بدون پوشش مناسب در حال قلیان کشیدن هستند و اظهار ناراحتی می کنند که آزاد نیستند... و مواردی دیگری که شرم گفتنش را دارم و منع کردن انجام آن اعمال در ایران، اینجا به عنوان یک ظلم تعریف می شود که چرا به این نوع از آدم ها هم آزادی داده نمی شود که هرچه دوست دارند بکنند...
این در حالی است که اینجا همین سبک آزادی های باطل را دادند و حالا خودشان نمی توانند جمعش کنند و روزانه چندین مقاله از سوی روانشناسان و جامعه شناسانشان منتشر می شود که چگونه می شود این همه مشکلات روحی و جسمی به وجود آمده را حل کرد و به این آسیب فراگیر پایان داد.
باز هم طبق معمول، هیچ نمایی ولو اندک از فضاهای باشکوه و پیشرفته ایران و تهران، از پارکها و مراکز تفریحی و ورزشی، از مراکز تجاری و بازارهای خرید، از فرهنگسراها و نمایشگاه های انواع هنرمندی های جوانان ایرانی، در کادر محدود دوربین دیده نشد، همه جا مداربسته، تاریک و به شکل خیلی خفقان گونه فیلم برداری انجام می شد.
تا این حد که مثلا یک پسر جوان باید دو سیخ جوجه کباب هم اگر می خواهد درست کند در نیمه شب در گوشه پشت بام خانه در تاریکی منقل و زغال آماده کند... شاید باورش برایتان سخت باشد اما چنین مستندی! بود...
فیلم هم که تمام شد حدود پنج نفر جهت تحلیل وضعیت موجود در ایران! به نقد و تحلیل و بررسی نشستند. یک استاد جامعه شناس فرانسوی، یک استاد تحلیل گر مسائل ایران، یک فعال فرهنگی، یک روزنامه نگار...
بینندگان این فیلم هم مردم فرانسه بودند...
بعد وقتی من با افتخاراتی که از کشورم در خاطر دارم با لبخند می گویم که ایرانی هستم، نباید تعجب کنم که بپرسد: آخه!! از کشورت فرار کردی؟ همه جوان ها آن جا معتاد هستند؟ آنجا به زور حجاب داشتی اینجا کسی کاری با تو ندارد حجابت را بردار! نکند همسرت زورت می کند؟! شما هیچ خوشی و شادی ندارید؟ جوان ها افسرده اند؟ هنر در کشور شما مرده؟ هیچ کس نمی تواند فعالیت سالم داشته باشد؟؟
و هزار فکر باطل که به همت برخی که هدفمند هزینه های سنگین می کنند، در ذهن مردم جهان ساخته و پرداخته می شود.
می دانم امروز جوانان فرهیخته #کشورم_ایران فهمیده اند که باید ایران را همان گونه که هست بخصوص آن بخش های بسیار عالی اش را به جهان معرفی کنند...
اگر روزی ده مستند به زبان های انگلیسی و فرانسوی و اسپانیایی و... در معرفی ایران و جوانان ایرانی و فعالیت های فعلی آن ها ساخته و به جهان صادر شود در برابر این هجمه ظالمانه شاید کم باشد...
آنهایی که هنر خوانده اید و هنر می دانید و کشورتان را دوست دارید و به آینده درخشانش فکر می کنید، فقط ایران را با همه داشته هایش به جهان نشان دهید،همین. خواهش می کنم...
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
@safiran_enghlab
هدایت شده از سفیران
💢 خدای آنها از هلیکوپترهای ما قویتر بود
♦️ در بازدید از کارخانه هلیکوپترسازی امریکایی به #ادواردو_آنیلی توضیح میدهند که این هلیکوپتر تمام تکنولوژی برتر جهان را در خود دارد. ادواردو میپرسد در #طبس که این هلیکوپترها شکست خوردهاند؟ آن ژنرال امریکایی هم در پاسخش میگوید خدای آنها از هلیکوپترهای ما قویتر بود.
@safiran_enghlab
@rahyafte_com
#مصاحبه_تخصصی
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
✳️ دکتر سهیل اسعد، مبلغ بین الملل، در گفتوگو با مباحثات:
🔷پذیرش اسلام در امریکای لاتین راحتتر از اروپاست
🔷 هدف اصلی تبلیغ در خارج، تبدیل اسلام به یک گفتمان بینالمللی است
🔸 سهیل (ادگاردو) اسعد طلبهی آرژانتینیِ لبنانیتبار، از مبلغین معروف در کشورهای حوزهی امریکای لاتین است که به سه زبان فارسی، عربی، و اسپانیولی تسلط دارد. علاقهی عجیبی به انقلاب اسلامی ایران و بهویژه شخص امام خمینی(ره) دارد و بیپروا دغدغههای ایدئولوژیکش را نیز بیان میکند.
🔹 اگر تاریخی به قضیه نگاه کنیم حوزهی علمیه آمادگی مدیریت فرهنگی این جهان بزرگ را نداشته است. اصلاً برای این خلق نشده است که در سطح جهانی اسلام را ترویج و جهان را مسلمان کنیم. منش علما و سبک تبلیغ در حوزه، همه منطقهای و داخلی بوده است؛ یعنی هیچگاه علمای ما در تاریخ حوزه علمیه برای تبلیغ بینالمللی تربیت نشده بودند.
🔹 با پیروزی انقلاب اسلامی، وضعیت تغییر کرد. هم بحث صدور انقلاب در سطح بینالمللی مطرح شد، هم اسلام در دنیا شناخته شد و هم مسلمانان در دیگر کشورها بیدار شدند و خودشان درخواست کردند که برای ما عالم بفرستید و مسجد بسازید.
🔹 یک کشیش کاتولیک هرجای دنیا که بخواهد برود، به او ویزا میدهند، اقامت میدهند، پاسپورت میدهند، اجازه سکونت میدهند، پشتیبانی هم میکنند؛ اما هیچیک از موارد گفتهشده به یک شیخ شیعه ایرانی داده نمیشود. بله؛ آنها موفقتر هستند؛ اما نه ذاتاً. دنیا واقعا علیه ما است.
🔹 از منظومهی فکری شیعه ایرانی و حزباللهی، بحث اسرائیل، مقاومت و ارزشهای اجتماعی را بردارید و بگویید فقط صبح تا شب قرآن بخواند، زیارت اربعین برود و دعا بخواند؛ به این شیعه پاسپورت انگلیسی میدهند! خیلی از شخصیتها و آقازادهها الان در لندن هستند و زندگی میکنند و مشکلی هم ندارند؛ چون کاری با مسائل اجتماعی و تمدنی ندارند.
🔹 کافر و مؤمن نمیتوانند در یک جامعه حضور داشته باشند؛ تفکر الحادی و تفکر توحیدی با هم نمیسازند. ما ترکیب این دو تفکر را در تمدنمان نداریم. نمیتوانیم بگوییم این بخش جامعه شیعه اسلام است و بخش دیگر شیعه امریکایی. آنها با دیگر تمدنها این کار را کردهاند. الان هویت فرهنگی کشورها، ترکیبی شده است.
🔹 چرا نتانیاهو در صد سخنرانی آخرش از ایران صحبت میکند؟ چرا همه دغدغه ترامپ حذف ایران است؟ چرا همه دنیا ایران را نشانه گرفته و تحریم میکند؟ آنها متوجه شدهاند که ایران چه هست. اگر ایران ضعیف بود و مدل تمدنی نداشت که اینقدر جلب توجه نمیکرد.
🔹 این که میگویید کسی نمیخواهد بیاید ایران زندگی کند، مگر آنهایی که به اروپا و امریکا میروند بهدنبال تمدن هستند؟ آنها دنبال رفاه هستند. خانه و ماشین و پاکیزگی خیابانهای اروپا معیار تمدن نیست.
🔹 بهلحاظ مخاطبشناسی پذیرش اسلام در امریکای لاتین راحتتر است؛ چون پیچیدگی فکری و فرهنگی اروپاییها را ندارند؛ آدمهای سادهای هستند. در اروپا روابط اجتماعی بسیار پیچیده است. من سالی یک بار به شیلی میروم و رئیس جمهور شیلی در مراسم سخنرانی من شرکت میکند. telegram.me/bayeganitabligh/1281
متن کامل گفتوگو در 👈👈👈
http://mobahesat.ir/18809
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
🔻رهبر انقلاب خطاب به طلاب: شما موظفید اسلام را محقق کنید/اسلام فقط آموزش معرفت نیست؛ تحقق عملی معارف هم هست
رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار طلاب حوزههای علمیه:
🔸️ حوزه، مرکز آموزش اسلامی است. اسلام باید فهمیده شود. اسلام فقط آموزش معرفت نیست؛ تحقق عملی این معارف هم جزو اسلام است.
🔹️ یک وقت اسلام را فقط اصول و فروع و ارزشها و سبک زندگی و آئین حکمرانی میدانیم که باید یاد بگیریم، لکن این بخشی از کارهای حوزهها است، بخشی از اسلام است.
🔸️ بخش دیگر، محقق کردن این حقایق در بطن زندگی مردم است. اسلام فقط توحید نیست، اسلام عبارت است از استقرار توحید در جامعه.
👈 شما موظفید بهعنوان عالم دین، اسلام را محقق کنید؛ این کاری است که امام بزرگوار کرد. منشور روحانیت را بخوانید امام به معنای واقعی کلمه حکیم بود و حکمت در رفتار او موج میزد. این کاری که حوزهی علمیه در زمان مبارزات اخیر انجام داد، درست وظیفهی حوزه بود. امام در رأس بود و #طلاب و بزرگان حوزه همراهی میکردند.
🔹️ طلبهی آن روز، هم میرفت مردم را #هوشیار میکرد و #بیدار میکرد و هم نیش خود را به آن کسی که باید بزند میزد.
🔺️ حوزهی آن روز، آن کاری را که باید، کرد. امروز هم که نظام اسلامی تشکیل شده و ما منتظر تشکیل دولت اسلامی و جامعهی اسلامی و تمدن اسلامی هستیم، حوزه مسئولیت دارد. باید بنشینید و فکر کنید. ۹۸/۲/۱۸
@safiran_enghlab
تخرج الحی من المیت...
وقتی گیاه را از ریشه قطع کنی مرده حساب می شود. اگر زود مصرف نشود می گندد...
اما...
خداوند، قادر متعالی است که در توصیف خود فرموده: « تخرج الحی من المیت» و « تخرج المیت من الحی».
مدت ها به این آیه فکر می کردم. چه معنایی دارد؟
یاد مادری افتادم که باردار بود و از دنیا رفت ولی فرزند در شکمش را زنده بیرون آوردند...
یا مادری که زنده بود، ولی فرزند مرده اش را خارج کردند...
اما چند روز پیش وجه دیگرش را هم دیدم.
اینجا کدو برای تهیه غذا خریده بودم. به دو نیم اش کردم و مشغول آشپزی، یادم رفت نیم دیگر را در یخچال قرار دهم. یک نیم روز در هوای معمولی خانه مانده بود، وقتی چشمم به آن افتاد... مرده بود، جوانه اما زده بود از دلش، از مرده زنده خارج شده بود.
مدتی به آن خیره بودم، ولو مرده باشد روحت... کمی فرصت تنفس پیدا کند و نور ببیند، از قلبت نشانه های حیات جوانه می زند. کافیست کمی نور ببیند...
فرصت تنفس در ماه میهمانی اش، چیزی شبیه "تخرج الحی من المیت" است گویا، پیوند خوردن دوباره به «او» و نجات از گندیدگی...
@safiran_enghlab
@ninfrance
سلام
با عضویت در باشگاه همراهان نمایشگاه بینالمللی قرآن علاوه بر مشارکت در مدیریت این نمایشگاه و شرکت در مسابقات و فعالیتهای متنوع، بدون قرعهکشی تا سه میلیون ریال بن خرید دریافت کنید و از جوایز متنوع دیگر برخوردار شوید:
https://iqfa.ir/?rid=46508