هدایت شده از حسینی
نکاتی از قرآن 203
خدا از تذکر دادن قرآن به منکران، صرفنظر نمی کند. تعداد بیشمار پیامبران قبلی که استهزاء شدند، گواه خوبی است. و قوی ترین شان را هم نابود کردیم.
کشتی و چهارپایان مخصوص سواری برای نشستن با تسلط بر آنها را آفریده ایم تا متذکر نعمات خدا باشید.
ذریه ابراهیم را تا قیامت، ریشه خدا پرستی گذاشته ایم تا نجات یابند.
اگر ضعف مردم در قبال متاع فانی دنیا نبود، به کافران آنقدر می دادم تا سقف خانه هاشان را هم نقره بگیرند. و دربها و اثاثیه طلایی بزرگ بگذارند.
اینها همه دنیوی و آخرت برای متقین است.
هدایت شده از آیات الهی
✨ وصف مومن ✨
🌹🌹عَفَا اللَّهُ عَنكَ لِمَ أَذِنتَ لَهُمْ حَتَّىٰ يَتَبَيَّنَ لَكَ الَّذِينَ صَدَقُوا وَتَعْلَمَ الْكَاذِبِينَ.....
خداوند تو را بخشید. چرا پیش از آن که راستگویان براى تو آشکار شوند و دروغگویان را بشناسى، به آنها اجازه دادى؟!( که در جهاد شرکت نکنند ). ۴۳ توبه.
تفسیر: در جنگ تبوک (جنگ میان مسلمانان و رومیان در سال هشتم هجری)، عده ای منافق برای نرفتن به جهاد از پیامبر اجازه گرفتند و پیامبر عذر آنها را قبول کرد. خداوند فرمود نباید اجازه می دادی تا به وقت عمل. آنگاه خودشان از آمدن به جهاد دوری می کردند، در اینصورت دروغگو از راستگو مشخص میشد. 💚 اما دقت کنیم به اینکه خداوند، با چه علاقه و احترامی به پیامبر تذکر می دهد. اول می فرماید تو را بخشیدم، پس از آن، مطلب مورد نظر را تذکر می دهد. (خداگونه باشیم).
👈 آنگاه صفات جهادگران در راه خدا را می فرماید:
🌹لَا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ.....
کسانیکه به خدا و روز بازپسین ایمان دارند، هرگز براى ترک جهاد با مال و جانشان، از تو اجازه نمى گیرند. و خداوند پرهیزگاران را مى شناسد. ۴۴ توبه.
👈 آنگاه صفات کسانی را می فرماید که بدون دلیل از انجام جهاد روی می گردانند:
🌹إِنَّمَا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ.....
تنها کسانى از تو اجازه مى گیرند که به خدا و روز بازپسین ایمان ندارند، و دلهایشان با شک و تردید آمیخته است، از این رو آنها در تردید خود سرگردانند.
اگر آنها اراده داشتند که (برای جهاد) خارج شوند وسیله اى براى آن فراهم مى کردند. ولى خدا از حرکت آنها کراهت داشت، از این رو آنها را (از جهاد) بازداشت، و به آنان گفته شد: با قاعدین (کسانیکه از جهاد معافند) بنشینید. ۴۵ و ۴۶ توبه.
👈 سپس اخبار بسیار مهمی را در بارهء کسانیکه از جهاد می گریزند می فرماید 👇
🌹لَوْ خَرَجُوا فِيكُم مَّا زَادُوكُمْ إِلَّا خَبَالًا....
اگر آنها همراه شما (برای جهاد) خارج مى شدند جز اضطراب و تردید چیزى بر شما نمى افزودند، و به سرعت در بین شما به فتنه انگیزى مى پرداختند، و در میان شما افرادى هستند که به سخنان آنها کاملا گوش فرا مى دهند، و خداوند ظالمان را مى شناسد. ۴۷ توبه.
🌹لَقَدِ ابْتَغَوُا الْفِتْنَةَ مِن قَبْلُ وَقَلَّبُوا لَكَ الْأُمُورَ.....
آنها پیش از این (نیز) در پى فتنه انگیزى بودند، و کارها را بر تو دگرگون ساختند. تا آن که حق فرا رسید، وفرمان خدا آشکار گشت (و پیروز شدید)، در حالیکه آنها ناخشنود بودند. ۴۸ توبه.
/برای شرکت در جهادی که هم اینک در مقابل ماست تعلل نکنیم، جهاد با یورش فرهنگی و اقتصادی دشمن. هر کس با هر وسیله ای که می تواند باید به فرمان خدا جهاد کند. جهاد همیشه جنگ و دعوا نیست. گاهی با صبر و گاهی تحمل، گاهی با روشنگری، با فرهنگسازی، با زبان، با عمل، گاهی هم با مقابله. منتها در اینصورت فقط باید گوش به فرمان حکومت بود. نباید ایجاد هرج و مرج شود/
👈 روش منافقان را بشناسیم. آنان در پوشش شرع و دین، به جزئیات می پردازند و مردم را از مسائل مهم باز می دارند. و با ایجاد ترس و دلهره از جهاد و القاء عقب ماندگی و دلائل خرد و کلان دنیوی، مردم را از مسیر حق و حقیقت دور می کنند.
اما.........
یک مؤمن واقعی در سایهء قرآن و کلام معصوم، و با فرمانبرداری از ولایت، راه را از بیراهه تشخیص می دهد و از مسیر درست منحرف نمی شود.
💚 👈 غزوات و سرایای پیامبر، از سال دوم هجری آغاز و تا پایان سال نهم ادامه داشت. حدودا، ۹۶ ماه، بیست و هشت غزوه و هشتاد سریره. جمعا ۱۰۸ جنگ. همزمان با این جنگها، پیامبر مأموریت خطیر رسالت را بر دوش داشت، و از سوی دیگر باید برای جلوگیری از فتنه و شرارت، با منافقین و اشرار داخلی مبارزه می کرد، و مسائل مربوط به درون خانواده، و فقر شدیدی که سالهای اول هجرت گریبان مسلمانان را گرفته بود! در تمام این مجاهدتها، حضرت امیر دوشادوش پیامبر بود بجز همین جنگ تبوک که پیامبر بخاطر جلوگیری از کودتای احتمالی، به ایشان دستور داد که در مدینه بماند.
آیا ما از زنان و مردان صدر اسلام، کمتریم؟!
آیا شایستگی یاری رساندن به رسول خدا و کتاب الهی را نداریم؟!
بشتابیم بسوی رستگاری.
هدایت شده از حسینی
نکاتی از قرآن 204
هرکس از ذکر خدا و حکم قرآن دوری کند، برایش هم نشینی قرار می دهیم، شیطان صفت. بطوریکه آنها را به غفلت کشانده ولی فکر می کنند راه درست را می روند. و در قیامت می گویند، کاش بین مان فاصله دو سمت دنیا بود. ولی چه سود که هر دو عذاب خواهند شد. کر و کور خود خواسته را نمی شود هدایت کرد.
برای آل فرعون که آیات ما را تکذیب می کردند، عذاب فرستادیم، شاید برگردند. ولی با فریب می گفتند، عذاب برداشته شود ایمان می آورند.
فرعون با تحقیر مردم، آنها را مطیع خود کرده بود.
هلاکت آنها را مایه عبرت آیندگان قرار دادیم.
اگر بخواهیم فرشتگان را جایگزین انسان در زمین می کنیم.
( نزول ) عیسی نشانه قیامت است. و آن روز دوستان، دشمن یکدیگرند مگر متقین. که به بهشت میروند.
هدایت شده از نظامی ترین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️❤️ ولادت زین العابدین، علی بن حسین علیه السلام مبارک باد
#استوری
❤️️
🆔 @nezamitarinn
🌼🌼🌼
ولادت آقا سید الساجدین علیه السلام مبارک
حدیث اول: تقـوا معيار ارزيـابى
قالَ السَّجادُ عليه السلام:
لايَقِلُّ عَمَلٌ مَعَ تَقْوى وَكَيْفَ يَقـِلُّ مايُتقَبَّلُ.
[تحف العقول، ص 318.]
امام سجاد عليه السلام فرمود: كارى كه با تقوا همراه باشد اندك نيست، چگونه آنچه مقبول خـدا قرار گرفته، انـدك محسـوب شـود.
حدیث دوم: خرسـندى از گـناه
وَ قالَ السَّجادُ عليه السلام:
اِيـّاكَ وَالاِْبْتـِهاجَ بالِذَّنْبِ، فاِنَّ الاِْبْتِهاجَ بِهِ اَعْظَمُ مِنْ ركُوُبِهِ.
[كشف الغمه، ج 2، ص 108.]
امام چهارم عليه السلام فرمود: مبادا به گناهى كه انجام داده اى خوشحال باشى، زيـرا اظـهار شـادى بخـاطـر گـناه از انجام آن «گناه» بزرگتر است.
حدیث سوم: آبـروى پيـامبر صلى الله عليه وآله
وَ قالَ السَّجادُ عليه السلام:
ما اَكَلْتُ بِقِرابَتى بِرَسُولِ اللّه ِ شَيْئا قَطُّ.
[كشف الغمه، ج 2، ص 93.]
امام سجاد عليه السلام فرمود: هيچگاه به دليل انتساب به پيامبرخدا صلي الله عليه و آله چـيزى نخــوردم «و از آبروى آن بزرگوار به سود خود استفاده نكردم».
حدیث چهارم: درخـواست از خــدا
وَ قالَ الاِْمامُ السَّجادُ عليه السلام:
وَيْحَكَ اَفى حَرَمِ اللّه ِ اَسْأَلُ غَيْرَاللّه ِ عَزَّوَجَلَّ؟!! اِنّى آنِفُ اَنْ اَسْأَلَ الدُّنْيا خالِقَها، فَكَيْفَ اَسْأَلُها مَخْلُوقا مِثْلى؟!
[بحارالانوار، ج 46، ص 64.]
كسى به حضرت گفت: حال كه وليد بن عبدالملك در مكّه است، نزد او برو و از او بخواه در مورد توليّت اوقاف و صدقات على بن ابى طالب عليه السلام از تو حمايت كند. امام چهارم فرمود: بيچاره! در حرم خدا از غيرخدا چيزى درخواست كنم؟!! براستى من خوش ندارم كه از آفريننده جهان، دنيا را درخواست كُنم، چگونه آن را از مخلوقى همچون خود درخواست نمايم.
حدیث پنجم: آمـادگى بـراى مـرگ
وَ قالَ الاِْمامُ زَيْنُ العابِدينَ عليه السلام:
اِنَّـما الاِْسْتِـعْدادُ لْلِمَوْتِ تَجنُّبُ الْحرامِ وَبَذْلُ النَّدى فى الْخَيْرِ.
[بحارالانوار، ج 46، ص 66.]
امام زين العابدين عليه السلام فرمود: بـراسـتى آمـادگى براى مـرگ، دورى از حرام و بذل و بخشش در كار خير است.
حدیث ششم: خواسـتگارى حورالعين
عَنْ اَبى عَبْداللّه : قالَ:
اِنَّ عَلَّى بَنُ الْحُسينِ صَلَواتُ اللّه ِ عَلَيْهِما اِسْتَقْبَلَهُ مَـوْلىً لَهُ فى لَيْـلَةٍ بارِدَةٍ وَعَلَيْهِ جُبـَّةُ ومُطْرَفُ خَزٍّ وَعَمامَةُ خَزٍّ وَهُوَ مُتَغَلِّفٌ بالْغالِيَةِ فَقالَ لَهُ جُـعِلْتُ فَداكَ فى مِثْلِ هذه الساعَةِ عَلى هذهِ الْهَيْئَة اِلى اَيْنَ؟ قـالَ: فَـقالَ: اِلى مَسْـجِدِ جَدّى رَسُـولِ اللّه ِ صلي الله عليه و آله اَخْطُبُ الْحُورَ العينَ اِلَى اللّه ِ عَزَّوَجَلّ.
[بحارالانوار، ج 46، ص 59.]
امام صـادق عليه السلام فرموده است: يكى از غلامان امام چهارم آن بزرگوار را در شبى خنك ديد. كه. لباس خَزّ، روپوش «پالتو» خَزَّ و عمّامه خزّ «گرانبهائى» پوشيده و غرق بوى خوش است. به حضرت گفت: اين موقع شب با اين لباس به كجا مى رويد؟ امام صادق عليه السلام فرمود: امام سجاد عليه السلام چنين پاسخ داد: به مسجد جدّم رسول خدا صلي الله عليه و آلهمى روم تا از خداى عَزَّوَجَلَّ حورالعين را خواستگارى كنم!
حدیث هفتم: سـه هشـدار
وَ قالَ الاِْمامُ السَّجادُ عليه السلام:
اِيّـاكُمْ وَصَحْـبَةَ الْعاصـينَ وَمَعُونَهَ الظالِمينَ وَمجاوِرَة الْفاسقينَ اِحْذَروُا فِتْنَتَهُمْ وَتَباعِدُوا مِنْ ساحَتِهِمْ.
[الروضة من الكافى، ص 16.]
امام سجاد عليه السلام فرمود: هـشدار، از همنشـينى گنـاهـكاران و يارى ستمگران و همسايگى بدكاران بپرهيزيد، از فتنه آنان برحذر باشيد و از ناحيه آنان دور شويد.
حدیث هشتم: حسـابرسى قيـامت
وَ قالَ الاِْمامُ السَّجادُ عليه السلام:
اِعْـلَمُوا عِبـادَ اللّه ِ اَنَّ اَهْـلَ الشِّرْكِ لايُنْصَبُ لَهُمْ اَلمَوازينَ وَلايُنْشَرُ لَهُم الدَّواوينَ وَاِنمّا يُحْشَرُونَ اِلى جَهَنـَّمَ زُمَرا وَاِنمّا نَصْبُ الْمَوازينَ وَنَشْرُ الدَواوينَ لاَهِـلِ الاِسْلامِ.
[الروضه من الكافى، ص 75.]
امام سجاد عليه السلام فرمود: بندگان خدا! بدانيد، بپاداشتن ميزان و گشودن ديوان اعمال براى مشركان نيست آنان دسته جمعى بسوى جهنّم محشور مى شوند. نصب ميـزان و باز كـردن دفتر اعـمال ويژه اهل اسـلام است.
🌼🌼🌼
🌸🌸🌸
ولادت حضرت امام سجاد علیه السلام مولانا زین العابدین مبارک
دعاى امام در صبح و شام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ ارْزُقْنَا حُسْنَ مُصَاحَبَتِهِ، وَ اعْصِمْنَا مِنْ سُوءِ مُفَارَقَتِهِ بِارْتِكَابِ جَرِيرَةٍ، أَوِ اقْتِرَافِ صَغِيرَةٍ أَوْ كَبِيرَةٍ... .
خداوندا بر محمد و آل محمد درود فرست، و مصاحبت نيكوى با آن را به ما روزى كن، و ما را از مفارقت بد آن با ارتكاب اعمال زشت و انجام گناهان كوچك و بزرگ محفوظ بدار.
* بهره مندی از ساعات روزانه
اللَّهُمَّ اجْعَلْ لَنَا فِي كُلِّ سَاعَةٍ مِنْ سَاعَاتِهِ حَظّاً مِنْ عِبَادِكَ، وَ نَصِيباً مِنْ شُكْرِكَ وَ شَاهِدَ صِدْقٍ مِنْ مَلَائِكَتِكَ.
خداوندا! در هر ساعتى از ساعات اين روز بهره اى از عبادتت، و نصيبى از سپاسگزاريت، و گواه صادقى از فرشتگانت براى ما قرار ده.
* این امور را توفیق روزان و شبان ما قرار ده
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ وَفِّقْنَا فِي يَوْمِنَا هَذَا وَ لَيْلَتِنَا هَذِهِ وَ فِي جَمِيعِ أَيَّامِنَا لِاسْتِعْمَالِ الْخَيْرِ، وَ هِجْرَانِ الشَّرِّ، وَ شُكْرِ النِّعَمِ، وَ اتِّبَاعِ السُّنَنِ، وَ مُجَانَبَةِ الْبِدَعِ، وَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ، وَ النَّهْيِ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَ حِيَاطَةِ الْإِسْلَامِ، وَ انْتِقَاصِ الْبَاطِلِ وَ إِذْلَالِهِ، وَ نُصْرَةِ الْحَقِّ وَ إِعْزَازِهِ، وَ إِرْشَادِ الضَّالِّ، وَ مُعَاوَنَةِ الضَّعِيفِ، وَ إِدْرَاكِ اللَّهِيف.
خداوندا! بر محمد و آل او درود فرست، و ما را در اين روز و شب و در جميع روزها و شب های ما به انجام خير، و دورى از بدى، و سپاس نعمت ها، و پيروى سنت ها، و پرهيز از بدعت ها، و امر به معروف، و نهى از منكر، و پاسدارى اسلام، و كاستن و خوار نمودن باطل، و نصرت و اعزاز حق، و ارشاد گمراه، و كمك ناتوان، و دادرسى مظلوم موفق بدار.
* پناه به خدا از برخی صفات مذموم
اللَّهُمَّ إِنيِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَيَجَانِ الْحِرْصِ، وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ، وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ، وَ ضَعْفِ الصَّبْرِ، وَ قِلَّةِ الْقَنَاعَةِ، وَ شَكَاسَةِ الْخُلُقِ، وَ إِلْحَاحِ الشَّهْوَةِ، وَ مَلَكَةِ الْحَمِيَّۀ.
بار خدايا به تو پناه مي برم از حرص و تندى خشم و تسلّط حسد و سستى صبر و شكيبائى و كمى قناعت و بد خوئى و افراط (تجاوز از حدّ) خواهش نفس، و غلبه حميّت.
* کیفر را در دنیا که زودگذر است قرار ده نه در آخرت
اللَّهُمَّ وَ مَتَى وَقَفْنَا بَيْنَ نَقْصَيْنِ فِي دِينٍ أَوْ دُنْيَا، فَأَوْقِعِ النَّقْصَ بِأَسْرَعِهِمَا فَنَاءً، وَ اجْعَلِ التَّوْبَةَ فِي أَطْوَلِهِمَا بَقَاءً.
بار خدايا و هر گاه بين دو زيان (دو كيفر بر اثر دو تقصير و نافرمانى) قرار گرفتيم: يكى در دين و ديگرى در دنيا (و يكى را مي بخشى) پس زيان (كيفر) را در آن كه زود مي گذرد (دنيا) و عفو و بخشش را در آن كه مدّتش طولانى است (دين) قرار ده.
* اعضای ما حسنات را فرونگذارند و گناهان را مرتکب نشوند
اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اجْعَلْ هَمَسَاتِ قُلُوبِنَا، وَ حَرَكَاتِ أَعْضَائِنَا وَ لَمَحَاتِ أَعْيُنِنَا، وَ لَهَجَاتِ أَلْسِنَتِنَا فِي مُوجِبَاتِ ثَوَابِكَ حَتَّى لَا تَفُوتَنَا حَسَنَةٌ نَسْتَحِقُّ بِهَا جَزَاءَكَ، وَ لَا تَبْقَى لَنَا سَيِّئَةٌ نَسْتَوْجِبُ بِهَا عِقَابَكَ.
خدايا! بر محمد و آل محمد درود فرست، و جنبش هاى نهانى دل ها، و حركت هاى اندام ها، و گردش چشم ها، و به كار افتادن زبان هاى ما را مخصوص چيزهايى ساز كه ما را به پاداش تو مى رساند، تا چنان شود كه هيچ حسنه اى كه مستحق جزاى تو است از ما فوت نشود، و هيچ سيّئه اى كه مستوجب كيفر تو است در نامه اعمال ما ثبت نگردد.
* بخشش، از فضل تو و کیفر کردنِ ما از عدل توست
اللَّهُمَّ إِنْ تَشَأْ تَعْفُ عَنَّا فَبِفَضْلِكَ، وَ إِنْ تَشَأْ تُعَذِّبْنَا فَبِعَدْلِكَ فَسَهِّلْ لَنَا عَفْوَكَ بِمَنِّكَ.. .
بار خدايا! اگر بخواهى از ما بگذرى از فضل و احسان تو است (نه شايستگى ما) و اگر بخواهى ما را به كيفر رسانى از عدل و دادگرى تو است (نه ستم بر ما).
* من نيازمندترين نيازمندان به تو هستم
يَا غَنِيَّ الْأَغْنِيَاءِ، هَا، نَحْنُ عِبَادُكَ بَيْنَ يَدَيْكَ، وَ أَنَا أَفْقَرُ الْفُقَرَاءِ إِلَيْكَ، فَاجْبُرْ فَاقَتَنَا بِوُسْعِكَ، وَ لَا تَقْطَعْ رَجَاءَنَا بِمَنْعِكَ،
اى بى نياز بى نيازان! اينك ما بندگان تو در اختيار توايم، و من نيازمندترين نيازمندان به تو هستم، پس به بى نيازى و عطاى خويش نيازمندى ما را بر طرف فرما و ما را به باز داشتن (از رحمت) خود نوميد مگردان.
🌸🌸🌸
هدایت شده از مهدی
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🌿
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🇮🇷🤚سلام ،طلوع صبح پنجشنبه بیست و ششمین روز از بهمن ماه و پنجمین روز از ماه شعبان المعظم که مصادف است با میلاد با سعادت امام سجاد(علیه السلام) را به محضر پویندگان مسیر هدایت تبریک عرض می نمایم.
«شرکت در #انتخابات نشان از حیات انسانی است».
🇮🇷📚خداوند قادر متعال در حدیث لوح(نامه ای از سوی خداوند به پیامبر اکرم«صلی الله علیه و آله» است) او را چنین معرفی کرده است؛
"سَیّدُ الْعابِدِینَ زَیْنُ اَولِیائیَ الْماضِینَ"
💐👌« او آقای عبادت کنندگان و زینت اولیای پیشین من است».
🇮🇷👈امام سجاد(علیه السلام) علاوه بر اینکه بزرگمرد عبادت و سجده بود، مجاهد بزرگ فی سبیل الله نیز بود؛ او در عین آن که مظهر علم و اندیشه و معرفت بود، تواضع ویژه ای داشت و در یک کلمه کانون همه کمالات انسانی و ارزشهای والای معنوی بود.
🇮🇷🎤تبرّک این روز را هم باسخنی از این امام همام خواهیم داشت.
🇮🇷👌"تمام سعادت و خوشبختی، حفظ و کنترل اعضاء و جوارح خود از هر گونه بدی از سوی خویش است".
🇮🇷💐💐بارالها : بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(علیهم صلوات الله) درود فرست و بارقه ای از نور صحیفه سجادیه بر قلبمان بتابان و به حُرمت اعیاد بزرگ شعبانیه اموات مؤمنین و مؤمنات را غریق رحمت واسعه خود گردان.
عیدتان مبارک و التماس دعا
🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺
هدایت شده از حسینی
نکاتی از قرآن 205
جهنمیان به مسئول دوزخ می گویند که از خدا بخواه، ما را بمیراند. پاسخ دهند که اقامت شما در عذاب دائمی است.
ما حق را به شما عرضه کردیم ولی شما کراهت داشتید. از شما اصرار به کفر، ما هم به عذاب مصریم. بگذار در شهوت و هوس بازی بمانند، تا با روز موعود مواجه شوند.
شفاعت از آنهایی که فکر می کنند، بر نخواهد آمد. چون مقام حق الیقین هاست.
رسولان که گلایه کنان گویند، این قوم ما ایمان نیاوردند.
پس بزودی خواهید دانست.
پایان زخرف
هدایت شده از خبرگزاری قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برگزاری جلسات حفظ و قرائت قرآن کریم برای کودکان غزه در داخل پناهگاه ها
🔸 شماری از کودکان فلسطینی پس از اقدام اشغالگران صهیونییت به ویران کردن مساجد، در جلسات حفظ قرآن کریم در داخل مراکز پناهندگی شمال غزه شرکت می کنند.
🆔@Qodsnewsagency
هدایت شده از آیات الهی
✨ وصف مومن ✨
🌹🌹وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ.....
مردان و زنان باایمان، ولى (و یاور) یکدیگرند. امر به معروف و نهى از منکر مى کنند. نماز را برپا مى دارند. و زکات را مى پردازند. و خدا و پیامبرش را اطاعت مى کنند. بزودى خدا آنان را مورد رحمت قرار مى دهد. خداوند توانا و حکیم است. ۷۱ توبه.
🟢 و پاداش آنان 👇
🌹وَعَدَ اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا......
خداوند به مردان و زنان باایمان، باغهاى بهشتى وعده داده که نهرها از پاى درختانش جارى است. جاودانه در آن خواهند ماند. و خانه های پاکیزه در باغهاى جاودان بهشتى. و خشنودى خدا ( که از همهء اینها ) برتر است. و این، همان رستگارى و پیروزى بزرگ است. ۷۲ توبه.
👈 👈 اما قبل از معرفی مردان و زنان مومن، مردان و زنان منافق را معرفی فرموده است 👇
🌹 الْمُنَافِقُونَ وَالْمُنَافِقَاتُ بَعْضُهُم مِّن بَعْضٍ ۚ يَأْمُرُونَ بِالْمُنكَرِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمَعْرُوفِ وَيَقْبِضُونَ أَيْدِيَهُمْ ۚ نَسُوا اللَّهَ فَنَسِيَهُمْ ۗ إِنَّ الْمُنَافِقِينَ هُمُ الْفَاسِقُونَ........
مردان منافق و زنان منافق، همه از یک گروهند، آنها امر به منکر، و نهى از معروف مى کنند و دست هایشان را (از انفاق به نیازمند) مى بندند، خدا را فراموش کردند، و خدا (نیز) آنها را فراموش کرد. به یقین، منافقان همان فاسقانند. ۶۷ توبه.
⚫ و عذاب آنها 👇
🌹وَعَدَ اللَّهُ الْمُنَافِقِينَ وَالْمُنَافِقَاتِ وَالْكُفَّارَ نَارَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ .....
خداوند به مردان و زنان منافق و کفار، وعده آتش دوزخ داده. جاودانه در آن خواهند ماند همان براى آنها کافى است. و خدا آنها را از رحمت خود دور ساخته. و عذابى پایدار براى آنهاست. ۶۸ توبه.
👈 ممکن است روح نفاق به گونه اى باشد که در ابتدا جلب توجه نکند، مخصوصاً تفاوت روح نفاق در مرد و زن. اما همه در یک سلسله صفات شریکند، لذا مى فرماید: مردان منافق و زنان منافق همه از یک قماشند.
👈 آنگاه پنج صفت مشترک منافقین را بیان می فرماید.
در پنجمین صفت منافقان، فرموده آنان فاسقند.
فاسق کسی است که قوانین را می داند ولی عمل نمی کند و قانون شکن است. این صفت فقط مخصوص منافقان نیست. همهء ما ممکن است قانون را رعایت نکنیم. قوانین خرد و کلان. در خانواده و یا هر جامعهء دیگری که در آن هستیم. رعایت نکردن قانون، خرابی بار می آورد که گاها جبران پذیر هم نیست.
◾ مراقب باشیم ناممان در زمرهء فاسقان نباشد.
👈 👈 در پایان آیه اضافه مى کند خداوند آنها را از رحمت خود دور ساخته و عذاب همیشگى نصیبشان نموده است. دوری از رحمت پروردگار، بزرگ ترین عذاب، و دردناک ترین کیفر است، یعنی هرگز امکان ندارد رحمت خدا شامل حالشان شود.
هدایت شده از حسینی
نکاتی از قرآن 206
قرآن را در شب مبارکی نازل کردیم.
منتظر روزی باشید که آسمان، دود آشکار پدید آورد.
ما آسمان و زمین و ما بینش را برای بازیچه نيافريده ایم.
در بهشت حورالعین هست.
تعداد بیشمار جنبندگان روی زمین از آیات الهی است.
وای بر دروغگويان گناهکار.
وای بر مستکبران که با شنيدن آیات، انگار که نشنیده اند و اصرار دارند. و یا مسخره میکنند.
خدا هر چه در آسمان و زمین است را به تسخیر شما درآورده. تفکر کنید.
مومنین از کافران بگذرند تا خدا خودش جواب کارهایشان را بدهد.
ما به بنی اسرائیل کتاب و حکم و پیامبر و تغذیه پاک و برتری بر اهل دوران خود دادیم. حتی معجزات، ولی دانسته در حق هم ظلم کردند.
باشد تا روز قیامت داوری شوند.
شما هم از امر دین کاملا پیروی کنید و پیرو نادانها نشوید.
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
علیبنالحسینِ با اینطور عبادات میگوید: «من یقوی علی عبادت علی بن ابی طالب»؛ چه کسی میتواند مثل علی عبادت کند؟
🔸یعنی بین خودش و علی فاصلهای طولانی میبیند. ۱۳۷۸/۱۰/۱۰
☀️ #امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
—————————
🍎🍏🍎
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
صدای بعضی از آقایانِ مدّاحان خوب است، ولی با خواندن آنها انسان چیزی یاد نمیگیرد؛ اما بعضی نه؛ وقتی شعر میخوانند، معرفتی را به ما میآموزند. آنچه که میآموزیم، بهترینش آن چیزی است که ما به آن نیاز داریم.
🔸گاهی کلمات مدحآمیزی از ائمّه علیهمالسّلام پشت سر هم میآوریم که نه درست مستمع به عمق این کلمات میرسد، نه با فهمیدن آن کلمات چیزی بر معرفت او اضافه میشود. اینها ارزش چندانی ندارد.
🔹اما گاهی مدّاحی که شعر میخواند، درس فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها، درس امیرالمؤمنین و درس امام حسین علیهماالسّلام را به ما منتقل میکند؛ در نتیجه راه ما روشن میشود. این بسیار ارزش دارد.
🔸ما باید بدانیم که اگر فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها امروز در بین ما ظاهر میشدند و یک ساعت، دو ساعت و یا یک روز در بین مردم میآمدند، ما را به چه چیزی امر میکردند؟ انگشت اشاره به کدام راه از راههایی که در مقابل ما گشوده است، دراز میکردند و به ما میگفتند که از این راه بروید؟
🔹ما باید آن را دنبال کنیم و در تبیین و تعلیم و معرفتی که میخواهیم به مستمع بدهیم، آن را ملاحظه کنیم و نیاز زمان را پُر کنیم. ۱۳۷۱/۰۹/۲۴
☀️#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
—————————
🌼🌼🌼