نکاتی از قرآن 186
نسل پیامبران قبل سه بخش شدند. بعضی بر خود ستم کرده و برخی میانه رو و عده ای هم اهل سبقت در نیکی مطابق دستور خدا. ما راه خیر پشت و پیش روی غافلان را سد کرده ایم تا هیچی نبینند. شهید بلافاصله بهشت را می بیند و به مردم می گوید ایکاش شما هم مقام من را می دانستید. خورشید طبق مقدرات خدا در مدار خود در حرکت است. و ماه در مراحل خود از هلال تا قرص کامل منظم است. و هیچکدام بر یکدیگر پیشی نمی گیرند. و هر یک بر مدار خود شناورند.
برای بشر کشتی و امثال آن آفریدیم.
کفار می گویند چرا به بنده ای انفاق کنیم که اگر خدا می خواست خودش به او روزی می داد. چه گمراهی بزرگی !
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصویری عجیب از فرقه انحرافی دراویش در کردستان!
#گروه_خنده_شادی_حلال
https://eitaa.com/joinchat/1328480423C04ba0acf07
─┅┅┅─🍃🌸🍃
🍃🌸🍃
هدایت شده از سلامت آنلاین
اگر می خواهید دیابت نگیرید این توصیه های تغذیه ای را جدی بگیرید
https://eitaa.com/joinchat/1855062300C9222a8364c
هدایت شده از آیات الهی
✨ عمل صالح به شرط ایمان قبول است ✨ ( ۶ )
🌹🌹وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ۙ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ عَظِيمٌ.
خداوند، به آنها که ایمان آورده و کارهاى شایسته انجام داده اند، وعدهء آمرزش و پاداش بزرگى داده است. ۹ مائده.
تفسیر: آمرزش و اجر عظیم بعنوان یک وعدهء الهى در آیه ذکر شده که قطعا واقع خواهد شد.
این، در حقیقت اشاره به مسئلهء فضل و رحمت خدا در مورد پاداشهاى سراى دیگر است، که به هیچ وجه برابرى با اعمال ناچیز انسان ندارد و بسیار بزرگتر است از اعمال نیک انسان، چنانچه در آیهء ۲۶۱ بقره فرموده است پاداش عمل نیک انفاق ۷۰۰ برابر و گاهی بیشتر خواهد بود.
👈 و در آیه ای دیگر، مسئلهء بسیار مهمی را بیان فرموده است:
🌹وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَا نُكَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ.
و کسانیکه ایمان آورده و کارهاى شایسته انجام داده اند ـ البته هیچکس را جز به اندازهء تواناییش تکلیف نمى کنیم ـ آنها اهل بهشتند. و جاودانه در آن خواهند ماند. ۴۲ اعراف.
🟢 بیان توانایی، اشاره به اینست که کسى تصور نکند قرار گرفتن در صف افراد با ایمان و انجام عمل صالح، در دسترس همه نیست و جز افراد معدودى قدرت بر وصول به آنرا ندارند!! اینطور نیست.
چرا که تکالیف پروردگار به اندازهء قدرت افراد است و به این وسیله راه را به روى همه گشوده است، اعم از باسواد و بیسواد، ثروتمند و فقیر، زشت و زیبا (گرچه هیچیک از مخلوقات خدا زشت نیستند)، زن و مرد، از اقوام مختلف، از شغلهای مختلف و....، همه را دعوت به پیوستن به این صف مى کند، و البته از هر کس به اندازهء استعداد فکرى و جسمى و امکاناتش انتظار دارد.
به تعبیر دیگر همهء انسانها توانایی انجام فرمانهای خداوند را دارند فقط در بعضی این توانایی کمتر است و در بعضی بیشتر اما همه می توانند فرمانهای خداوند را عمل کنند. فقط باید بخواهیم، یادبگیریم، ممارست داشته باشیم و عمل کنیم.
پس، انسانهایی که در مسیر حق و حقیقت و برای جلب خشنودی و رضایت خدا به اندازهء توانشان تلاش می کنند از رحمت و پاداش الهی بهره مند خواهند شد .
✅ اما نکتهء مهم اینست که هر چه توان افراد بیشتر باشد، وسعت عمل صالح او هم بیشتر میشود.
به تعبیر دیگر هرچه ایمان افراد بیشتر باشد، توان او در انجام اعمال صالح، بیشتر خواهد شد.
بنابراین به آنچه هستیم اکتفا نکنیم و راضی نباشیم. ایمان خود را ارتقاء دهیم تا ظرفیت و توانمان بالا رود و بتوانیم به تناسب وسعت ایمانمان، اعمال صالح بزرگتری انجام دهیم و مراتب بالاتری از قرب الهی را کسب نماییم.
/إن شاءالله هر روز ساعت ۱۶ یک پیغام قرآنی در کانال قرار میگیرد/
هدایت شده از 📈 اقتصادسنج
💠 پشت میز نشینی از چه زمانی در تهران رایج شد؟
🆔️ @eghtesadsanjj
🌐 eghtesadsanj.ir
🌎سخت ترین کار دنیا بعد از کار در معدن، بز کوهی بودنه
🔰🔰🔰
🌲🌲🌲🌲
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
#داستان_آموزنده
🔆سال دیگر زنده نخواهم بود
🌳حسین بن روح نوبختی، سومین نایب خاص امام زمان علیهالسلام بود. محمد بن صیرفی بلخی گوید: «به قصد زیارت خانهی خدا بیرون میآمدم. مردم بلخ مقدار زیاد شمش طلا و نقره به من دادند که در سامرا به نمایندهی امام زمان علیهالسلام تحویل دهم. چون به سرخس رسیدم، در قسمت شن زار، یک شمش طلا در خاکهای نرم فرو رفت. وقتی به همدان آمدم، یک شمش طلا خریدم و بهجای آن گذاشتم.
🌳چون در سامرا خدمت حسین بن روح رضیاللهعنه رسیدم، و اموال را تحویل دادم، همان شمش خریداریشده را به من داد و گفت: «این از ما نیست. شمش ما در سرخس زیر چادر در رمل فرو رفته، چون برگشتی به همان نقطه برو، آن را خواهی یافت. چون سال دیگر بیایی من زنده نخواهم بود.»
🌳در برگشت از حج، در سرخس به همان آدرس مراجعه کردم و طلا را در ماسهها پیدا کردم و چون سال بعد به سامرا آمدم، حسین بن روح رضیاللهعنه وفات کرده بود. (326 مدفون در بغداد) و کلامش دقیقاً درست بود و شمش طلا را به نایب چهارم دادم.
📚شاگردان مکتب ائمه، ج 2، ص 42 -بحار، ج 51، ص 340
🌲🌲🌲🌲