#جریان_نقدینگی👆👆👆
نمادهای معاملاتی با بیشترین ورود و خروج نقدینگی حقیقی
در بازار امروز 173 میلیارد تومان ورود پول حقیقی صورت گرفت. ارزش معاملات خرد همانند روز گذشته حدود 5900 میلیارد تومان ثبت شد.
#خبرهای_موثر
کمیجانی رئیس کل بانکمرکزی شد
رئیس دفتر رئیس جمهور: اکبر کمیجانی به عنوان رئیس کل بانکمرکزی منصوب شد. /تسنیم
جمعیت ۸۰ میلیونی، ۸۰۰ میلیون حساب بانکی دارند!
دوانی، عضو شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران:
🔹در کشور حسابهایی داریم به نام منشی پزشک و درآمد پزشک در آن حساب وارد میشود. در خارج از کشور هرگز چنین چیزی را نمیبینیم و جرم تلقی میشود.
🔹بعضا در کشور آگهیهایی دیده میشود مبنی بر دادن پوز بدون مشخصات یا در بانکهای معروف کشور پوزهای آنی صادر میشود.
🔹بسیاری از افراد هستند که شغلی ندارند، اما پوز دارند؛ بنابراین پوز به ابزاری برای سوء استفاده تبدیل شده است. با جمعیت ۸۰ میلیونی، تعداد ۸۰۰ میلیون حساب بانکی داریم.
منابع عرضه #شستا، بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان است
▫️محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره هزینه کرد منابع حاصل از فروش شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) در بورس گفت:
▫️منابع حاصل از عرضه اولیه سهام شستا ۱۲ هزار میلیارد و ۶۶۵ میلیون و ۸۵۷ هزار تومان است که پنج هزار میلیارد تومان برای افزایش سرمایه بانک رفاه، حدود یک هزار میلیارد تومان صرف خرید مجدد سهام شستا از بازار بورس، ۴۰۰ میلیارد تومان صرف کارگزاری بانک رفاه برای بازارگردانی و ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان جهت همسان سازی حقوق بازنشستگان شده است.
قیمت طلا و سکه، ارز امروز ۹ تیر ۱۴۰۰
هماکنون در بازار داخلی قیمت طلای ۱۸ عیار هر گرم یک میلیون و ۶۶ هزار تومان، قیمت دلار ۲۵ هزار و ۱۵۰ تومان، قیمت سکه تمامبهار آزادی طرح جدید ۱۰ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان و قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۱۰ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان است.
ایران بزرگترین واردکننده برنج در جهان!
هشت کشور حاشیه خلیج فارس به دلیل کاربرد فراوان برنج در غذاهایشان، در زمره کشورهایی هستند که بیشترین برنج را در سطح جهان مصرف می کنند و هند در صف اول کشورهای صادر کننده برنج به خلیج فارس محسوب میشود.
ایران گرچه دارای باکیفیت ترین نوع برنج در جهان می باشد، اما به دلیل تولید کم داخلی نه تنها نتوانسته بازار صادرات به جنوب خلیج فارس را در اختیار بگیرد بلکه خود ایران اکنون با ۱.۶ میلیارد دلار واردات، بزرگترین واردکننده برنج در جهان است و عربستان با ۱.۴۵ میلیارد دلار واردات در جایگاه دوم است و چین علیرغم جمعیت ۱.۴ میلیارد نفری اش در ردیف ۳ واردکننده برنج در جهان است. کشورهای دیگر به شرح زیر هستند:
ایران 1.6 میلیارد دلار
عربستان 1.45 میلیارد دلار
چین 1.2 میلیارد دلار
عراق 654 میلیون دلار
امارات 400 میلیون دلار
کویت 235 میلیون دلار
قطر 131 میلیون دلار
عمان 114 میلیون دلار
بحرین 47 میلیون دلار
تجارت خارجی کشور در خردادماه از ۸ میلیارد دلار عبور کرد
ایرنا - سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک گفت: تجارت خارجی غیر نفتی کشور در خرداد ماه با رشد چهار میلیون و ۲۳۶ هزار تنی نسبت به اردیبهشتماه به ۱۶ میلیون و ۱۳۶ هزار تن به ارزش هشت میلیارد و ۵۷میلیون دلار رسید.
برای نخستین بار؛ نمایش P/S شرکت های تولیدی در سایت TSETMC
سنا - در راستای افزایش کیفیت اطلاعات به سرمایه گذاران و معامله گران بازار، از روز گذشته نسبت P/S برای شرکتهای تولیدی را در صفحه مربوط به هر شرکت در سایت TSETMC قرار داده است.
وی با بیان این مطلب که نسبت P/S از نسبت های پر کاربرد بین فعالین بازار است، درباره چگونگی تعیین این نسبت تصریح کرد: با تقسیم آخرین ارزش بازار سهام شرکت بر مبلغ فروش 12 ماهه اخیر شرکت که در آخرین گزارش فعالیت ماهانه شرکت های تولیدی درج شده است این نسبت محاسبه شده و در سایت TSETMC نمایش داده می شود.
این نسبت با تغییر قیمت سهام و یا افشا گزارش ماهانه جدید به روز رسانی میشود.
در راستای بهبود اطلاعات مورد نیاز سرمایه گذاران و با تصمیم سازمان بورس و اوراق بهادار، تعداد مظنه های قابل نمایش برای هر نماد در سایت TSETMC از 3 مظنه به 5 مظنه افزایش یافته است.
پاسخ سوالات باشگاه آگاه:
کد سوال 140004017
◀️ با توجه به گزارش خرداد ماه شبهرن، کدام دوم محصول این شرکت به ترتیب بیشترین تعداد فروش داخلی و بیشترین تعداد فروش صادراتی را داشته است؟
❌ گزینه یک: روغن موتور بنزيني - روغن هاي صنعتي
❌ گزینه دو : روغن هاي صنعتي - روغن موتور بنزيني
✅ گزینه سه : روغن موتور ديزلي - روغن هاي فرآيندي(اکسترکت) پاسخ شما
❌ گزینه چهار : روغن هاي فرآيندي(اکسترکت) - روغن موتور ديزلي
کد سوال 140004018
◀️ با توجه به گزارش های 1 ماهه شرکت پتروشیمی پارس تعداد فروش محصول اتان در کدام دوره یک ماهه بیشتر بوده است؟
❌ گزینه یک : اسفند
❌ گزینه دو : فروردین
❌ گزینه سه : اردیبهشت
✅ گزینه چهار : خرداد
۶۰ درصد سهام عدالت خود را امروز چقدر میتوانید بفروشید؟
بازار سرمایه در آخرین روز معاملاتی با روند مثبت خود شاخص کل را به کانال یک میلیون و ۲۵۶ هزار واحد رساند و در نهایت نمادهای شاخصساز بازار با تحرکات مثبت به کار خود پایان دادند.
سبد سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز به ۱۰ میلیون و ۹۹۴ هزار تومان رسید و نسبت به روز گذشته ۱۷۰ هزار تومان معادل ۱٫۵ درصد افزایش قیمت داشته است.
ارزش ۶۰ درصد آزاد شده سهام عدالت امروز به شش میلیون و ۵۹۶ هزار تومان و ۳۰ درصد آن هم به سه میلیون و ۲۹۸ هزار تومان رسیدند.| تجارتنیوز
سود سهام عدالت هفته آینده واریز میشود
هر سهامدار چقدر پول میگیرد؟
پس از چند ماه تاخیر در واریز سود در ماه پیش اعلام شد که فقط ۳۰ درصد واصل شده، احتمالا این ۳۰ درصد واریز میشود و ۲۰ درصد سود سهامداران عدالت در شرکتها میماند.
اما از آنجایی که مسئولان میگویند بخشی از این ۲۰ باقی مانده نیز واریز شده، احتمالا بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از این پول واریز شود و مابقی در قالب سهام به سهامداران داده شود.
قاعدتا در مرحله دوم نیز باید به سهام یک میلیون تومانی ۱۸۵ هزار تومان پرداخت شود.
اما بنا به دلایلی که گفته شود، به احتمال زیاد حدود ۳۵ درصد از ۵۰ درصد باقی مانده واریز شود که مبلغ آن برای برگههای سهام مختلف به شرح زیر است:
▫️سهام یک میلیون تومانی: ۱۳۰ هزار تومان
▫️سهام ۵۳۲ هزار تومانی: ۶۹ هزار تومان
▫️سهام ۴۹۲ هزار تومانی: ۶۴ هزار تومان
▫️سهام ۴۵۲ هزار تومانی: ۵۹ هزار تومان| تجارتنیوز
پشت پرده وارد نشدن واکسن به ایران
🔷ایران اگر ۵۰ میلیون دز واکسن وارد کند باید ۶ هزار میلیارد تومان هزینه کند و اگر همین واکسن را در داخل بسازد، باید ۱۰ هزار میلیارد تومان بدهد. یعنی تقریبا دو برابر!
🔷مقامات میگویند تحریم مانع واردات است. اما آیا درآمد ۱۰ هزار میلیارد تومانی ساخت واکسن برای شرکتهای دارویی داخل، مانع اصلی واردات واکسن خارجی نیست؟
🔷در شرایطی که دولت در تنگنای مالی قرار دارد مشخص نیست چرا باید در این ماجرا دو برابر هزینه کند تا بتواند واکسن بسازد. اما هزینه ساخت واکسن فقط یک سوی این ماجراست.
🔷مساله این است که ایران برای ساخت واکسن داخلی زمان زیادی را از دست داده است.
🔷تعداد فوتیهای کرونا در ایران به ۸۴ هزار نفر رسیده. ایران چهار پیک را پشت سر گذاشته و پیک پنجم هم در راه است./تجارتنیوز
محسنی اژهای رییس قوه قضائیه شد
🔹رهبر انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.
🔹رهبر انقلاب در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریتهای دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوریهای نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیروهای کارآمد و جهادی در مسئولیتها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
روابط عمومی بانک مرکزی در پیامی توییتری نوشت:
آخرین آمار، حکایت از بازگشت اقتصاد به چرخه مثبت تجاری دارد. این رونق حاصل جذب بخشی از آثار کرونا و تحریم است.
- رشد اقتصادی زمستان ۹۹: ۷/۷ درصد
- تشکیل سرمایه ثابت ناخالص زمستان ۹۹: ۸/۲ درصد
- رشد تجارت در بهار امسال: ۴۹ درصد.
بهخاطر ویروس جدید کرونا بیخیال بازار نفت نمیشویم
جیامانچینو آزودو، رئیس نشست اوپک در افتتاحیه یکصد و هشتاد و یکمین نشست اوپک:
🔹در دوران پاندمی کرونا سختیهای زیاد را تحمل کردیم و اکنون زمان آن نیست با توجه به ویروس جدید کرونا بیخیال بازار نفت شویم.
🔹نااطمینانی بخاطر اقدامهای سیاسی افزون بر تاثیر سیاسی بروی صنعتنفت نیز تاثیر گذار خواهد بود.
🔹اوپک از راهبری آقای زنگنه بسیار بهره برده است و هوشیاری و تجربه باسابقهترین وزیر نفت در اوپک خالی خواهد بود.
نشست اوپکپلاس بینتیجه به فردا موکول شد
هجدهمین نشست وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به ائتلاف اوپک پلاس بهدلیل بینتیجه ماندن مذاکرات در نشست کمیته وزارتی نظارت بر توافق کشورهای عضو و غیرعضو اوپک (JMMC) به فردا (جمعه، ۱۱ خردادماه) موکول شد. | منبع: شانا
روحانی: دولت را با رشد اقتصادی مثبت تحویل میدهیم
رییس جمهور:
اکنون دولت را با رشد اقتصادی مثبت ۳.۶ درصد تحویل میدهیم. ما در حالی دولت را تحویل میدهیم که تخت آیسییو، دو برابر شده است و با تلاشهای زیادی که انجام میشود، ۱۴ هزار تخت بیمارستانی اضافه میشود که در تاریخ کشور ما بیسابقه است.
خسارت ۴ هزار میلیارد دلاری کرونا به صنعت گردشگری
🔹نتایج تحقیقی تازه نشان میدهد که بیشترین آسیب اقتصادی بحران کرونا بر صنعت گردشگری متوجه کشورهای در حال توسعه است؛ چه در سال گذشته و چه امسال که سرعت واکسیناسیون در آنها پایین است.
🔹بنا بر گزارش مشترک کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل و سازمان جهانی گردشگری، طبق برآوردها، خسارات اقتصادی ناشی از همهگیری کرونا برای صنعت گردشگری در سراسر جهان میتواند به بیش از چهار هزار میلیارد دلار هم برسد.
🔹بنا بر این گزارش، روند کند واکسیناسیون در بسیاری از کشورها، دمیدن جانی تازه به صنعت گردشگری را ناممکن کرده است. این معضل بیش از همه گریبانگیر کشورهای در حال توسعه است/ دویچه وله
سونامی خودروهای فرسوده در راه است
🔹عضو انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده: طبق برآوردها تا سال ۱۴۰۴ تعداد خودروهای فرسوده در کشور به ۸ میلیون دستگاه میرسد، در حالی که سال گذشته تنها ۸ هزار دستگاه خودروی فرسوده در کشور اسقاط شد.
🔹تنها ۱۰ درصد از ۲۲۰ مرکز اسقاط خودرو موجود در کشور فعال است و اشتغالزایی در این صنعت از بین رفته است.
🔹بر اساس آمارهایی که در این زمینه منتشر شده در سال ۹۸ نزدیک به یک میلیون و ۹۰۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده در کشور وجود داشته که طی سال ۹۹ و ۱۴۰۰ در مجموع حدود ۷۰۰ هزار دستگاه دیگر (بهطور متوسط سالانه حدود ۳۵۰ هزار دستگاه) خودروی فرسوده به این تعداد اضافه میشود./فارس
#خبرهای_موثر
همه رمزارزها به جز «رمزارز ملی» ممنوع میشوند
طبق طرح جدید مجلس یازدهم، همه رمزارزها به جز «رمزارز ملی» به عنوان ابزار پرداخت داخلی ممنوع میشود.
وزارت صنعت به عنوان مسئول صدور مجوز مزارع استخراج رمزارزها باید این مزارع را به سوی درآمد ۵۰۰ میلیون دلاری در سال ۱۴۰۱ ببرد.
مزارع استخراج باید میزان رمزارز تولیدی خود را به بانک مرکزی گزارش کنند/ تسنيم