هوالشهید🇵🇸🇮🇷
#گلاب_ناب #امامخامنهای «من به شما بگویم و به زبان بیاورم، هر وقت من فکر این را میکنم که این جنگ
|🌷 برای بهترین دوستان خود آرزوی شهادت کنید... |🌷
#شهیدشیرفیق
@saharshahriary
🍊وقتی شما یک پرتقال را تحت فشار قرار دهید ، آب پرتقال بدست میآورید نه چیزی دیگر، چون این چیزیست که در درونش هست.
همین اصل برای شما هم صدق میکند.
وقتی کسی شما را تحت فشار قرار دهد آنچه که از درونتان بیرون می آید عصبانیت، نفرت، تندی، تنش، افسردگی، غرور و خشم است، اینها چیزی است که در درون شماست...
اگر آنچه در درون دارید را دوست ندارید ؛
میتوانید با تغییر افکارتان، با مراقبه آن را عوض کنید...
@saharshahriary 👈👈
اینجا حسینیه شعر آئینی است
شعر، علیه السلام...
http://eitaa.com/joinchat/1666777100C9ca21a858d
💢به مسئولین گفتهام وقتی
جنس قاچاق پیدا میکنید،
جلوی همه آتش بزنید. بنده
به معیشت مردم خیلی فکر
میکنم و دغدغهمندم
✍رهبر انقلاب: کارِ کارگر ایرانی
را ترویج کنید. به مسئولین گفتهام
وقتی جنس قاچاق پیدا میکنید
این جنس را جلوی همه آتش بزنید
بنده به معیشت مردم خیلی فکر
میکنم و دغدغه مندم؛ هر چه
بررسی میکنم راه حلی جز تکیه
به مسائل داخلی ندارد. اینکه
هی تُجّار خارجی بیایند تاکنون
بینتیجه بوده. اگر کاری هم بکنند
در جهت تسلط بر بازار است که
به ضرر ماست. ۹۵/۵/۱۱
#گلاب_ناب
@saharshahriary
#زیاد_قسم_خوردن
💢تا انسان پَست نباشد #زیاد قسم نمی خورد
#شهید_مطهری
✅قسم اگر دروغ باشد، #گناه اندر گناه است. قسم راست چطور؟ آيا براى هر راستى بايد قسم خورد؟ نه. در روايات و دستورات دينى، زياد داريم كه قسم را خوار نكنيد ولو براى هر حرف راستى.
✅آخر همه جا كه جاى واللَّهِ و باللَّهِ نيست. انسان خودش بايد #طورى عمل كند و طورى باشد كه ديگران به او آنقدر اعتماد داشته باشند كه وقتى يك جمله مى گويد، چون او را صادق مى دانند حرفش را راست بدانند. چنين اشخاصى اصلًا احتياج به #قسم خوردن ندارند؛ قسم هم كه نخورند افراد حرفشان را باور مى كنند. وقتى انسان خودش بى مايه است و مى داند كه ديگران به حرفش اعتماد ندارند، دائماً قسم مى خورد. قسم راست خوردن هم از نظر #شرعى يك امر زشتى است. ما روايات زيادى داريم كه قسم راست هم جز در مواقع ضرورت نبايد به كار رود.
در اينجا قرآن #چگونه تعبير مى كند؟ اگر انسان خودش يك شخصيت اخلاقى داشته باشد، خودش پيش خودش يك وزن اخلاقى داشته باشد، اگر خودش به سخن خودش #اعتماد داشته باشد و اگر ديگران به #سخن او اعتماد داشته باشند، احتياجى به قسم نيست. ولى آدمهاى حقير و پست و كم وزن هستند كه پُر سوگند مى خورند.
✅لهذا قرآن بعد از #کلمه «حلّاف» یعنی پرسوگندخور، کلمه «مهین» را آورده است (وَلَا تُطِعْ کُلَّ حَلَّافٍ مَهِینٍ، قلم/10) چون ایندو با همدیگر تلازم دارند. تا انسان مهین یعنی پست نباشد #زیاد قسم نمی خورد.
@saharshahriary 👈👈🌹🌹
#اقتدار ما به سود هیچ کشوری توی دنیا نیست...از امریکا بگیر، تا کشورای عربی منطقه👌👌👌
اونا از تئوری هسته ای_معیشتی شروع کردن که مردم رو تحت فشار بذارن و بگن، هرچی مشکل و گرونی توی ایرانه بخاطر تلاش ما برای داشتن هسته ای هست
و
اگر از هسته ای کوتاه بیایم، سناریوی موشکی_معیشتی رو شروع میکنن.👌
#دیالوگ
#گاندو
@saharshahriary
هوالشهید🇵🇸🇮🇷
|💚 هـُوَ الَّذے اَنزَلَ السـَّڪینَةَ فے قلـوبِ المُومِنیـن... ↻اوڪسےاستڪهنازلمےڪند #آرامـش را..
اللهم ارزقنا کاهو سکنجبین... 🙄❤️
هوالشهید🇵🇸🇮🇷
خسته از شلوغی دنیا
قضاوت ها
نادانی ها
حسادتها
و درک نشدن ها...
با #کتاب میتوان به #آرامش رسید.
کتاب، نوازش واژه ها بر قلب مشتاق آدمی است...
#بهامتحانشمیارزه👌📚
#من_هرروز_کتاب_میخوانم
#سحر_شهریاری
@saharshahriary
برگرفته از کتاب #چرا_به_ایران_برگشتم؟
قسمت بیست و یکم
#یادداشت_مهمان
دکتر #امید_وحیدی
فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی از دانشگاههای تهران، شریف و بریتیش کلمبیا در کانادا
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران
https://t.me/K1inUSAMultiMedia/331
فصل ۳: تجربیات مختلف از زندگی در خارج از کشور
مراجعه به پزشک در ونکوور (ادامه)
👇👇👇
مصرف دارو در ونکوور
آنطور که بعضی از ما ایرانیها بصورت افراطی دارو مصرف میکنیم در غرب دارو مصرف نمیشود. بسیاری از داروها بدون دستور پزشک به هیچ عنوان داده نمیشود. مثلاً آنتی بوتیکها که در داروخانههای ایران بدون دستور دکتر و بدون هیچ ملاحظهای مثل نقل و نبات به متقاضیان داده میشود، در آنجا بدون دستور پزشک داده نمیشود. پزشک هم بعد از اطمینان از نوع بیماری، در صورت نیاز آنتی بوتیک تجویز میکند.
مثلاً یکبار که پسرم سرماخورده بود، وقتی به دکتر رفتیم از بزاق دهانش نمونه گرفت و بعد از اینکه مطمئن شد عامل بیماری باکتری است نه ویروس، آنوقت آنتیبوتیک تجویز کرد (بیماریهای ویروسی با آنتیبیوتیک بهبود پیدا نمیکنند). نکته جالب دیگر در مورد دارو این است که داروخانه وقتی که دارو را به متقاضی میدهد، اسم و مشخصات کامل پزشکی که نسخه را داده چاپ میکند و بر روی قوطی دارو میچسباند. بدین ترتیب مشخص میشود که چه تعداد قرص توسط کدام پزشک به بیمار داده شده است.
من در خانوادهای بزرگ شدهام که مادرم به محض اینکه علائمی از بیماری را در ما مشاهده میکرد، انواع و اقسام داروها را تجویز میکرد و به ما میداد. البته انصافاً اطلاعات خوبی از داروها و مسائل پزشکی داشت اما در مصرف دارو افراطی بود. اما از وقتی که اطلاعاتم در مورد دارو و مسائل مرتبط به آن بیشتر شد، به شدت نسبت به مصرف داروهای شیمیایی موضعگیری پیدا کردم و تقریباً هیچگاه دارو مصرف نمیکنم و انشاءالله به بیماری بدی مبتلا نشوم که مجبور به مصرف دارو شوم. از وقتی هم که به کانادا رفتم و نحوهی تجویز و مصرف دارو را در آنجا مشاهده کردم، به این موضعگیری بیشتر اطمینان پیدا کردهام چراکه داروهای شیمیایی، شاید در بعضی موارد منجر به بهبود بیماری شوند و در بعضی موارد دیگر علائم بیماری را از بین ببرند، اما اغلب دارای عوارض جانبی هستند. تازگیها دیدهام که در ایران نیز بعضی از پزشکان از تجویز بیمورد دارو خودداری میکنند و این فرهنگسازی خوب است که گستردهتر شود.
مشاهدات و روزنوشتههای دانشجویان و دانشآموختگان مسلمان ایرانی🇮🇷 از امریکا🇺🇸
@K1inUSA
به ما بپیوندید: https://t.me/joinchat/AAAAADwnejmuoSjHfYDniw
#یادداشت_مهمان
سه ماجرای پزشکی در سوئد
#هاجر_م
در سوئد خدمات پزشکی و دندانپزشکی برای شهروندان زیر 20 سال رایگانه. هر خانوادهی سوئدی (و یا افرادی که دارای شماره پرسنلی هستند) زیر نظر نزدیکترین مرکز بهداشتی یا vardcenteral به محل اقامتشان قرار میگیرند. هر مرکز بهداشتی بصورت مستقل دارای واحدهای مختلفی مثل مرکز کودکان، پزشک خانواده، ماما، آزمایشگاه و ... است و این امکان را فراهم میکنه که کلیه روند درمان بیمار در یک محل انجام بپذیره.
پرونده پزشکی هر بیمار به صورت آنلاین ذخیره میشه و با وارد کردن شماره پرسنلی بیمار توسط سایر پزشکان و مراکز درمانی قابل دسترسی هست. تشخیص پزشک بر مداخله بیمار ارجحیت داره و درخواست بیمار برای مواردی مثل چکاپ از طریق آزمایش خون به راحتی از طرف پزشک رد میشه. پزشکان در توصیه به مصرف دارو و جراحی، حساسیت و وسواس عجیبی دارند.
۱. سال ۹۰ کمردرد عجیبی گرفتم. تشخیص دکتر مشکل دیسک کمر بود. به توصیه یکی از آشنایان به پزشکی در شیراز مراجعه کردم. علیرغم باردار بودنم عمل جراحی را توصیه کرد. از ترس، کل روند درمان را بیخیال شدم...
چند وقت بعد در استکهلم به پزشک مراجعه کردم بعد از انجام آزمایش، ورزش و فیزیوتراپی را توصیه کرد.
وقتی نظر دکتر ایرانم را منتقل کردم. گفت: اینجا به این راحتیها عمل جراحی را توصیه نمیکنیم...
۲. محمد وزهرا داشتند بازی میکردند. محمد داشت به زهرا یاد میداد که چطور پشتک بزنه. پاش به چشم زهرا خورد. دیدم پلک دخترم خراش برداشته و ورم کرده، یه دسته بزرگ از مژه هاش هم ریخته بود. بردیمش vardcentral، پرستار (نه دکتر) نگاه سطحی به چشمش انداخت و گفت چیز مهمی نیست و نمیخواد ویزیت شه.
۳. برای آبله مرغون بچهها با مرکز بهداشتی تماس گرفتم و خواستم که دکتر بچهها را ویزیت کنه. چند سوال پشت گوشی از من پرسید تا مطمئن شه بچه ها آبله مرغون دارن. بعد گفت: چند دقیقه بعد با شما تماس میگیرم.
تماس گرفت و گفت: اصلا لازم نیست بچهها را بیاورید. دکترشان یه قطره توصیه کرده برای جلوگیری از خارش. ساعت ۵ امروز از داروخانه بگیرید و سه روز دیگه میتونن مدرسه بروند.
خداحافظ
همین، نسخه شما الکترونیکی صادر میشه و با مراجعه به داروخانه و ارائه شماره پرسنال میتونید دارو را تحویل بگیرید. شاید یک دلیل سرسری گرفتن و مته به خشخاش نذاشتن برای مریضیها اینه که از طرفی درمان، تجارت محسوب نمیشه و از طرف دیگه هزینه درمان (به طور ویژه درمورد کودکان) از جیب دولت میره.
مشاهدات چند دانشجوی دکترای ایرانی🇮🇷 از قلب جامعهی امریکا🇺🇸
@K1inUSA
👆👆 دو مطلب بالا رو نگذاشتم که تبلیغ کنم، چقدر امریکا و سوئد بهشته و چقدر حالشون خوبه و چقدر دکترها و داروخانه چی های اونا ناز و مامانی هستن، اصلا و ابداً!!!
فقط خواستم عرض کنم، میشه قبل از مشت مشت نوش جان کردن دارو و زیر بار جراحی های مضر رفتن و به تشخیص های غیر اصولی بعضی پزشکان بی سواد و اهل مادیات اعتماد کردن و بدتر از اون مصرف خودسرانه دارو برای درد و زخم های سطحی که واقعا عواقب خوبی نداره، اندکی به بدن مان، اجازه ی زیست طبیعی و سالم را بدهیم.
کاش مافیای دارو و دست های پشت پرده یهود را میدیدیم که نسل شیعه را همیشه مریض و آلوده به داروی شیمیایی و معتاد به آرامبخش و پنی سیلین و دگزامتازون و قرص اعصاب و شربت معده و... میخواهد. نسلی که اگر بخواهد به دامن طبیعت هم برگردد و شفا بگیرد، نه عسلش، عسل است و نه میوه و سبزی اش ارگانیک است و نه برنج و گوشتش، فایده ی غذایی دارد.اصلا توی این سناریو، بیمار باید باشی و به جایی بنام بیمارستان بروی، و ده تا عیب و ایراد جدید هم پشت در همون اتاق ها بگیری، درحالیکه در طب اسلامی، غذا و سبک زندگی تو باید حرکت به سمت سلامت و چابکی بدن باشد، تا جان و مغزت هم سالم و قوی و روشن بماند، که اگر هم مریض می شدی، میرفتی جایی بنام شفاخانه، که از اسمش هم امید به زندگی میبارید....فتأمّل
#سحر_شهریاری
@saharshahriary
•┈┈••✾••✾••┈┈•
مشهد نشد ، قم هم نشد ، قسمت شد اینجا
امشب هر آن کس آمده ، دعوت شد اینجا
سید شدی ، آقا شدی ، من هم گدایت
بر ما ز پا افتادگان نعمت شد اینجا
از بس حریمت بویِ شهر کربلا داشت
قائم مقام دوم جنت شد اینجا
” من زار قبرک کمن زار حسینا ”
بر اهل تهران مایۀ رحمت شد اینجا
#یاسیدالکریم
@saharshahriary
ممنون محبت و عنایت آقاجانم سیدالکریم هستم که در شب وفاتش طلبید برای زیارت...
شنیدم امشب تا صبح حرم مطهر شاه عبدالعظیم باز هست و عزاداران از سراسر ایران برای پابوسیِ قبله ی تهران مشرّف میشن...
هر بزرگواری توفیق حضور پیدا کرد خیلی دعا کنه که خیلی محتاجیم...🙏
@saharshahriary
4_5976449152752550015.mp3
1.13M
⚜️🔸⚜️سینه زنی زمینه بسیار زیبا _ شهادتِ حضرتِ عبدُالعظیمِ الحَسنی علیه السلام _ کربلایی حسین طاهری.
✼═══┅🔶🍁🔶┅═══✼
@saharshahriary