🔸 حضرت حق به پيغمبر و عزيز و حبيب خودش كه برترين انسانها در طول تاريخ، از اولين و آخرين بود، خطاب فرمود كه نماز شب را بخوان، نيمهشب برخيز، ارتباط و اتصال خود را مستحكم كن؛ چون كار سنگينى در پيش دارى. «اِنّا سَنُلقی عَلَیکَ قَولًا ثَقیلاً» تحمل اين بار، سخت است.
آنانكه در وسط اين راهِ پر دشمن و شيطان، لرزيدند،
لغزيدند،
منصرف شدند،
به دشمن پيوستند،
يا به آفات ديگر مبتلا شدند، اينجاى كارشان ـ یعنی معنويت ـ عيب داشته است. ۱۳۷۴/۹/۱۶
📚 گفتار نمازشب
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰خواندن بخشی از کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، توسط حجتالاسلام پناهیان
«ما باید بنشینیم، بنده اینجا جان بِکَنم، داد بکشم، از واضحات اسلامی برای شما بیان کنم، مطالبی که، نمیگویم برای اولینبار، اما بههرحال تازه، بیسابقهتر، یکقدری کمسابقهتر از خیلی از مطالب دیگر است. این مطلبی که ما باید اینجا بایستیم، با شما حرف بزنیم تا ثابت کنیم، استدلال کنیم، روشن کنیم؛ مطلبیست که عرب بیابانی یا شهریِ آن روزگارِ بعثت پیغمبر، در اولین جمله قضیه را میفهمید.
امروز ما باید با شما صحبت کنیم، بگوییم که روح توحید عبارت است از نفی هرگونه قدرتی جز قدرت پروردگار. ابولهب همین مطلب را همان اولِ اول فهمید. ولیدبنمغیرۀ مخزومی، آقای قریش، ابوجهل، آقای دیگرِ قریش و همچنین امیةبنفلان و دیگران و دیگران، آقایان قریش، اول، این مطلب را فهمیدند. فهمیدند اینیکه میگوید لااِلهاِلّاالله، اینیکه میگوید خدایی، معبودی جز الله نیست، فقط به یک مسئلۀ اعتقادی دعوت نمیکند، بلکه به یک مسئلۀ اجتماعی نیز دعوت میکند؛ و آن، نبودن امیةبنخلف است، نبودن ولیدبنمغیره است، نبودن عاصبنوائل است، نبودن فلانی است، فلانی است، فلانی است، نبودن آقایان قریش است؛ این را اول فهمیدند؛ چون فهمیدند، با آن مخالفت کردند.»
📚کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن/ جلسۀ هجدهم، نخستین نغمههای دعوت
📺 گزیدهای از برنامۀ تلوزیونی وقت سحر، شبکۀ افق، 5 تا 8 ماه مبارک رمضان
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎁 پس از گذشت دو سال از انتشار کتاب حلقۀ سوم انسان ۲۵۰ساله، در آستانۀ عید سعید فطر، و همزمان با چاپ چهارم این کتاب، صهـبا نسخۀ الکترونیک این کتاب را به مخاطبان بزرگوار اهدا میکند؛ تا مشکلاتی مانند مشکلات اقتصادی و یا عدم دسترسی به کتابفروشیها و... مانع مطالعۀ این منبع مهم و ارزشمندِ معرفتی نشود.
📥 برای دریافت فایل pdf میتوانید به نشانی sahba.ir/ensan250sale مراجعه کنید، و یا از طریق کانالهای موسسه در بله و ایتا فایل کتاب را دریافت کنید.
📗 مخاطبان عزیز همچنان میتوانند برای تهیۀ نسخۀ چاپی کتاب حلقۀ سوم انسان ۲۵۰ساله، به پایگاه اینترنتی sahba.ir و کتابفروشیها مراجعه کنند.
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چهار ستون اندیشۀ حضرت آیتالله خامنهای در موضوع قرآن، اهلبیت، حکومت اسلامی و انقلاب اسلامی در کتب صهبا:
📗کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
تبیین مهمترین پایههای فکری اسلام، با رویکردی اجتماعی، منسجم و هماهنگ، و با محوریت قرآن کریم
📗حلقه دوم انسان ۲۵۰ساله
نگاه یکپارچه به سیرۀ سیاسی و روش مبارزاتی ائمه علیهم السلام، در طول ۲۵۰ سالِ بعد از رحلت پیامبر
📗کتاب ولایت و حکومت
مباحثی در باب مفهوم ولایت، حکومت الهی، حاکم اسلامی، و وظایف و اختیارات آن
📗کتاب عهد مشترک
مبانی و معارف انقلاب اسلامی، با محوریت پیام تاریخی اولین سالگرد ارتحال حضرت امام
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک ملت وقتی معتقد به جهاد شد، در همهی میدانها پیشرو است. جهاد فقط تفنگ به دست گرفتن نیست؛ جهاد این است که انسان خود را همیشه در میدان حرکت و مبارزه با مانعها و مانعتراشها ببیند، احساس تکلیف کند، احساس تعهد کند؛ این میشود جهاد؛ جهاد اسلامی این است.
[جهاد] گاهی با جان است، گاهی با مال است، گاهی با مغز است، با فکر است، گاهی با دادن شعار است، گاهی با حضور در خیابان است، گاهی با حضور در پای صندوق رأی است؛ این میشود جهاد فیسبیلالله؛ و این است که یک ملت را رشد میدهد، طراوت میدهد، تازگی میدهد، امید میدهد و یک ملت پیش میرود.
..این پایبندی را با استحکام فراوان حفظ کنید. بدانید این پیشروی ادامه پیدا خواهد کرد و به توفیق الهی و به حول و قوۀ الهی، آن دشمنیها هم به هیچ نقطهای نخواهد رسید و ملت ایران پیروز همۀ این ماجراها خواهد بود. ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
@sahba_nashr
🔸 حجتالاسلام سید علیاکبر ابوترابی در ۲۶ آذر ۱۳۵۹ به اسارت درآمدند. مدت ده سال در اردوگاههای مختلف عراق بودند. ایشان پس از آزادی در سال ۶۹، همان سال از سویِ رهبر انقلاب بهعنوان نمایندۀ ولیفقیه در امور آزادگان انتخاب شدند.
آیتالله خامنهای در پیام تسلیت وفات ایشان، آوردهاند:
«سالهای درازی، محنتِ اسارتِ در دست دشمن نابکار و فرومایه را چشید، و مبارزهای دشوارتر از گذشته را در اردوگاههایی آغاز کرد که او در آنها، همچون خورشیدی بر دلهای اسیران مظلوم میتابید، و چون ستارۀ درخشانی، هدف و راه را به آنان نشان میداد، و چون ابری فیاض، امید و ایمان را بر آنان میبارید. ۱۳۷۹/۰۳/۱۲»
📚کتاب عموی چشم انتظارت/ روایت اول، عموی چشمانتظارت
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ جهاد | نسخۀ مناسب استوری و اشتراک در شبکههای اجتماعی
[جهاد] گاهی با جان است،
گاهی با مال است،
گاهی با مغز است، با فکر است،
گاهی با دادن شعار است،
گاهی با حضور در خیابان است،
گاهی با حضور در پای صندوق رأی است؛ این میشود جهاد فیسبیلالله.. ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
@sahba_nashr
🔸 تجلیل از امام بزرگوار ما، فقط بهعنوان یک قدردانی و تجلیل از گذشته نیست، بلکه بهمعنای اصرار و پافشاری بر آن خط و راهی است که امام بزرگوار، با انقلاب خود،
با قیام خود،
با سیرۀ خود،
با درسهای خود،
با وصیتنامۀ خود، برای ملت ایران و همۀ مسلمانان عالم باقی گذاشت.
امام بهعنوان یک الگو، بهعنوان یک معلم، بهعنوان یک رهبر، در ذهن ما و در واقعیت جامعۀ ما حضور دارد.
جسم او نیست؛ اما فکر او هست،
راه او هست،
درس او هست، و این درس، همان چیزی است که ملت ایران و همۀ مسلمانان عالم به آن احتیاج دارند؛ دیروز هم احتیاج داشتند، امروز هم احتیاج دارند. لذا درس امام زنده است، راه امام زنده است، خط امام زنده است، انگشت اشارۀ امام جلوی چشم همه است. ۱۳۷۸/۳/۱۲
📚کتاب عهد مشترک/ فصل دوم : معارف، مقاصد و توقعات انقلاب اسلامی ایران/ ۱۲. راه امام، راه ما؛ هدف او، هدف ما..
@sahba_nashr
🔸 از امام صادق علیهالصلاةوالسلام نقل شده است که فرمودند:
..خدای متعال گاهی یک مردمی را به یک نعمتی و به یک لطفی از سوی خود سرفراز میکند، نعمتی را به مردم میبخشد، این مردم نعمت خدا را شکر نمیکنند و وظیفۀ خودشان درمقابل این نعمت را انجام نمیدهند، نتیجه این میشود که همین نعمت برای آنها وِزر و وبال میشود. نعمت مثل طوق آهنینی بر گردن آنها سنگینی میکند و بالاخره به ضرر آنها تمام میشود.
و گاهی مردمی را به مصیبتی دچار میکند، آن مردم درمقابل آن مصیبت صبر میکنند، مقاومت میکنند، با حادثهای که برای آنها پیش آمده است، شجاعانه برخورد میکنند، نتیجه آن میشود که خدا همان مصیبت را برای آنها نعمت میکند. ۱۳۶۵/۱/۲
📚کتاب چهل حدیث از امامَین صادقَین علیهماالسلام/ حدیث ۳۸
@sahba_nashr
📚 کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهبا
@sahba_nashr
🔸 انقلاب به کار آدمهای کارآمد و صادق نیاز دارد. صدق و اخلاص، شرط اول است. اگر ما در کسی صدق و اخلاص نبینیم، خیلی احتمال دارد که کار او هم به درد نخورد و یا در مواقعی، مشکل درست کند. انسانی که صدق و اخلاص ندارد، ولی کارایی دارد، مثل ماشینی میماند که اگر مراقبش نبودند و یک پیچ آن اشکال پیدا کرد، گاهی میبینید که ضربهای هم به آدم میزند. کارایی انسانی به این است که هر فردی، از روی اخلاص و صدق و نیّت صحیح، کاری را که به عهدهاش است، انجام دهد تا انسان تلقی شود و ماشین نباشد. ۱۳۶۸/۵/۱۸
📚کتاب دغدغههای فرهنگی/ فصل نهم، استنتاج
@sahba_nashr
🔰 در آستانۀ میلاد باسعادت امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا علیهالسلام، کتاب «محضر رئوف» را صهبا تقدیم شما زائران و شیفتگان امام رئوف میکند.
زندگانی ائمۀ معصومین علیهمالسلام از موضوعات مورد توجه ویژۀ حضرت آقا بوده و ما تلاش کردیم، نگاه مترقّی و سازندۀ ایشان به دوران حیات و مبارزات آن حضرات را در کتابهای حلقات انسان ۲۵۰ساله به مخاطبان و تشنگان این معارف تقدیم کنیم. اما طبعاً در کنار این محصول جامع، قابلیت تولید محصولات جزئی و خاصتری نسبت به برخی از دورههای حیات ائمۀ اطهار، مانند دوران امیرالمؤمنین علیهالسلام یا دوران امام رضا علیهالسلام را داشتیم.
وجود سراسر نور ثامنالحجج که از ابعاد مختلف دریای معرفت است که میتواند فرد و جامعه را به سعادت دنیا و آخرت برساند. و شنیدن این معارف از زبان رهبریِ که در مشهد قد کشیده؛ کودکی و جوانیاش در حرم و حریم امام رئوف گذشته، خورشیدش اول گنبد زرین رضوی بوده و آسمانش طاق بلند ایوان مسجد گوهرشاد، و بهشت؛ روضۀ مبارکه. خودش را در شکست آینهکاریها شناخته و خدا را در ورای گلدستههای به دعا بلندشده. خانۀ اولش حرم بوده و انیس و مونسش، آقای آن حرم. ده بار و بیست بار و صدبار زیارت، هفتهها و ماهها و سالها مجاورت و تنفس در میان صحنها و رواقها، ذرهای برایش عادی نشده، و هنوز هر زیارتشان، گویا اولین زیارت است در شوق وصل، و آخرین زیارت در غنیمتدانستن فرصت و ترس فراق. فراقی که سالهای بعد، با بارهای سنگین حکومت اسلامی ایجاد شد و شعلۀ اشتیاقِ زیارت را فروزانتر کرده؛ شیرینی بیشتری دارد و لاجرم بیشتر بر دل مینشیند.
با این نگاه، و با گردآوری مطالبی که مجال آمدنشان در حلقات انسان ۲۵۰ساله نبود، کتابی مختص به معارف رضوی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای، تدوین شد، تا در آستانۀ میلاد بابرکت حضرت امام رضا علیهالسلام پیشکش حضورتان شود.
🌐جهت خرید کتاب، میتوانید به سایت Sahba.ir مراجعه فرمایید.
@sahba_nashr
🔰 همزمان با میلاد باسعادت امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا علیهالسلام، کتاب «محضر رئوف» را پیشکش شما مخاطبان عزیز و میکنیم. و امیدواریم این هدیۀ صهـبا، عاملِ شیرینیِ کام شما در این ایام مبارک باشد.
این کتاب که از بیانات مقام معظم رهبری، گردآوری شده، دربردارندۀ سه فصل اصلی است:
فصل اول، مطالبی است دربارۀ زیارت؛ برگرفته از توصیههای معظّمله دربارۀ آداب زیارت و مغتنمدانستن فرصت زیارت و توجه به ادعیه و معارف وارده در این باب.
فصل دوم، نکاتی است از سیرۀ سیاسیمبارزاتی امام رضا علیهالسلام در دوران حیات مبارکشان، با همان رویکرد انسان ۲۵۰ساله. مطالب این فصل بااستفاده از مباحث طرحشده در مجموعۀ حلقات انسان ۲۵۰ساله تنظیم شده است.
فصل سوم، مجموعهای است از مواعظ و احادیث نقل شده از امام رضا علیهالسلام که معظّمله در سخنرانیهای مختلف یا ابتدای دروس خارج فقه خود خوانده و بهاختصار شرح دادهاند.
@sahba_nashr
🔸 امام علیبنموسی الرضا علیهالصلاةوالسلام به یکی از یاران خود فرمود: «رَحِمَ اللهُ عَبداً اَحيا اَمرَنا» رحمت خدا بر آنکسیکه امر ما را، مطلب ما را زنده کند. این راوی میگوید: «فَقُلتُ لَهُ وَ كَيفَ يُحيی اَمرَكُم» چطور میشود که امر شما، مطلب شما، موضوعِ موردِ اهتمام شما زنده شود؟ [امام میفرمایند:] «قالَ يَتَعَلَّمُ عُلومَنا وَ يُعَلِّمُهَا النّاسَ» علوم ما را فرابگیرند، معارف اهلبیت را فرابگیرند، آن را به مردم، به دلهای مشتاق، به ذهنهای جستجوگر منتقل کنند. «فَاِنَّ النّاسَ لَو عَلِموا مَحاسِنَ كَلامِنا لَاتَّبَعونا». ۱۳۸۹/۸/۳
📚کتاب محضر رئوف/ زندگانی امام رضا علیهالسلام/ سیرۀ مبارزاتی علیبنموسی الرضا؛ «مبارزۀ علمی و تبلیغاتی»
@sahba_nashr
🔰 ششم تیرماه، سالروزِ ترورِ نافرجام حضرت آقا، در مسجد ابوذر تهران
@sahba_nashr
📚 کتاب خانواده
در منظومۀ نظرات راهبردی رهبر انقلاب دربارۀ سبک زندگی، اولین عنوانی که ایشان مطرح میکنند «خانواده» است. آیتالله خامنهای، به خانواده بهعنوان سلول بنيادينی مینگرند که بافتهای جامعه را ایجاد میکند. در تنظیم این کتاب، بیش از یکصد سخنرانی آقا، به کار رفته است. سخنان ایشان در این کتاب حاوی مطالبی با موضوع فلسفه و اهميت ازدواج، تفاوت نظر اسلام و غرب دربارۀ ازدواج، تفاوتها و جايگاه مرد و زن در خانواده و… است.
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهبا
@sahba_nashr
🔸 آنچه که برای کشور ما و برای عناصر فرهنگی مهم است، گسترش کیفی فرهنگ است. یعنی تربیت شاعر، نویسنده، هنرمند و تربیت کسانی که بتوانند تولید هنری کنند و پایگاه هنری را پیش ببرند. اینها لازم است. با تشویق هنرمندان، با شناختن استعدادها، با بازکردن میدان کار برای آنان. ۱۳۷۵/۶/۲۸
📚 دغدغههای فرهنگی/ فصل سوم/ فرهنگ و هنر ایران و انقلاب
@sahba_nashr
🔰 پدرِ مقام معظم رهبری، شانزدهم آذر ۱۲۷۴ در نجف اشرف به دنیا آمدند. پدرِ ایشان، حاج سید حسین خامنهای که برای مدتی به نجف مهاجرت کرده بودند، در زمان کودکی سید جواد به تبریز بازمیگردند. حاج سيد جواد، تحصیلات دینی خود را در شهر تبریز و در جوار پدر بزرگوارشان آغاز میکنند. چند سال بعد از فوت پدرشان، برای زیارت، به مشهد که میروند، آنجا به فضای علمی و طلبگی مشهد، علاقهمند میشوند. نُه ماه در مشهد میمانند. بعد به تبریز بازمیگردند تا برای اقامت دائمی در مشهد از مادرشان کسب اجازه کنند. به تبریز که میرسند، میبینند مادرشان فوت کرده است. یک سال بعد از فوت مادر، همراه همسر خود به مشهد رفته و در آنجا سکونت میکنند. در مشهد، دروس طلبگی خود را ادامه میدهند. بعد، در سن سیودوسالگی به نجف میروند و تا سال ۱۳۵۱ قمری، آنجا میمانند. در این مدت، از درس میرزای نائینی و سید ابوالحسن اصفهانی و محمدحسین غروی اصفهانی(کمپانی) و آقا ضیاء عراقی بهره میبرند و از همۀ این بزرگان، اجازۀ اجتهاد میگیرند. سپس به مشهد بازگشته و مشغول تدریس میشوند.
آیتالله سید جواد خامنهای در مشهد، علاوه بر تدریس، در دو مسجد، امامجماعت بودند؛ صبحها در مسجد گوهرشاد نماز میخواندند و ظهرها و شبها در مسجد صدیقیها. برنامۀ حاج سید جواد آقا، تا سالهای متمادی اینچنین بود که هر روز پیش از نماز صبح، به حرم مطهر امام رضا مشرف شوند و پس از زیارت، برای اقامۀ نماز صبح، به مسجد گوهرشاد بروند.
از نظر سیاسی نیز ایشان همچون بسیاری از علما، نسبت به دستگاه پهلوی، بغض و کینه داشتند. و با وجودِ دعوتهای عمومی و خصوصی زیادی که از ایشان میشد، هرگز در هیچ جلسهای شرکت نکرد. سال ۶۱، حضرت آقا در مصاحبهای با مرکز اسناد انقلاب اسلامی، دربارۀ پدرشان میفرمایند:
معتقد بود که اینها طاغوتند، اینها بدند، اینها ظالمند و به اینها بههیچوجه نباید نزدیک شد. پای این حرف ایشان ایستاده بود. هرگز پول از آن دستگاه نگرفت. میدانید آن دستگاهها گاهی پولهایی برای علما میفرستادند. در مشهد اینطور بود که برای همۀ علما میفرستادند. شاید بتوانم بگویم تنها کسیکه این پول را نگرفت یا جزو معدود کسانیکه نگرفتند پدر من بود. بااینکه وضع زندگیاش هم خوب نبود و در عُسرت زندگی میکرد، هیچوقت به اینها نزدیک نشد. این جزو بهاصطلاح آن امتیازات ایشان هست که ما همیشه در ذهنمان، این، با یک عظمتی تلقی شده.
سرانجام، حاج سیدجواد خامنهای در ۱۴ تیرماه ۶۵ دارفانی را وداع گفتند و در رواق توحیدخانه حرم مطهر امام رئوف به خاک سپرده شدند.
@sahba_nashr
🔶 امام را دارند علیالظاهر! با آقایی، با کمال عزت و احترام از مدینه میبرند خراسان. برای اینکه ولیعهدش کنند علیالظاهر!
اما حضرت در مدینه، مردم را گریه میاندازد. حضرت جمع میکند کنیزها و خدمه و اهلبیت و همۀ فرزندان را، برادران و خویشاوندان و اهل خودش را و میگوید بر من گریه کنید! تعجب میکنند؛ یکی میگوید مثلاً یا اباالحسن، گریه سر راه مسافر میمنت ندارد ـ همینهایی که شنیدید ـ بعد حضرت میگویند بله، او مسافری است که امید برگشتن داشته باشد!
یعنی چه؟ یعنی من امید برگشتن ندارم. یعنی چه؟ یعنی مأمون دارد من را میبرد که بکُشد. پس ببینید، بااینکه با عزت و با احترام دارد حرکت میکند حضرت، آن اثرِ با زور و با فشار بُردهشدن را در مدینه باقی میگذارد و میرود. میرود حرم رسولالله با وضع گریهآلودی خداحافظی میکند از پیغمبر، و راه میافتد میرود. ۱۳۶۰/۹/۲۶
📚حلقات «انسان۲۵۰ساله»/ حلقۀ سوم/ ۷۳. گسترش فراگیر شبکۀ تشیّع در زمانۀ امام رضا
@sahba_nashr
🔸کتاب «چُغُک» داستانی است مستند دربارۀ حوادث روزهای نهم و دهم دیماه ۱۳۵۷ در مشهد مقدس. سبک داستانی کتاب، سبکی است که بیشتر با عنوان «سینما رُمان» شناخته میشود؛ سبکی که در آن نقاشیها، پا به پای متن جلو میآیند و خود، مستقلاً، روایتگرِ قسمتی از داستان میشوند.
این داستان بر سه پایۀ اصلی استوار است:
اول، وقایعی که در این دو روز در مشهد مقدس اتفاق افتاده بود؛ که بخش اعظم و مهم آن وقایع، در داستان آمده است.
دوم، خاطرات آیتالله خامنهای از ماجراهای نهم و دهم دیماه.
و سوم، شخصیت نوجوانِ زبر و زرنگی که در آن ایام، چُغُک نامیده میشد.
📚کتاب چُغُک
@sahba_nashr
🔶️ این بزرگوار نمودار و نشانۀ مقاومت است. انسان بزرگیست که تمام دوران کوتاه زندگیاش با قدرت مزوّر و ریاکارِ خلیفۀ عباسی، مأمون، مقابله و معارضه کرد و هرگز قدمی عقبنشینی نکرد و تمام شرایط دشوار را تحمل کرد و با همۀ شیوههای مبارزۀ ممکن، مبارزه کرد.
اولین کسی بود که بهطور علنی بحث آزاد را بنیانگذاری کرد. در محضر مأمون عباسی، با علما و داعیهداران و مدعیان و موجّهان، دربارۀ دقیقترین مسائل حرف زد و استدلال کرد و برتری خود را و حقانیت سخن خود را ثابت کرد.
بحث آزاد، میراث اسلامی ماست، بحث آزاد در زمان ائمۀ هدی رایج بوده است و در زمان امام جواد بهوسیلۀ آن امام بزرگوار با آن شکلِ نظیف انجام گرفته است. ١۳۶۰/۲/۲۵
📚حلقات «انسان ۲۵۰ساله»/ حلقۀ دوم/ فصل امام جواد، امام هادی و امام عسکری علیهمالسلام
@sahba_nashr