eitaa logo
کانال پایگاه صاحب الزمان عج
325 دنبال‌کننده
20.9هزار عکس
22.9هزار ویدیو
207 فایل
دراین مکان فعالیتهای سیاسی،اجتماعی،دینی، رانشرمیدهیم و تبیین میکنیم ارتباط با مدیر کانال: @yaroghayehossein
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ادیت ببینیم همزمان با نزدیکی فروپاشی رژیم اسرائیل و گنده گویی مقامات رژیم غاصب
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸شاید علمی تر از این بیان آقای عزیزی روانشناس، نتوان حجاب را توضیح داد... 💡 هوش سفید| سید علیرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پاسخ منطقی به مذهبی صورتی ها (منفعل های سکولار) 👈از فردا همه مغازه ها مواد مخدر بفروشن ،آمار بالا نمیره؟؟ 👈حکومت اسلامی موظفه با منکر مقابله کنه
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه کودکان خود را در فضای مجازی کنترل کنیم؟ • در مورد استفاده صحیح از اینترنت با کودکان صحبت کنید. • برای جلوگیری از دیدن محتوای نامناسب توسط کودکان، از نرم افزار های کنترلی استفاده کنید. • رایانه را در مکانی بگذارید که در کنترل نگاه شما باشد. • ساعات استفاده کودکان از اینترنت و فضای مجازی را مشخص کنید. • بهتر است هر از گاهی جست و جو های انجام شده در مرورگر اینترنت را بررسی کنید.
وضع قوانین و مدیریت زمان استفاده از فضای مجازی همانطور که به میزان مصرف مواد غذایی خود در روز اهمیت می دهید ، باید به میزانِ مصرف و استفاده از ابزارهای دیجیتال و آنلاین نیز حساس باشید. باید فاصله‌ی درست خود را با دنیای دیجیتال و امکاناتِ شگفت‌انگیز آن حفظ کنید و در آن غرق نشوید. 
کلاهبرداری در قالب فیشینگ (جعل) سامانه ثنا در این نوع کلاهبرداری، مجرمین سایبری با استفاده از ارسال پیامی حاوی لینک جعلی به صورت پیامک و یا ارسال در پیام رسان های داخلی همچون روبیکا ، ایتا ، سروش و... ، از قربانی خود می خواهند که جهت مشاهده شکوائیه بر روی لینک کلیک کند و پس از هدایت کاربر به وب سایت جعلی ، نسبت به سرقت اطلاعات حساب وی اقدام می کنند. چند نکته قابل توجه در این خصوص: ۱.  پیامک اصلی سامانه ثنا، فاقد لینک است. ۲.  در صورت دریافت پیام های مشکوک و حاوی لینک پرداخت به هیچ وجه بر روی لینک کلیک نکنید. ۳.  به سرشماره دریافت پیامک توجه کنید که از شماره شخصی ارسال نشده است. ۴.  به هیچ وجه برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نیست. ۵. ابلاغ الکترونیک هرگز از طریق شبکه های اجتماعی و پیام رسان های داخلی و خارجی برای کسانی ارسال نمی‌شود.
بازی‌های رایانه‌ای زمینه‌ساز خشونت در کودکان بازی‌های رایانه‌ای که در آن نشانه‌های خشونت و خونریزی شخصیت‌های رایانه‌ای دیده می‌شود، باعث بی‌قراری و اضطراب کودکان می‌شود. این بازی‌ها با ترفندهای گوناگون چنان تأثیری بر فکر و اعصاب فرد می‌گذارند که در واقع خود او نیز جزئی از این مجموعه‌ی ماشینی می‌شود. با توجه به آسیب‌های بازی کردن افراطی برای کودکان و نوجوانان به والدین توصیه می‌شود: سعی نمایند فرزندان خود را تا حد امکان از بازی‌های رایانه‌ای جدا نموده و وادار به فعالیت‌های جسمی نمایند.
محرمانه نگه داشتن رمز کارت بانکی از کپی شدن آن جلوگیری می‌کند یکی از جرایم رایانه‌ای رایج کلاهبرداری با دستگاه استفاده از دستگاه اسکیمر است. مجرمین با استفاده از این دستگاه به اطلاعات کارت بانکی افراد، دسترسی داشته و با کپی کردن آن اطلاعات بر روی یک کارت بانکی خام و پرسیدن رمز کارت از فرد قربانی، موجودی حساب را برداشت می‌کنند. بنابراین شهروندان می‌توانند با محرمانه نگه داشتن رمز کارت بانکی و عدم بازگویی آن به فروشندگان از کپی شدن کارت بانکی و دسترسی به حساب‌های بانکی خود پیشگیری نمایند.
آیا در قرعه کشی شرکت کرده اید؟ چنانچه تابه‌حال در مسابقه و یا قرعه‌کشی شرکت نکرده‌اید فریب وعده‌های دروغین کلاهبرداران تلفنی و پیامکی را نخورید همچنین جهت دریافت جایزه نیازی به ارائه اطلاعات شخصی و بانکی نمی‌باشد.
فریب لینک‌های جعلی دریافت نذورات در ماه مبارک رمضان را نخورید رئیس پلیس فتا استان بوشهر به شهروندانی که قصد کمک به افراد نیازمند از طریق فضای مجازی در ایام ماه مبارک رمضان را دارند هشدار داد: مراقب ترفندهای مجرمان سایبری باشند تا گرفتار صفحات فیشینگ نشوند. پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ "مهدی قاسمی" رئیس پلیس فتا بوشهر در این خصوص گفت: متأسفانه مجرمین سایبری با سوء استفاده از نیات خیرخواهانه مردم و بطرق مختلف در قالب دریافت کمک برای نیازمندان یا نذورات ماه مبارک رمضان در این ایام اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: برخی از کلاهبرداران سایبری با معرفی خود بعنوان موسسه خیریه و ارسال شماره کارت حساب شخصی خود به بهانه کمک به نیازمندان یا برپایی سفره افطاری برای افراد کم‌برخوردار، مبالغ دریافتی از شهروندان را برای خود برداشته و عملاً کلاهبرداری می‌نمایند. سرهنگ قاسمی افزود: در مواردی هم مشاهده شده که جهت پرداخت کمک های نقدی، کاربران را به لینک‌هایی در شبکه اجتماعی هدایت که فرد خیر پس از کلیک بر روی لینک، وارد درگاه جعلی بانکی شده و اطلاعات حساب وی کپی(فیشینگ)شده و در تعاقب، همه یا بخشی از سرمایه و موجودی حسابش توسط مجرم سایبری به سرقت می‌رود. رییس پلیس فتا استان در خاتمه به هم استانیهای گرانقدر توصیه نمود: که اگر بهر علتی قصد دارید که کمک‌های نقدی و نذورات خود را بصورت غیرحضوری و اینترنتی پرداخت نمایید، حتماً به سازمان‌های مربوطه نظیر کمیته امداد و بهزیستی یا مؤسسات خیریه معتبر که از طریق رسانه‌های رسمی بویژه صداوسیما اطلاع‌رسانی می‌شود پرداخت نموده و از کلیک بر روی لینک‌های با منابع ناشناس یا واریز به حساب افراد شخصی ناشناس خودداری کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی با ما درمیان بگذارید. حیدر بادنور تکاور جنگ نرم