🌷 #امام_صادق (علیه السلام):
ایمان همان انجام دادن واجبات و دوری کردن از گناهان بزرگ است.
📗خصال ص۶۰۹
یاعلی:
🔵 زندگی ابدی
✍ زندگی زمینی، هر چند کمی لذت بخش، کمی زیبا، کمی وسوسه انگیز، بالاخره تمام می شود. باید به فکر عالم آخرت باشیم. مثل یک آدم عاقل و دور اندیش رفتار کنیم.
همه این دنیا در برابر آن دنیا مثل ذره ایست در برابر بی نهایت، همه عمر زمینی در برابر عمر آسمانی ذره ایست در برابر ابدیت...
📚 کتاب آن سوی #مرگ
یاعلی:
فردی پیش بهلول آمد و گفت:راهی بگو که گناه کمتر کنم.
بهلول گفت:بدان وقتی گناه میکنی، یا نمیبینی که خدا تو را میبیند،پس کافری.
یا میبینی که تو را میبیند و گناه میکنی،پس او را نشناختهای و او را نزد خود حقیر و کوچک میشماری.
پس بدان شهادت به اللهاکبر،زمانی واقعی است که گناه نمیکنی.چون کسی که خدا را بزرگ ببیند نزد بزرگ مؤدب مینشیند و دست از پا خطا نمیکند.
🍃 #داستان
فرعون دلقکى داشت که از کارها و سخنان او لذت مى برد و مى خندید. روزى به در قصر فرعون آمد تا داخل شود، مردى را دید که لباسهاى ژنده بر تن ، عبایى کهنه بر دوش و عصایى بر دست دارد.
پرسید: تو کیستى ؟ گفت : من پیامبر خدا موسایم که از طرف خداوند براى دعوت فرعون به توحید آمده ام . دلقک از همانجا بازگشت ، لباسى شبیه لباس موسى پوشیده و عصایى هم به دست گرفت ، نزد فرعون آمد. از باب مسخره و استهزاء تقلید سخن گفتن حضرت موسى علیه السلام کرد.
آن جناب از کار او بسیار خشمگین شد. هنگامى که زمان کیفر فرعون و غرق شدن او رسید و خداوند او را بالشکرش در رود نیل غرق ساخت ، آن مرد تقلیدگر را نجات داد. موسى عرض کرد:
پروردگارا! چه شد که این مرد را غرق نکردى ، با این که مرا اذیت کرد؟ خطاب رسید: اى موسى ! من عذاب نمى کنم کسى را که به دوستانم شبیه شود، اگر چه بر خلاف آنها باشد.
📜انوار نعمانیه ، ص ۳۵۴٫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بالاترین عمل در #ماه_رمضان
🔸🔹چرا این همه کار ثواب انجام میدیم، هیچ تغییری نمیکنیم؟
#کلیپ_کوتاه
#استاد_عالی
#پیشنهاد_دانلود 💐🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاعلی:
🌷 امام باقر (علیه السلام) :
✍ عَلَيْكَ بِالدُّعَاءِ لِإِخْوَانِكَ بِظَهْرِ الْغَيْبِ فَإِنَّهُ يَهِيلُ الرِّزْقَ . يَقُولُهَا ثَلَاثاً.
👌 «پشت سر برادران دینی ات دعا کن که این کار رزق و روزی را سرازیر می کند» و حضرت این فرمایش را سه بار تکرار کردند.
📚 وسائل الشیعه ، ج7 ، ص 108
یاعلی:
✅یادمرگ وپرهیزکاری
✍ #امام_علی (ع) میفرمایند :
اي مردم! از خدایی بترسيد كه اگر سخنی گوييد می شنود، و اگر پنهان داريد می داند، و برای مرگی آماده باشيد، كه اگر از آن فرار كنيد شما را می يابد، و اگر بر جای خود بمانيد شما را می گيرد، و اگر فراموشش كنيد شما را از ياد نبرد.
📚نهج البلاغه ، حکمت ۲۰۳
یاعلی:
#نکات_قرانی
🔻کنترل زبان🔻
🌸 قُل لِّعِبَادِی یَقُولُوا الَّتِی هِیَ أَحْسَنُ، إِنَّ الشَّیْطَانَ یَنزَغُ بَیْنَهُمْ، إِنَّ الشَّیْطَانَ کَانَ لِلْإِنسَانِ عَدُوًّا مُّبِینًا
(اسراء/۵۳)
💢 ای #پیامبر ! به بندگانم بگو: "سخنی بگویند که بهترین باشد!
⬅️ چرا که شیطان بوسیله سخنان ناموزون، میان آنها فتنه و فساد ایجاد میکند. #شیطان همیشه دشمنِ آشکاری برای انسان بوده است!"
✔️حواسمان باشد
👈 حرفهای خوب بزنیم.....
🔹اللهم عجل لولیک الفرج🔹
یاعلی:
🔻چرا #خداوند به بعضی ستمگران وگناهکاران عمر طولانی می دهد؟!
🔰جواب قرآن کریم :
آنها که #کافر شدند، (و راه طغیان در پیش گرفتند،) تصور نکنند اگر به آنان مهلت میدهیم ، به سودشان است!
ما به آنان مهلت میدهیم (تا بیشتر زنده بمانند) فقط برای اینکه بر گناهان خود بیفزایند؛ و(آنگاه پس از مرگشان) برای آنها، عذاب خوارکنندهای (آماده شده) است!
❤️ قرآن کریم - آل عمران - آیه ۱۷۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر رفیعی: آداب مهمانی خدا
🔴چرا در #قبر میت چوب میگذارند؟
✅زراره می گوید: محضر امام باقرعلیه السّلام عرض کردم: چرا برای میت جریده و چوب می گذارند؟
حضرت فرمودند: به خاطر آن که مادامی که آن چوب تازه است عذاب و حساب از او دور می شوند، حساب و عذاب کلا در یک روز و یک ساعت واقع می شوند و آن زمانی است که میت داخل قبر شد و مردم از سر قبر مراجعت کردند، این دو چوب را برای همین همراهش می گذارند و بعد از آن که خشک هم بشوند دیگر نه عذابی خواهد بود و نه حسابی ان شاء اللَّه تعالی
📚شیخ صدوق(ره)، علل الشرائع، ج 1، ص: 950؛ مترجم: ذهنی تهرانی
یاعلی:
✨﷽✨
♦️سخن چینی از #گناهان کبیره:
✍یکی از گناهان کبیره که در آیات و روایات به آن اشاره شده، سخن چینی است. تا جایی که پیامبراسلام(ص) میفرمایند: یک سوم #عذاب #قبر از سخن چینی است. دو بهم زدن، افشای راز دیگران و تخریب رابطه افراد از مصادیق سخن چینی به شمار می آیند.
بنیاسرائیل را قحطی گرفت، موسی(ع) ازخداوند باران خواست. وحی رسید دعای تو را و کسانی که با تو هستند، مستجاب نمیکنم، زیرا در بین شما نمامی است که از سخنچینی دست بر نمیدارد. موسی (ع) گفت: خدایا آن شخص کیست، تا او را از بین خود بیرونش کنیم؟
فرمود من شما را از نَمیمه(سخن چینی) نهی میکنم، چگونه راز دیگری را آشکار میسازم. پس توبه اجتماعی کردند و آن هم داخل آنها توبه کرد پس برایشان باران بارید.
📚محجه البیضا. ج ۵ ص ۲۷۶