هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
#صبح
اللهم افتح لنا ابواب رحمتک
بحق محمد و آل محمد
صبح تان معطر به ذکر و یاد خدا
الهی به امید تو
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: در بهشت شهری است به نام مدینه الرحمه که بی نهایت زیباست، هر که به آن رسید از زحمت رست و به رحمت پیوست. در آن شهر خانهای است به نام بیت الجلال که درهای بسیار دارد و کلید درهای آن " بسم الله الرحمن الرحیم " است. چون بنده مؤمن بسم الله را با اخلاص بر زبان راند درها باز شود و از سوی خداوند ندا شود که مُلک این خانه و ولایت این شهر را به تو سپردیم.
🔗 کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
#صبح #عهد
#دعا_عهد
🏴 یا مهدی علیه السلام در این صبح زیبا
#با_تو_عهد_میبندم
🌸حاجتم فقط امروز یک کلمه باشد .... ظهور تو آقا ... سعی می کنم امروز به گونه ای باشم که شما راضی باشید و بتوانم مانعی را از پیش پای شما در راه ظهور بردارم. 🙏
🙏 yon.ir/aMJ0b
🙏 yon.ir/rZmKq
کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#صحیفه_سجادیه
#دعا_چهل_شش_14
دعای سیدالساجدین(ع) بعد از نماز عید فطر و جمعه:
🔹بابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِينَ، وَ جُودُكَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِينَ، وَ إِغَاثَتُكَ قَرِيبَةٌ مِنَ الْمُسْتَغِيثِينَ🔹
🔸در سراى تو، به روى راغبان باز است، و بخشش تو بر خواهندگان ريزان آن كه دادرسى خواهد زود به دادش رسى🔸
#چهل_شش #عید_فطر #جمعه
👁کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#صحیفه_سجادیه
#دعا_چهل_شش_15
دعای سیدالساجدین(ع) بعد از نماز عید فطر و جمعه:
🔹لا يَخِيبُ مِنْكَ الاْمِلُونَ، وَ لا يَيْأَسُ مِنْ عَطَائِكَ الْمُتَعَرِّضُونَ، وَ لا يَشْقَى بِنَقِمَتِكَ الْمُسْتَغْفِرُونَ🔹
🔸آرزومندان از تو محروم نشوند، و آنها كه عرض حاجت بر تو كنند از عطاى تو نوميد بازنگردند و آمرزش طلبان به عذاب تو بدبخت نشوند🔸
#چهل_شش #عید_فطر #جمعه
👁کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#صحیفه_سجادیه
#دعا_چهل_شش_14
#دعا_چهل_شش_15
#دعا_چهل_شش_16
#دعا_چهل_شش_17
دعای سیدالساجدین(ع) بعد از نماز عید فطر و جمعه:
📋 شرح و ترجمه ی حجهالاسلاموالمسلمین محمد جواد #حاج_علی_اکبری حفظه الله بر بند های ( 14 و 15 ) دعای صحیفه سجادیه - متن و صوت👇
🍀 yon.ir/28Dmj
#چهل_شش #عید_فطر #جمعه
👁کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#صحیفه_سجادیه
#دعا_چهل_شش_14
#دعا_چهل_شش_15
🌺بارگاه الهی، جای ناامیدی نیست
قسمت اول
📋 انسان باید با قلب پر از امید به درگاه حضرت حق برود و تمنای معرفت داشته باشد. واسطهی او کیست؟ واسطهی او همین کلمات اولیا است که اشراق و تجلی آنان است. ولی الهی در کلمات خود تجلی میکند و کلام او نور ناب است. حسین زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم وسط این میدان و مربی اعظم است و همهی دلها را به این ضیافت میبرد.
تعبیر «بَابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِينَ» به همین جریان اشاره دارد. باب همین وسیلهی الهیه است که همیشه در دسترس است و به هر یک از ائمه (علیهم السلام) که متصل شوید، به خدا وصل میشوید. این در همیشه باز است و این اغاثه و نصرت و فریادرسی هم نزدیک است و قبل از اینکه تو استنصار کنی، نصرت و اجابت الهی فراهم است. این باب مفتوح و اغاثهی الهی همیشه هست؛ اما آن توضیحات میخواهد به ما بگوید که در ایام خاص، این باب خیلی باز است. این جلوهها و عنایات و الطاف، اهل معنا را به وجد میآورد و فرصتهای ناب و خاص که از نظر ملکوت زمان، توسعهی عجیب پیدا کرده، غیرقابل توضیح است.
«لا يَخِيبُ مِنْكَ الاْمِلُونَ»؛ از لطف و کرم تو هیچ آرزومندی ناامید نیست. اگر کسی اینجا آرزو بیاورد، قرین و متصل به تحقق است.
«وَ لا يَيْأسُ مِنْ عَطَائِكَ الْمُتَعَرِّضُونَ»؛ اگر کسی به ساحت لطف و کرم و رحمت تو متعرض شود (به راز و نیاز و نماز و...)، ناامید نمیشود و عطای تو قبل از درخواست آماده است.
یأس و ناامیدی آنجا معنی دارد که ما مقدمات زیادی را به هم متصل کنیم و از هزار راه و بیراه برویم و برنامهریزی کنیم تا به عطایی از کسی یا چیزی برسیم. خودِ این مسیر، دردسرساز و ناامیدکننده است. ممکن است بین ما و یک عطا یا جایزه، ده مانع وجود داشته باشد که ما قبل از هر یک از این موانع، متوقف شویم. اگر هم از همهی موانع عبور کنیم و به آن نقطه برسیم، آن معطی ممکن است پشیمان شود و بگوید: نمیدهم! گاهی هم ممکن است آن عطا را به ما بدهد، اما همان لحظه آن را از دست بدهیم. در این موارد است که یأس معنا پیدا میکند.
در ارتباط بین عبد و رب، تنها چیزی که هیچ فرضی ندارد، یأس است. اصلاً اینجا یأس معنی ندارد. اینجا یأس نه در معطی و نه در عطا و نه در معطا فرض ندارد؛ لذا حتی به لحاظ فقهی اگر کسی مأیوس شود، گناه کبیره انجام داده است. اگر کسی از عطا و کرم الهی مأیوس شود، به حضرت حق تهمت و بهتان زده و از قاعدهی بندگی خارج شده است.
رسیدن به این عطا، فقط یک بهانه میخواهد و آن، خواستن است. فقط انسان بیعرضه، در سؤال و خواستن ناتوان است. اگر کسی از این مدار خارج شود، آیس مِن رحمه الله میشود و شقاوت ابدی خواهد داشت. »
⬅️ادامه دارد ......
🍀 حجهالاسلاموالمسلمین محمد جواد #حاج_علی_اکبری حفظه الله
#چهل_شش #عید_فطر #جمعه
👁کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅استاد #انصاریان
🙏خدایا مته لای خشخاش نذار!
🙏ما رو با جریمه بیدار نکن!
☘کانال انس با #صحیفه_سجادیه
@sahife2
#صبح
🌸 پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّم
🌸 «مَنْ أَصْبَحَ مِنْ أُمَّتِی وَ هِمَّتُهُ غَیرُ اللَّهِ فَلَیسَ مِنَ اللَّهِ وَ مَنْ لَمْ یهْتَمَّ بِأُمُورِ الْمُؤْمِنِینَ فَلَیسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ أَقَرَّ بِالذُّلِّ طَائِعاً فَلَیسَ مِنَّا أَهْلَ الْبَیت»
«هر کس از امّت من صبح کند در حالی که همّت او جز خدا باشد، از خدا نیست؛ و هر کس به کارهای مؤمنان اهتمام نورزد از مؤمنان نباشد؛ و هر کس با میل و اراده زیر بار ذلّت برود از ما اهل بیت به شمار نمی آید».
شرح
🌸 هر کس که صبح کند درحالی که در انگیزه ها و نیت هایش رضای الهی نقش و تأثیر نداشته باشد، جزء جنداللّه و عاملان للّه، محسوب نمی شود و هرکس که صبح کند و نسبت به مصالح و مفاسد مردم و جامعه مسلمین بی تفاوت باشد در زمره مسلمین واقعی، به حساب نمی آید. اهتمام به امور مسلمین مصادیق مختلفی دارد. مصداق اعلایش اهتمام به امور امت اسلامی و عزت و اقتدار و حکومت مسلمین است و مصداق دیگرش رسیدگی به حوائج ضعفاء و مستمندان است. هرکس که با رغبت تن به ذلت دهد از ما اهل بیت نیست. باید دانست که تسلیم با ذلت، تنها در مقابل قدرتمندان سیاسی نیست بلکه ذلت در مقابل ثروتمندان و سرمایه داران را نیز شامل می شود. انسان نباید برای حرص و طمع و حطام دنیوی، خود را ذلیل کند. در روایتی وارد شده است که مؤمن همه چیز را می پذیرد جز ذلت را.
🔗 کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
🌸 «جهاد در اسلام به معنای نجات مستضعفین است
🌸 جهاد اسلام در واقع کمک به ملّتهایى است که پشت پردهى سیاستهاى استعمارى و استکبارى و استبدادى قرار داده شدهاند که نور اسلام به اینها نرسد؛ نور هدایت به اینها نرسد. جهاد براى دریدن این پردهها و این حجابها است؛ جهاد اسلامى این است. بحث اینکه آیا جهاد، دفاعى است یا ابتدائى است یا مانند اینها، بحثهاى فرعى است؛ بحث اصلى این است: ما لَکُم لا تُقاتِلونَ فى سَبیلِ اللهِ وَ المُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّسآءِ وَ الوِلدان؛ چرا جهاد نمیکنید، مقاتله نمیکنید، نبرد نمیکنید در راه خدا - و بلافاصله [میگوید ]- و در راه مستضعفین، براى نجات مستضعفین؟ این احساس مسئولیّت است؛ یعنى شما برو جان خودت را به خطر بینداز و جانت را کف دستت بگیر در میدانهاى خطر، براى اینکه مستضعفان را نجات بدهى؛ معناى این، همان مسئولیّت است دیگر. یا این حدیث معروفِ «مَن اَصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِاُمورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم»؛ و از این قبیل، فراوان آیات و روایاتى در متون اسلامى است که این جزو بیّنات اسلام است؛ یعنى اسلام انسان را اینجور خواسته است که مسئول باشد؛ هم نسبت به خود، هم نسبت به نزدیکان خود، هم نسبت به جامعهى خود، هم نسبت به بشریّت مسئول است. که حالا اگر بروید دنبال این فکر را در متون اسلامى بگیرید، چیزهاى عجیبوغریبى انسان مشاهده میکند از این اهتمام و از این احساس مسئولیّت.
🍀مقام معظم رهبری
🔗 کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2