#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_27
#دعای_بیست_هفتم_صحیفه_سجادیه
#دعا_بیست_هفتم_15
#دعا_به_رزمندگان 1
✳️ محافظت از زمينه هايى كه اسلام براى سعادت بشر تدارك ديده است، تنها در شرايط ويژه ممكن است. يعنى امّت اسلامى در نظام تربيتى و امنيّتى مىتوانند آيين مقدّس را پياده و عمل كرده و سپس به نسل بعد منتقل سازند.
از اين رو اسلام استعداد پذيرش و اجرايى و دفاعى از كيان خود را براى انسانها فراهم ديده است، پس رمز ماندگار بودن دين پس از هزار و اندى سال، وابسته به استعدادهاى اساسى است. يعنى در مرحله نخست، شريعت حق به وسيله انسانى شايسته و برتر به عنوان رسالت به سوى آدميان مىرود؛ سپس با نيروى ايمان مردمى نسل به نسل حركت مىكند و در مرحله آخر دفاع از آن در پوشش قدرت نظامى انجام مىشود. چنانچه در هر مرحله كاستى يا كوتاهى صورت بگيرد، آن شريعت به هدف نمىرسد و در بين راه فرو خواهد پاشيد و يا به دست فراموشى سپرده مىشود.
بيشترين كوشش و جانبازى رسول اكرم صلى الله عليه و آله و ائمه اطهار عليهم السلام و رزمندگان حق از صدر اسلام تا كنون صرف ماندگارى و نگهبانى از اصول دين بوده است تا پايههاى خيمه مكتب اسلام پابرجا بماند كه مهمترين آنها خداشناسى و عبادت مىباشد كه از نمادهاى بارز آيين حق است.
خداوند منّان هم به پاس اين تلاشهاى دشوار و خالصانه، دين خود را پاسدارى مىنمايد و آن امّت را از بركات و ارزشهاى معنوى بهرهمند مىسازد و مىفرمايد:
يأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ إِن تَنصُرُواْ اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبّتْ أَقْدَامَكُمْ» «محمد 7»
اى مؤمنان! اگر خدا را يارى كنيد، خدا هم شما را يارى مىكند و گام هايتان را محكم و استوار مىسازد.
ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه، ج10، ص: 45
#بیست_هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_27
#دعای_بیست_هفتم_صحیفه_سجادیه
#دعا_بیست_هفتم_15
#دعا_به_رزمندگان 2
✳️ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله هرگاه در لباس #رزمندگان به جنگ با كفّار مىرفت دعا مىخواند:
خدايا! تو پشتيبان و ياور منى، از تو نيرو مىگيرم و با يارى تو حمله مىبرم و با كمك تو مىجنگم.
حضرت على عليه السلام در هنگام رويارويى با سپاه معاويه در صفّين دعا نمود:
انْ اظْهَرْتَنا عَلى عَدُوِّنا فَجَنِّبْنَا الْبَغْىَ، وَ سَدِّدْنا لِلْحَقِّ وَ انْ اظْهَرْتَهُمْ عَلَيْنا فَارْزُقْنَا الشَّهادَةَ وَ اعْصِمْنا مِنَ الْفِتْنَةِ. «1»
اگر ما را بر دشمن پيروزى دادى، از ستم بركنار دار و به راه حق مستقيم ساز و اگر دشمن را بر ما غلبه دادى شهادت را نصيب ما گردان و ما را از فتنه نگاه دار.
از آرزوهاى پيوسته و دعاهاى هميشگى معصومان عليهم السلام براى پيروزى پيكارگران در راه مكتب، به خوبى دريافت مىشود كه آنان حكومت الهى و اقتدار دولت اسلامى را حاكم بر تاريخ بشرى مىپسنديدند؛ زيرا پايدارى دين و موفّقيّت آن وابسته به پيشرفت حكومت اسلام و غلبه بر كافران است و هر گونه مسامحه با مهاجمان اسباب تعطيلى دين جاويد و گوشه نشين شدن دينداران خواهد شد.
ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه، ج10، ص: 45
#بیست_هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_27
#دعای_بیست_هفتم_صحیفه_سجادیه
#دعا_بیست_هفتم_15
#دعا_به_رزمندگان 3
✳️ تجهيز كردن مجاهدى براى جانبازى و دفاع از جان و ناموس مسلمانان به دستور رسول اللّه صلى الله عليه و آله واجب است؛ زيرا اين حركت به منزله عملى كردن دعاست كه حضرت فرمود:
مَنْ جَبُنَ مِنَ الْجِهادِ فَلْيُجَهِّزْ بِالْمالِ رَجُلًا يُجاهِدُ فى سَبيلِ اللَّهِ وَ الْمُجاهِدُ فى سَبيلِ اللَّهِ إِنْ جُهِّزَ بِمالِ غَيْرِهِ فَلَهُ فَضْلُ الْجِهادِ وَ لِمَنْ جَهَّزَهُ فَضْلُ النَّفَقَةِ فى سَبيلِ اللَّهِ وَ كِلاهُما فَضْلٌ وَ الْجُودُ بِالنَّفْسِ أَفْضَلُ فى سَبِيلِ اللَّهِ مِنَ الْجُودِ بِالْمالِ.
هر كسى از جهاد بترسد بايد مردى را كه در راه خدا جهاد مىكند كمك مالى رساند، اگر مجاهد در راه خدا با مال ديگرى آماده شود، فضيلت جهاد از آن اوست و فضيلت و ثواب خرج كردن در راه خدا از آن كسى كه او را مجهّز كرده است. هر دو كار فضيلت و ثواب دارد. امّا جانبازى در راه خدا از صرف مال و پول در اين راه برتر است.
به هر حال، اگر يارى از راه امدادهاى غيبى باشد؛ دعا و مناجات به درگاه حق تعالى تنها به عنوان ارتباطى براى پيروزى حق بر باطل مىشود وگرنه اگر يارى حق به قدرت نظامى باشد، وظيفه رزمندگان، است كه با همان ابزارهاى جنگى پيكار كنند و دعاى آنان و ديگران در حق رزمندگان بهترين نيروى كمكى خواهد بود.
همانگونه كه پيامبر عزيز اسلام صلى الله عليه و آله فرمود:
از آزردن مجاهدان در راه خدا بپرهيزيد؛ زيرا خداوند به خاطر آنان به خشم مىآيد همچنان كه به خاطر پيامبران خشمناك گرديد؛ و دعاى آنان را بپذيرد همچنان كه دعاى پيامبران را پذيرفت.
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه، ج10، ص: 45
#بیست_هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
Doa27Sahifeh.mp3
35.19M
🔈 «دعای #بیست_هفتم صحیفه سجادیه ، دعای امام سجاد (علیهالسلام) برای #مرزداران »
👤حاج میثم #مطیعی
🏷 #طوفان_الأقصى #فلسطین #اسرائیل #غزه
🆔 @sahife2
🔷 ۷ آذر سالروز شهادت یکی از بزرگ ترین دانشمندان تاریخ جهان و اسلام، حاج محسن #فخری_زاده گرامی باد.
🔸همان حاج محسنی که جورج بوش رئیس جمهور جنایتکار آمریکا ۸ سال تلاش کرد تا تیمی از دانشمندان آمریکایی را با او رودررو و از او مصاحبه بگیرند اما این امر بی نتیجه ماند!
🔸همان حاج محسنی که ما با دیدن جنازه اش او را شناختیم اما دشمن لحظه به لحظه ابهت او را می دید و دندان هایش را به هم می فشرد.
🔸همان حاج محسنی که حاج قاسم هر چند وقت یک بار او را ملاقات می کرد و آخرین وضعیت قدرت سخت افزاری اسلام برای نبرد با جبهه کفر را از او می پرسید و به پشتوانه ایشان پا در پای قدرتمندان جهان می انداخت.
🔸همان دانشمندی که جز ۵۰۰ چهره اثرگذار دنیا از دید دشمن آمریکایی بود.
🔸همان مجاهدی که عملاً و تماماً تفسیر کرد آیه مبارکه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ» را...
🔸همان دانشمند افسانه ای که اگر در کشور دیگری بود و مثلاً می گفت «زمستان سرد است»، سلبریتی های ایران می گفتند «وای چه جمله زیبایی و...» اما امروز وجودش را موجب افتخار کشورشان نمی دانند!
♦️ای تاریخ قلم را بردار و بنویس اگر زکریای رازی الکل را کشف کرد و ماندگار شد، حاج محسن عصر ما چیزهای را کشف کرد که جهان ظرفیت شنیدنش را ندارد و باید تا دهه ها محرمانه بماند!
🔹در آخر اینکه او بعد از شهادت حاج #قاسم_سلیمانی گفته بود که دنبال کشف جدیدی است و به آن هم رسید! کشف شهادت را می گویم و چه زیبا گفتی شهید #آوینی که فرمودی: «در عالم رازی است که جز به به بهای خون فاش نمی شود.»
#شهيد_محسن_فخري_زاده
#حدیث_سرو
◀️ کانال #انس_با_صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
🍀برگی از خاطرات همسر شهید #شهيد_محسن_فخري_زاده
*️⃣«گفتم: «محسن جان! دیر میای بچهها نگرانتن». لبخندی زد و حرف از صمیم قلبش بیرون آمد؛ حرفی که زبانم را قفل زد. غیرتمند گفت: «هرچی من بیشتر کار کنم، نتانیاهو کمتر خواب راحت به چشمش میاد؛ پس اجازه بده بیشتر کار کنم».
معنای این حرفش را زمانی فهمیدم که شهید شد؛ وقتی که نتانیاهو توئیت زد و برای یهودیها شنبه خوبی را آرزو کرد. از شنبه آرام در اسرائیل گفت؛ از شنبه بعد از محسن فخریزاده .... آیا اسرائیل به شنبه آرام رسید...؟
✍️(پشت جلد کتاب شنبه آرام : خاطرات همسر شهید #فخری_زاده)
🎥 #مستند ماجرای نیمروز (شهید فخری زاده) اینجا
🏷 #طوفان_الأقصى #فلسطین #اسرائیل
🆔 @sahife2
📚 بخشی از کتاب شنبه آرام - خاطرات همسر شهید #فخری_زاده
*️⃣ تنم پر از ترکش حاصل از انفجار وانت بود درد در تمام بدنم موج میزد؛ ولی همه ی حواسم پیش محسن بود محسن را در آغوش گرفته بودم؛ خون از کمرش جاری شده و کف آسفالت پهن شده بود صحنه ی کربلا بود پای برهنه بودم و التماس میکردم کسی به فریاد ما برسد.
حامد اصغری محافظ اصلی ،محسن تیرخورده بود و روی زمین بود. دوروبرم کسی نبود خدایا من با این غربت چه کنم؟
خدایا به غریبی دختر علی، به غریبی من رحم کن ناراحتی قلبی ام که سی سال با من همراه بود تشدید شده بود هر لحظه احساس میکردم الان قلبم از حرکت می ایستد بوی خون و دود و باروت تمام منطقه را برداشته بود احساس عطش میکردم سرم داشت از شدت درد منفجر میشد تنها فریاد میزدم ای دختر علی دستم به دامنت به دادم برس.
هیچ وقت این طور غریبی نکشیده بودم انگار صحنه ی کربلا بود که داشتم در کنار خیمه های نیم سوخته با دختران پابرهنه فریاد می زدم.
#شهيد_محسن_فخري_زاده
🆔 @sahife2
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رشد شيعه در فلسطين اشغالی
🔹اطلاعات جديدی در مورد وجود جمع زيادی كه در فلسطين اشغالی به شيعه گرويده اند و جمع بسياری كه شيعه بوده اند اما اعلام نمی كرده اند
🏷 #طوفان_الأقصى #فلسطین #اسرائیل #غزه
🆔 @sahife2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 گفتگوی #مقام_معظم_رهبری با بانوی قهرمانی که با کودک نوزادش روی سکوی مدال رفت
https://eitaa.com/sahife2/56491
*️⃣ساره #جوانمردی برای دریافت مدال نقره در مراسم اهدای مدال تپانچه بادی 10 متر زنان مسابقات پاراآسیایی هانگژو، با نوزاد 3 ماهه خود روی سکو رفت .
🆔 @sahife2
❇️ #تفسیر_خوانی قرآن کریم
هر روز یک آیه
تفسیر نور – استاد محسن قرائتی
سوره #انعام
#انعام_107
#انعام_108
✳️ وَلَوْ شَاءَ اللَّهُ مَا أَشْرَكوُاْ وَمَا جَعَلْنَكَ عَلَيْهِمْ حَفِيظاً وَمَا أَنتَ عَلَيْهِم بِوَكِيلٍ
و اگر خداوند مى خواست (همه به اجبار ایمان مى آوردند و) شرك نمى ورزیدند (ولى سنّت الهى چنین نیست) و ما تورا بر آنان نگهبان قرار ندادیم و تو وكیل (ایمان آوردن) آنان نیستى.
✍️ شیّت و خواستِ خداوند دو گونه است: خواست تشریعى و خواست تكوینى. خداوند از نظر تشریعى، هدایتِ همه ى مردم را خواسته است و لذا پیامبران و كتب آسمانى را فرستاده است، امّا از نظر تكوینى خواسته است كه مردم بر اساس اراده و اختیار خود، راه را انتخاب كنند، نه آنكه مجبور به پذیرش دین باشند.
✳️ وَلَا تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ فَيَسُبُّواْ اللَّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ كَذَ لِكَ زَيَّنَّا لِكُلِّ أُمَّةٍ عَمَلَهُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّهِم مَرْجِعُهُمْ فَيُنَبِّئُهُم بِمَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ
و به (معبود) كسانى كه غیر خدا را مى خوانند ناسزا نگویید كه آنان نیز از روى جهل و دشمنى به خداوند ناسزا مى گویند. ما این گونه عمل هر امّتى را برایشان جلوه دادیم. سپس بازگشت آنان به سوى پروردگارشان است، پس خداوند آنان را به آنچه مى كردند خبر مى دهد.
✍️ خداوند، انسان را چنان آفریده كه چه كارهاى خوب و چه كارهاى بد، كم كم در روح او تأثیر مى گذارد و به آن عادت مى كند. از این رو، زینت دادن كارها گاهى به خدا نسبت داده شده، «زَیَّنّا»، كه خالق این تأثیر است، و گاهى به شیطان نسبت داده شده كه از طریق وسوسه و وعده، زشت ها را زیبا جلوه مى دهد. «زیّن لهم الشّیطان»
حضرت على علیه السلام در جنگ صفّین به سربازان خود توصیه مى كرد كه به پیروان معاویه دشنام و ناسزا نگویند، بلكه سیماى آنان را مطرح كنند كه بهتر از دشنام است.
امیرالمؤمنین على علیه السلام فرمودند: از مصادیقِ دشنام به خدا، دشنام به ولىّ خداست.
حساب لعن و نفرین و برائت، از حساب دشنام و ناسزا جداست. لعن و برائت كه در آیات دیگر قرآن از سوى خداوند اعلام شده، در واقع بیانگر اظهار موضعِ ما در برابر ستمگران و مشركان است كه بیزارى خود را از راه آنان اعلام مى كنیم. «لعنة اللّه على الظالمین» ، «برائة من اللَّه...»
👈 با نصب نرم افزار زیر با ما در این دوره ی تفسیر خوانی همراه شوید 👇
https://cafebazaar.ir/app/com.ghadeer.tafsirnour
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
107-108.mp3
4.7M
#شرح_صوتی_قرائتی
سوره #انعام
#انعام_107
#انعام_108
👤 استاد #قرائتی
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2