هدایت شده از دین پژوهی
🔹اعتبار دعای روزهای ماه رمضان🔹
دعای روزهای ماه مبارک رو اول بار مرحوم کفعمی در کتاب مصباح خودش، از کتابی به نام الذخیره نقل میکنه که مولفش ناشناخته و ظاهرا از اهل تسنن است.
شاهدش اینکه در دعای روز ۲۷ ام، درک فضل شب قدر رو خواسته، چنانکه اعتقاد اهل تسنن هست.
نبود تحیت و صلوات بر آل الله در کل این ادعیه، همچنین ضعف شدید سند، از دلایلی هست که باعث شده بسیاری از علمای شیعه اونرو معتبر ندونند.
مثلا علامه مجلسی در کتاب زاد المعاد خودش، در این باره مینویسه:
روایتش را معتبر نمیدانم!
حالا اگر حافظ منافع مولفین کتب ادعیه، بیاد و اشکال کنه که: آقا مگه خواندن یه خط دعا، چه ضرری داره؟ چرا مَتّه به خشخاش میزارید؟ در جوابش میگیم:
اولا #دستور خود اهلبیت(ع) و سیره علماء بر خواندن ادعیه معتبرهست.
ثانیا: همین سهلانگاری هاست که #منشاء ترویج ادعیه ساختگی و اعمال جعلی و خرافی شده.
ثالثا: وقتی دعاهای مستند در کتب معتبر هست، چرا باید سراغ چیزای دیگه رفت.
⭕️ بهتره بجای دعاهای اینچنینی، #بیشتر برای #فرج امام عصر(عج) دعا کنیم. چرا که خود حضرت فرمود: برای فرج #زیاد دعا کنید. ما دعا میکنیم، اما اینکه دعای ما مصداق اون صفت #زیادی که حضرت از ما خواستن هست یا نه، توش حرفه!
والله غبطه میخوریم بحال اونهایی که #تسبیح جدا برای دعای فرج دارن، #سجاده جدا برای نماز و دعای تعجیل فرج دارن، #ختمقرآن برای تعجیل فرج دارن، #نذر و نیاز دارن ... اونها کجان، ما کجاییم. ⭕️
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْر.
https://eitaa.com/dinpajouhi
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دعای_سلامتی_امام_زمان(عج) - اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ...
بیاد با مولا صاحب الزمان ارواحنافداه عهد ببندیم سی روز ماه مبارک رمضان هر روز به نیت سلامتی و ظهور شان، دعای سلامتی آن حضرت را بخوانیم
#عهد_می_بندیم
#اللهم_عجل_لولیڪ_االفرج
☜کانال همگام با صحیفه تا ظهور
#ایتا #بله
@sahifehsajjadieh1
🎊🎊🎉
🎊🏆
🎉
🎉اعلام اسامی برندگان مسابقه پنجره ای به سوی یار؛امام زمان علیه السلام🎉
✋️ با سلام خدمت دوستان و همراهان همیشگی کانال و گروه سجادیه
🎊 سه نفر اول مسابقه
🎁 نفر اول: سمیرا صنعتی؛ هدیه ۱۵۰۰۰۰۰ ریال
🎁 نفر دوم: وحید عاشوری ؛ هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ ریال
🎁 نفر سوم: کاظم علیزاده ؛ ۵۰۰۰۰۰ ریال
🎊 چهار نفر دوم هدیه شان شارژ ۱۰۰۰۰۰ریالی
🎁 نفر چهارم: سیاوش بهاروند
🎁 نفر پنجم: ریحانه دادیاری
🎁 نفر ششم: عیسی قربانی
🎁نفر هفتم: مهدیه زارع
🎊هفت نفر سوم هدیه شان شارژ ۵۰۰۰۰ ریالی
🎁 نفر هشتم: امیر محمد بهمنی
🎁 نفر نهم: مهدیه پور صباغ
🎁 نفر دهم: سارافنجانچی
🎁 نفر یازدهم: معیاد رهیولی
🎁نفر دوازدهم: احمد نقدی
🎁نفر سیزدهم: امید حمامی
🎁نفر چهاردهم: مسلم محمدی
لطفا سه نفر اول دوستان شماره کارت به نام خودشان برای واریز هدیه شان و بقیه دوستان شماره همراه جهت ارسال شارژ هدیه شان برایمان ارسال کنند.
( در ضمن واریزی جوایز بعد از هماهنگی با تمام دوستان یکجا واریز می شود)
🔹با آرزوی موفقیت برای دوستان در تمام مراحل زندگی شان
☜کانال همگام با صحیفه تا ظهور
#ایتا #بله
@sahifehsajjadieh1
🎉
🎊🏆
🎊🎊🎉
🌙 دانلود ۴۰ جلد کتاب #آداب و #دعا به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
🔰 کامل ترین لیست کتب ادعیه🔻
۱.الصحیفه السجادیه الکامله👈دانلود
۲.صحیفه سجادیه(فارسی)👈دانلود
۳.مصباح المتهجد(کبیر)👈دانلود
۴.مختصر مصباح المتهجد(صغیر)👈 دانلود
۵.منهاج الصلاح فی اختصار المصباح👈 دانلود
۶.اختیارالمصباح الکبیر(۱)👈 دانلود
۷.اختیارالمصباح الکبیر(۲)👈 دانلود
۸.مفتاح الفلاح👈 دانلود
۹.ترجمه مفتاح الفلاح 👈 دانلود
۱۰.سلوة الحزین(دعوات راوندی) 👈 دانلود
۱۱.المراقبات👈 دانلود
۱۲.ترجمه المراقبات👈 دانلود
۱۳.اقبال الاعمال👈 دانلود
۱۴.مفاتیح الجنان(عربی)👈 دانلود
۱۵.مفاتیح الجنان(فارسی)👈 دانلود
۱۶.بلد الامین👈 دانلود
۱۷.مصباح کفعمی👈 دانلود
۱۸.جمال الاسبوع👈 دانلود
۱۹.عدة الداعی👈دانلود
۲۰.ترجمه عدة الداعی👈دانلود
۲۱.ترجمه دیگر عدة الداعی👈دانلود
۲۲.زاد المعاد(علامه مجلسی)👈دانلود
۲۳.ضیافت الهی👈دانلود
۲۴.مُهَج الدعوات👈دانلود
۲۵.آداب کوی جانان👈دانلود
۲۶.الصحیفة العلویة الجامعه👈دانلود
۲۷.الصحیفة الفاطمیة الجامعه👈دانلود
۲۸.الصحیفة الکاظمیة الجامعه👈دانلود
🔻مخصوص ماه رجب تا رمضان🔻
۱.فضائل الأشهر الثلاثة👈دانلود
۲.سه ماه با فضیلت👈دانلود
۳.مختصر اعمال شهر رجب👈دانلود
۴.الاعمال الرجبیه👈دانلود
۵.شرح دعای رجبیه👈دانلود
۶.جدول مراقبه رجبیه(۱)👈دانلود
۷.مراقبه رجبیه(۲)👈دانلود
۸.مراقبه رجبیه(۳)👈دانلود
۹.مناهل الرجاء(ماه شعبان)👈دانلود
۱۰.ضیافت الهی(اعمال ماه رمضان)👈دانلود
۱۱.اوصاف روزه داران👈دانلود
۱۲.رمضان در تاریخ👈 دانلود
📲 ثواب انتشار این کتابخانه با شما📿
💠اللهم عجل لولیک الفرج💠
🌐@sahifehsajjadieh1
✍ شاخص سوم: روابط صحیح اخلاقی))
✅ شاخص سوم جامعه سالم ((روابط سالم اخلاقی و مشروع))
داشتن افراد جامعه، وشاخص جامعه ناسالم ((روابط غیر سالم ونامشروع)) داشتن افراد جامعه است، كه در قرآن نیز از آن یاد شده است، فسادی كه گریبانگیر قوم حضرت لوط (علی نبینا و آله و علیه السلام) شده بود. در هر جامعه ای، در صورتی كه ارتباطات جنسی سالم، فطری و خداپسندانه برقرار نباشد، آن جامعه، روی آسایش و خوشی را به خود نخواهد دید. از همین رو خداوند متعال، راه مشروع و صحیحی را برای ارضای غریزه جنسی و برقراری روابط سالم میان مرد و زن پیشنهاد كرده است و تأكید مینماید كه تنها باید از همین طریق بین زن و مرد ارتباط برقرار شود. تأكید فراوان خداوند بر این مطلب نشان میدهد كه سعادت انسان در سایه زندگی خانوادگی تأمین میشود. در روابط بین زن و شوهر نیز باید مهر و محبت، حاكم باشد؛ در غیر این صورت، آرامش خانوادگی، امنیت زندگی زناشویی و نیز زمینه اعتماد بین آنان از بین خواهد رفت.
#دعای_مکارم_الاخلاق
#صحیفه_سجادیه
🌐 @sahifehsajjadieh1
قوم حضرت لوط از جمله كسانی بودند كه از این مسیر صحیح منحرف شده و به روابط نامشروع، از جمله همجنسبازی، روی آوردند. حضرت لوط به قوم خود نهیب میزند كه در این جهان هستی، كسی قبل از آنان مرتكب چنین اعمال زشتی نگشته است: إِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الْفَاحِشَه مَاسَبَقَكُم بِهَا مِنْ أَحَدٍٍ مِّنَ الْعَالَمِین؛(عنكبوت،2)شما به كار زشتی میپردازید كه هیچ یك از مردم زمین در آن [كار] بر شما پیشی نگرفته است. آن حضرت تا جایی كه در توان داشت مردم را نصیحت میكرد و به آنان هشدار میداد كه در صورت تداوم این اعمال شنیع، جامعه به فساد كشیده خواهد شد و عذاب الهی بر آنان فرود خواهد آمد. ولی آنان در جواب آن حضرت، او را به تمسخر میگرفتند و از او طلب عذاب میكردند: فَمَا كَانَ جَوَابَ قَوْمِهِ إِلاَّ أَن قَالُوا ائْتِنَا بِعَذَابِ اللَّهِ إِن كُنتَ مِنَ الصَّادِقِین؛( عنكبوت ، 29.)و[لی] پاسخ قومش جز این نبود كه گفتند اگر راست میگویی عذاب خدا را برای ما بیاور. كار این قوم به جایی رسید كه فساد به درون خانواده خود حضرت لوط نیز سرایت نمود و همسر آن حضرت به یكی از دلاّلان این عمل ناپسند تبدیل شده بودهنگامی كه فرشتگان بر حضرت ابراهیم(علی نبینا و آله و علیه السلام) نازل شدند، آن حضرت را از مأموریت خود برای نابودی شهر لوط خبر دادند: وَلَمَّا جَاءتْ رُسُلُنَا إِبْرَاهِیمَ بِالْبُشْرَى قَالُوا إِنَّا مُهْلِكُو أَهْلِ هَذِهِ الْقَرْیَه إِنَّ أَهْلَهَا كَانُوا ظَالِمِین؛(عنكبوت ، 31.)و چون فرستادگان ما برای ابراهیم مژده آوردند گفتند ما اهل این شهر را هلاك خواهیم كرد زیرا مردمش ستمكار بودهاند. حضرت ابراهیم تلاش زیادی كرد تا در صورت امكان از نزول عذاب و نابودی آنها جلوگیری شود. اما در نهایت فرشتگان، این قضای الهی را غیر قابل تغییر دانسته و عرضه داشتند: یَا إِبْرَاهِیمُ أَعْرِضْ عَنْ هَذَا إِنَّهُ قَدْ جَاء أَمْرُ رَبِّكَ وَإِنَّهُمْ آتِیهِمْ عَذَابٌ غَیْرُ مَرْدُود؛(هود ، ایه 76 )ای ابراهیم از این [چون وچرا] روی برتاب كه فرمان پروردگارت آمده و برایآنان عذابی كه بیبازگشت است، خواهد آمد.
#دعای_مکارم_الاخلاق
#صحیفه_سجادیه
🌐 @sahifehsajjadieh1
كار این قوم حتی به آنجا رسید كه در زمانی كه فرشتگان به صورت جوانان زیبایی وارد خانه حضرت لوط شدند، مردم تصور كردند كه طعمه خوبی برای اهداف پلید آنان پیدا شده و لذا اطراف خانه آن حضرت گرد آمدند. حضرت لوط نزد ایشان آمد و از آنان خواست تا برای حفظ آبروی او از این كار خودداری نمایند. آن حضرت به آنان وعده داد كه در صورت اطاعت امر او در این زمینه، دختران خود را به ازدواج آنان درآورد: وَجَاءهُ قَوْمُهُ یُهْرَعُونَ إِلَیْهِ وَمِن قَبْلُ كَانُواْ یَعْمَلُونَ السَّیِّئَاتِ قَالَ یَا قَوْمِ هَـؤُلاء بَنَاتِى هُنَّ أَطْهَرُ لَكُمْ فَاتَّقُواْ اللّهَ وَلاَ تُخْزُونِ فِى ضَیْفِى أَلَیْسَ مِنكُمْ رَجُلٌ رَّشِید؛(هود، 78 ) و قوم او شتابان به سویش آمدند، در حالی كه پیش از آن كارهای زشت میكردند. [لوط] گفت: ای قوم من، اینان دختران منند، آنان برای شما پاكیزهترند؛ پس از خدا بترسید و مرا در مورد مهمانانم رسوا مسازید. آیا در میان شما آدمی فهمیده پیدا نمیشود!؟اما آنان این خواسته را نیز رد كرده، اظهار داشتند: لَقَدْ عَلِمْتَ مَا لَنَا فِی بَنَاتِكَ مِنْ حَقٍّ وَإِنَّكَ لَتَعْلَمُ مَا نُرِید؛(. هود ، 7)تو خوب میدانی كه ما را به دخترانت حاجتی نیست و تو خوب میدانی كه ما چه میخواهیم. تا اینكه آن حضرت از هدایت آنان مأیوس گردید؛ لذا دست به دعا برداشته و خطاب به خداوند عرضه داشت: رَبِّ انصُرْنِی عَلَى الْقَوْمِ الْمُفْسِدِین؛(عنكبوت، 30.)پروردگارا مرا بر قوم فسادكار غالب گردان.))
📚(شرح مکارم الاخلاق آیه الله مصباح یزدی، ص54)).
#دعای_مکارم_الاخلاق
#صحیفه_سجادیه
🌐 @sahifehsajjadieh1