⁉️ سوال
احتراماً می خواستم بدانم که آیا شانس هم جزئی از تقدیر آدمی است یا نه؟ یا اینکه می توان با اعمال خود خوش شانسی را یا بدشانسی را برای خود رقم بزنیم؟
✔️ پاسخ
شانس، واقعیت ندارد و آنچه درست است، تقدیر می باشد؛ عمل آدمی میتواند تقدیر را بسازد و تغییر دهد. پس دنبال خوش شانسی جز از طریق عمل نگردید. عمل، آدم را در دنیا و آخرت خوشبخت میکند. #صدقه میتواند تقدیر آدم را عوض کند و تقدیر را بهتر کند؛ #صله_رحم نیز می تواند تقدیر را عوض کند و آن را بهتر و بهتر کند؛ البته صله تنها به معنای به دیدن رفتن نیست، بلکه همه ی انواع خدمت، احترام و تواضع نسبت به پدر و مادر و خویشان می باشد؛ ثالثاً، #استغفار، ذکری است که می تواند تقدیر آدم را عوض و بهتر کند.
(#پرسش_پاسخ_آیت_الله_جاودان)
🏙 زمستان، بهار مومن است 🌸
🔹️امام صادق عليه السلام:
▫️اَلشِّتاءُ رَبيعُ الْمُؤْمِنِ يَطُولُ فِيهِ لَيْلُهُ فَيَسْتَعينُ بِهِ عَلَى قِيامِهِ وَيَقْصُرُ فيهِ نَهارُهُ فَيَسْتَعينُ بِهِ عَلى صِيامِهِ.
زمـسـتـان بـهـــار مـومــن اسـت کـه از درازای
شـبـش بـرای #نــمـــاز یــاری مـی طـلبـد و از
کوتاهی روزش برای #روزه کمـک می گیرد.
📚 بـحــــارالـأنـــوار، جـلــــد۸۷، صـفحــه۱۵۲
86.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 کنترل چشم ، غض بصر
🎙حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۴۲ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۹/۲۲
🕌 مدرسه صاحبالزمان عج اصفهان
🔰 اهمیت سحرخیزی، بین الطلوعین
در روایاتی که درباره تقسیم رزق آمده است، از سحر تا طلوع آفتاب بهترین زمان برای جلب رزق معرفی شده است. این روایات، بسیار قابل توجه است. اینها را اهمال نکنیم و رزق خودمان را با خواب صبح نبندیم. از اذان صبح تا طلوع آفتاب، وقت حساسی برای تحصیل رزق معنوی و مادی است که نباید آن را با خواب از بین ببریم. البته مدتی هم استقرار و استمرار می خواهد. تازه متوجه می شویم برکات سحر تا صبح چقدر است و واقعاً رزق در همان ساعات تقسیم می شود.
در روایات از ائمه اطهار علیهم السلام هم وارد شده است که اگر در وقت بین الطلوعین مشغول به ذکر و دعا باشید، این از هرچیزی در جلب روزی موثرتر می باشد.
29.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #مشاهده_کنید 👆🏻
معرفی کتاب "آداب نماز مقبول، آثار نمازشب"
❗️جامع ترین کتابی که تا به حال درباره اسرار نماز و نمازشب نوشته شده است.
✍️ نویسنده کتاب:
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدرضا حاتم پوری کرمانی
در زمینه نمازشب کتاب های زیادی نوشته شده و فعالیت های خوبی صورت گرفته؛ اما
طبق تحقیقاتی که داشتیم، در اکثر این کُتُب، صرفا به متون روایی پرداخته شده و معمولاً تولید علم یا تحلیل خاصی صورت نگرفته و به نکات و مطالبی ساده اشاره شده است.
کتابی که میخوایم خدمتتون معرفی کنیم، توسط یکی از اساتید و اولیاءالهی تالیف شده و محتوای این کتاب واقعا بی نظیره و به زوایای خوبی از سحرخیزی و نمازشب پرداخته.
این کتاب به تنهایی یه دوره آموزشی کامل محسوب میشه و شخصی که این کتاب رو مطالعه کنه، نسبت به قبل، آگاهی و رشد چشمگیری پیدا میکنه👇
💠 بیداری پس از نماز صبح
🔸امام صادق علیه السلام:
به طور حتم، نشستن مرد پس از نماز صبح تا طلوع آفتاب(مشغول ذکر بودن) از سفر دریایی برای جلب رزق و روزی بهتر است.
▫️پرسیدند: گاهی کاری داریم و ممکن است زمانش بگذرد.
فرمود: پس از نماز درپی کارتان بروید و به ذکر خدا مشغول باشید. چون تا زمانی که وضو باقى است، در حال تعقیب نماز خواهید بود.
📚 فروع کافی، ج6، ص62
أیْنَ الرَّجبیّون 🌙
رعایت كنندگان حرمت ماه رجب و عاملین به اعمال آن را "رجبیون" نامند. در قیامت فرشته ای ندا می دهد: «أین الرجبیون»؛
كجایند افرادی كه ماه رجب را محترم شمرده و اعمالی از آن را انجام داده اند.
فضیلت صلوات در روزهای پنجشنبه و جمعه
امام صادق (علیه السلام):
چون پسین پنجشنبه و شب جمعه می شود، فرشتگانی با قلمهایی از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوی زمین میآیند و تا غروب روز جمعه ثواب هیچ عملی را نمینویسند، به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد(علیهمالسّلام).
📚من لایحضره الفقیه ج۱ ص۴۲۴
«اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَالعَن اَعدَائَهُم اَجمَعِین»
🔖 مرحوم آیت الله میلانی:
هر روز بنشینید یک مقدار با #امام_زمان درد و دل کنید. خوب نیست شیعه روزش شب شود و شبش روز شود و اصلاً به یاد او نباشد. بنشینید چند دقیقه، ولو آدم حال هم نداشته باشد، مثلاً از مفاتیح دعایی بخواند، با همین زبان خودمان سلام و علیکی با آقا کند. با حضرت درد و دلی کند.