📌 #عاشورا
السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ.
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
برداشت از آيات ۶۳ ـ ۶۱ # سوره_نساء
📌تبعيّت از قرآن
#سالک الی #اللّه بايد تنها به آنچه #خدا به رسولش نازل فرموده توجّه داشته باشد و خود را از منافقانی که نمی گذارند #راه و روش #پيغمبر اکرم صلی الله عليه و آله #پيشرفت کند قرار ندهد و از آنهايی نباشد که #پيغمبر اکرم صلی الله عليه و آله و اهل بيت آن حضرت از او در #دنيا و #آخرت رو بگردانند.
🔅تفسیر و قرآن پژوهی
#ما_ملت_امام_حسینیم
اِلهي عَلِمْتُ بِاخْتِلافِ الاْثارِ وَ تَنقُّلاتِ الاَْطْوارِ اَنَّ مُرادَكَ مِنّي اَنْ تَتَعَرَّفَ اِلَيَّ في كُلِّشَيْء حَتّي لا اَجْهَلَكَ في شَيْء
خدايا! از اختلاف آثار و تغييرات احوال دانستم كه خواستهات از من اين است كه خود را در هرچيز به من بشناسانی تا در هیچ چیز نسبت به تو جاهل نباشم!
#دعای_عرفه
#نماز #مشکلات #هم_و_غم
💠 راه های درمانی قرآن
🔻 نکتهاي نيست که مربوط به حرکت انسان به سمت حق تعالي باشد و نمونههاي آن در قرآن نباشد.
🔸 خداي متعال کليد قرار داده است براي اينکه ما دچار سَقَر نشويم و سقر هر کسي هم به حسب خود او است، گاهي يک امري شما را اذيت ميکند که رفيق شما را اذيت نميکند، يکي از معاني «حَسَنَاتُ الْأَبْرَارِ سَيِّئَاتُ الْمُقَرَّبِينَ» همين است.
🔹 گاهي سقر براي شما به گونهاي است يا معنايي دارد يا مصداقي دارد که ديگري اينطور نيست، اين مقدار اذيت نميشود ولي به هر حال سقر مراتب دارد؛
🔸 فاصله و بُعدي که با حضرت وليعصر (عليه السلام) پيدا ميکنيم اين يک سقر است، منتها يک نفر از اين سقر رنج ميبرد و ممکن است من رنج نبرم، من يک مقدار نادانتر از اين حرف باشم که وقتي بين من و بقيةالله (روحي له الفداء) فاصله شد رنج ببرم و اين سقر را حس کنم.
🔹 يک وقت يک نفر است که اين سقر را حس ميکند و گريهها ميکند، بر سر خود هم ميزند، توبه هم ميکند و اين را براي خود بزرگترين سقر ميداند، همين هم به صلاة خود اضافه کند، به کِيف صلاة خود اضافه کند مشکل او مرتفع ميشود.
🔸 هر نوع سقري که جان ما را افسرده و آزرده ميکند چارهي آن صلاة است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
سوال کاربران 1 فرائض دینی.mp3
5.04M
🔰 پرسش و پاسخ صوتی استاد تراشیون
🌀 دور دوم / شماره ۱
💠 دختر ۱۰ ساله ای دارم؛ نحوهی برخورد ما در مقابل انجام فرائض دینی( از جمله نماز) او چگونه باید باشد؟
📣 پاسخ استاد در خصوص انجام فرائض دینی توسط نوبالغان را میشنویم.
#پرسش_پاسخ
#نماز
#هفت_سال_دوم
❓❓سوال
امام حسن ـ عليه السلام ـ چگونه به شهادت رسيدند؟
🔰🔰پاسخ
قطب راوندي از حضرت امام صادق ـ عليه السلام ـ روايت كرده است: «كه حضرت امام حسن ـ عليه السلام ـ به اهلبيت خويش ميفرمود كه من با زهر شهيد ميشوم مانند رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ پرسيدند: چه كسي اين كار را خواهد كرد؟ فرمود: اين كار را زن من جعده دختر اشعث بن قيس خواهد كرد. معاويه به طور پنهاني زهري براي او خواهد فرستاد و امر خواهد كرد او را كه آن زهر را به من بخوراند. گفتند: او را از خانهي خود بيرون كن .فرمود: چگونه او را از خانه بيرون كنم، در حالي كه كاري نكرده است، اگر او را بيرون كنم، كسي به غير از او مرا نخواهد كشت و او را نزد مردم عذري خواهد بود، كه بيجرم و جنايت مرا اخراج كردند پس از مدّتي معاويه مال بسياري را با زهر كشنده اي براي جعده فرستاد و به او پيغام فرستاد كه اگر اين زهر را به امام حسن ـ عليه السلام ـ بخوراني، من صد هزار درهم به تو ميدهم و تورا به ازدواج پسر خود يزيد در ميآورم پس آن زن عزم را جزم نمود كه آن حضرت را مسموم نمايد. روزي آن حضرت روزه بودند و روز بسيار گرمي بود و تشنگي بر آن جناب اثر كرده و در وقت افطار بسيار تشنه بود، آن زن شربت شيري را از براي آن حضرت آورد و آن زهر را داخل آن كرده بود و به آن حضرت داد، چون امام حسن ـ عليه السلام ـ بياشاميد و احساس سمّ نمود، كلمهي استرجاع «انا لله و انا اليه راجعون» بر زبان جاري فرمودو خداوند را حمد كرد كه از اين جهان فاني به سوي جهان جاوداني رهسپار ميشود و جدّ و پدر و مادر و عمّ خود جعفر و حمزه را ديدار ميفرمايد، پس روي به جعده كرد و فرمود: كُشتي مرا، خدا بكشد ترا، به خدا سوگند كه خَلَفي (جانشيني) بعد از من نخواهي يافت، آن شخص ترا فريب داده، خدا ترا و او را، به عذاب خود خوار فرمايد. پس آن حضرت، دو روز در درد و اَلَم ماند و بعد از آن به جدّ بزرگوار و پدر عالي قدر خود ملحق گرديد. معاويه نيز طبق معمول به عهد خود وفا نکرد،و به روايتي آن مالي كه وعده كرده بود، به او داد و لكن او را به ازدواج يزيد در نياورد و گفت كسي كه با حسن ـ عليه السلام ـ وفا نكرد، با يزيد هم وفا نخواهد كرد».[1] شيخ مفيد (ره) هم اين مطالب را ذكر كرده و ميافزايد: «پس مردي از خاندان طلحه جعده را گرفت و فرزنداني براي او آورد. هرگاه ميان آن فرزندان و قبائل قريش نزاعي در ميگرفت، قريش آنان را سرزنش ميكردند و به آنان ميگفتند: اي پسران زني كه شوهرش را زهر ميخوراند».[2]
📚📚📚معرفي منابع جهت مطالعه بيشتر:
1ـ حسن كيست؟، فضل اله كمپاني.
2ـ منتهي الآمال، شيخ عباس قمي.
3ـ الارشاد، شيخ مفيد، ترجمه رسولي محلاتي.
📚📚📚پي نوشت ها:
[1] . قمي، شيخ عباس ، منتهي الآمال، انتشارات علميه اسلاميه تهران، 1371، هـ. ق، ج اول، ص 168. طبرسي، الاحتجاج، انتشارات اسوه، ج2، ص 73 و شيخ مفيد، الأرشاد، با ترجمهي سيد هاشم رسولي محلاتي، انتشارات علميه اسلاميه، ج 2، ص 12. شيخ عباس قمي، همان، ص 169. ج اول.
[2] . شيخ مفيد، همان، ص 12، 13
🌿🌻🌿🌻🌿🌻🌿
#اسرار_عبادات
#اسرار_نماز
(قسمت اول)
🌿 بدان که نماز، غیر از این صورت و ظاهر [ شکل ظاهری مانند تکبیر، قرائت، رکوع و سجده] معنا و باطنی دارد.
🌿 همانگونه که ظاهر، آدابی دارد که مراعات ننمودنش، باعث باطل شدن یا نقصان نماز صوری است؛
باطن نماز نیز آداب قلبی و باطنی دارد.
🌿 مراعات نکردن این آداب، موجب بطلان یا نقص نماز معنوی میشود.
🌿 همانطور که با مراعات آنها، نماز دارای روح ملکوتی میگردد.
🌿 و ممکن است پس از مراقبت و همت گماشتن به آداب قلبی و باطنی، بهرهای از سر الهیِ نماز اهل معرفت و صاحبان قلوب، برای شخص نمازگزار حاصل شود.
🌿 این نماز 👈 قرة العین اهل سلوک[ براساس حدیث نبوی جعل قرة عینی] و معراج قرب محبوب است [براساس حدیث معراج المومن].
#حضرت_امام_خمینی_ره
#آداب_الصلاة
💠 اخلاق ممتاز
[به مناسبت دهم صفر، سالروز وفات مرجع بزرگ شیعه آیتاللهالعظمی حاج سید عبدالهادی شیرازی "قدّس سرّه"(م1382ق)]
❖از بیانات آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی: 🔻
آقای آسید عبدالهادی شیرازی اطرافیان خیلی صالحی داشت ولی استثناءً افرادی نیز بودند که مورد قبول نبودند.
مرحوم حاج آقا نصرالله شاهآبادی می گفت: یک وقت شخصی خدمت آسید عبدالهادی آمد و با خنده گفت: آقاسید محمود شاهرودی این ماه نتوانسته شهریه بدهد. آسید عبدالهادی ناراحت شد و اشک در چشمانش حلقه زد و دست به دعا برداشت و گفت: خدایا! آبروی این سید بزرگوار را حفظ کن!
سپس به فرزندش آسید محمدعلی رو کرد و گفت: آسید محمدعلی، اگر پولی داریم، تقدیم آقا بکن تا این ماه بتواند شهریهاش را بدهد.
حاج آقا نصرالله میگفت: من به آن شخص رو کردم و گفتم: ببین تفاوت روحیۀ تو با آسید عبدالهادی چقدر است! او برای این قضیه گریهاش گرفت ولی تو خندیدی!
اینجا تردید دارم حاج آقا نصرالله این عبارت اخیر را به خود آن شخص گفت یا میگفت: با خودم گفتم.
❖ــــــــــــــ❖
▫️ آسيد عبدالهادى شيرازى ازنظر علمى فوقالعاده بود و از آن مهمتر، جنبههاى روحى و اخلاقى ممتازى داشت. ايشان مرد نجيبِ شريف و گُلِ بىخار و در گذشت و بى هوايى ممتاز بود. رضوان الله عليه.
📚جرعهای از دریا، ج3، ص510 و ج2، ص583