فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ده هشدار مهم #امام_خمینی در مورد لیبرال ها و خطرات آنها
🎥وقتی از #مکتب_امام_خمینی صحبت می کنیم، باید جریان شناسی دقیقی از مخالفان اندیشه امام داشته باشیم.
#مکتب_امام_خمینی
#مکتب_تمدن_ساز
#خطر_لیبرال_ها
#دشمن_شناسی
#حسینعلی_منتظری
🔰#کتاب_مناسبتی🔰
📚عنوان: طیب حاج رضایی و قیام ۱۵ خرداد
✍نویسنده: محمدجعفر بگلو
📖موضوع: تاریخ
📕تعداد جلد : ۱ جلد
📆به مناسبت فرارسیدن سالروز قیام ۱۵ خرداد
#تاریخ
#قیام_پانزده_خرداد
طیب.pdf
570.8K
🔰#کتاب_مناسبتی🔰
📚عنوان: طیب حاج رضایی و قیام ۱۵ خرداد
✍نویسنده: محمدجعفر بگلو
📖موضوع: تاریخ
📄تعداد صفحات : ۲۲ صفحه
📆به مناسبت فرارسیدن سالروز قیام ۱۵ خرداد
#تاریخ
#قیام_پانزده_خرداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معالجات #طب_قدیم اساسی بود...
🔰غرب زدگی در ایران معاصر و کنار زدن علوم قدیم از جمله طب قدیم و جایگزین کردن علوم غربی بجای آنها
♻️ سخنان امام خمینی(ره) در جمع پزشکان
حقیقت ناب
🔴 معالجات #طب_قدیم اساسی بود... 🔰غرب زدگی در ایران معاصر و کنار زدن علوم قدیم از جمله طب قدیم و جای
امام(ره) در جمع پزشكان طب سنّتی:
و نه اینكه ما نمیدانیم كه علومی كه در شرق بود، دسیسهها اسباب این شد كه عقب بزنند آنها را، و به جای او علوم غرب را بیاورند- دانشهایی كه در شرق بود و اروپا از آن تقلید میكرد، دستهایی آمد و آنها را عقب زد و محتوا را از ما گرفت، الآن وضع ما وضعی شده است كه خیال میكنیم كه هر چه هست، در غرب است و ما هیچ چیز نداریم.
محتوای خودمان را گرفتند. یعنی مغزهای ما را شستشو كردند؛ جایش یك مغز دیگری گذاشتند كه از همان غرب ارتزاق میكند. و این یك مطلب مهمی است كه باید بتدریج این مملكت از زیر آن بار بیرون برود.
یكی هم از مسائل، همان مسئله طب قدیم است. آنها همه این دردهایی كه الآن هست با همین دواهای علفی معالجه میكردند و معالجهشان یك معالجات اساسی بود و اروپا از طب بوعلی تا همین آخر استفاده میكردند.
بوعلی تا همین آخر، شاید حالا هم مورد نظر آنها باشد، بروزش نمی دهند. من نه این است که ندانم اینها را، می دانم اشکالات زیاد است، لکن همه چیز این طور است، همۀ مسائل این طور است که به ما این طور فهماندند که خودتان هیچ چیز نیستید، و همه چیز آنها هستند و اینها می خواستند همچو ما را از صحنۀ انسانیت بیرون بکنند، بگویند ما اصلاً هیچ چیز نداریم. الآن هم شما می بینید که ما طبیب داریم، معالج داریم، لکن تا یک کسی یک مرضی پیدا می کند، می رود به انگلستان، می رود به امریکا، همین جا می تواند معالجه کنند؛ لکن اینها می روند به آنجا، بعد از مدتی که دیدند آنجا هم معالجه شان نکرده اند، گاهی هم معالجه کردند. این از باب این است که ما را جوری الآن بار آوردند که خیال می کنیم که غیر از آنجا چیزی نیست در کار، و حال آنکه نه، هست. اینجا هم هست در کار در هر صورت، ما همۀ اشکالات را می دانیم؛ لکن وقت دارد اینها. الآن شما باید تمام همّتان را صرف این معنا بکنید که این مراحلی که ما داریم، و دارند با آن مخالفت می کنند، این مراحل را ما طی بکنیم.
صحیفه امام، ج۹، ص۶
🔴پاسخ به شبهه ای که چرا زنان برخی امور سیاسی،اجتماعی،قضایی و نظامی را نباید بر عهده بگیرند:
1️⃣زن و مرد در امکان رسیدن به مقامات معنوی مساوی هستند،در انسانیت برابرند،و در کسب پاداش و عقاب اخروی برابرند.(نحل/۹۷)
2️⃣به دلیل تفاوتهای جسمی و روحی زنان و مردان مصلحت نیست که زنان برخی امور مهم سیاسی،اجتماعی،قضایی و نظامی را بر عهده گیرند.
3️⃣زنان از نظر جسمی معمولا ضعیفتر و از نظر روحی هم دارای عواطف و احساسات قوی تری هستند،و این امر متناسب با نقش آنان در همسر داری و فرزند پروری در منزل است.مردان معمولا جسمی قوی تر و از نظر روحی هم عقلانی تر می اندیشند و عمل می کنند،و این امر متناسب با نقش سرپرستی آنان در خانواده و نقش اجتماعی،سیاسی و...آنان است.(الرجال قوامون علی النساء)،سوره نساء/آیه۳۴
4️⃣بر همین اساس احکام زنان و مردان نیز در امور فردی و اجتماعی متفاوت است و این امر تابع مصالح و مفاسدی است.
5️⃣بسیاری از امور مهم سیاسی،اجتماعی و...را اکثر زنان نمی توانند به خوبی انجام بدهند و اگر هم بتوانند حتما به نظام خانواده و جامعهآسیب وارد می شود.در بیشتر کشورهای جهان در حال حاضر معمولا امور مهم اجتماعی و سیاسی و...را به زنان واگذار نمی کنند.(دقت کنید)
6️⃣در اسلام اولویت برای زنان کار در منزل و رسیدگی به خانواده و تربیت فرزندان است،برای همین اسلام زنان را تشویق نمی کند که وارد اجتماع شوند مگر در مواردی خاص.(و قرن فی بیوتکن...)،سوره احزاب/آیه۴۳
7️⃣حضور زنان در جامعه گاهی با رعایت موازین شرعی و حجاب اشکالی ندارد هر چند دین چنین سفارشی نمی کند،و گاهی واجب است مانند حضور در مشاغلی که مربوط به زنان است مانند:پزشکی،پرستاری،معلمی،انجام برخی امور عبادی و...
8️⃣دقت داشته باشیم عهده دار شدن امور اجتماعی و سیاسی و...یک مسوولیت است که مورد بازخواست الهی واقع می شویم،و این یک ارفاقی برای زنان است و حقی از آنان ضایع نمی شود.
9️⃣زن مانند گوهری است که نیاز به مراقبت بیشتر دارد و با حضور در اجتماع خود را در معرض خطر و فساد قرار می دهد.
0️⃣1️⃣البته با تشخیص ولی فقیه ممکن است برخی امور مهم اجتماعی وسیاسی و...بنا به دلایلی به برخی زنان خاص، واگذار شود.
🔴 حجت الاسلام داود اسفندیاری؛
دانش آموخته کلام اسلامی
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
🔸 یک آیه، یک نکته 1️⃣1️⃣
✳️ استقامت، یعنی گم نکردن خط و فراموش نکردن هدف
استقامت، یعنی بیراهه نرفتن، خط را گم نکردن و هدف را فراموش نکردن. این امر، این قدر حساس و مهم است که خدای متعال به پیامبر با آن عظمت نیز همین توصیه را می کند که ما حالا می خواهیم به خودمان این توصیه را بکنیم. می فرماید: «فاستقم کما امرت و من تاب معک»؛ مواظب باش راه را گم و اشتباه نکنی. این گم کردن راه، حرف کلی و مبهمی است؛ هر کس می گوید که راه این است. ممکن است دو رفیق یا دو برادر، سلیقه ها و دیدگاهها و مبانی مختلفی داشته باشند و در زمینه های سیاسی یا اقتصادی، از دو نوع فکر، برخوردار باشند و هر کدام بگوید که راه من، راه درستی است. آیا معنای استقامت در راه، این است؟ نه، طبعاً این اختلافات سلایق وجود دارد... در آن جایی که شهوتی از شهوات نفسانی ما حضور پیدا می کند و خودش را عمده می نماید، این دوراهی وجود دارد. در آن جایی که می خواهیم تصمیمی بگیریم، این دوراهی وجود دارد. در ظریفترین و لطیفترین حالات، این دوراهی وجود دارد... این، نقطه انحراف است؛ باید به این توجه کرد. شما اقلاً در هر نماز، دو بار و هر روز اقلاً ده بار، خدمت پروردگار عرض می کنید: «اهدنا الصّراط المستقیم». معمولاً انسان یک بار دعا می کند. اینکه دائم صراط مستقیم را از خدا می خواهیم، همان استجابت «استقم کما امرت» است؛ استقامت.
◀️ بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام، 1369/9/14
#حیات_طیبه #توجه #ذکر
💠 آثار حیات قلب در توجهات
🔻 حيات قلب، مراتب دارد و آثارش در توجهات پيدا ميشود. يعني هر چه مرتبه حيات قلب بيشتر باشد، توجه انسان در نماز و غير نماز بيشتر است.
🔸 هنگامي که انسان مشغول عبادات و عمل صالح باشد، متوجه ميشود که چقدر از حيات نصيبش شده است، به حسب اين که در عباداتش چه مقدار توجه به حق تعالي دارد و چه مقدار از عباداتش با توجه انجام می شود.
🔹 ما بايد سراغ توجهات باطني برويم. بايد اشتغال به ذکر الهي داشت، مخصوصاً در سجده، بدونِ اشتغالاتِ نفساني خيالي.
🔸 اگر از ۲۴ساعت، مقداري را به توجهات باطني اختصاص دهيم، حتما نتيجهاش حيات خواهد بود و هر سبحانالله، يک غذاي معنوي است.
🔹 ذکر خدا قوّت ميآورد و بعد از مشغول شدن به ذکر، تازه متوجه ميشود که ضعف و قوت چيست. خيلي مسائل و ابواب معارف از اينجا شروع ميشود.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری(شاگرد عارف بزرگ سید عبدالکریم کشمیری رحمه الله)
﷽ 🍏 فضیلت ذکر « #لا_إله_إلا_الله » 🍏
4⃣ رسول الله صلى الله عليه و آله: ما قالَ القائِلونَ أنَا و مَن سِوايَ؛ المَلائِکةُ المُقَرَّبونَ، وَ الأنبِياءُ المُرسَلونَ، وَ العِبادُ الصّالحِونَ کلِمَةً أحَبَّ إلَى اللّهِ و لا أثقَلَ فِي الميزانِ مِن: لا إلهَ إلَا اللّهُ.
🌻 #پيامبر_خدا صلى الله عليه و آله: گويندگان من و غير من؛ يعنى فرشتگان مقرّب و پيامبران مرسل و بندگان شايسته سخنى نگفته اند که نزد خدا محبوب تر و در ترازو [ى اعمال،] سنگين تر از «لا اله الا اللّه» باشد.
📚 جامع الأحاديث للقمّي ، ص ۱۹۶.
5⃣ رسول اللّه صلى الله عليه و آله: لَيسَ شَيءٌ إلّا و لَهُ شَيءٌ يَعدِلُهُ، إلَا اللّهَ عز و جل فَإِنَّهُ لا يَعدِلُهُ شَيءٌ، و «لا إلهَ إلَا اللّهُ» فَإِنَّهُ لا يَعدِلُها شَيءٌ.
🌻 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هيچ چيزى نيست مگر اين که چيز ديگرى با آن برابرى مى کند، بجز خداوند عز و جل که هيچ چيز با آن برابرى نمى کند، و نيز «لا اله الا اللّه» که چيزى با آن برابرى نکند.
📚 بحار الأنوار ، ج ۹۳ ، ص ۳۳۱.
#معارف_ذکر_های_نماز #حدیث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔶عنکبوت
شگفتی های آفرینش
#موشن_گرافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️بیعت حاج سید احمد آقای خمینی با امام خامنه ای پس از انتخاب ایشان از طرف مجلس خبرگان به رهبری انقلاب و شیعیان جهان.
💢مناجات به زبان ریاضی💢
#تفریح_ریاضی
壘壘壘壘壘壘
از کدام زاویه به نظاره بنشینم و با کدام گزینه معماهای مجهول چگونه شدن را حل نمایم؟
آیا به سمت مثبت بی نهایت(تعز من تشاء) میل کنم یا به سمت منفی بی نهایت(تذل من تشاء)؟
در این هیچ ضلعی دایره واری که بر ذهنم احاطه دارد و بر محور منیت می چرخم و جبرآلودگی ها مرا محاصره ای 360 درجه کرده اند، خداوندا! چه روشی برای حل معادلات لازم است؟ راه گریز از پوسته ضخیم رادیکال جهل را به من بنما تا حاصل آن روز را مثبت کنم.
خداوندا! با پاک کن لطفت، خطوط کشیده بر چهره حقیقت را حذف کن تا برآیند نیرو ها صفر شود، کاری کن تا همچون اقیانوس، عمود بر زمین بایستم و نمودار وجودی ام را با مختصات قابل تعریفی رسم کنم
🔰🔰پرسش
❓❓آیا جلسه استراحت طبق فتوای آقا واجب است؟
پاسخ:
✅در رکعت هائی که تشهد ندارد مثل رکعت اول در همه نماز ها و همین طور رکعت سوم در نماز های چهار رکعتی بعد از سر برداشتن از سجده دوم گفته اند کمی بنشیند و بعد برای رکعت بعدی بلند شود و این کار را جلسه استراحت می گویند
🔰 برخی از مراجع مثل ایا ت عظام مرحوم امام خمینی ره و مرحوم ایت الله گلپایگانی و از موجودین آقایان خامنه ای و سیستانی و صافی و نوری همدانی احتیاط واجب دارند
🔰ولی بقیه مراجع این کار را مستحب می دانند
✅گفتنی است احتیاط واجب را اگر نخواهند عمل کنند می توانند به مراجع دیگری که مستحب می دانند رجوع کنند ( توضیح المسائل مراجع م۱۰۷۵ )
🔰🔰تذکر:
در تمام رکعات نماز بعد از سر برداشتن از سجده اول باید بنشیند تا بدن آرام گیرد و دوباره به سجده رود.
📚📚( مساله ۱۰۵۶ توضیح المسائل محشی مراجع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا واقعا امام خمینی فرمودند آب و برق باید مجانی شود!؟
ماجرای تحریف سخنان امام چه بود؟
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
🔸 یک آیه، یک نکته 2️⃣1️⃣
✳️ در مسائل دنیایی، دچار نومیدی نشویم
در دوگانه امیدواری و نومیدی [در مواجهه با حوادث]، دچار نومیدی هم نباید بشویم. «لا تَایئَسوا مِن رَوحِ اللهِ اِنَّه لا یَایئَسُ مِن رَوحِ اللهِ اِلَّا القَومُ الکافِرون» که در سوره یوسف است، این مربوط به مسائل دنیایی است؛ «لا تَایئَسوا مِن رَوحِ الله»، مربوط به مسائل معنوی نیست؛ مربوط به پیدا کردن یوسف است: «یا بَنِیَّ اذهَبوا فَتَحَسَّسوا مِن یوسُفَ وَ اَخیهِ وَ لا تَایئَسوا مِن رَوحِ الله»؛ «لا تَایئَسوا مِن رَوحِ الله» در پیدا کردن یوسف که یک امر دنیایی است. پس بنابراین، این «لا تَایئَسوا مِن رَوحِ الله»، یک امر کلّی است در امور دنیایی. البتّه در امور اخروی هم همین جور است؛ امّا آیه در مورد امور دنیایی است. لا تَایئَسوا! چرا انسان مأیوس باشد؟ نخیر، ما امیدواریم که بتوانیم بینی این قدرت های مستکبر را به خاک بمالیم و رغم انفشان کنیم؛ می توانیم این کار را [بکنیم]؛ امیدواریم؛ [اگر] تلاش کنیم، همت کنیم، بخواهیم، به خدا توکل کنیم، از خدا بخواهیم، می شود.
◀️ بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان، 1397/12/23
#تقوا
💠 مراتب تقوا و وظیفه عملی
🔻 گاهی سوال می شود شما به تقوا توصیه می کنید درست؛ ولی برای رعایت تقوا، ما الآن در اجرا چه کار بايد کنيم؟
🔸 در اجرا هم خداوند به کسي ظلم نکرده و نميکند. احوال هر کس را خداوند ميداند و خودش عالَم را اين جور قرار داده، عالَم متنوع است و سطح مردم هم مختلف است.
🔹 اين طبيعت کار است و (خداوند) تقوايي را که انبيا و اوليا رعایت ميکردند از ما نميخواهد، از ما مي خواهد حد و حدودهاي خودمان را مراعات کنيم؛ آنچه را که ميدانيم بايد انجام بدهيم، انجام بدهيم و آنچه را که ميدانيم بايد انجام ندهيم، انجام ندهيم. تقوا ذو مراتب است.
🔸 آقا اميرالمؤمنين عليهالسلام امام المتقين است، يک امر فلّه اي نيست که يک دفعه يک نفر شب بخوابد و صبح جزء متقين و مقربين از خواب بلند بشود، همين مراعات هايي که به مرور ميکنيد، اينها در ساختار روحي شما مؤثر است.
🔹 و اگر راه پيدا کرديد خواهيد ديد که چطور خداوند راههاي خروجي را به شما نشان ميدهد، و چطور خداوند «مِن حيثُ لا يَحتسب» برکات را برای شما مي رساند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری(شاگرد عارف بزرگ سید عبدالکریم کشمیری)
✨💫✨💫✨💫✨
❇ در مراتب شستن اعضای وضو دو نظردر فتوی مراجع وجود دارد :
1⃣ - آیات عظام امام خمینی، بهجت، فاضل و مکارم شیرازی:
مقصود از شستن آب ریختن نیست، بلکه شستن کامل تمام عضو ملاک است؛ یعنی اگر به نیت وضو آبی بریزد که تمام صورت یا دست شسته شود، مرتبه اول محقق می شود، چه قصد مرتبه اول را بکند، چه قصد نکند.
2⃣ - آیات عظام خامنه ای، وحید خراسانی و سیستانی:
مقصود قصد و نیت شخص است. اگر به قصد مرتبه اول چندین بار به صورتش اب بریزد، همه آن شستن مرتبه اول محسوب می گردد.
#احکام_وضو
#احکام_شستن
*ء*-----------------*ء*
📚 منبع:
رساله مراجع،م248 . رهبری،استفتائات،س102
---------------------------
💧☀️💧☀️💧
✅پرسش:
آيا ذکري براي رهایی آزار و اذيت شيطان داريم؟
🌺پاسخ:
طبق آيات قرآن، شيطان دشمن قسم خورده انسان است. نبايد انتظار داشته باشيم به راحتي دست از سر ما بردارد. كشتن او ممكن نيست، اما مي توان او را به اسارت گرفت و در غل و زنجير كرد، و يا لا اقل با او مبارزه نمود و او را از خود دور نمود، تا از وسوسه ها و شرارت هايش در امان ماند.
👈گام اول و مهمترين آن، شناختن او، و شناخت راه ها ، كارها، دام ها و حيله هاي او، و شناخت ياران و دوستان و همراهان او است. شيطان، موجودي است كه ما را ميبيند و ما او را نميبينيم. اگرچه شيطان بسيار حيله گر ، پُر حوصله و خستگي ناپذير است ، هر دري را به روي او ببنديد، در ديگري مي گشايد و از وسوسه كردن دست نمي كشد، ولي در برابر انسان « خود ساخته اي كه از بصيت قرآني و تقواي قلبي و قالبي و عملي بر خوردار است، خود را عاجز و ناتوان مي بيند » از اين رو وقتي از درگاه رحمت الهي رانده شد، گفت: در صدد اغواگري، و وسوسه كردن و گمراه كردن همه انسان ها خواهم بود، مگر آن كسي كه عبد و بنده خالص تو باشد، ديگر زورم به او نمي رسد. (1)
🌸آري كار او فقط وسوسه كردن و زينت و زيبا جلوه دادن گناهان يا دشوار و دست نيافتني نشان دادن كارها و امور نيك و يا رسيدن به مقام نيكان است، او از اين طريق بذر يأس و نا اميدي در دل انسان مي پاشد تا او را از پيروي پيامبران و امامان عليهم السلام باز دارد. این جمله که « با خود مي گويم من كه هيچ اميدي به خوب شدن ندارم براي چي خوب بشم»، كلامي است كه شيطان در دل آدم ها به خصوص جوان ها القاء مي كند، تا بلكه بتواند آنان را از « صراط مستقيم » دور كند، و همراه و هم گام خويش سازد.
☘️براي درامان ماندن از شر او بايد به كسي پناه ببريم كه او شيطان را ميبيند، ولي شيطان او را نميبيند و او تنها خداوند قاهر بيناست. قرآن ميفرمايد:«وَ إِمَّا يَنْزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ إِنَّهُ سَمِيعٌ عَلِيم» (2)و هر گاه از شيطان وسوسهاي به تو رسد، به خدا پناه بر، كه او شنواي داناست. سپس مي فرمايد: پرهيزگاران هنگامي كه گرفتار وسوسه هاي شيطان مي شوند، به ياد خدا ( و پاداش و كيفر او ) مي افتند، و ( در پرتو ياد او، راه حق را مي بينند و) ناگهان بينا مي شوند و اهل بصيرت مي گردند. (3)
✍️ دقت كنيد، معناي اين كه خداوند ميفرمايد: پناه ببر، اين نيست كه تنها با زبان بگوييد: به خدا پناه ميبرم؛يا بگوييد: أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ، بلكه منظور اين است كه در عمل نيز به خدا و احكام و دستورات خدا پناه ببريم. همانند زماني كه آژير خطر به صدا در آمد و اعلام مي شود براي در امان ماندن از بمباران هواپيماها به پناهگاه برويد، بايد فوراً به پناهگاه رفت، نه آن كه تنها به زبان بگوييم: ما الان در پناهگاه هستيم، پس اي هواپيماها از شما خطري به من نمي رسد !!
اگر با زبان بگويم: خدايا! به تو پناه ميبرم، ولي عملاً كاري انجام ندهيم، فايدهاي ندارد.
💥گام اول در پناه بردن به خدا، گناه نكردن و قدم ننهادن در مسير و راهي است كه شيطان مشوّق آن است، چنان كه قرآن كريم ميفرمايد: « وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَ َتِ الشَّيْطَـَنِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوُّ مُّبِين;(4) از پي گامهاي شيطان نرويد كه او شما دشمن آشكار( و قسم خورده شما ) است.
پينوشتها:
1. به تفسير آيه40 از سوره حجر رجوع شود.
2. اعراف (7) آيه 200.
3. همان، آيه 201.
4. بقره (2) آيه 168.
#اخلاقی