Al-Tareg -01 ss.mp3
1
#تفسیر_تخصصی
#تفسیر_سوره_طارق
#سوره_طارق
#تفسیر_صوتی
🔅🔅🔅
📌نگاشت 9:تفسیر صوتی سوره طارق
📝 استاد فرزانه و مفسر عالیقدر آیت الله جوادی آملی
📒 جلسه اول
☑️ ثواب انتشار و استفاده از این فایل هدیه به پیشگاه مطهر امام علی بن موسی الرضا و حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیهما
🌴🌴🌴
🔰در رساندن سخن حق و پایبندی به آن استقامت بورزیم و ثابت قدم باشیم.یاریگر ما در انتشار این دغدغه باشید.
🔅تفسیر و قرآن پژوهشی
✅ با اینکه اعتیاد به اینترنت به عنوان یک بیماری و اعتیاد رسمی شناخته نمی شود اما شبیه به شرط بندی و قمار کردن است.
فرد معتاد به قمار هیجانش در دیدن این است که هر دست بازی را ببرد و پول بیشتری به دست بیاورد, فرد معتاد به اینترنت هم همینطور است, اما به جای پول, بازتاب کاری که در فضای مجازی انجام می دهد برایش مهم است.
#اعتیاد_مدرن
نماز شیعیان .mp3
5.22M
❓شيعه از كِی و به چه علت نماز ظهر و عصر و مغرب و عشا را با هم ميخواند آيا پيغمبر (ص) و امام علی (ع) به همين شكل ميخواندند؟
🎙پاسخ #استاد_پیشوایی
🔹حرز امام كاظم- عليه السّلام🔹
✅ «أللَّهمَّ! فرِّغْ قَلبى لِمَحبّتك و ذكرِك، و أنعِشْهُ بِخَوفِك أيّامَ حياتى كلَّها، و اجْعَلْ زادى من الدّنيا تَقواك، و هَبْ لى قوّةً أحتَمِلُ بِها جميعَ طاعتِك و أعمِلُ بِها جميعَ مَرضاتِك، و اجعَلْ فِرارى إليك و رَغبَتى فيما عندك ...» «بحارالانوار، ج 91، ص 334»
✅ خدايا! دلم را براى محبت و يادت فارغ ساز و آن را با هراس از خود در تمام طول زندگى ام بر پا بدار و زنده كن و توشه مرا از دنيا، تقوا و پرهيز از خودت قرار ده و نيرويى به من ببخش كه با آن همه فرمانبرى ات را به دوش بگيرم و به آن چه تو را خشنود مى سازد، عمل كنم و گريزم را به سوى تو قرار دهم و ميل و شوقم به آن چه نزد توست باشد.
📚برگرفته از کتاب پاسداران حریم عشق، تالیف آیة الله سعادت پرور ره🌱
☀️ رویدادهای مهم در ۲۱ مرداد تقویم خورشیدی:
🔹اعدام "میرزا رضا کرمانی" به جرم قتل ناصرالدین شاه (1276ش)
🔸عساکر عثمانی پس از تصرف همدان به سوی قزوین روانه شدند (1295ش)
🔹سپهسالار تنکابنی از ریاست وزراء برکنار شد (1295ش)
🔸دستگیری سران کمیته مجازات و انحلال آن (1296ش)
🔸مرگ سپهبد "تیمور بختیار" رییس دیکتاتور ساواک و مهره رژیم شاهنشاهی (1349ش)
🔹قرارداد جدید اقتصادی ایران و شوروی در مسکو امضاء و مبادله شد (1351ش)
🔹گرمای اهواز به 51 درجه بالای صفر رسید در اهواز 11 نفر در آبادان 3 نفر در دزفول یک نفر بر اثر گرما درگذشتند (1352ش)
🔹شکنجه و شهادت سه پاسدار کمیته انقلاب اسلامی به دست منافقان کوردل (1361ش)
🔸رحلت عالم بزرگوار، "احمد سبط الشیخ انصاری" از نوادگان شیخ مرتضی انصاری (1374ش)
▪️شهادت امام نهم حضرت جوادالائمه علیه السّلام به دستور معتصم عباسی (220ق)
🔸وقوع نبرد امریکا و ژاپن معروف به "گوادال کانال" در جریان جنگ جهانی دوم (1942م)
🔹مرگ "توماس مان" نویسنده برجسته آلمانی (1955م)
🔹پرتاب اولین ماهواره جهان به نام "اکو" توسط ایالات متحده امریکا (1969م)
🔸قتل عام فلسطینیان اردوگاه "تلّ زَعْتَر" در لبنان توسط فالانژهای لبنان (1976م)
﷽ #حدیث
💛 الإمام الصادق علیه السلام: مَن کثُرَ عَلَیهِ السَّهوُ فِی الصَّلاةِ، فَلیقُل إذا دَخَلَ الخَلاءَ: «بِاسمِ اللّهِ و بِاللّهِ، أعوذُ بِاللّهِ مِنَ الرِّجسِ النَّجِسِ، الخَبیثِ المُخبِثِ، الشَّیطانِ الرَّجیمِ»
🧡 #امام_صادق علیه السلام: هر که در #نماز زیاد اشتباه مىکند، باید هنگامى که وارد دستشویی مىشود، بگوید: «به نام خدا و به یارى خدا. از آلوده ناپاک و پلیدِ پلیدگر، شیطانِ راندهشده، به خدا پناه مىبرم».
📚 من لا يحضره الفقيه ، ج ۱ ، ص ۲۵.
#حضور_قلب
❓❓پرسش
معنای (اللهم إنی أسألک باسمک العظیم الأعظم الأعز الأجل الأکرم....) چیست؟
🔰🔰پاسخ 🔰🔰
خداوند اگرچه حقیقت واحدى است، اما به اعتبارات گوناگون و از جهات مختلف، اسامى متعددى بر او صدق مى کند؛ مثلاً از آن جهت که موجودات را آفریده، «خالق و آفریننده»، از آن جهت که به همه چیز آگاه است، «عال م» و از آن جهت که تدبیر عالم به دست او است، «مدبر» و... نامیده می شود .
البته می توان همه اسم هاى خداوند متعال را به یک اسم برگرداند. این اسم همان «اسم اعظم» پروردگار است که همه اسم ها از آن سرچشمه گرفته اند .
در دعاها، درخواست کننده متناسب با سؤال ش ، اسمى از اسامى مبارک پروردگار متعال را در نظر مى گیرد و خداوند را به آن اسم مى خواند و از او تقاضا مى کند. [1]
فرض کنید براى رفع نیاز مالی خود به شخصى مراجعه مى کنیم، اگرچه این شخص داراى اوصاف فراوانى است، اما ما اوصافی را مطرح می کنیم که ارتباطی با نیازمان دارد؛ مثلا می گوییم: شما که همیشه به فکر محرومان هستید، شما که همیشه بخشنده بوده اید، و ...
در واقع منظور ما از مطرح کردن این اوصاف، آن است که اوّلاً: به آن شخص بگوییم ما به وجود چنین اوصافى در او آگاهى و اعتقاد داریم، ثانیاً: بگوییم داشتن چنین اوصافى، اقتضا مى کند که آن شخص، فلان کار را انجام بدهد و مثلاً فلان مشکل را حل بکند، یا فلان چیز را به ما بدهد .
حال ممکن است شخصی داراى اسم و صفتى باشد که تمام کمالات او را برساند و نمودار همه کمالات او به حساب آید؛ مثلاً کسى باشد که حکومت و سلطنت مملکتى را عهده دار باشد و به اسم «سلطان» خوانده شود که همین اسم مى تواند نمودار همه کمالات شخص باشد که بقیّه اسامى و اوصاف از آن سرچشمه گیرد. [2
آنچه در متن سؤال به آن اشاره شده است، در واقع درخواست از خدا به اسم اعظمش می باشد که در برخی از دعاها آمده است؛ مثلاً در «دعاى سمات» چنین آمده است: «اللهم إنی أسألک باسمک العظیم الأعظم الأعز الأجل الأکرم الذی إذا دعیت به على مغالق أبواب السماء للفتح بالرحمة انفتحت و إذا دعیت به على مضایق أبواب الأرض للفرج بالرحمة انفرجت و إذا دعیت به على العسر للیسر تیسرت و إذا دعیت به على الأموات للنشور انتشرت و إذا دعیت به على کشف البأساء و الضراء انکشفت»؛ [3] بارالها! به بزرگ ترین اسمت از تو درخواست مى کنم؛ بزرگ ترین اسمى که عزیزترین و باشکوه ترین و گرامی ترین اسم تو است؛ آن اسمى که هرگاه براى گشوده شدن درهاى بسته آسمان، به آن اسم خوانده شوى، درهاى رحمت آسمان، باز مى شوند، و هنگامى که به آن اسم براى رفع تنگناهاى روى زمین خوانده شوى، این تنگناها و مشکلات برطرف مى شوند. و هنگامى که به آن اسم براى تبدیل سختى به آسانى و راحتى خوانده شوى، سختی ها، آسان شوند. و چون براى زنده شدن مردگان، به آن اسم خوانده شوى، مردگان زنده شوند، و چون براى برطرف شدن شداید و مصایب به آن اسم خوانده شوى، این گرفتاری ها، برطرف شوند» .
🔰🔰منابع:
[1] . البته براى خواندن پروردگار متعال، خصوصا هنگام دعا کردن، بهترین راه آن است که انسان به ادعیه مبارکه معصومین (ع) مراجعه نماید؛ چه این که آن بزرگواران، بهتر از هرکس مى دانند که براى هرکارى، خداوند را به چه اسمى و چگونه باید خواند. به عبارت دیگر، نام هایى را که زیبنده پروردگار متعال است، باید از خود او و از اولیاى الاهى گرفت.
[2] . برای آگاهی بیشتر، نک: اسم مکنون و مستأثر خداوند، سؤال 1336 (سایت: 1383).
[3] . البلدالأمین، ص 90.
📅بیست و یکم ماه ذی الحجه سال ۶۶ هجری قمری، خروج ابراهیم بن مالک اشتر برای جنگ با عبیدالله بن زیاد :👇
#ویژه_ماه_ذی_الحجه
✅مختار ثقفی پس از قیام خود، در سال ۶۶ هجری قمری، ابراهیم بن مالک اشتر را به موصل فرستاد و او را به جنگ با عبیدالله بن زیاد که از سوی عبدالملک بن مروان رو به سوی عراق نهاده بود، روانه کرد.
ابراهیم با مردانی که شمارشان را از هشت هزار یا بیست هزار تن بود، و بیشتر آنان از موالیان ایرانی معروف به الحمراء بودند، در بیستم ذیحجه از کوفه به قصد جنگ با ابن زیاد خارج شد.
تا اینکه در دهم محرم سال ۶۷ بر کرانه رود خازر نزدیک زاب و به فاصله ۵ فرسخی موصل میان دو سپاه جنگ درگرفت.
ابراهیم در این جنگ به دست خویش عبیدالله بن زیاد و چند تن دیگر از جمله حصین بن نمیر و شرحبیل بن ذیالکلاع را کشت و گفتهاند که پیکر آنان را سوزاند.
و موصل به دست ابراهیم بن مالک اشتر فتح شد و مدتی نیز خود حاکم آن منطقه بود.
📚منابع :
۱)تاريخ طبری، ج۴، ص۵۵۶
۲)انساب الاشراف بلاذری، ج۵، ص۲۳۳
20.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽▶️⏹⏸📽▶️⏹⏸📽
#سکانس_برتر
🎞سکانسی زیبا و احساسی از مکالمه مختار با ابراهیم در هنگام زیارت قبر مطهر امام حسین(ع)، در قسمتی از فیلم مختارنامه ساخته جناب میرباقری:👆
احکام نواجوانان☝️
#احکام_حق_الناس
من چند وقته از وای فای همسایه استفاده میکنم؛ الان این کار اشکال داشته؟ 👆
💠♻️💠♻️💠♻️💠♻️💠♻️