واقعیت جنگ بر سر قره باغ چیست؟/ روس ها چه می خواهند؟
منطقه قرهباغ یا قره باغ کوهستانی یا ناگورنو قرهباغ قرار دارد. این منطقه، بخشی از جمهوری آذربایجان شناخته میشود، ولی تحت کنترل ارمنستان است.
https://basirat.ir/fa/news/325191/
http://eitaa.com/maersad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
پیشنهاد رسایی به مجلس درباره تصویب طرحی که همیشه عقیم مانده...
http://eitaa.com/maersad
صبح صادق 968 .pdf
3.6M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 968
✔️پیام جدی است
✔️دو سرباخت آمریکا
✔️دفاع مقدس تحریف شدنی نیست!
✔️حاصل جمع صفر
✔️کار بسیار است و فرصت کم!
✔️ناهار اسرای عراقی از ناهار ما در روزنامه بهتر بود!
🔴 مولاوردی چرا دادگاهی شد؟‼️
🔻 #زمانـه| معاون سابق امور زنان ریاستجمهوری، به دو اتهامِ «در اختیار قرار دادن اطلاعات و اسناد طبقهبندی شده با پوشش مسئولان نظام با هدف برهم زدن امنیت کشور از طریق انعقاد قرارداد با صندوق جمعیت سازمان ملل متحد» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» دادگاهی شده است.
http://eitaa.com/maersad
Haj-GHasem.pdf
5.13M
«حاج قاسم» ضمیمه هفته نامه صبح صادق منتشر شد
📎دانلود فایل ویژهنامه «حاجقاسم»
ویژه نامه سه زبانه «حاج قاسم» با زیرعنوان «پاسداشت چهل سال مجاهدت سردار دلها در چهل سالگی دفاع مقدس» ضمیمه شماره 968 هفته نامه صبح صدق منتشر شد.
به گزارش صبح صادق، ویژه نامه «حاج قاسم» در سه زبان با هدف نشر معارف سردار دلها برای توزیع در سراسر کشور، جبهه مقاومت و زائران مزار این شهید در 64 صفحه منتشر شده است.
این ویژه نامه با آثار و گفتاری از سرلشکر محسن رضایی، سرلشکر حسین سلامی، سرلشکر سید یحیی صفوی، سردار حسین دهقان، امیر سرتیپ نصیرزاده، سردار محمد فلاح زاده، حسین صفار هرندی، عماد افروغ و... منتشر شده است.
این ویژه نامه گزیدهای از همه بخشهای زندگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پیش از انقلاب، دفاع مقدس و سالهای بعد از آن را در بر میگیرد و گفتگو با راننده سی ساله حاج قاسم، روایت سال های دفاع مقدس تا دفاع از حرم، گفتگو با دختر شهید پورجعفری و گزارشی از تشییع ایشان و نیز گزارشی از روستای زادگاهش از بخشهای زیبای این ویژه نامه است.
81631_398.pdf
423.7K
اخبار روزانه سه شنبه 15 مهر . Pdf
🔺بر سر دو راهي
🔺همصدا با بیبیسی
🔺ایران در آستانه بهرهبرداری از ابرپروژه نفتی غرب کارون
🔺ملت، یکپارچه مقاومت را فریاد میزد
🔺آژانس «یواساید» در سوریه؛ به نام بازسازی بهکام آمریکا
🔺آلودگی هوا تلفات کرونایی را افزایش میدهد
🔺کاهش ۷۱ درصدی صادرات فرش دستباف ایرانی
🔺پروتکلهای روحانی!
🔺احتمال وقوع بیثباتی در آمریکا
🔺تمسخر حجاب در شبکه قرآن!
🔺احکام سیاسی (سؤال 55)
#اخبار_روزانه
⛔️ روند ناامید سازی مردم را اصلاحطلبان کلید زدند
🔹 بهزاد نبوی، از فعالان سیاسی اصلاحطلب معتقد است که اصلاحطلبان خود روند ناامید سازی مردم را شروع کردند و وقتی دیدند برای انتخابات مجلس یازدهم، مردم شور و شوق قبل را ندارند، از شرکت در انتخابات سر باز زدند.
🔸 او در گفتوگویی با روزنامه آرمان با اشاره به اینکه در دور قبلی انتخابات مجلس هم کاندیدای اصلی نداشتیم، ولی شرکت کردیم، میگوید: «تصور من این است که در این دوره، علت این اقدام اصلاحطلبان آن بود که مردم شور و شوق قبلی را نداشتند، ولی وظیفه یک جریانپیشاهنگ آن نیست که در مسیر مخالفان اصلاحات که کارشان ناامید سازی مردم است، حرکت کند. کار، کار ۱۰ روز آخر نیست، کار ناامیدسازی را دوستان از مدتها قبل شروع کرده بودند.
❌ نمیبایست در این مدت، مردم را از انتخابات ناامید میکردیم... اینکه نتیجه چیست، بالاخره در حال حاضر مجلس جدید سر کار است و نتیجه بعدیاش هم احتمالاً دولت «جوان انقلابی»ای است، که ما در تقدیم اختیارات کامل اداره کشور به آن سهیم هستیم.»
🔹 و بعد خیلی صریح مجدداً به ناامید سازی مردم از سوی اصلاحطلبان انتقاد میکند: «اگر ما در سالهای منتهی به انتخابات در ناامید سازی جامعه موضع نمیگرفتیم، شاید وضع مردم تغییر میکرد... در این شرایط اگر نامزدهای مطلوب هم میآمدند، نتیجهای بهتر عایدشان نمیشد.»
🔸 در واقع بهزاد نبوی هم حرف منتقدان اصلاحطلبان را میزند که اصلاحطلبان، چون از نارضایتی مردم از عملکردشان مطلع بودند و میدانستند که در انتخابات رأیی نخواهند آورد، با بهانههای دیگر، از شرکت در انتخابات پرهیز کردند. او حتی انتقادات کنونی اصلاحطلبان از دولت را هم اخلاقی نمیداند و میگوید:
❌ «اصلاحطلبانی که در این شرایط به دولت بابت مشکلات انتقاد میکنند، بیشتر به دنبال جدا کردن خرج خود از دولت، به امید کسب رأی در انتخابات بعدیاند، که اخلاقی نیست.»
⚠️ رویکرد غیراخلاقی اصلاحطلبان مدتهاست عیان شده است. وقتی پای پیروزی در میان است، خود را شریک و سهیم میدانند، وقتی پای ضعف و شکست است، بدون اشاره به نقش خود، ژست منتقد میگیرند. این رویکردها حالا از طرف همجناحیهایشان هم مورد نقد قرار میگیرد.
http://eitaa.com/maersad