🖍 چرا ۱۹ ماه رمضان، روز نهج البلاغه شد؟
چند سالی است که بالاخره یک روز در تقویم جمهوری اسلامی به نام « روز نهج البلاغه » نامگذاری شده است.
✅ فارغ از اینکه انتخاب این روز می توانست با سلیقه بهتری در ماه رجب باشد زیرا ماه رجب هم ماه ولادت نهج البلاغه است ( سید رضی این کتاب را در ماه رجب ۴۰۰ هجری قمری تألیف کرده است) و هم ماه ولادت صاحب نهج البلاغه ( ۱۳ رجب).
اما برای این روز یعنی نوزدهم ماه مبارک رمضان هم می توان توجیه خوبی ارائه کرد. روزی که فرق علی بن ابی طالب شکافت، دشمنان کوردل خیال کردند که دیگر او را از صحنه مقبولیت و محبوبیت حذف کرده و جایگاه بی رقیب علمی و تربیتی او را تصاحب کرده اند روز نهج البلاغه نامگذاری شد تا همگان بدانند علی علیه السلام یک پیکر جسمانی نبود تا با حذف فیزیکی، محو شود.
👈 خود حضرتش در این کتاب فرمودند: المرء مخبوء تحت رسانه یعنی شخصیت هر انسانی زیر زبانش پنهان است .
🌹 تا مرد سخن نگفته باشد
عیب و هنرش نهفته باشد
و تاریخ هم شهادت می دهد که آنقدری که جهانیان در این ۱۱ قرن گذشته امیرالمومنین را از راه نهج البلاغه شناخته اند از هیچ راه و وسیله دیگری نشناخته اند.
از سوی دیگر آنقدری که نهج البلاغه طریق ورود بشریت به عالم امیرالمومنین شده است هیچ کتاب و منبع دیگری طریق این شناخت نشده است.
پس می توان گفت امروز نهج البلاغه جای خالی شخصیت امیرالمومنین شهید و ارتباط با او و استفاده علوم و معارف او را به شایستگی پر کرده است.
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🖍 مهدوی ارفع
آجرک الله یا صاحب الزمان💔🥀
امروز ، روز ناله در فراق پدری مهربان است
که غیر از چاه و نخل و ماه، کسی گریه هایش را ندیده بود✨
پدری دلسوز که با آه همه کودکان یتیم شریک بود✨
و غصه های همه را بر جان خود هموار میکرد✨
ولی کسی از غربت او و دردهای دلش
با خاری در چشم و استخوانی در گلو ، خبر نداشت . . .😭
#ماه_رمضان
#امام_زمان
.┄┄┅┅❅.▪️.❅┅┅┅┄
✅ امیر جهاد با نفس
💬 رهبر انقلاب:
🔸 «از اوایل انقلاب تا وقت شهادت، حقّاً و انصافاً جز خیر از این مرد [شهید صیادشیرازی] چیزی ندیدیم. آنچه در میدانهای جهاد از او بروز کرد، کارهای بزرگی بود؛ هم در میدان جنگ و هم بیرون از میدان جنگ. چیزی که مهمّ است، این است که یک نفر علاوه بر جنگ با دشمنان، در جهاد با نفس هم پیروز شود.» ۱۳۷۸/۰۲/۱۹
🇮🇷
📝 آیا دنیا برق هستهای را کنار گذاشته؟🤔
🍃🌹🍃
🔻کشورهای دنیا در سال ۲۰۲۱ چند درصد برقشان هسته ای بوده است؟
🔹فرانسه رتبه اول (۶۹ درصد)، بلژیک (۵۱ درصد)، سوئد (۳۱ درصد)، امریکا (۲۰ درصد)، .... و ایران کمتر از ۲ درصد
📚منبع، گزارش آژانس انرژی اتمی:
https://pris.iaea.org/pris/worldstatistics/nuclearshareofelectricitygeneration.aspx
🔸این تنها آمار تولید برق از انرژی هسته ای بود. کاربردهای متعدد دیگر از جمله پزشکی (تشخیص و درمان)، کشاورزی، تغذیه، محصولات مصرفی و ... هر کدام اهمیت بالای این فناوری را می رساند.
🌺امام خامنهای(۹۴/۱/۲۰): "اینکه بعضی از روشنفکرنماها قلم بردارند و قلم بزنند که «آقا ما صنعت هستهای را میخواهیم چهکار کنیم» این فریب است؛ این شبیه همان حرفی است که زمان قاجارها وقتی نفت کشف شده بود و انگلیسها آمده بودند میخواستند نفت را ببرند، اینجا دولتمرد قاجاری میگفت ما این مادّهی بدبوی عَفِن را میخواهیم چهکار کنیم، بگذارید بردارند ببرند!"
✍دکتر ناصر بهارلو
🌷۲۱ فروردین سالروز شهادت
شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی
شادی روحشان فاتحه مع الصلوات🌷
#شهدا
┄┄┅┅❅.🌸.❅┅┅┅┄