🇮🇷🇵🇸
🔰فرامین ترامپ و سناریوی مذاکره!
🍃🌹🍃
🔹امروز مراسم تحلیف «دونالد ترامپ» در حالی برگزار میشود که با گمانهزنیهای فراوانی درباره اقدامات روز اول وی مواجه هستیم. طبق رویهای معمول در آمریکا، در روز اول جابهجایی قدرت، رئیسجمهور جدید در راستای مهمترین وعدههای انتخاباتی به صدور فرامین اجرایی دست میزند. رسانهها و سیاسیون آمریکایی «کولاکی» از دستورات اجرایی برای روز اول دولت ترامپ پیشبینی کردند، کولاکی که «شگفتی و وحشت» را به دنبال خواهد داشت. مطابق گمانهزنیها برخی از مهمترین وعدههایی که ممکن است در نخستین روز از دولت جدید ترامپ عملی شوند، عبارتند از؛ - اخراج دستهجمعی مهاجران غیرقانونی؛ ترامپ یک روز پیش از برگزاری انتخابات تأکید کرد: «در روز اول، بزرگترین برنامه اخراج جنایتکاران در تاریخ آمریکا را اجرا خواهم کرد.» ـ ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا؛ قانونی که نخستین بار در سال ۲۰۱۷ از سوی ترامپ امضا شد، به احتمال قوی از سر گرفته خواهد شد. ـ افزایش تعرفهها؛ اعمال تعرفه تا ۶۰ درصد بر کالاهای چینی و حتی بر کالاهای وارداتی از کشورهای متحد و دوست از دیگر گمانهزنیهاست.
🔸البته رسانهها به این فهرست، محدود کردن تابعیت و شهروندی آمریکا، پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، چگونگی مواجهه و مذاکره با ایران، عفو متهمان شورش ۶ ژانویه، مقرراتزدایی از صنعت، اقدام علیه ایدئولوژی هویتی و استعفای مسئولان خروج از افغانستان را نیز اضافه میکنند.
🔹به نظر میرسد با وجود برقراری توافق آتشبس در غزه تنها در چند روز مانده به آغاز دولت دوم ترامپ، پایان دادن به جنگ اوکراین با پیچیدگیهایی روبهرو خواهد بود و وی با احتیاط بیشتری درباره آن سخن میگوید. پیچیدهتر از پرونده صلح روسیه و اوکراین، پرونده هستهای و زمزمههای مذاکره با ایران است. البته این روزها سخن از مذاکره با آمریکا در کشورمان فراتر از زمزمه رفته و از مسئولان ارشد دولت تا رسانههای منسوب و طرفدارش نه تنها به آن تصریح دارند؛ بلکه برای آن ادبیاتسازی هم میکنند که غالباً این ادبیاتسازی به گونهای در سخنان مسئولان دولتی به منصه ظهور میرسد که میتواند خطای محاسباتی و ادراکی برای طرف مقابل ایجاد کرده و پیام ضعف ایران را مخابره کند! جالب است که طرف مقابل گویی آمادهتر و برنامهریزیشدهتر وارد این میدان شده و مطالبه مذاکره جامع بر سر مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار داده است و این، یعنی بازگشت به نقطه آغاز مذاکرات در ۲۰ سال پیش! این در حالی است که ما راه زیادی آمدهایم، برهمزننده برجام نبودهایم و امروزمان را قویتر از دیروز ساختهایم تا زیر بار ظلم نرویم و از خطوط قرمز عزت، استقلال، منافع ملی و قدرت دفاعی خودمان کوتاه نیاییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ترامپ در اولین حرکت تیک تاک رو برگردوند و پروسه ی #قهرمان_سازی از ترامپ تکمیل شد!
پ.ن: شما یاد پروژه رفع فیلتر در ایران نیفتادید
شهادت شهید رازینی.mp3
5.88M
❌#روایت_سیاسی_روز ۱۴۰۳/۱۱/۱
✅️ موضوع
نکاتی پیرامون #شهادت دو #قاضی عزیز
🔶طبق حرف خود آمریکائیها،#اغتشاشات احتمالی در ایران را به گروهک منافقین سپرده اند
🔷اگر ثابت شود که این تروریست از گروهک منافقین است،دو پیام مهم دارد
🎙#استاد_حسین_امیدیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌سال ۹۷ بود ترامپ در توییتی
رییس جمهور روحانی را تهدید و برای ایران خط و نشان کشید
✖️در یک سخنرانی مشهور سردار گفت:
"شأن رئیس جمهور ما نیست که به توییتهای ترامپ پاسخ بدهد من بعنوان سرباز پاسخ میدهم...این جنگ را شما شروع میکنید، اما پایانش را ما ترسیم میکنیم☝️"
17.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰 گفتگوی بیواسطه تولیدکنندگان با رهبر انقلاب
🍃🌹🍃
🔹در بازدید ۲ ساعت و نیمه رهبر انقلاب از نمایشگاه «#پیشگامان_پیشرفت، رویداد ملی توانمندیها و دستاوردهای #بخش_خصوصی» چه گذشت؟
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت_تحلیلی
🔰منطق صحیح خصوصیسازی
🍃🌹🍃
🔸رهبر انقلاب،صبح دیروز در نمایشگاه دستاوردهای بخش خصوصی فرمودند: تنها راه پیشبُرد کشور استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی است.
🔸ایشان ۱۹دی ماه سال قبل در دیدار مردم قم نیز فرمودند: "ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم به فلان دولت، مدام سفارش کردیم. چند مورد کردند، از چند مورد نصفش فاسد از آب درآمد...".
🔹راه نجات اقتصاد کشور برای فعلیت بخشیدن به تولید، استفاده از ظرفیت های مالی و فکری مردم و بخش خصوصی در قالب مردمی سازی و خصوصیسازی است. اما ظاهرا کشور در این دو موضوع بخصوص خصوصیسازی توفیق مطلوبی نداشته است. چرا؟
🔹هدف از خصوصی سازی در تمام دنیا کاهش تصدی گری های دولت در کنار افزایش سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و مولد شدن بخش تولید است. موضوعی که در ایران به هیچ وجه رخ نداد. خصوصی سازی یک فرایند اجرایی و حقوقی به نفع مردم است.
1⃣ نکته اول در عدم توفیق خصوصی سازی در ایران توجه به این نکته است که اصولا معیار واگذاریهای دولتی به بخش خصوصی درسایر کشورها صرفا وجه درآمدی آن واگذاری نیست و حتی گاهی رایگان واگذار می شود. یعنی نقش هدایتگری و مطالبه گری دولت حتی بعد از واگذاری نیز وجود داشته است. این در حالی است که اولا در ایران اولویت اصلی برای انجام واگذاری ها بحث درآمدی آن است، ثانیا هیچ نظارتی از سوی دولت بر آن وجود ندارد.
2⃣ نکته دوم که به مراتب دردآورتر و مهم تر از مورد اول است واگذاری این بنگاه ها بر اساس مذاکره به جای مزایده است به نحوی که هیچ کدام از این واگذاریها که نام برخی از آن ها در ماه های اخیر به واسطه ایجاد مشکلاتی در نحوه مدیریتشان در رسانه ها مطرح شده است از طریق بورس یا اعلان عمومی و مزایده نبوده و عمدتا از طریق رانت، مذاکره یا واگذاری های تعریف شده و پنهانی صورت گرفته است. در واقع فرایند مربوطه، اجرایی و حقوقی نبوده است.
🔹ایراد اصلی این موضوع از دو حیث مطرح است:
1️⃣ بنگاه های واگذار شده به قیمت واقعی واگذار نشده است.
2️⃣ به دلیل عدم برگزاری مزایده برای واگذاری ها افرادی بی ربط و غیرمتخصص خریدار این بنگاه ها شدند و این موضوع بر جهت گیری و بازدهی بنگاه اثر منفی گذاشته است.
✍🏼علی محمدی
#اقتصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اینجوری باید از آقـ❣ـــا چفیه گرفت 😍
https://eitaa.com/sakinehkhatoon