eitaa logo
فروشگاه مجازی سلامتکده
134 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
624 ویدیو
0 فایل
📝 فروشگاه مجازی: سلامتکده حاوی مطالب🔰 نکات سلامتی و طب اسلامی ایرانی پاسخ به سوالات و ارائه برنامه غذایی فروش محصولات طبیعی و ارگانیک و داروهای گیاهی و انواع عسل و انواع روغن های خوراکی و درمانی ارتباط با مدیر @Dor1433
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 ؛ از سنگ شکنی تا موارد عدم مصرف 🔸ترب سیاه با طبیعت گرم و خشک، در فصل پاییز و زمستان به بازار عرضه می شود. 🔹ترب سیاه از بهترین سبزیجات برای دفع سنگ کلیه، مثانه و سنگهای صفراوی می باشد. 🌀طریقه مصرف: 1️⃣در هر وعده مقدار ٦٠-٣٠ گرم ريشه تازه ترب سیاه را در يك ليوان آب، دم كنید يا جوشانده و روزي ٣ بار ميل شود. 2️⃣همچنين مي توان ترب سياه را به صورت رنده شده مصرف و یا آب آن را با عسل ناشتا ميل كرد. ✅خواص ديگر ترب سياه: مدر، قاعده آور، درمان نقرس، يبوست، درمان سرماخوردگی و آلرژی و... ⛔️موارد احتياط: افرادی که دچار کم‌کاری تیروئید و کمبود ید هستند باید در مصرف ترب سیاه و آب آن احتیاط کنند. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
✅نشانه های ضعیف و نامناسب 🔸بروز لکه های پوستی 🔹 ورم پاها 🔸ریزش مو و شکنندگی ناخن ها 🔹گوارش ضعیف 🔸سرماخوردگی 🔹خستگی دائمی 🔸دست و پای سرد 🆔 @salaamatkadeh ✔️
✅ درمان ✍️ لوزه ناشی از سردی حلق و گلو است و اصلا نیازی به جراحی ندارد برای درمان انجام موارد زیر توصیه می گردد. طول درمان بیش از ۱۲۰ روز است ↯↯↯ ① اولین و آخرین غذایش عسل باشد. یعنی اینکه یک قاشق غذاخوری صبح ناشتا و یک قاشق غذاخوری شب موقع خواب مصرف شود. ② قرقره با آب و نمک دریا روزی دو مرتبه ③ روغن مالی گلو با روغن سیاه دانه هر شب ④ خوراک گرمیها مخصوصا شبانگاه 🆔 @salaamatkadeh ✔️
🔻شیر با یه ذره دارچین: مغز را تحریک میکند و خستگی را رفع می‌کند. 🔹شیر با زردچوبه: برای کبد مفید است 🔹شیر با زنجبیل: مصونیت بدن را بالا میبرد 🔹شیر گردو: سردرد را رفع می‌کند، حافظه را بهبود میدهد، خستگی و بیخوابی را رفع میکند. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
🔴 اهمیت شستن دست‌ها ♻️ امام صادق علیه‌السلام در حدیثی ارزشمند سه فایده و تاثیر مهم شستن دست‌ها قبل و بعد از غذا از جمله تاثیر این کار بر سلامتی انسان را بیان فرموده‌اند. : مَنْ غَسَلَ یَدَهُ قَبْلَ الطَّعَامِ وَبَعْدَهُ بُورِکَ لَهُ فِی أوَّلِهِ وَآخِرِهِ، وَعَاشَ مَاعَاشَ فِی سَعَةٍ، وَعُوفِیَ مِنْ بَلْوًی فِی جَسَدِهِ. هر که قبل و بعد از غذا دست‌هایش را بشوید، در اول و آخر آن غذا به او برکت داده شود و تا زنده است در رفاه به سر برد و از بیماری جسمی در امان بماند. 📚محجة البیضاء، ج ۳، ص ۶ 🆔 @salaamatkadeh ✔️
فواید دمنوش 👇 🍥دمنوش زرشک برای علاج زخم معده و ورم آن می تواند مناسب باشد 🍥این دمنوش می تواند مناسب درمان اسهال های خونی نیز باشد. 🍥پیشگیری از سرما خوردگی با مصرف دم کرده زرشک به علت داشتن ویتامین b 🍥دمنوش آن ادرارآور و خلط آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود. 🍥این دمنوش خلط آور نیز می باشد. 🍥دمنوش زرشک قابلیت ضد عفونی کنندگی خون را نیز دارا می باشد. 🍥دمنوش زرشک تقویت کننده کبد و کلیه نیز می باشد. 🍥درمان بی اشتهایی با دمنوش زرشک 🍥پایین آوردن فشارخون با دمنوش زرشک 🆔 @salaamatkadeh ✔️
✴️⇦•درمان ♨️✍اگر بعد از صرف غذا 3 قاشق روغن بادام شیرین میل شود و تا یک ساعت چیزی خورده نشود، سخترین زخم معده درمان خواهد شد. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کلیپ بالا سوخت قلب است 👤دکتر حسن اکبری در برنامه روزی‌ بهتر: ‌‌‌‌‌ 👈🏼روغن حیوانی باعث نمی‌شود بلکه بسیار هم برای مفید است. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
🔆 بادرنجبویه مفید است. 🔆 هر روز لیمو عمانی و گل گاو زبان را مثل چای دم کنید و آب آنرا میل نمایید. 🔆 پیاز آب پز را بر کف پا ضماد کنید. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
🔖 ؛ از خوردن تا چگونه خوردن 🤔 برنج در طب سنتی ایران از نظر مزاجی مرکب القوی محسوب می‌شود یعنی در افراد مختلف اثراتی مشابه با مزاج آنها ایجاد می کند و از گروه غلات کثیرالغذا (پرکالری) و چاق کننده است به ویژه اینکه با شیر طبخ شود مثل شیر برنج. 💠 با وجود همه خواص چاق کنندگی برنج توصیه نمی کنیم از رژیم های لاغری حذف شود، اما می توان آن را به گونه ای طبخ کرد که نه تنها چاق کننده نباشد بلکه از خواص مفید آن نیز بهره ببریم. 1️⃣ اول اینکه می توان با آبکش کردن برنج تا حد زیادی مواد غلیظ و لزج این غذای خوشمزه را کاهش داد. 2️⃣ سپس آن را با مقدار فراوانی از گشنیز یا شبت یا سماق یا زیره سیاه و یا زرشک و زعفران دم کنید به نحوی که رنگ برنج متناسب با موادی که انتخاب کردید تغییر کند. 3️⃣ فقط یک وعده غذایی در روز و بین یک تا دو کفگیر معادل ۵ تا ۱۰ قاشق غذاخوری به فراخور وزن و عادت از این برنج میل کنید. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
✅نسخه‌هایی نتیجه بخش برای درمان 🔹مصرف ماش در خورشت‌ها یا به صورت ماش پلو، علاوه بر تولید خون موجب ارتقا کیفیت خون نیز می‌شود 🔹مصرف شیره انگور به صورت شربت یکی دو ق در یک لیوان آب روزی دو تا سه بار، بسته به شدت کم‌ خونی 🔹آب حاصل از پختن راسته یا فقرات گوسفند موجب تولید خون لطیف با حرارتی ملایم می‌شود (۳۰۰ گرم فقرات + ۴ لیوان آب + پیاز، نمک، زردچوبه) 🔹سیب زرد شیرین یک تا دو عدد رنده ریز شده به علاوه یک سوم لیوان گلاب و عرق بیدمشک به علاوه یکی دو قاشق غذاخوری شیره انگور 🔹آب حاصل از پخت نخود آبگوشتی به همراه فقرات گوسفندی (دو مشت نخود از قبل خیس خورده، ۳۰۰ گرم فقرات، ۵ لیوان آب، زردچوبه، نمک، پیاز) آهسته بپزد تا یک لیوان عصاره غلیظ بماند نخود و فقرات را جدا کنید و فقط آب آن میل شود. 🆔 @salaamatkadeh ✔️