eitaa logo
سلامتکده
4.6هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
43 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست.به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید 💠مشاوره پزشکی 👇 @Akbari_1224 پشتیبانی و تبلیغات کانال @mssoufi1374
مشاهده در ایتا
دانلود
💪🏻🎖مکمل ۴۰ روزه برای تقویت کتف و سر شانه 🌱امام صادق علیه السلام : هرکه ۴۰ صبح بنوشد دو کتفش پر از نیرو و قوت گردد 📚المحاسن صفحه ۴۸۹ 👈🏻سویق رو می‌تونید هر روز سه کف ناشتا بخورین 👈🏻باهاش حلوا درست کنید و یا داخل غذا بریزین 👈🏻خوردن سویق بعداز غذا، غذا رو هضم و گوارا میکند @salamatkade_net
23.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روش کنترل رشد موهای زائد بدن ✅ در این ویدیو دکتر یزدان خواه در مورد اینکه مصرف مواد غذایی که در بدن خلط صالح ایجاد می کند با در نظر گرفتن مزاج شخص استفاده از میوه هایی مانند سیب، گلابی، انار، انواع آش و سوپ در کنترل سودا و موی زائد بدن بسیار موثر است صحبت می کنند. @salamatkade_net
38.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فوبیای عصبانی شدن در این ویدیو با حضور آقای جهاندار در مورد اینکه عصبانیت تا حدودی مفید است اما باید به اندازه و کنترل شده باشد صحبت می کنیم. @salamatkade_net
✅ چه افرادی؟ چه حبوباتی؟ ۱.اگر هضم ضعیفی دارید، لوبیا سفید نخورید. ۲.اگر نیاز به حبوبات کم کالری دارید لوبیا چشم بلبلی بخورید. ۳.اگر افسردگی و غم و اندوه دارید عدس نخورید. ۴.اگر ریزش مو دارید ماش بخورید مثلا ماش پلو ۵.برای تقویت نیروی جنسی نخود بخورید مثلا نخوداب ۶.اگر کهیر دارید برای مدت کوتاهی عدس را امتحان کنید بصورت عدسی. ۷. برای بهبود ضعف بدنی نخود بخورید بصورت برشته یا در غذاها و آش. ۸.لوبیا قرمز فیبر و پتاسیم دارد پس اگر فشارخون بالا دارید برای شما مناسب است. ۹.دقت کنید در طب سنتی زیاده‌روی در مصرف هیچ کدام از مواد غذایی توصیه نشده است. 🖋 دکتر الهام پارسا(متخصص طب سنتی ایرانی) @salamatkade_net
✅مزایای شیر مادر برای نوزاد معجزه خدا در شیر مادر شیر مادر یک ماده پویاست که ترکیب آن متناسب با نیاز کودک تغییر می‌کند و او را از بیماری حفظ می‌کند. در شیر مادر سلول‌های زنده‌ای وجود دارد و ترکیب آن روز به روز و حتی ساعت به ساعت طبق نیاز کودک تغییر می‌کند. نمونه‌ای از این تغییرات، تغییر غلظت چربی شیر است. چربی مقدار زیادی از انرژی شیر را تشکیل می‌دهد. اگر نوزاد گرسنه باشد، طوری سینه‌ مادر را می‌مکد که شیر پرچربی ترشح شود و اگر فقط برای رفع تشنگی سینه را بمکد، از شیر رقیق و کم‌چربی بهره می‌برد. 👤 استاد صادقیان @salamatkade_net
✅ سالمندان و تغذیه مناسب از دیدگاه طب سنتی ایران به دلیل مزاج سرد و خشک در دوره سالمندی، تدابیر تغذیه‌ای آنها توصیه به خوراکی‌های گرم و تر و پرهیز از غذاهای تولید کننده بلغم و سودا مانند بادمجان، هندوانه، خیار و ...است. مصرف غذا به دفعات بیش‌تر و یا مقدار کم تر برای تامین انرژی لازم روزانه است. غذاهایی که از نظر کمیت کم و از نظر کیفیت بالا و با هضم و دفع سریع باشند مانند زرده تخم مرغ آب پز، آب گوشت، گوشت بره، جوجه مرغ و خروس، کبک، نان خوب پخته شده با مقدار متوسط نمک توصیه می شود. از مرباها، مربای زنجبیل پرورده به دلیل تقویت قوای جنسی، کلیه، مثانه و گوارش مفید است. از گروه سبزی و صیفی جات، کاهو به دلیل اثرات خواب آور) با ادویه جات گرم، کرفس، کمی تره، برگ چغندر، آب چغندر مطبوخ و سیر توصیه شده است. میوه‌هایی مانند انجیر تازه و خشک و آلو ( به دلیل ایجاد لینت مزاج)، انگور و از گروه خشکبار مویز با مغز گردو و بادام مفید است هم چنین توصیه به مصرف شیر جوشیده شده با کمی زنجبیل یا عسل شده است. برای رفع یبوست غذاهای ملین مانند شوربای مرغ یا چغندر یا کلم، شیره جو با تخم کافشه، آب کلم توصیه شده است. دکتر روشنک مکبری نژاد (متخصص طب سنتی ایرانی) @salamatkade_net
✅شکر سرخ، قهوه‌ای و سفید چه تفاوتی دارند؟ شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست می‌آید. مزاج گرم و تر دارد و دارای انواعی از املاح، ویتامین و مواد معدنی است. هم‌چنین نسبت به بقیه انواع شکر کالری کمتری دارد. شکر قهوه‌ای از ترکیب شکر تصفیه شده با ماده‌ای به نام«ملاس»که ماده مغذی نیشکر است به دست می‌آید و رطوبت بالایی دارد. شکر سفید با اضافه‌کردن مواد شیمیایی، از فرآوری شکر خام به‌دست می‌آید و به دلیل فرآیند فرآوری دچار تغییرات شده و مزاج سرد و خشک دارد. 🖋 دکتر مریم مشهدی(متخصص طب سنتی ایران) @salamatkade_net
🔴 اگر اضطراب دارید، این موارد رو رعایت کنید پرهیز از غذاهای نفاخ مثل: پیاز و سیر خام، شاهی، تره، کلم و مصرف بیشترِ مربای سیب و به ، چای سیب و به، رب سیب ، فالوده‌ی سیب و به، آب سیب سیب و همه‌ی مشتقاتش بادام درختی پوست کنده(مغزش سفید شده باشه) اسپری گلاب در فضا دوری از اخبار روزانه @salamatkade_net
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️یکی از مهم‌ترین علتهای ، رفلاکس معده است. و علت رفلاکس ،ضعف دریچه ی کاردیاست! و ضعف این دریچه به خاطر رعایت نکردن آداب غذائیه! @salamatkade_net
🔴 دانه‌ای کوچک اما پر قدرت در سرفه‌‌ی خشک، در تحریک دائم حلق و حنجره، در خشکی حنجره و گلو به دنبال عفونت‌های تنفسی، گریه کردن، جیغ زدن، آواز خواندن و ... لعاب این دانه‌های کوچک قهوه‌ای بی‌سر و صدا و بی‌عارضه تمامی لعاب حیرت انگیز خود را هدیه می‌دهند تا خشکی و تحریک‌پذیری با رطوبت بخشی لَیِنِ لعاب از بین برود! 1️⃣یک ق. مرباخوری سر پر از دانه‌ی که شیرین بوده است در لیوان بریزید و آب جوش اضافه کنید و یک حبه کوچک قند هم داخل آن بیندازید 2️⃣روی لیوان را با نعلبکی‌های قدیمی که این روزها کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعتی بماند 3️⃣بعد به تدریج هر ساعت قاشقی از لعاب را میل کنید یا به دلبندتان که سرفه خشک دارد بدهید 4️⃣این یک ق. م. از دانه "به" یک بار دیگر هم به این ترتیب قابل استفاده است یعنی لعاب آن که تمام شد، مجدد آب جوش اضافه کنید. فصل "به" است، یادتان باشد هر "به" شیرینی را هسته‌هایش نیز شفا بخش است! اما در پوست و نیز پر فایده است، چند قاشقی از لعاب به دانه با کمی گلاب روی شما اثری همچون دارد، اگر مداومت کنید بعد ۶ یا ۷ ماه تاثیرات شگرف آن را حس می‌کنید. دکتر الهام اختری @salamatkade_net
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فواید سنجد بیشمار است که مصرف پودر سنجد همراه گوشت و هسته آن خواص بیشماری برای بدن دارد. در این پست جناب آقای دکتر عزیزخانی پزشک و متخصص طب سنتی کامل توضیح میدهند @salamatkade_net
✅ گوشت شترمرغ ؛ خواص و نبایدها گوشت شترمرغ از دیدگاه طب سنتی، دارای مزاج گرم و خشک است،سرکه و روغن، به عنوان مصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند. گوشت شترمرغ شبیه گوشت گاو به نظر می‌رسد با مزه همسان، اما در کالری، چربی و کلسترول خیلی کم شباهت دارند؛ گوشت شترمرغ ۶۶ درصد چربی کمتر از گوشت گاو و ۵۰ درصد چربی کمتر از مرغ دارد.‌ گوشت شترمرغ کالری کمتری نسبت به مرغ، بوقلمون، بره و گاو دارد؛ این گوشت سرشار از پروتئین بوده و حاوی آهن بیشتری نسبت به گوشت گاو، بره، بوقلمون و مرغ است. گرم مزاجان بهتر است از گوشت شترمرغ کمتر استفاده کنند. ✔️مصرف گوشت شترمرغ برای افراد سرد مزاج و مبتلا به بیماری‌های مفصلی و اعصاب ناشی از سردی مفید است، اما نباید دائماً از این نوع گوشت استفاده کنند. گوشت شترمرغ نسبتا غلیظ است و افراد دارای معده ضعیف از خوردن زیاد آن بپرهیزند. گوشت شترمرغ سنگین و دیر هضم است؛ اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید، با احتیاط بیشتری از گوشت شترمرغ را میل کنید. ✔️برای کاهش عوارض ناشی از سنگین بودن این گوشت، در کنار آن از مصلح مناسب استفاده کنید؛ در طب سنتی از سرکه به عنوان مصلح گوشت این پرنده یاد می‌شود. 🖋 دکتر مریم نواب زاده (متخصص طب سنتی ایرانی ) @salamatkade_net