✨✨✨🍀بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ🍀✨✨✨
⬅️🌸🍃برنامه جامعه غذایی در طب اسلامی🍃🌸➡️
🍏ناشتا
👈(قبل از صبحانه بعد از نمازِ صبح)
🔹۲۱ دانه مویز قرمز (کشمش هسته دار)
🔸یک قاشق مرباخوری عسل همراه با حداقل ۷ عدد سیاهدانه (جویده شود)
🔹یک عدد سیب رسیده🍎
🔸یک عدد به رسیده برای تقویت قلب
🔹فالوده عسل بهمراه سیب سرخ🥣
🔸یک خوشه کوچک انگور🍇
🍳وعده صبحانه
👈(حدود ۴ ساعت قبل از اذان ظهر)
🔹یک لیوان شیر طبیعی گاو بهمراه هفت عدد خرما🥛
🔸یک قاشق غذاخوری مخلوط سه شیره (انگور، خرما، توت)
🔹یک لیوان دمکرده بادرنجبویه (چای حضرت علی ع)، سنا، به، زیره و بابونه به همراه عسل🍵
🔸یک لیوان کوچک یکی از دمکرده های دارچین، آویشن، اسطوخدوس☕️
🔹سویق گندم یا جو یا سیب بمیزان یک یا دو قاشق بصورت خشک یا همراه روغن زیتون (برای کودک بهمراه شکر سرخ)
🔸یک قاشق شکر سرخ (طبرزد)
🔹یک قاشق مرباخوری عسل چندگیاه
🔸یک عدد شلغم
🔹نان سبوسدار با مربای هویج یا بِه
🔸نان تست با روغن زردگاوی یا روغن شحم گاو🍞
🔹حلیم با طریقه پخت اسلامی🍜
🔸آش حبوبات، آش برنج، آش سبزی همراه با مصلحات🍲
🔹یک کاسه نخود پخته یا باقلای طبیعی پخته (باقلای طبیعی ریز برای افراد فاویسم همراه صفرابر، بلا مانع بلکه نافع است)🥣
🔸۷ عدد خرما (بخصوص برنی)
🔹آب پرتقال یا آب خربزه با خرما
🍲🍛وعده ناهار
👈(در آداب اسلامی وعده ناهار وجود ندارد و به جای آن بهتر است میوه خورده شود.)
👌همچنین برای رفع گرسنگی و ضعف بدن میتوانید صبحانه را کامل به همراه سویق بخورید و شام را زودتر، بعد از نماز عشاء بخورید.
نکته: خواب قیلوله یعنی نیم ساعت قبل از اذان ظهر فراموش نشود.
❌نکته: حذف نهار بایستی تدریجی صورت پذیرد.
🥒🥦جایگزین ناهار (بین صبحانه و شام)
👈وعدهی غذایی بین صبحانه و شام موجب تخریب مزاج و سلامت بدن است اما در صورت فشار گرسنگی، موارد زیر، وعدهی غذایی به شمار نمیآیند:
🔹شربت خاکشیر
🔸شربت عسل و لیمو
🔹چند عدد میوه مانند لیموشیرین، انار، هویج زردآلو، گلابی، به، خرما، انجیر
🔸کاهو همراه با سکنجبین
🔹چند قاشق سویق
🔸کفی از نان تست با روغن زردگاوی یا روغن شحم گاوی یا اردهی کنجد
🔹جویدن کندر
🔸فالوده سیب و بیدمشک و عسل
🔹آب کاسنی
🔸شلغم یا نخود یا بلال یا باقلای طبیعی (ریز) پخته شده
🔹دمکردهی تخم خربزه یا تخم کرفس یا خاکشیر
🔸آب شلغم بهمراه عسل
🔹چند عدد سنجد
🥙🍱شام
👈 لیست غذاهای سنگین:
🔹خورشت گوشت گوسفندی پخته شده با شیر
🔸شوید پلو با ماست و زنیان
🔹خورشت کدو مسمّی یا حلوایی با پوست
🔸قورمه سبزی
🔸قیمه (همراه کدو یا بادمجان یا بدون آنها)
🔹ماهی کبابی حداکثر یک یا دو هفته یکبار
🔸خورشت (یکی از کدو، بادمجان، بامیه یا لوبیا) مخلوط با گوشت یا بدون گوشت
🔹دمپخت حبوبات مخلوط با گوشت یا بدون گوشت
🔸کلم پلو، لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو (همراه با مصلحات)
🔹کوفته
🔸کوبیده یا بریانی
🔹انواع ته چین
🔸فسنجان با پنیر (بعلت وجود گردو در فسنجان حتما پنیر استفاده شود)
👈 لیست غذاهای سبک:
🔸نان سبوسدار بهمراه پنیر و گردو (همراه ماء الجبن (آب پنیر) طبق دستورالعمل کانال)
🔹انواع آش همراه مصلحات
🔸انواع سوپ همراه مصلحات
🔹تخم مرغ سرخ شده با روغن زیتون و پیاز سفید (همراه عسل خورده شود)
🔸انواع کوکو (مثلا کوکوای که با تره درست شده بی نمک باشد به همراه روغن زیتون) و کباب تابه ای
🔹خوراک بادمجان یا خوراک لوبیا
🔸نان سبوسدار و هلیم اسلامی (بدون آرد سفید)
🔹آش گُل سرخ
🔸خوراک کدوبادمجان وپیاز در روغن زیتون
✅ در کنار سفره:
🔰برگ کاسنی، برگ چغندر، خرفه
🔰انواع سبزی بخصوص تره، ترب، ریحان، کرفس (شاهی و گشنیز از سبزی مصرفی حذف شود)
🔰کاهو، پیاز، کلم پخته
🔰مخلوط آویشن، سایه دانه و نمک قبل و بعد از غذا
🔰انواع سویق (گندم، جو، سیب، عدس، کنجد و …)
🔰یک قاشق مربا خوری روغن زیتون و نمک دریا
🔰مصلحات غذاهای سرد مانند (عسل، خرما، سیاه دانه، زیره، آویشن، گلپر و شوید) و مصلحات غذاهای گرم مانند (لیمو و سرکه خانگی)
🔰یک قاشق آبغوره ی طبیعی (نجوشیده و بی نمک) همراه غذا
🍶💧آداب نوشیدن آب
👈آشامیدن آب بعد و قبل از غذا:
🔹خوردن آب بعد از غذاهای گوشتی و چرب ممنوع.📛
🔸خوردن آب زیاد بعد از غذا مشکلی ندارد؛ چه بسا نخوردن آب بعد غذا عامل زخم شدن معده می باشد.
🔹خوردن آب بین غذا باعث بیماری های کبدی همچون کبد چرب می شود و ممنوع است.
@salamatkade_shefa
🔰چند توصیه اهل بیت علیه السلام درباره بهداشت فردی....
http://eitaa.com/salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃خواص غذایی و درمانی خواص ریحان
@salamatkade_shefa
✍رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد، زيرا زباله نشيمنگاه شيطان است.
من لا يحضره الفقيه ج 4، ص 5
@salamatkade_shefa
🥘نخود آب
✅ آشامیدن آب پخته نخود با نمک (نخودآب)، تکه کننده اخلاط لزج و باز کننده انسداد ها است.
🔸آب نخود آب برای انواع سرماخوردگی ها مفید بوده و باعث تسریع درمان آن می شود.
🔸ادرارآور، برطرف کننده درد سینه وعفونت ریه می باشد.
🔸درمان ورم لثه و درد آن موثر است.
@salamatkade_shefa
🔵اسید فولیک چیست ؟
✍فولات و اسید فولیک دو شکل مختلف از یک ویتامین محلول در آب به نام ویتامین B9 هستند. ویتامین B9 یک ماده مغذی مورد نیاز بدن انسان است.
🔰اسید فولیک در بدن به شکل فولات تبدیل میشود تا مورد استفاده سلولها قرار گیرد. اغلب این دو کلمه هممعنی در نظر گرفته میشوند. اما در واقع اسید فولیک شکل مصنوعی و فولات شکل طبیعی این ویتامین است.
✅فولات در مواد غذایی همچون جگر، مارچوبه، بامیه، آووکادو، کلم بروکلی و میوههایی مانند موز، خربزه و لیمو و همینطور در لوبیا، قارچ، جگر، آبپرتقال و آب گوجهفرنگی و سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کاهو دیده میشود.
❇️ در مورد سبزیجات باید گفت هرچه برگ سبز آن، تیره رنگتر باشد؛ مقدار فولات آن بیشترخواهد بود.
@salamatkade_shefa
👌📛قانون مهم مصرف سردیها
🔰اگر پنیر میخورید حتما با گردو خورده شود.
🔰اگر ماست و دوغ میخورید حتما با یک قاشق چایخوری زنیان خورده شود.
🔰اگر ماهی میخورید با خرما خورده شود.
🔰اگر برنج میخورید با زیره خورده شود.
🔰مرغ حتما با گرمی خورده شود و هر چیز سرد دیگر با گرمیهایی مثل عسل و خرما و دیگر غذاهای گرم مصرف شود.
📌کسانی که طبع سرد دارند باید بیشتر مراقب باشند، چون مصرف زیاد غذاهای سرد باعث ورم مفصل، تکرر ادرار، گرفتگی عضله، ترشح زیاد بزاق، دل درد، نفخ شکم، روماتیسم، اسهال، اضطراب، خستگی و درد ماهیچه و MS میشود.
@salamatkade_shefa
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔆 مصرف منظم کره بادام زمینی خطر ابتلا به #سرطان_سینه را به نحو چشمگیری کاهش می دهد.
@salamatkade_shefa
🍃🌸🍃🌺🍃🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌼🍃🌸
✅ پرهیزهایی برای حفظ سلامت کبد
✍مهم ترین اصل در حفظ سلامت کبد که در طب ایرانی مورد تاکید قرار گرفته است، امر تغذیه و رعایت آداب و قوانین صحیح غذا خوردن، می باشد. بخشی از دستورات کلی در حفظ سلامتی کبد به قرار زیر است:
1️⃣پرهیز از نوشیدن آب سرد مخصوصا در حالت #ناشتا و بلافاصله بعد از #آمیزش_جنسی، #استحمام و #ورزش شدید
2️⃣ پرهیز از تحمل تشنگی به مدت طولانی
3️⃣ پرهیز از نوشیدن آب در میانه خواب
4️⃣ پرهیز از انجام فعالیت بدنی شدید بلافاصله بعد از خوردن غذا و نیز در حالت خالی بودن #معده
5️⃣ پرهیز از مصرف افراطی گوشتها و غذاهای غلیظ نظیر: گوشت گاو، نان فطیر، برنج کته، حلواهای چرب، رشته آش، کله پاچه گوسفندی
6️⃣ پرهیز از مصرف نوشیدنی های خیلی شیرین و خوردن زیاد شیرینی جات خصوصا شیرینی جات غلیظ نظیر برخی شیرینی های چرب و خامه ای موجود در قنادی ها
7️⃣پرهیز از مصرف شیرینی در حالت سیری یا نوشیدن آب سرد بعد از خوردن شیرینی
8️⃣ پرهیز از نوشیدن #آب_سرد پس از مصرف خوراکی های گرم
9️⃣ پرهیز از خوردن کباب های خام یا سوخته
#دکتر_حمیده_وحید (دانشجوی دکترای تخصصی طب ایرانی)
@salamatkade_shefa
🍃🌱 ریحان و آفت دهان 🌱🍃
✍از عهد باستان ریحان یک ضد عفونی کننده قوی در دندانپزشکی محسوب میشود و دارای مزایای بسیاری برای سلامت دهان و دندان است.
ریحان دارای خواص ضد میکروبی بوده و در درمان عفونتها بسیار موثر است، باید توجه داشت که ریحان نه تنها در درمان آفت تاثیرگذار است بلکه از بروز آفتهای دهانی و عفونت نیز جلوگیری میکند.
👌برای پیشگیری از آفتهای دهان باید سبزی ریحان را به طور مداوم مصرف کنید.
🔰برای درمان آفتهای دهانی کافی است ۴ لیوان آب را بجوشانید و برگ ریحان را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید برگها در داخل آن باقی بماند و سپس محلول باقی مانده را در یخچال نگهداری کنید و روزی ۲ بار دهان خود را با این ترکیب بشوئید.
@salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰طرز تهیه سرکه انگبین عسلی
🔶دو واحد عسل
🔷دو واحد عرق نعناع
🔶یکواحد سرکه
🔰مهمترین خواص شربت سرکه انگبین
🔻این شربت خون را تصفیه و غلظت خون را هم برطرف میکند؛ شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی معده، کبد، کلیهها و مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا و کلیه دارد.
🔻این شربت به رفع سوزش سردل، اسید و رفلاکس معده کمک شایانی میکند؛ شربت سرکه انگبین نقش موثری در برطرف کردن التهاب مفاصل (آرتریت) دارد.
🔻شربت سرکه انگبین بدن را ضدعفونی میکند و باکتریها و قارچها را از بین میبرد؛ این شربت فشار خون را کاهش میدهد و از بروز سکتههای مغزی و حملات قلبی هم جلوگیری میکند.
🔻شربت سرکه انگبین نقش موثری در درمان بیماریهای پوستی مانند ویتیلیگو (لک و پیس)، خارش، اگزما، کهیر و پسوریازیس (نوعی تخریب پوستی که با خارش همراه است) دارد؛ این شربت به کاهش قند و چربی خون کمک شایانی میکند.
🔻شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی کبد و دستگاه گوارش، افزایش انرژی بدن و رفع نفخ معده، کبد چرب، گلو درد و سرفه دارد؛ این شربت باز کننده عروق و برطرف کننده عطش بوده و برای افراد صفراوی بسیار مفید است.
@salamatkade_shefa
👈طب فشاری__بهبود عوارض سرماخوردگی و ترمیم سینوس ها و باز شدن منافذ بینی
@salamatkade_shefa
امام صادق (ع):
شکر سرخ برای همه چیز مفید است و هیچ ضرری ندارد.
محاسن،ج2،ص500
✅اصل شکر دانه های کوچک قرمز رنگی است که روی نیشکر به وجود میآید.
✅اصل شکر این است که این دانه ها را جمع کنند. ولی در مرحله بعد آب نیشکر را میگیرندو آن را روی آتش قرار میدهند تا غلظت پیدا کنند. این شکر سرخ است که در مرحله بعد خشک میکنند.
✅در مرحله بعد شکر سرخِ خشک شده را صاف میکند که شکر «اِبلوچ»میشود.
✅مرحله بعد که دوباره صاف بشود میشود شکر سفید.
✅و در مرحله بعد که دوباره صاف شود، شکر «طبرزد» میشود.در هر مرحله که صاف میشود سفت تر میشود.
🔶شکر سرخ برای هیچ چیز حتی دیابت هم ضرر ندارد.یکی از ترکیبات اصلی داروهای دیابت در طب اسلامی، شکر سرخ است.
منظور از شکر،شکرهای امروزی نیست که عموما از چغندر تهیه میشود و مواد شیمیایی بسیاری به آن اضافه می کنند و در انتها تبدیل به سمّ سفید میشود.
شکر اولین بار در زمان حضرت سلیمان(ع) تولید شده و ایشان دارای کارخانه های عظیمی بوده که انواع ترکیبات مانند نوره و شکر و... در آنها تولید می شده است.به همین جهت شکر سرخ به شکر سلیمان(ع) نیز معروف است.(الکافی 6: 333 ح 7)
اگر شیره نیشکر را گرفته و سپس آنرا تصفیه نمایند شکر سفید یا شکر سجستانی(شکر سیستان و بلوچستان) یا شکر «فانیز»نامیده می شود. تمام این شکر ها منشأش یکی است و آن هم از نیشکر است. منتهی مقدار صاف کردن و نحوه ی صاف کردن آنها با هم فرق می کند. معلوم می شود در زمانهای قدیم مراکز درست کردن نیشکر در سیستان و بلوچستان بوده است.چون شکر سجستانی در روایات ما مکرر آمده است.
@salamatkade_shefa
.
🍃🌸درمان بیماری های گوارشی با جوشانده بارهنگ و عرق نعنا
✍در این معجون بارهنگ و عرق نعنا، خواص بی نظیر در دفع سموم، کاهش اشتها، رفع یبوست، از بین بردن نفخ، درمان سوزش و درد معده و … یک جا جمع شده است.
در تحقیقی افراد 6 گروه از لحاظ سن، جنسیت، وزن، قد، رشته و سنوات تحصیلی، سمت در شغل، برنامه غذایی روزانه معمول از نظر محتوا و زمان مصرف و مقدار مشابه بودند. به هر یک مصرف روزانه جوشانده 20 گرم تخم بارهنگ در یک لیوان آب و یک لیوان عرق نعنا تجویز شد. از 15 فروردین 93 تا 15 فروردین 94 انجام شد.
📝🗞یافته ها:
اثر جوشانده 20 گرم بارهنگ در یک لیوان عرق نعنا بر درد های ناحیه فوقانی دستگاه گوارش که ناشی از التهاب عفونتها میباشد موثر است و برطرف کننده رفلاکس و نفخ و درد در هنگام بلع نیز می باشد.
🔗نتیجه گیری:
مطالعه حاضر نشان داد جوشانده دانه بارهنگ در عرق نعنا به دلیل کاهش التهاب, نفخ , درد , سختی بلع , رفلاکس و سوزش و ترکیبی از این عوارض موثر است.
🔴🔵بارهنگ و عرق نعناع سرشار از ویتامینهایی از جمله ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و ویتامینهای گروه B است. همچنین ترکیب بارهنگ و عرق نعناع دارای کلسیم، کربوهیدرات، پتاسیم، آهن، منیزیوم، تانن، منتول، کولین، کومارین، آنتی اکسیدان، فلاونوئیدها، نوراپی نفرین، سروتونین و اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ است. با هم تعدادی از خواص این ترکیب گیاهی را مرور میکنیم.
بارهنگ طبع سردی دارد و در عوض طبع عرق نعنا گرم است.
🔻🔺ترکیب این دو یک ترکیب عالی و متعادل است که در طب سنتی از آن استفاده میکردهاند. بنابراین افرادی با طبع سرد و گرم در هر صورت میتوانند از خواص بارهنگ و عرق نعناع بهره ببرند.
👩🍳👨🍳👇طرز تهیه:
✳️یک قاشق تخم بارهنگ را با یک لیوان عرق نعنا به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
✳️بعد از ولرم شدن با یک قاشق مربا خوری عسل میل کنید
✳️اضافه کردن گلاب و عسل به این جوشانده اختیاری است.
❇️❗️برای استفاده از خواص بارهنگ و عرق نعنا به مدت چهل روز، روزی یک لیوان از این نوشیدنی را (قبل از خواب) بدون صاف کردن، میل کنید.
♻️🔰خواص درمانی شربت عرق نعنا و بارهنگ:
🔸درمان عفونت روده
🔹رفع گاز روده
🔸تسکین دل دردهای شدید
🔹بهبود نفخ، کولیت و زخم معده
🔸درمان خونریزی مقعد از سردی
🔹درمان تهوع سرد و برگرداندن غذا
🔸درمان عفونت معده «هلیکوباکتری»
🔹ملین و نرم کننده روده جهت رفع یبوست
🔸درمان کم اشتهایی با منشاء سردی معده و روده
🔹لاغری و کاهش وزن
🔸درمان کبد چرب
🔹از بین برنده تب
🔸تسکین ناراحتیهای کلیه و مثانه
🔹درمان دردهای رماتیسمی
🔸رفع سرماخوردگی
🔹ایجاد شادی و رفع افسردگی
🔸درمان کولیت
🔹تقویت سیستم ایمنی بدن
🔸موثر در ترمیم و بهبود زخمهای بدن
🔹رفع اسپاسم یا گرفتگی
🔸ضد میکروب
🔹درمان آسم و سرفه
🔸خلط آور و بازکننده صدا
📝🔑نکات کلیدی:
✅برای درمان ناراحتی های معده از عرق نعنا در تهیه شربت استفاده کنید و برای درمان ناراحتی روده از گلاب.
🍃☕️اگر هم مشکل روده دارید و هم معده، از نیم لیوان عرق نعنا و نیم لیوان گلاب در تهیه شربت استفاده کنید.
❌📛هشدار👇
گفته می شود که بارهنگ می تواند رحم را تحریک کرده و احتمال سقط جنین در زنان باردار را افزایش دهد.
هنوز تحقیقاتی درباره اثر بارهنگ بر روی زنان شیرده منتشر نشده به همین دلیل توصیه می شود که زنان در دوران شیردهی از مصرف بارهنگ اجتناب کنند.
@salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😱بخش مهمی از صحبتهای دکتر سید مصطفی خوش چشم در مورد"طراحی کووید"
❌افشای چهرهی مرموز فائوچی (خدای عفونی دنیا)
😱صدا سیما هم بالاخره دچار توهم شد....🤫
📛 رهبر هم گفته بودن کرونا جنگ بیولوژیکی است.اما کسی توجه نکرد.
🔻این همه مخالفان کرونا و واکسن گفتن که این یک فتنه اس، اما کسی باور نمی کرد.😏😏
https://eitaa.com/joinchat/2568487039Ca6d702a9ba
🔰♻️🔰♻️🔰♻️🔰♻️🔰♻️🔰♻️🔰♻️🔰♻️🔰
💡فرق داروی ملین با مسهل چیست؟
✍ویژگی ملین ها این است که می توان آن را برای همه افراد از جمله کودکان، افراد مسن و حتی زنان باردار به کار برد؛ به عنوان مثال ملین گل قند ترکیب گل محمدی و عسل است و در آفتاب تهیه می شود یا برای افراد گرم مزاج می توان از آلو یا اسفرزه استفاده کرد اما مسهل ها را نمی توان به راحتی برای همه افراد از جمله زنان باردار یا کودکان و افراد مسن به کار برد
👈برای رفع یبوست نباید از مسهل استفاده کرد حتی از قرص های گیاهی مانند برگ سنا نیز نباید به طور مداوم استفاده کرد بلکه باید از داروها و خوراکی های ملین مانند آلو بخارا، تمرهندی، خاکشیر با آب گرم یا اسفرزه استفاده کرد
👌داروهای ملین در سطح روده ها عمل می کند و باعث رفع یبوست می شود.
🚫♨️استفاده بیش از حد ملین ها باعث ضعف عضلات روده و کاهش عملکرد مطلوب آن می شود. در نتیجه هنگامی که مصرف ملین را قطع کنید، نه تنها یبوست شما برمی گردد، چه بسا شدیدتر هم شود. پس باید حتما در اسرع وقت منشا یبوست را برطرف کرد.
📛🚫مواردی که داروهای ملین نباید مصرف شوند.
🔹 آپاندیسیت
🔹خونریزی روده با علت نامشخص
🔹 برداشتن کولون (روده بزرگ) با عمل جراحی
🔹 دیابت نوع دوم : بعضی از ملین ها حاوی مقادیری زیادی قند می باشند.
🔹 بیماری قلبی
🔹فشار خون بالا: بعضی از ملین ها حاوی مقادیر بالایی سدیم می باشند.
🔮 درمان طبیعی یبوست
🔻خوردن یک قاشق چایخوری روغن کرچک در صبح زود.
🔻نوشیدن محلول خاکشیر و آب گرم (نه داغ) به صورت ناشتا.
🔻 نوشیدن یک لیوان آب گرم که یک قاشق چایخوری عسل در آن حل شده است، دو بار در روز.
🔻 مصرف نصف فنجان آب پرتقال مخلوط با نصف فنجان روغن زیتون، دو بار در روز.
🔻خوردن انجیرخشک و آلوخشک خیسانده.
🔻 خوردن مخلوط سبوس گندم با ماست.
🔻نوشیدن مخلوط یک قاشق چایخوری شیره ذرت در یک لیوان آب
🔻گیاهان سبوس دار را با شیر یا آب گرم مخلوط کنید و بنوشید.
🔻 نوشیدن آب قره قروط و آلو در صبح.
🔻در کودک: مخلوط آب کشمش و کمی کره، سه بار در روز.
🔻شب دو عدد خرما را در آب خیس کرده و صبح روز بعد خرماها را له کنید و آن را سه بار در روز بخورید.
🔻 آب برخی میوه ها مانند: انبه، موز، سیب.
🔻 یک چهارم فنجان آب هویج، یک فنجان آب گوجه فرنگی و نصف فنجان آب کلم را مخلوط کرده و سه بار در روز میل کنید.
🔻نوشیدن مقادیر کافی مایعات به صورت روزانه (6 تا 8 لیوان)
🔻ورزش منظم به خصوص پیاده روی که معجزه می کند. (اگر شخصی از صندلی چرخ دار استفاده می کند، انقباض عضلات شکم و بالا آوردن پاها به درمان یبوست کمک می کند).
@salamatkade_shefa
🍂🌸 خواص کلی زعفران 🌸🍂
🔰زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست می آید در واقع از هر 100 تا 200 هزارگی زعفران ، حدود 5 كیلوگرم گل زعفران بدست می آید كه وزن 5 كیلوگرم زعفران تازه پس از خشک شدن به یك كیلو گرم می توانم.
🔰زعفران چاشنی و رنگ غذا غذا می شود و می خواهم كاهش چربی و كلسترول خونم شود و آرام بخش ، اشتها آور ، ضد اسپاسم ، پيشگيري كننده از بيماريهای قلبی و سرطان ، تقويت كننده حافظه وكامل فشارخون است.
🔰مطالعات مطالعاتی انجام شده از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم ، بیماریهای پوستی ، بیماریهای چشم ، عفونت ادراری ، یرقان ، پیش انداختن قاعدگی ، رفع نفخ شكم ، درمان درد و درمان كم خونی استفاده می شود.
🔰همچنین زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده بوده و به عنوان مسکن بویژه در قسمتهای کاربردی دارد.
🔰متخصصان مواد غذایی می گویند: مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی بیش از حد است و بر اساس نتیجه نهایی نتیجه گرفته شده است که دارای خواص ضد افسردگی بوده است و این در شرایطی است که بر اساس سنت به زعفران خواص فرح بخشی و خنده های بیشتری نسبت داده شده است. داده اند.
🔰نتایج نتایج حاصل از استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یك فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود و باعث افزایش تمرکز حواس می شود و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون بیشتر و در درمان اعصاب و كم خوابی بیشتر است.
🔰همچنین بر اساس مطالعات انجام شده ، چای زعفران از تجمع کلسترول در رگها پیشگیری و از بیماریهای قلبی نیز باید می کند.
🔰زعفران همچنین عامل پیشگیری از کاهش دید در سالخوردگی است و بر اساس عمل انجام شده است زعفران در تنظیم کارکرد سلولهای بینایی بیشتر و سلولهای بینایی را در مقابل آسیبها محافظت کرده و از پیشرفت بیماریهای چشم جلوگیری می کند و دارای احتیاط سلولهای آسیب دیده چشم می شود.
🔰زعفران خواص ضد سرطان نیز دارد و به عنوان یک دارو ضد تومور و جمع کننده رادیکال های آزاد عمل می کند. بر اساس درمان پزشکی ثابت شده است که مواد آنتی اكسیدان در زعفران خواص ضد سرطانی وجود دارد و از زعفران استفاده می شود ، از بروز توالی های ژنی سرطان زا می تواند من را كنترل كند و در ترمیم مولكولهای دی آن ای آسیب ببیند بسزایی دارد.
🔰دم کرده است که زعفران تحریک استفاده کرده و سرفه به منظور تسکین درد سینه ، گلو و معده می شود.
🔰چای زعفران برای درمان بیماریهای مشابه آسم ، سرفه ، خشکی پوست ، حمله عصبی ، گاز معده ، سوزش سردل و بی خوابی مفید است.
🔰زعفران به مواد غذایی عطر و رنگ مخصوص می دهد و به همین جهت از زعفران در صنایع غذای مصرفی سوسیس سازی ، در شیرینیزه سازی تهیه پودرهای کیک ، در داروسازی داروهای ضد افسردگی ، در نساجی رنگ آمیزی پارچه های ابریشمی و در صنایع لبنی و غیره استفاده می شود.
📛🚫همچنین مصرف بی رویه زعفران باعث استفراغ ، کاهش ضربان قلب ، خونریزی از بینی ، خونریزی از پلک ها و لب ها و سر سر گیجه ، بی هویت ، زردی پوست و عوارض خطرناک دیگر می شود که این عواقب حتی می تواند باعث مرگ شود.
🚫خوردن زیاد زعفران برای همه ها مضر است. اشتها را کم می کند و ایجاد سردرد می کند و باعث اختلال حواس می شود.
⭕️❌به علت دارا بودن طبیعت گرم ممکن است به اسهال ، از دست دادن آب بدن و ترشح خون از طریق ادرار شود.
@salamatkade_shefa