هدایت شده از کیهـــان آنلاین
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبتهای جنجالی یک دختر تُرک در تریبون آزاد
🔻من ترکم اما جانم را فدای آن رئیسجمهوری میکنم که تو راه آذربایجان برای من شهید شد.
🔻من ترکم اما به اونی رأی نمیدم که نمیذاره عکس شهید رئیسی رو ببرن توی ستادش.
🔻من ترکم اما به کسی رأی نمیدم که در جمع چهار نفر نتونه صحبت کنه و بگه کارشناسام جواب میدن.
@Kayhan_online
هدایت شده از گونی نیوز
👈 تخریب گسترده #دکتر_جلیلی با ارسال پیامک انبوه!
ولی خدا قویتر از مکر و حیله شماست ✌️
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷 @gooninews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کلیپ| وقتی که ده ها میلیارد دلار سرمایه کشور را به یغما میدن مگر میشود بی تفاوت بود؟
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#مناظره_چهارم
✅ @saeedjalily
*«قاضیزاده» انصراف داد
*
نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔹انجام تکلیف شرعی گاهی در اصرار بر اصول متجلی میشود، گاهی در رعایت صلاح امت. در شرایط فعلی تکلیف شرعی ضمن تأکید بر اصول، تحفظ بر مصالح کلان کشور است.
🔹به منظور حفظ انسجام نیروهای انقلاب و در پاسخ به درخواست مکتوب شورای عالی اجماع نیروهای انقلاب و برخی از علما و دلسوزان از ادامه مسیر انصراف داده، امیدوارم سه برادر دیگرم نیز در فرصت باقیمانده اجماع نموده تا جبهه انقلاب تقویت گردد.
🔹از ملت شریف ایران، شورای محترم نگهبان، وزارت کشور و تمامی اعضای ستادهای انتخاباتیام قدردانی مینمایم. باشد که راه شهید رئیسی عزیز به بهترین نحو ادامه یابد.
@TasnimNews
هدایت شده از جهان خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از جلسات کمتر دیده شده سعید جلیلی با شهید رئیسی
♨️ کانال جهان خبر
📡 @jahan_khabar
هدایت شده از محمد جوانی
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از راه دیالمه
⭕️ حجتالاسلام والمسلمین راجی، پژوهشگر برجسته و استاد حوزه و دانشگاه، در جمع حامیان دکتر جلیلی در ورزشگاه تختی مشهد حضور داشت
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی
✅@Jalili_saeed
هدایت شده از راه دیالمه
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ امان از بهانهها
🔹میگفتند بدون FATF نمیشود واکسن کرونا خرید؛ اما شد.
🔸️میگفتند بدون توافق جدید، نمیتوانیم نفت و فرآورده بفروشیم؛ اما شد.
🔹️میگفتند بدون برقراری رابطه با آمریکا، نمیشود صادرات غیر نفتی را افزایش داد؛ شد و بسیار بیشتر از این خواهد شد.
🔸️میگفتند نمیشود دستمزد کارگران را افزایش داد؛ شد.
🔹️میگفتند رابطهی با دنیا بدون رابطه با یک کشور خاص، قابل افزایش نیست؛ شد یا نشد؟!
🔸️الان، وقت برای بهانه تراشی نداریم.
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی
✅@Jalili_saeed
⭕️ دکتر زرشناس (روزنامهنگار و پژوهشگر ایرانی حوزه ادبیات، فرهنگ، سیاست و فلسفه است.): افق گشایی، امروز در گرو انتخاب درست ماست و انتخاب درست از نظر من، سعید جلیلی است
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
اضافه شدن ۹۰ فروند هواپیما به چرخه پروازی بدون برجام و FATF در دولت سیزدهم
سرویس اقتصادی -
طراحی و ساخت دو هزار قطعه مورد نیاز صنعت هوائی در کشور به همراه اضافه شدن ۹۰ فروند هواپیما به چرخه پروازی کشور از اقدامات دولت سیزدهم با وجود انبوهی از تحریمها بود.
به گزارش کیهان، دولت سیزدهم از طریق راهبردهای سهگانه از جمله «ساخت هواپیما»، «خرید هواپیمای دست دوم» و «بازگرداندن پرندههای زمینگیر» به خط پروازی، درصدد جبران کمبود صندلی پرواز و به تعادل رساندن عرضه و تقاضا در بخش حملونقل هوائی بخصوص ناوگان مسافری برآمد.
در زمان شروع به کار دولت سیزدهم، دوره انتظار خرید بلیت هواپیما حتی تا ۳۰ روز هم افزایش پیدا کرده و امکان پاسخگویی به تقاضای سفر هوائی به صورت روزانه و حتی هفتگی کاهش یافته بود.
سازمان هواپیمایی همان زمان اعلام کرد که برای افزایش تعداد صندلی پرواز منتظر احیای برجام نمیماند و افزایش ناوگان را از چند مسیر دیگر ادامه میدهد.
دولت برنامه خرید هواپیماهای دست دوم را با هدف تقویت ناوگان ایرلاینها در دستور کار دارد و مذاکرات برای افزایش خرید در دستور کار است.
«محمد محمدیبخش» رئیس سازمان هواپیمایی دیماه 1401 درباره برنامه دولت برای توسعه ناوگان هوائی گفت: هماکنون تعداد صندلیهای پروازی تا ۴۰ درصد افزایش یافته و تعداد هواپیماهای عملیاتی به ۱۷۵ فروند هواپیمای رسیده است.
وی افزود: «افزایش ناوگان» استراتژی دولت سیزدهم است و این مهم را از دو راه خرید هواپیمای دستدوم و اورهال هواپیماهای زمینگیر پیگیری میکند تا دو برابر و نیم شدن تقاضای سفر را پاسخ دهد.
بر اساس اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، سال 1401 تعداد ۱۰۰ فروند هواپیمای زمینگیر شناسایی شده است که دولت در نظر دارد تا برنامه اورهال مجدداً این پرندهها را در دستور قرار دهد و وارد چرخه پروازی کند.
به گزارش ایرنا، طبق سیاستگذاری وزارت راه و شهرسازی در انتهای دولت سیزدهم نسبت به آغاز شروع کار دولت، ظرفیت ناوگان هوائی کشور دو برابر خواهد رسید. رئیس سازمان هواپیمایی کشور اسفند 1402 هم اظهار داشت: نهضت تعمیر قطعه به وجود آمد که با مشارکت شرکتهای دانشبنیان و حضور مؤثر شرکتهای هواپیمایی و تعمیراتی موضوع تابآوری به حد قابل قبولی رسید تا جایی که اکنون به مرزی رسیدهایم که دیگر هیچ هواپیما و موتوری برای تعمیر به خارج از کشور ارسال نمیشود. محمدی بخش از طراحی و ساخت دو هزار قطعه مورد نیاز صنعت هوائی در کشور خبر داد و گفت: ۹۰ فروند هواپیما طی دو سال گذشته و در دولت سیزدهم به چرخه پروازی کشور اضافه شد.
وی افزود: برنامه صنعت هوائی مبتنی بر راهبردهایی است که در برنامه هفتم پیشبینی شده و سعی کردیم آنچه در حوزه فرودگاهی و حوزه حملونقل محقق شده در برنامه هفتم از جمله استفاده از ظرفیتهای اقلیم و ایرانراه یا جاده ابریشم لحاظ شود.
محمدی بخش تصریح کرد: افزایش ناوگان با دو راهبرد داخلی و دو راهبرد خارجی مواجه است. راهبرد خارجی خرید هواپیمای دستدوم و موضوع دیگر نوسازی ناوگان است.
واردات هواپیماهای با کاربرد ویژه
اردیبهشت امسال «جعفر یازرلو»، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری هم با بیان اینکه از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته، ۶۶ فروند هواپیما در تایپهای مختلف وارد کشور شد که عمده آنها را هواپیماهای بزرگ تشکیل میدهد، گفت: همچنین در این مدت هفت فروند هواپیمای سبک با کاربریهای آموزشی، حمل اعضای حیاتی بدن بیماران مرگ مغزی و غیره وارد شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری خاطرنشانکرد: در مدت یاد شده پنج فروند هلیکوپتر نیز وارد کشور شد؛ بر این اساس مجموع واردات هواپیماهای بزرگ، آموزشی و هلیکوپتر به ۷۸ دستگاه رسید.
دولت روحانی با برجام نتوانست صنعت هوائی را از زمین بلند کند و حاصل آن همه هیاهو تنها به نمایش رسانهای خرید بیش از 100 هواپیما ختم شد اما نهایتا تعدادی هواپیمای ملخی وارد شد. با این حال دولت شهید رئیسی طی سه سال موفق شد بدون برجام و FATF بخشی از عقبماندگی صنعت هوائی کشور در دوره روحانی را جبران کند.