هدایت شده از شیفتگان تربیت
📣 ثبت نام ورود به حوزههای علمیه 22 اسفند آغاز خواهد شد
♨️ قابل توجه داوطلبان ورود به حوزه های عملیه
🌸 به یاری خداوند متعال پذیرش حوزه های علمیه برای سال تحصیلی 1404-1403 از 22 اسفند ماه 1402 مصادف با اول ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.
✅ علاقه مندان می توانند از تاریخ یاد شده با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی پذیرش به آدرس زیر اطلاعات لازم را نسبت به شرائط و مراحل پذیرش کسب و اقدام به ثبت نام نمایند.
📎 #پذیرش_حوزههای_علمیه_برادران
📎 #حوزه_علمیه
📎 #اطلاعیه
🌐 آدرس تارنما
https://paziresh.ismc.ir/
🔰 سنجش و پذیرش حوزه های علمیه برادران
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥داستان مسلمان شدن داوود کیم چیست؟
🔸کیم در سفری به اندونزی با اسلام واقعی آشنا شد و فهمید رسانه ها درباره چقدر اسلام هراسی میکنند
🔸سپس درباره اسلام مطالعه کرد و قرآن خواند
داوود کیم درباره دین اسلام و قرآن میگوید:
🔹وقتی قرآن خواندم من را بسیار تحت تاثیر قرار داد
🔹اسلام چیزی دارد که ما را شاد و راضی نگه میدارد نه افسرده
🔹در اسلام هدف شما از زندگی اطاعت و بندگی خداوند متعال است و عبارت خداوند به شما رضایت و خوشبختی واقعی را میدهد
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن .pdf
16.45M
📎پی دی اف کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
تقوا؛ محصول ماه رمضان
رهبر انقلاب: محصول عمدهی ماه رمضان تقواست؛ «دستی که عنان خویش گیرد»؛ معنای تقوا این است. عنان دیگران را گاهی درست میتوانیم بگیریم؛ اگر بتوانیم عنان خودمان را بگیریم، خودمان را از چموشی، از وحشیگری، از عبور از خطوط قرمز الهی باز بداریم، این هنر بزرگی است. تقوا یعنی مراقبت از خود برای حرکت در صراط مستقیم الهی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمود اگر دعایش مستجاب شود شهید خواهد شد....
زرنگ باشید تو دعا کردن
#حاج_آقا_فروغی
🔰آمریکا در هفته گذشته حدود 40 مرتبه به مناطق مختلفی از یمن حمله کرده است
🔹نیروی هوایی آمریکا در شب و روز گذشته حداقل 6 حمله را به دو منطقه التعزیه در استان تعز و منطقه الطائف در شهرستان الدریهمی استان الحدیده داشته است. این حملات در حالی است که آمریکا حدود 40 حمله در طول یک هفته گذشته به یمن داشته است.
🔹دوشنبه هفته گذشته: جنگندههای ائتلاف آمریکایی چهار بار منطقه رأس عیسی در شهرستان الصلیف، سه بار منطقه العرج در شهرستان باجل، سه بار منطقه الجبانه، دو بار منطقه الطائف در شهرستان الدریهمی، استان الحدیده را بمباران کردند.
🔹سه شنبه هفته گذشته: جنگندههای آمریکا و انگلیس در بامداد این روز ۵ مرتبه به منطقۀ طخیه در استان صعده حمله کردهاند.
🔹چهارشنبه هفته گذشته: فرودگاه الحدیده را سه بار بمباران شد.
🔹پنجشنبه هفته گذشته: چهار حمله هوایی منطقه الجاح در شهرستان بیت الفقیه استان الحدیده صورت گرفت
🔹جمعه: جنگندههای ائتلاف آمریکایی منطقه رأس عیسی در مدیریت الصلیف استان الحدیده را چهار بار و شهرستان عبس در استان حجه را سه بار بمباران کردند.
📝 امثال خاتمی و خوئینیها به ۱۰۰ درصد ملت ایران خیانت کردند
🔻دبیر مجمع روحانیون میگوید: کسانی که میوه انتخابات را چیده و از کشته خویش ناخرسندند، گریبان کسانی را گرفتهاند که با اکثریت همراهی و همدلی کردهاند.
🔹سید محمد موسوى خوئینىها درباره انتخابات مجلس نوشت: «آمارها و تحلیلها میزان مشارکت را ۳۰ تا ۴۱ درصدِ واجدین شرایط رأی تخمین زدند. پس از انتخابات، عدهای با ابراز خوشحالی از همین میزان مشارکت، آن را نشانه شکست دشمن و مُشتی محکم بر دهان بدخواهانی دانستند که مشارکتی کمتر از این را پیشبینی میکردند.
🔸یکی از این کارها رفتاری است که نسبت به شخصیتی مانند جناب آقای خاتمی در پیش گرفتند، شخصیتی که در انتخابات سال ۱۳۷۶ ابر و باد و مه و خورشید و فلک را به کار گرفتند تا مردم به او رأی ندهند، ولی اکثریت قاطع رأیدهندگان او را انتخاب کردند.
🔹آنکه زیان میبیند نه خاتمی که کسانیاند که بر شیوه نادرست مدیریتشان بر کشور اصرار میورزند و خودشان و مردم را گرفتار مشکلات روزافزون کردهاند و بدینترتیب از همان سیواندی درصد هوادار خود نیز میکاهند. ایکاش بدانند که در امر حکمرانی، پیروزی سرانجام با اکثریت است».
🔸درباره سفسطهبازی موسویخوئینیها چند نکته شایان تذکر است. اولاً؛ ادعای احترام به اکثریت و تلاش برای مصادره به مطلوب با این واژه، به هیچ وجه با سابقه عملکرد امثال خاتمی و موسویخوئینیها سازگار نیست. آنها در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۸ در حالی رای 24/5 میلیون نفر را زیر پا گذاشتند که در پستو اذعان میکردند تقلبی آن هم به میزان ۱۱ میلیون رای امکان ندارد و اتفاق نیفتاده است...
🔺پدرخواندههای افراطیون مدعی اصلاحات عمداً کتمان میکنند اما روزنامههای اصلاحطلب متعددی مانند شرق و سازندگی و دیگران بارها نوشتند که در اغلب کشورهای دنیا و در بسیاری از انتخاباتها حداکثر مشارکت ۷۰ درصد است و ۳۰ درصد غالباً میل به مشارکت ندارند.
#گفت_و_شنود | #افول_آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از هنری رالینز، خواننده آمریکایی میپرسن که خطرناک ترین جای دنیا کجاست؟ پاسخ میده بغداد، قاهره و کالیفرنیا
بعد ازش میپرسن با دیدن کدوم کشور به آینده بشریت امیدوار شدی، جواب میده: ایران
🔴 ماجرای آیت الله صدیقی و چند نکته کلیدی
۱- در اینگونه موارد، مهمترین مسأله اعتماد به دستگاه قضایی کشورمان است.
🔻وقتی که معاون اول دستگاه قضایی کشور، در زمان مسئولیت و قدرت، نمی خواهد و البته نمیتواند حتی فرزند خود را از محاکمه و مجازات برهاند یا زمانی که در دوره های مختلف از معاون اول گرفته تا برادر رئیس جمهور و فرزند رئیس خبرگان وقت و ... محاکمه و مجازات شدند و ابرسرمایه داران مفسدی مثل طبری و بابک زنجانی و ... گردن به قانون می نهند و حقوق ملت از آنها پس گرفته می شود، یعنی «در مجموع» قوه قضاییه با اتکا ولایت فقیه کاملا قابل اتکا و اعتماد است.
۲-آیت الله صدیقی و نزدیکان ایشان مانند همه مردم باید در برابر قانون و دستگاه قضایی بدون مماشات و حتی با سختگیری بیشتر پاسخگو و مُنقاد باشند که خواهند بود.
۳-- به نظر نگارنده، بهطور کلی افرادی که در گام اول بهجای ارائه مستندات خود به قوه قضاییه، آن را در فضای مجازی منتشر میکنند، بیشتر در قالب کسب و کار سیاسی و پیمانکاری با لباس ایمنی عدالت جویی میتوان تفسیر کرد تا جویش مسئولانه عدالت.
🔻هر چند در هر صورت همه این گزارشها و افشاگریها با هر نیتی باید به دقت و البته بهطور همه جانبه رسیدگی شود.
۴-شخص آیت الله صدیقی، بی تردید عالمی با تقوا و منزه و مهذب است. کسی که دوران جوانی و درک لذات را در زهد و پاکی سپری کرده، اینکه در دوران کهولت و سالهای پایانی عمر، دنبال کسب اموال باشد چندان معقول نیست.
🔻بنابراین به نظر می رسد جعل امضا و مشارکت دادن این عالم خوشنام در این اقدام، توسط جاعل اصلی، با هدف درگیر کردن پای ایشان در این خیانت و ایجاد نوعی سپر بلا و در نهایت و تصاحب کامل پس از درگذشت ایشان باشد.
۵- و اما بلیه اعتماد بیش از حد به برخی از نزدیکان و افراد خاص ظاهراً متخصص در امور پیچیده، یکی از نقاط خطر آفرین برای برخی از بزرگان خوشدل شده است که باید به طور ساختاری برای آن فکری شود.
🔻تلخترین این اعتمادها در جمهوری اسلامی منجر به جدا شدن فردی در کسوت قائم مقامی رهبری گردید.
✍حمیدرضا ابراهیمی