😭😢وقایع دردناك عاشورا 😢😭
🔷🔸قسمت ۱🔸🔷
تا بعد از ظهر كه هنگامه شهادت امام حسین علیه السلام بود یكسری جنایات را به خود دید و از شهادت امام حسین (علیه السلام) به بعد سرزمین كربلا شاهد فجایع و جنایاتی خاص در مورد اهل بیت پیامبر بود.
سال 61 ه.ق عصر روز دهم محرم لشكر یزید بعد از این كه امام حسین (علیهالسلام) را به شهادت رساند به دستور فرماندهان خود دست به غارت و آتش زدن خیمهها و آزار و اذیت خاندان نبوت زدند.
آنها به سوی خیمههای حرم امام حسین (علیهالسلام) روی آوردند و اثاث و لباسها و شتران را به یغما بردند و گاه بانویی از آن اهلبیت پاك با آن بیشرمان بر سر جامهای در كشمكش بود و عاقبت آن لعنت شدگان الهی جامه را از او میربودند.(1)
دختران رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و حریم او از خیمهها بیرون آمده و میگریستند و در فراق حامیان و عزیزان خود شیون و زاری مینمودند.
بعد از این اموال اهلبیت را با سر و پای برهنه و لباس به یغما رفته به اسیری گرفتند. و آن بزرگواران را از كنار پیكر امام حسین (علیهالسلام) گذراندند. وقتی نگاه اهلبیت به كشتهها افتاد فریاد كشیدند و بر صورت خود زدند.(2)
بعد از به اسارت گرفتن اهل بیت، عمر سعد ملعون در میان یارانش فریاد كشید: چه كسی حاضر است كه اسب بر پشت و سینه حسین (علیهالسلام) بتازد! ده نفر داوطلب شدند و پیكر مطهر امام حسین(علیهالسلام) را با سمّ اسبان لگدكوب كردند.(3)
در عصر عاشورا عمر سعد سر مبارك امام حسین(علیه السلام) را با خولی بن یزید اصبحی و حمید بن مسلم ازدی نزد عبیداله بن زیاد به كوفه فرستاد و سرهای یاران و خاندان او را جمع كرده (كه هفتاد دو سر بود) و به همراهی شمر بن ذیالجوشن و قیس بن اشعث به كوفه فرستاد.(4)
سپس كشتههای خودشان را جمع كرده و دفن نمودند ولی جنازه بی سر و زیر پای اسبان لگدكوب شده امام حسین (علیهالسلام) و یارانش تا روز دوازدهم محرم عریان در بیابان كربلا بود تا این كه توسط قبیله بنیاسد و به راهنمایی امام سجاد (علیهالسلام) دفن شدند.(5)
شب یازدهم محرم را گویا اسرای اهلبیت در یك خیمه نیمسوخته سپری نمودند در این رابطه در مقاتل چیزی از احوال اهلبیت (علیهمالسلام) نقل نشده ولی میتوان تصور كرد كه چه شب سختی را بعد از یك روز پر سوز و از دست دادن عزیزان و غارت اموال و اسارت و سوختن خیمهها و اهانتها و ... داشتهاند.
عمر سعد ملعون در روز 11 محرم دستور حركت از كربلا به سوی كوفه را میدهد و زنان و حرم امام حسین (علیهالسلام) را بر شتران بیجهاز سوار كرده و این امانتهای نبوت را چون اسیران كفّار در سختترین مصائب و غم و غصه كوچ میدهند.(6)
شاعر عرب این مصیبت عظما را به رشته نظم در آورده:
"یصلى على المبعوث من ..."؛ این قضیه بسیار شگفتآور است كه مردم بر پیغمبر مبعوث كه از آل هشام است، تحیت و درود بر روح پاكش میفرستند و از طرف دیگر، فرزندان و خاندان او را به قتل مىرسانند!!(7)
در هنگام حركت از كربلا عمر سعد دستور داد كه اسرا را از قتلگاه عبور دهند. قیس بن قرّه گوید: هرگز فراموش نمیكنم لحظهای را كه زینب دختر فاطمه (سلامالله علیها) را از كنار كشته بر خاك افتاده برادرش حسین عبور دادند كه از سوز دل مینالید ... و امام سجاد (علیهالسلام) میفرماید: ... من به شهدا نگریستم كه روی خاك افتاده و كسی آنها را دفن نكرده، سینهام تنگ شد و به اندازهای بر من سخت گذشت كه نزدیك بود جانم بر آید و عمهام زینب وقتی از حالم با خبر شد مرا دلداری داد كه بیتابی نكنم.(8)
(گویا اسرای كربلا را دوبار به قتلگاه میآورند، یك دفعه همان عصر روز عاشورا بعد از غارت خیمهها و به درخواست خود اسرا و یك بار هم در روز یازدهم محرم هنگام كوچ از كربلا و به دستور عمر سعد و این كار عمر سعد شاید به خاطر این بود كه میخواست اهلبیت (علیهمالسلام) با دیدن جنازههای عریان و زیر آفتاب مانده شكنجه روحی به اسرا داده باشد.)
🆔👇👇👇
@salehin98razan
🔴 امام حسین (ع):
🔵 خداوند قائم ما را از پس پرده
غیبت بيرون مى آورد و آن گاه او از
ستم گران انتقام مى گيرد.!
📚إثباة الهداه، ج ۷، ص ۱۳۸
🆔 @salehin98razan
هدایت شده از صالحین سردرود
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی مسابقات فوتسال جام دفاع مقدس برگزار گردید.
این مسابقات قرار است بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در منطقه سردرود و در رده سنی امیدان برگزار گردد.
حوزه مقاومت بسیج امام حسن (ع) دمق
@salehin98
❤️
وقت آن است کمی تشنه لبِ آب شویم
روبه خورشید نماییم وچومهتاب شویم
دست برسینه گذارید سلامی بدهیم
تاشب جمعه همه زائر ارباب شویم
🍂شب #جمعه نسیم کربلایت
🍂به دلها میدهدحال و هوایی
🍃🌷🍃🍃🌷🍃
🏴 @salehin98razan
هدایت شده از محصولات صالحین
#پرسمان_صالحین 454
➖➖➖➖➖
❓❓سلام، چند کتاب تربیتی برای آشنا شدن با سنین نوجوانان و جوانان معرفی کنید.
➖➖➖➖➖
🍀🍀با سلام خدمت شما پرسشگر محترم
درباره تربیت اسلامی اگر خود شما می خواهید از کتاب های تربیتی استفاده کنید و نتیجه آن را در برخورد با متربیان بروز دهید، این کتاب ها به حضور شما معرفی می گردد
- آشنایی با تعلیم و تربیت اسلامی، مجید رشیدپور، انتشارات انجمن اولیا و مربیان
- اصول و روش های تربیت در اسلام، احمدی، سیداحمد، تهران، انتشارات انجمن اولیا و مربیان
- اسلام و تعلیم و تربیت، حجتی، سید محمدباقر، تهران، دفتر نشر فرهنگ اسلامی
- سید احمد احمدی، روان شناسی نوجوانان و جوانان، انتشارات رودکی.
- محمدتقی فلسفی، گفتار فلسفی، جوان از نظر عقل و احساسات، هیأت نشر معارف
اسلامی.
اما، اگر برای معرفی به متربیان کتاب می خواهید، باید بگوییم که برای تربیت آنها بهتر است که بیشتر از برنامه های تربیتی و سیر مشخصی از محتواهای از پیش تعیین شده که بسیاری از آنها در «کتابچه درس نامه آموزشی حلقه های صالحین» به صورت پیشنهادی آمده است، استفاده کنید و تحت نظر مربی به تربیت متربیان پرداخته شود اما، به عنوان نمونه چند کتاب مورد استفاده جوانان و نوجوانان به شما معرفی می نماییم
- کتاب گامی در مسیر خودسازی و عرفان برای جوانان، نویسنده: جواد محدثی، ناشر: بوستان کتاب.
- کتاب ره توشه (سلوک عرفانی در مکتب اهل بیت «سلام الله علیهم اجمعین»)، حسین بحرانی(ره)، ترجمه شیروانی
- کتاب علم اخلاق اسلامی ترجمه جامع السعادة و معراج السعادة، ملامهدی و ملااحمد نراقی (رحمهم الله)
- مجموعه آثار شهید مطهری (رحمه الله)، البته کتاب های شهید مطهری (رحمه الله) براساس سیر مطالعاتی ارائه شده مطالعه و معرفی شوند.
🔅موفق و موید باشید.
..............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts
اگر امام حسین علیه السلام کربلا نمی رفت چه می شد؟
🆔 @salehin98razan
امام خامنهای:
«هر ملّتی به آمریکا اعتماد کرد، ضربه خورد؛ حتّی آن کسانی که دوست آمریکا بودند.»
▫️ محمدرضا پهلوی
▫️ محمد مصدق
▫️ معمر قذافی
▫️ صدام حسین
▫️ حسنی مبارک
▫️بن علی
➕ این کسانی که دلشان برای دوستی آمریکا و رفاقت با آمریکا و اطاعت از آمریکا می تپد، این نمونه ها را ببینند.این ها مثل شیطانند.
🆔👇👇👇
@salehin98razan
هدایت شده از محصولات صالحین
#سخن_نگاشت
سه نوع عبادت
پس خود تفكر عبادت است. بنابراين ما سه نوع عبادت خواهيم داشت: عبادت بدنى مثل نماز خواندن، روزه گرفتن؛ عبادت مالى مثل زكات دادن، خمس دادن و به طور كلى انفاقات؛ و عبادت فكرى (عبادت صرفا روحى) كه نامش تفكر است، و تفكر افضل انواع عبادات است. اينكه مىگويند:
تَفَكُّرُ ساعَةٍ خَيْرٌ مِنْ عِبادَةِ سَنَةٍ
يا سِتّينَ سَنَةً يا سَبْعينَ سَنَةً، معلوم مىشود كه ارزش تفكر، از آن عبادتهاى ديگر خيلى بيشتر است؛ يك ساعتِ اين ممكن است برابر باشد با شصت سال عبادت بدنىِ بدون تفكر. و نبايد سوء تفاهم بشود كه مقصود جانشينسازى است كه آن عبادت را رها كنيد و به اين بچسبيد، مقصود اين نيست. هركدام در جاى خود لازم و ضرورى است. مقصود بيان ضرورت اين امر است.
.............
✅کانال محصولات صالحین:
🆔 @salehinproducts