.
🔴روغن زیتون بی بو تامین شد
💰 یک لیتری با احترام ۲۴۰۰۰۰ تومان
🙋♀برای سفارش اینجام 👈
@Zkha1397 😍
.
.
سلام سلام چه خبر ؟؟
عزاداری هاتون قبول حق
سلامت باشین الهی 🙏
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.
.
❇️ روغن های کنونی طبیعت سرد دارند؛ ما باید روغنی مصرف کنیم که طبیعت آن گرم باشد تا وقتی وارد بدن میشود با گرمای بدن سازگار باشد؛ روغن حیوانی آلاء (که از شیر تهیه میشود) مزاجش گرم و تر است .
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.
روغن حیوانی آلاء
. ❇️ روغن های کنونی طبیعت سرد دارند؛ ما باید روغنی مصرف کنیم که طبیعت آن گرم باشد تا وقتی وارد بدن م
.
❎ روغن سرد هنگامی که در پختوپز حرارت میبیند شروع به سخت شدن میکند و این ماده در کبد که گرمایش 39 تا 40 درجه است سخت میشود و ما در سونوگرافی کبدهای چرب را بهوضوح میبینیم؛ در واقع روغن سوخته در کبد رسوب کرده است در حالی که اگر روغن سالم مصرف کنیم آن چربی سوخته داخل کبد را حل کرده و از بین میبرد.
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷ظهرتان زیبا
و به یاد ماندنی،
🌸الهی خورشید عشق،
تا ابد بر شما بتابد،
🌹ظهر تون سراسر در ارامش وامید
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.
.
✅ در طب اسلامی ایرانی سفارش شده که غذای ارجح قلب روغن و غذای کبد نمک و غذای مغز آب است؛ آنچنان است که دلیل کاهش قدرت حافظه در حال حاضر همین آلودگی آبهاست؛ اگر قلبها مشکل دارند مصرف روغن بد منجر به آن است و ترانس روغن کمکی به ما نخواهد کرد بلکه فقط روغنهای گرم هستند که با ذوب شدن به عروق راه پیدا میکنند و به بافتها رفته و غذای آنها را تهیه میکنند .
#دانستنی
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اینجا مخصوص اونایی هست که
روغن با کیفیت بالا میخوان 😎
طعم قدیما 😍
#روغن_حیوانی
با شهرت جهانی 🌎
من اینجام که دوباره
طعم غذای مادربزرگُ
بهت هدیه بدم 😋
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.
پنجشنبه است
به یاد همه آنهایی
که دیگر میان ما نیستند
و هیچکس نمیتواند
جایشان را در قلب ما پر کند
فاتحه و صلوات
نثار روح پدران و مادران آسمانی
و همه در گذشتگان بخوانیم
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_زرد 🫕
برای شله زرد از یک پیمانه ثابت استفاده کنید
یک پیمانه برنج رو دو ساعت بذارید خیس بخوره.
هفت برابر برنج، آب اضافه کنید و بذارید بجوشه.
کف روی برنج رو بگیرید.
اجازه بدید برنج خوب بپزه و شکفته بشه.
قبل از اضافه کردن شکر عصاره زعفران اضافه کنید تا مغز برنج رنگ بگیره.
یک و نیم تا دو پیمانه شکر اضافه کنید و هم بزنید.
یک قاشق غذاخوری خلال بادام که با گلاب خیس کردید
بریزید.
یک قاشق #روغن_حیوانی 👌
نصف قاشق چایخوری پودر هل و نصف پیمانه گلاب بریزید.
اجازه بدید نیم ساعت دم بکشه تا آب نندازه.
داخل ظرف بکشید و تزیین کنید.
این مقدار پنج تا ظرف سایز متوسط به شما میده.
#آموزش
https://eitaa.com/salembekhorim1397
.