ALAVI 1 [کیفیت کم].mp3
23.18M
#نشست_اساتید
#مصاحبه با آیت الله علوی بروجردی ۱
@salmanraoofi
ALAVI 2 [کیفیت کم].mp3
22.35M
#نشست_اساتید
#مصاحبه با آیت الله علوی بروجردی ۲
@salmanraoofi
باسمه تعالی
در فیلم زیر آیت الله علوی بروجردی
آغاز تشکیل #نشست_اساتید، و روند رشد آن را با تقریر خودشان روایت می کنند
به وجود آورنده #نشست_اساتید آیت الله هادوی تهرانی است و روایت ایشان از تشکیل #نشست_اساتید در اینترنت موجود است
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
۱۳۹۷/۸/۲۰
@salmanraoofi
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشست_اساتید
مصاحبه آیت الله علوی بروجردی
@salmanraoofi
MAKTAB34.mp3
5M
#مکتب_شناسی_فقهی_شیخ_اعظم_انصاری ره
🔆ورود به بحث موضوع شناسی فقهی شیخ اعظم ره
🔆بررسی مراحل، مبانی موضوع شناسی فقهی
جلسه ۳۴
تذکر دو نکته مهم
@salmanraoofi
🔴سخنی با حاج شیخ محمد جواد فاضل لنکرانی
🔸چندی است که زمزمه هایی از سوی دولت تدبیر و امید برای حضور زنان در ورزشگاه ها شنیده می شود. اتفاقی که ابتدا در رقابت های جام جهانی فوتبال و برای ورزش های دیگری همچون والیبال به تحقق پیوست و دیروز هم در بازی فینال جام باشگاه های آسیا تکرار شد.
🔸همانطور که مستحضرید طرح ورود زنان به ورزشگاه ها در دولت قبل نیز مطرح بود و بیت آیت الله فاضل لنکرانی به درستی در برابر آن ایستادند. این در حالی است که امروز حتی با تحقق این وعده دولت قبل توسط دولت تدبیر، کمترین واکنشی را از این بیت در قبال رفتارهای دولت تدبیر مشاهده نمی کنیم. این عملکرد در حالی است که حضرتعالی چندی قبل تر در مصاحبه ای تصویری با سایت مباحثات بار دیگر موضع - حقیقتا- نادرست دولت قبل را یادآوری کردید و خاطرات فراموش شده آن روزها را زنده نمودید.
🔸اگرچه با توجه به فضای نامناسب فرهنگی که در سایه دولت تدبیر - که حضرتعالی روی کار آمدن آن را لطف خدا و رأی مردم به آن را کار خدا دانسته بودید- و پروپاگاندای دستگاه های تبلیغاتی موضع گیری حوزه های علمیه باید با رعایت اقتضائات رسانه ای بوده و اظهار نظرهای فاقد قدرت اقناع اجتماعی به مصلحت نمی باشد، اما در هر حال، از شخص شما که در این موضوع خاص همواره در عرصه بوده اید، انتظار می رود که همانند دولت قبل از این اقدام مشابه دولت فعلی نیز انتقاد علنی و صریح خود را ابراز نمایید، به ویژه اینکه این دولت که از ابتدا مورد حمایت شما بوده است، اولی به تذکر شما می باشد و شاید نصیحت خیرخواهانه شما را بهتر از هر کس دیگری بپذیرد.
@motaleatehawzavi
من نمیدانم مسئول این وضع فرهنگی و افتضاحاتی که بوده و هست کیست
اما می دانم عمو و دایی شهید من نرفتند که جوانان به واسطه رسانه و احزاب ایران اسلامی به سمت این مزخرفات سوق داده شوند و دچار خود فراموشی شوند
و می دانم مسلما وزیر ارشاد درس خوانده حوزه معاقَب و مسئول است
ضمنا از صدر تا ذیل روحانیت، خصوصا آنان که داعیه مکتب اهل بیت ع دارند و یک تشر هم نمی زنند مسئولیم
@salmanraoofi
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز ولادترئیسدولتلیبرال
💠رهبرانقلاب:
‼️متاسفانه ما دولت اسلامی نداریم، از آن مراحل پنجگانهای که ما مطرح کردیم هنوز در دولت اسلامیاش ماندهایم! ۹۶/۶/۶
‼️آقای رئیسجمهور در صحبتشان مفصّل پرداختند به مسئلهی اقتصاد و کارهایی که باید انجام بگیرد، البتّه ایشان مواردی را ذکر کردند که «باید این کار بشود»، مخاطب این بایدها کیست؟ خود ایشان. مخاطب این بایدها غیر از خود آقای دکتر روحانی و تیم کاریشان در دولت دوازدهم، هیچکس دیگر نیست؛ این بایدها را خود اینها بایستی انجام بدهند! ۹۶/۳/۲۲
@Jahade_tabeini
سلام علیکم
۱. حکم شرعی که ملبس شدن چیست؟ یعنی به طور خاص در فقه ما آیا دلیل معتبر و قابل اعتنایی اعم از روایات و آیات و... داریم که حکم ملبس شدن طلبه یا نشدنش را بیان کرده باشد که واجب است یا مستحب یا مباح؟
۲. از نظر اجتماعی و عرف جامعه، کدام حالت بهتر هست یعنی ملبس شدن بهتر است در جامعه یا ملبس نشدن و به بیان بهتر این که جامعه در قبال طلبه چه موضعی دارد آیا هویت طلبه را فقط به ملبس شدن می داند یا خیر کسی که تحصیل علوم دینی کرده و در یک شاخه ای مطابق علاقه اش مشغول تبلیغ دین هست را هم به عنوان روحانی قلمداد می کند؟
۳. آیا از منظر اجتماعی لازم است که سیاست حوزه بر این باشد که همه طلاب را به سمت ملبس شدن سوق دهد؟
۴. آیا اساسا این کار کار درستی هست که با ایجاد یک سری مزایای خاص برای طلاب ملبس و بعضا ایجاد موانعی خاص برای غیر ملبس ها آن ها را مجبور و مضطر به تلبس کنیم؟ آیا هویت طلبه یعنی لباس که اگر ملبس بود بگوییم خب طلبه کاملی است و اگر نبود طلبگی او را ناقص و همراه تعلل و ضعف بدانیم؟
۵. اخلاقا ملبس شدن چه حکمی دارد و آیا ملبس شدن ارتباطی با پیشرفت معنوی و عرفانی طلبه دارد و آیا مثلا طلبه غیر ملبس در معنویت کمتر از ملبس پیشرفت خواهد کرد؟
به هر حال یک توضیح خوب در مورد حکم شرعی و اجتماعی و عرفی ملبس شدن یا نشدن می خواهم، چون بعضا برخی دوستان طلبه پشت سر ما را می نوازند که این ها که ملبس نشدند تنبل و بی عرضه و بی تعهد هستند و دنبال راحت طلبی اند.
البته بنده نوعی الان دو روز در هفته می روم شهرستان برای تدریس دانشگاه و هفته ای حدود 40 تا 50 هم خرج می کنم و برخی اوقاتم حتی پول رفت و برگشت ندارم به زور جور می کنم، بعضی اوقات هم میرم سر کلاس خلاصه با یک عده دانشجوی نخاله سر و کله میزنم و سر و صدا و مسخره بازیشون را تحمل می کنم تا بلکه بتونم کمی وظیفه انتقال معارف را انجام بدهم.
خب اگر این تنبلی و بی عرضگی هست که هیچ. آیا فقط دوستانی که در ایام تبلیغی منبر می روند و ملبس هستند مبلغ دین اند و بقیه سهمی این وسط ندارد؟! بنده دانشگاه میروم مخصوصا در حال حاضر با این اوضاع سخت سیاسی و اقتصادی سر بعضی کلاس ها قاطعانه میگویم که معمم نروند بهتر است چون هم شانشان حفظ نمی شود هم تاثیر گذاریشان کم است.
جالب است که خود نهاد رهبری هم به این مطلب رسیده و در رابطه با استادان انقلاب اسلامی زیاد لزومی برای معمم بودن قائل نیست بلکه برعکس میگن مکلا باشند از جهاتی بهتر است.
@salmanraoofi
معمّم شدن و جامعه.m4a
8.63M
#سوالات_حوزوی
سوالاتی درباره معمّم شدن
@salmanraoofi
سلمان رئوفی
بزرگواری هم اصرار کردند جواب سوال سواد رسانه ای را ندادید چشم چند نکته کلیدی اگر فرصت شد در این ب
#فضای_مجازی
#سواد_رسانه_ای
درباره فضای مجازی عمده مسائل مهم به نظر بنده برای همه افراد مسائل زیر است
فضای مجازی
۱. جدی نگرفتن فضای مجازی برای تربیت
۲. حفظ شخصیت و تقوی و احتیاط برای حضور در فضای مجازی
۳. نقاد بودن نسبت به مضمون اخبار فضای مجازی
۴. عدم اعتماد به ادعاهای افراد در فضای مجازی مگر با سنجشهای مکرر، صریح و صحیح
۵. سنجش شخصیت و ادعاهای افراد در عمل
۶. توجه به منبع خبر برای اعتماد
۷. تحت تاثیر اخبار و جوّ فضای مجازی نبودن
۷. پر کردن وقت با کار و مطالعه و ریختن حاصل آن کار و مطالعات در فضای مجازی اعم از وب، کانال یا صفحه اینستاگرام
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
سلمان رئوفی
۱۳۹۷/۸/۲۱
@salmanraoofi