باسمه تعالی
بعضی نه در بین خواص مملکت و جناح های سیاسی احترامی دارند و مورد حمایت هستند و نه در بین مردم محبوبیتی دارند وقتی عقل سیاسی نداشته باشیم با محبوبترین فرد مملکت مخالفت می کنیم و وقتی او فرمان مذاکره نکردن می دهد ما دم از مذاکره میزنیم
چنین افرادی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی نخواهند داشت و به افراد بی خاصیتی تبدیل خواهند شد که حرفشان در شهر خودشان خریدار ندارد چه برسد به جمهوری اسلامی
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
۱۳۹۷/۵/۲۷
@salmanraoofi
باسمه تعالی
بعضی مسلمانان برای مردن کفار پیام تسلیت می دهند
ولی برای بچه های مسلمان یمن و افغانستان که با وسیله کفار به دست حرامیان شهید شده اند هیچ نمی گویند
حتی برای شهید حججی سکوت مرگباری دارند
این افراد چه نوع مسلمانی هستند نمیدانم؟!
۱۳۹۷/۵/۲۷
@salmanraoofi
گوشه ای از دروس مکتب شناسی آیت الله سیستانی
#مکتب_شناسی_اصولی_آیت_الله_سیستانی حفظه الله ۴
نکته دوم نوآوریهای زیاد و قابل اعتنای فقهی و اصولی آیت الله سیستانی حفظه الله
نکته اول این بود که ما اگر بگوییم شش تا یا پنج تا صاحب مکتب داریم، ششمین آن ها قطعا ایشان است که هم در فقه و هم در اصول صاحب مکتب هستند.
نکته دومی که ایشان انتخاب شد این است که نو¬آوری های بسیار زیاد و قابل اعتنایی دارند چه در اصول و چه در فقه.
۱/ تقریری که ایشان از احتیاط دارند سابقه ندارد، من لااقل سراغ ندارم که سابقه داشته باشد.
۲/ تقریری که ایشان از استصحاب می کنند- تقریر که من عرض می کنم یعنی تحلیل عقلانی و عقلایی که ایشان از استصحاب می کنند- من ندیدم.
ایشان در اصول نو¬آوری خیلی زیاد دارند، که ما دو تایش را گفتیم.
۳/ در فقه سبکی که ایشان می آیند وارد می شوند هم همین طور نوآوری دارد، شما لا ضرر را و جاهای دیگر را ببینید.
من یک مقدار اصل برائت را که در بین کتاب هایشان بود می دیدم، ببینید.
۴/ ورودی که ایشان در اصل برائت دارند کاملا متفاوت است،
۵/ نو¬آوری در بحث وجود ذهنی.
حالا ما دانه دانه آن چه را که لازم باشد، می گوییم. ولی نو¬آوری های ایشان واقعا زیاد و قابل اعتناست.
نکته ای در نوع نوآوریهای ایشان
یک وقت شما می بینید یک کسی یک نوآوری دارد ولی قابل اعتنا نیست، حرف هایی ذوقی است که واقعا دلیل هایش خیلی به انسان نمی چسبد و انسان احساس می کند که خیلی قابل اعتنا و فکر نیست.
مثلا عقل، مناطات احکام را درک می کند، خب چه طوری درک می کند؟! بگویید ما هم درک کنیم.
این هم یک نوآوری است ولی خب همه می گویند چه طوری درک می کند؟ اگر شما سازوکار علمی و متقن دارید برای درک مناطات احکام، نه چند نکته کلی که اختلاف در تطبیق مصداق به عدد فقهای عظام شود، بگویید تا همه درک کنند.
ولی حرف هایی که ایشان می زنند این طور نیست، واقعا حرف های قابل اعتنایی هم در فقه و هم در اصول دارند. نوآوری های ایشان هم زیاد است و وسعت خوبی دارد و هم عمق خوبی دارد و این کمتر پیش می آید؛ یعنی ما افرادی را می بینیم که نوآوری دارند، ولی عمق ندارد.
عمق نوآوری های ایشان هم واقعا از بزرگواران دیگری که انسان احساس می کند که نوآوری داشتهاند در فقه، بهتر است.
نکته سوم ساماندهی نو و کاربردی اصول برای فقه در مکتب آیت الله سیستانی حفظه الله
نکته سومی که ما در بین صحبتهایمان عرض کردیم ولی دوباره تکرار می کنیم این است که ما کسی را سراغ نداریم که واقعا یک رابطه علمی، روشن و متقن بین فقه و اصولش برقرار کرده باشد. احساس ما این است که بین فقه و اصول ایشان کاملا یک رابطه روشن و متقنی وجود دارد. بنابراین این از استثنائات هست و حالا ما وارد بحث که بشوییم می بینید.
نو¬آوری های شکلی که مثلا محقق اصفهانی و شهید صدر داشتند، این ها نو¬آوری های شکلی است، یعنی شکل کار را شما می توانید آن طور بچینید. این نو¬آوری هایِ در چینش علم اصول یا در طرح علم اصول، خیلی کار را در فقه متفاوت نمی کند. ولی طرح دومی که ایشان در علم اصول دارند که ما از روی «الرافد» می خوانیم واقعا متفاوت، کاربردی، راهبردی و بسیار قابل اعتنا است و این چیزی است که حقا و انصافا باعث می شود که انسان احساس کند ایشان از نظر علمی مظلوم واقع شده اند و باید به نظرات ایشان اعتنا بشود.
@salmanraoofi
گوشه ای از دروس مکتب شناسی آیت الله سیستانی حفظه الله
#مکتب_شناسی_اصولی_آیت_الله_سیستانی ۵
مقایسه تولید علم آیت الله سیستانی با درس خارجهای رایج
اگر بخواهیم انصاف و پیشرفت و تولید علم را در نظر بگیریم، واقعا آیت الله سیستانی در آن سال هایی که این درس ها را گفتند در نهایت روشنفکری این ها را گفته اند و من فکر می کنم تولید علمی که ایشان داشته اند در مجتهدینی که ما داشتیم، واقعا قابل اعتناست.
من معتقد به این نوع کارها هستم و اگر بخواهم درسی داشته باشم همین کارهای مکتب شناسی فقهی و اصولی را می کنم.
ولی این که درس خارج ما مثلا نصفش یا چهار پنجم یا سه پنجمش تقریر باشد و حالا دو پنجمش هم اشکالات جزئی ای باشد که واقعا در کلیت کار تاثیری ندارد و الان درسهای خارج ما این طور شده است، این تولید علم نیست.
اشکالاتی به سبکهای تحول در علوم انسانی و فقه های مضاف
از آن طرف هم تولید علم هایی که مثلا از علم فقه یا اصول می خواهند کل علوم انسانی را متحول کنند! از مبانی بنیادی تا راهبردی تا کاربردی، تحول در علوم ایجاد بکنند، این موارد واقعا ساده انگاری است.
ما اگر علوم انسانی را بشناسیم، اگر سطوح و اقسام علوم انسانی را بشناسیم، می فهمیم که علوم انسانی این طور نیستند که شما بتوانید با یک علم اصول یا فقه همه را سامان بدهید.
بحثهای علوم انسانی، مباحث معرفت شناسی دارد که اصلا علم اصول به این ها نمی پردازد و بحث های برنامه های کاربردی دارد و این که اصلا فقیه بخواهد متکفل این ها باشد، این خودش اول کلام است.
غرض این است که تولید علم بعضی موسسات یا بعضی جاهایی که این نگاه ها را برای فقه و اصول و نوآوری در آن دارند. واقعا حرف هایی است که انسان محصلی را در ته آن نمی بیند. حرف های مختلفی هست که نمی خواهم وارد بشوم ولی باز این را هم یک اشاره ای بکنم مثلا فقه هنر، فقه نظام، فقه خانواده، این ها را هم من ته¬اش محصلی نمی بینم. ما اصلا علوم انسانی را نمی شناسیم که داریم این کار ها را می کنیم. بله حالا ممکن است فقه نظام در بعضی جاها حرف قابل اعتنایی باشد. فقه هنر، فقه تربیت، فقه رسانه و ... این حرف ها هم چیزی نیست که مشکلات مملکت ما و درد ها را حل بکند. این ها ناشی از این است که ما نه شأن فقه، نه شأن فقیه و نه علوم انسانی را می شناسیم، بعد حالا فکر می کنیم مثلا فقه را مضاف کنیم... فقه بین الملل و بعد مثلا بگوییم آیا برای انتشار اسلام اصل این است که جهاد ابتدایی کنیم یا نه، اصل تبلیغ است؟ این ها چیز هایی است که ما نفهمیدیم و نمی دانیم الان مثلا مشکل وزارت امور خارجه ما- نمی خواهم بگویم در این که دیپلماسی انقلابی ندارد نیست- ولی این که ما بیاییم فقه را این طور سامان دهیم که مثلا اول بیاییم جهاد ابتدایی بکنیم یا تبلیغ کنیم، چیزی نیست که مشکل گشای مملکت ما باشد یا حالا نظریات دیگری که نمی خواهم وارد بشوم که چهار پنج تا نظر در علوم انسانی هست که من فکر نمی کنم هیچکدامشان واقعا منتج باشد و دردی را دوا کند. حالا این که چه چیزی منتج هست، یک بحث دیگری هست.
حرف آخر اینکه اگر بخواهیم اصول را واقعا برای فقه سامان دهی بکنیم و قانون شرعی و نکاتی که مربوط به آن هست را بهتر بشناسیم، واقعا طرح ایشان، طرح قابل اعتنایی هست و یک چیز هایی هم به ذهن بنده رسیده است که حالا آن ها هم شاید بد نباشد، فعلا که نیاوردیم و نمی خواهیم بگوییم.
@salmanraoofi
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر آنچه در اين دنيا جمع ميكنيد نابود خواهد شد
به ياد عاقبت كار در آغاز كار باشيد
حديثی از امام باقر که رهبر انقلاب به شرح آن میپردازند
شهادت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد
@BisimchiMedia
هدایت شده از خبرگزاری فارس
کارنامه آمدنیوز؛ از شایعهسازی و جعل سند تا سیاهنمایی و کشتهسازی
🔹بررسی عملکرد کانالتلگرامی آمدنیوز در چندماه گذشته نشان میدهد که آنها از هر حربه برای ضربه زدن به اعتماد مردم استفاده میکنند و به هر دستاویزی چنگ میزنند.
📝گزارش فارس را در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/bmogtl
@Farsna
هدایت شده از بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
✅ دولت پولهای مملکت را به جیب چه کسی می ریزد!؟
✍سعید درخشان
◀️حراج ذخایر طلای کشور به نفع سرمایه داران
خریداران سکه پیش فروشی چقدر سود می کنند؟
🔹خریداران سکه پیشفروشی بابت هرقطعه ۲.۳میلیون تومان سود میکنند.
ظاهرا هدف از حراج سکه توسط دولت ، کنترل قیمت آن در کشور بود ، اما آنچه عملا اتفاق افتاد رشد نجومی قیمت آن و ایجاد حباب یک میلیونی شد . قیمت سکه یک میلیونی در ظرف ۳ماه به ۴ میلیون رسید.
این حراج ذخایر طلای کشور فقط به نفع قشر مرفه و سرمایه دار جامعه منجر شد و یک رانت نجومی به مبلغ 17,250,000,000,000 به تومان را در ظرف مدت کوتاهی به سرمایه آنها اضافه کرد
در تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی هم رانتی در حدود۵۰ هزار میلیارد تومان باز برای قشرهای خاص جامعه ایجاد شد.
به همین راحتی با تصمیم عجیب دولت ذخایر ارزی و طلای کشور ظرف مدت کوتاهی حراج میشود و یک سود نجومی به جیب سرمایه داران از جیب ملت واریز میشود .
نکته مهم اینست این مبالغ نجومی چندین برابر پولهایی است که در طی ۱۵ سال در مراسمات مذهبی و جبهه مقاومت و انقلابیگری هزینه شده است...
@Drseddighi
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از مستند آقای نخست وزیر به مناسبت کودتای 28 مرداد
یک زمانی اونقدر بدبخت بودیم که آمریکا فقط با 10 هزار دلار و اجیر کردن 8 نفر کودتا رو اجرا کرد
دانلود کامل مستند: goo.gl/XZkhsN
@Bisimchimedia
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
☑️ ارسال کمک های بشر دوستانه آیت الله العظمی سیستانی به مناطق تازه آزاد شده از داعش +تصاویر 👇
http://hawzahnews.com/detail/News/459057
گوشه ای از دروس مکتب شناسی آیت الله سیستانی حفظه الله
#مکتب_شناسی_اصولی_آیت_الله_سیستانی ۶ حفظه الله
کتابی که فعلا برای ما در مکتب شناسی اصولی محور است الرافد است. با نشانی taghrirat.net هم کانال تلگرامی هست و هم یک سایت دارند که همه کتابهای اصولی و فقهی ایشان هست.
نکته اولی که هست تقریراتی که از دروس علما هست، بعضی اوقات آن مقرر و تقریرش مقبول واقع شده مثل فوائد الاصول البته تقریظی بر بعضی از تقریراتی که مقبول هست از طرف کسی که درس داده نوشته نشده و بعضی ها هم تقریظ دارند.
نکته ای که می خواهم عرض بکنم این است که مثلا شما «بحوث» شهید صدر را ببینید یا همین الرافد، این طوری است که نوشته اند: «قد لاحظت شطرا مما کتبه فضیلة العلامة الجلیل السید المنیر السید عدنان القطیفی حفظه الله و قد رءاه تقریرا لأبحاثی الاصولیة فوجدته وافیا بالمراد مستوعبا لما ذکرته فی مجلس الدرس»؛ معمولا این را می گویند که من دیدم این مقرر آن چیزی را که من می خواهم بگویم را رسانده است، چون بالاخره بیان خیلی با تقریر فرق می کند. خب این یک سبک هست، در بحوث هم همین هست لذا افرادی که دقیق باشند چون بالاخره این آقا کلش را هم که ندیده است، ولی گفته این معمولا مراد من را رسانده است. معمولا می آیند نسبت می دهند و می گویند مقرر این طور گفته است و ما این اشکالات را می فهمیم و این مسائل هست. الان در الرافد هم همین طور است.
ولی گاهی اوقات این طور نیست، مثلا تقریرات آقای شب زنده دار کاملا از روی همان الفاظ و مباحث است و تا آن جایی که من می دانم حاج آقا کامل می بینند و تقریرات ایشان بیرون می آید یا خط به خط تهذیب الاصول را امام ره دیده است و این کتاب تقریر شده است؛ بنابراین خط به خطش قابل استناد به امام است اگر ایشان ایرادی، اشکالی داشتند باید همان موقع می گفتند؛ ولی تقریراتی که آقای اشتهاردی از امام دارند و تقریرات دیگر این طوری نیست.
این نکته ای است که باید دقت بشود در مورد الرافد.
نکته دیگری که خود ایشان گفته است مباحث را من در ضمن ده فصل گفته ام، ولی این حرف قابل تامل است، ایشان خودشان می گویند: «و قد قمت بسیاقتها و تحریرها بالاسلوب المنسجم»، این خیلی مطلب مهمی است یعنی ممکن است-گرچه بعید است- این شکلی که ایشان گفته اند، مثلا شکل مباحث و این چینشی که هست از آیت الله سیستانی حفظه الله نباشد چون یک «فی اعتقادی» هم دارد یعنی گفته: «و قد قمت بسیاقتها و تحریرها بالاسلوب المنسجم فی اعتقادی مع اتجاه الاصولی المتجدد عند سید الاستاذ دام ظله»؛ احتمال دارد که شکل چینش یا مثلا تقدم و تأخر بعضی از مباحث و یا بعضی از عبارات را از جای دیگری وام گرفته و آورده باشد؛ لذا این نکته جالب است. من احساس می کنم که کل تفکر مال آیت الله سیستانی است، ولی ممکن است در چینش بعضی مباحث و چیزهای دیگر باز ایشان یک دخل و تصرفاتی داشته باشد؛ ولی شکی نیست که کلیت این مباحث از آیت الله سیستانی است و قطعا این خوش فکری ها از ذهن تراوش کرده است، حالا اگر چینش بعضی جاها متفاوت است یا مثل بحوث شهید صدر که ایشان رفته تقریرات آیت الله سید کاظم حائری را گرفته و حلقه ثالثه و تقریرات خودش هم بوده و همه را با هم یک چیزی کرده و داده بیرون و حالا شکل و چینش و این موارد و مثلا کلیت کارش زیباتر شده، این هم احتمال دارد یک چیزی این طوری باشد؛ یعنی می خواهم بگویم مثلا ممکن است یک چیزی را آیت الله سیستانی اول نگفته باشند و ایشان اول آورده باشد، ولی خب بالاخره قطعا کلیت این افکار برای آیت الله سیستانی است. این هم نکته ای است که نسبت به الرافد باید توجه داشته باشیم.
@salmanraoofi
باسمه تعالی
قصد دارم در سال جاری حلقه مطالعاتی هفتگی تشکیل دهم
در این حلقه کتابهای مهمی را در موضوعات مختلف معرفی خواهم کرد و در طول یک تا دو ماه این کتابها در آن حلقه مطالعه و بحث و بررسی خواهد شد
با مطالعه و بحث درباره این کتابهای بسیار مهم وسعت و افق دید و تحلیل طلاب شرکت کننده در مسائل مختلف بسیار بالا خواهد رفت
بزرگوارانی که مایل به شرکت هستند در خصوصی
@srsr1359
اعلام آمادگی کنند تا تاریخ شروع جلسه و مکان آن را اعلام کنم
نمونه ای از کتب مورد نظر را بدون هیچ توضیحی به اشتراک خواهم گذاشت
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
۱۳۹۷/۵/۲۸
فقط افرادی که حاضر به شرکت در جلسه هستند در گروه زیر عضو شوند
افرادی که در جلسه حضور نیابند از گروه حذف خواهند شد
http://eitaa.com/joinchat/2911698957C565ffdf851
@salmanraoofi
باسمه تعالی
فی الجمله افراد جلسه گزینش می شوند و جلسه دبیر خواهد داشت و بسیار جدی برگزار می شود
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
@salmanraoofi
باسمه تعالی
فقط افرادی که حاضر به شرکت در جلسه هستند در گروه زیر عضو شوند
افرادی که در جلسه حضور نیابند از گروه حذف خواهند شد
http://eitaa.com/joinchat/2786983949G3c8882f082
@salmanraoofi
باسمه تعالی
جناب حجت الاسلام آقای محمد قمی را که رهبر معظم انقلاب حفظه الله به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کردند، کم و بیش می شناسم همان یکسالی که در حوزه دانشجویی شریف تدریسی داشتم به مناسبت با ایشان هم صحبت بودم.
انتصاب ایشان حقا جالب و بجا بود چرا که تفکری پخته و والا و قدرت مدیریتی خوبی دارند و حقا نیروهای زبده حوزه را کمتر کسی مثل رهبر معظم انقلاب حفظه الله شناخته و به کار گرفته اند.
ایشان از افراد حلقه اصلی حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا فلاح شیروانی، مجاهد و مربی فرهنگی بزرگوار، موسس، مدیر و مغز متفکر موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی و در واقع یکی از حسنات ایشان هستند.
حوزه دانشجویی شریف هم حاصل تفکر و جزو نقشه راه موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی است که تاسیسش به اشتباه در خبرگزاری ها به جناب آقای قمی نسبت داده شده، گرچه آن مقدار که با خبرم عمده کارهای عملیاتی را جناب حجت الاسلام قمی با زکاوت، جسارت و جدیت خود به انجام رسانده اند.
به هر حال ۲۰ وظیفه اصلی سازمان تبلیغات اسلامی حقا مهم و خطیر است
این انتصاب را به ایشان تبریک گفته و امیدوارم با توجه امکانات، وسعت و عمق سازمان بزرگی که به ایشان محوّل شد، در این پیچ تاریخی زمان، در برآوردن انتظارات و رهنمودهای مقام معظم رهبری حفظه الله موفق باشند و شاهد تحولی عالی در این سازمان و به تبع تاثیری در فرهنگ این سرزمین اسلامی باشیم.
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
سلمان رئوفی
۱۳۹۷/۵/۲۹
@salmanraoofi
باسمه تعالی
قرائت دعای شریف عرفه توسط آیت الله تحریری
امروز ساعت ۶ عصر
قم فلکه جهاد، مدرسه امام خمینی
خواهران و برداران
@salmanraoofi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حوزه و حکومت در بیان آیت الله خامنه ای حفظه الله
@salmanraoofi