💢 با دلبری از آمریکا
قهرمان مردم نخواهید شد 2⃣
🔹۴) حاج قاسم سلیمانی، کمر آمریکا را در منطقه شکست و با این وجود، آقای ظریف می گفت آمریکا می تواند ظرف پنج دقیقه، توان دفاعی ما را نابود کند! تحریم های ویزا، سیسادا و آیسا، و دیپورت حمید ابوطالبی -نماینده ویژه روحانی برای سازمان ملل - در دولت اوباما (و نه ترامپ)، محصول ضعفی بود که برخی دولتمردان برجام زده نشان دادند.
🔸️ دولت اوباما با نقض یا دور زدن تعهدات و تهدید شرکت ها، مانع استفاده ایران از حقوق خویش شد؛ تا آنجا که آقای ظریف، از جان کری می خواست برای شرکت های طرف همکاری با ایران، "نامه های آرامش بخش" (Comfort letter) صادر کند، اما چنین اتفاقی نیفتاد. از وعده ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی، فقط قرارداد ۴.۸ میلیارد دلاری با شرکت توتال امضا شد که آن هم میراثی جز سرقت اطلاعات ایران و نقض قرارداد، بر جا نگذاشت! این، سرنوشت "تعلیق" تحریم هایی بود که هر سه ماه یک بار باید درباره تمدید یا عدم تمدید آن، توسط کنگره و دولت آمریکا تصمیم گیری می شد! مشابه همین روند خسارتبار، در زمینه وعده های دیگر هم اتفاق افتاد:
🔸وعده بازگشت ۱۵۰ میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران، تعهد غرب برای بازسازی رآکتور بتن ریزی شده اراک و تامین کیک زرد مورد نیاز ایران، معامله ۲۰۰ فروند هواپیما، افزایش مبادلات بانکی میان ایران و اروپا، لغو قطعی ۸۰۰ تحریم، چرخیدن چرخ کارخانه ها، احترام به اتباع و گذرنامه ایرانی (مانند دیپورت کردن آقای ابوطالبی توسط آمریکا و بازداشت آقایان اسدالله اسدی و حمید نوری در اروپا).
♦️۵) در همین دوره ماه عسل با اوباما و اروپا بود که آقای ظریف ظریف به تلخی گفت: "پس از ۲۰ ماه نمی توانیم حتی یک حساب بانکی در لندن باز کنیم". حتی آلمانی ها، از دادن سوخت به هواپیمای ظریف که مهمان کنفرانس امنیتی مونیخ بود، امتناع کردند. پس از آن هم، روحانی با دادن تضمین پیشاپیش به خانم موگرینی (مبنی بر ادامه اجرای تعهدات، در صورت خروج آمریکا از توافق)، اطمینان و جرئت خروج از برجام و سپس ترور شهید سلیمانی را به دولت ترامپ داد.
🔹۶) اعتماد به آمریکا و زمزمه برجام ۲ و ۳ در دوره توهین و عهدشکنی اروپا و اوباما، درست بر خلاف هشدار های شهید سلیمانی بود؛ ولو ظریف سعی دارد خود را هماهنگ با آن شهید وانمود کند و قصور و تقصیر های طیف خود را پای "مرد میدان" بنویسد.
🔻شهید سلیمانی مهر ماه ۱۳۹۵، درباره تحرکات جریان تحریف برای ترویج خوش بینی به دشمن، هشدار داد و گفت: «در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دوصدایی دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شده اند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است".
💢 ادامه دارد
💢 با دلبری از آمریکا
قهرمان مردم نخواهید شد
♦️۷) حاج قاسم، همچنین ۹ اسفند ۱۳۹۷، از ساده اندیشی درباره برجام برحذر داشت و گفت:
🔸«برای دشمن، این برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی. اوباما فکر میکرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر می رسد، اما آدم عجولی که آمده، اصرار دارد به سرعت برسد و تصورش این بود که می رسد. اینکه اصرار می کنند بر برجام ۲ در منطقه، برای این است که می خواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذ بالله ما رفتیم و در برجام ۲ شرکت کردیم، به همین تمام می شود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام ۳ هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید خشکانده شود و این چشمه، ایران است".
🔹۸) دی ماه ۱۳۹۳، هنگامی که آقای ظریف پس از مذاکرات رسمی در ژنو، مشغول قدم زدن با جان کری بود، و همزمان، سازمان سیا و پنتاگون، داعش را پشت مرزهای غربی ایران تجهیز می کردند، سردار سلیمانی با آقای امیر عبداللهیان، معاون آقای ظریف تماس گرفت و دلسوزانه هشدار داد؛
🔸"سردار سلیمانی به من زنگ زدند. با کنایه و خنده ای به من گفت دارید با آمریکایی ها قدم میزنید؟! سپس گفتند این پیامی را که می خواهم بگویم، به آقای ظریف برسانید. گفتند ما اسناد دقیقی به دست آوردیم، مبنی بر اینکه در جریان سقوط موصل، چند هواپیمای غول پیکر آمریکایی در فرودگاه موصل به زمین نشسته و ژنرال های آمریکایی پیاده می شوند و فرماندهان داعش، روی فرش قرمز به استقبال آنها می روند. آنها به مدت ۵ ساعت در سالن vip فرودگاه موصل مذاکره می کنند. در تمام این ۵ ساعت هم، سلاح ها و تجهیزات پیشرفته آمریکایی از هواپیما ها پیاده می شد و در اختیار نیروهای داعش قرار می گرفت. جزئیات این مذاکره و فایل آن در اختیار سردار بود. می خواستند با این اسناد به ما بگویند دشمنی که در حال مذاکره با شماست، قابل اعتماد نیست و بدانید در آن روی سکه، این کارها را می کند".
♦️۹) گرد هم آمدن فضیلت هایی مانند درایت، صداقت، شهامت و جانفشانی در یک شخصیت، سردار سلیمانی را در جایگاه خدمتگزاری حکیم، محبوب ملت ایران کرد و در مقابل، حامیان دیپلماسی التماسی را که از سوی انبوه رسانه ها تحسین و تمجید هم می شدند، از چشم مردم انداخت.
🔹آقای ظریف، چند سال قبل در مصاحبه با "مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری"، هر چند بدگویی و شبهه افکنی بسیاری علیه "میدان" و "فرمانده آن" کرد، اما اعتراف نمود:
🔸«قبل از شهادت شهید سلیمانی در تمامی نظرسنجی هایی که ما داشتیم، از سال ۹۶ تا ۹۹؛ محبوبیت من از ۹۰، آمد روی ۶۰ درصد، و محبوبیت شهید سلیمانی، رفت روی ۹۰ درصد. مردم ما، قهرمان بودن در منطقه را می پسندند. ما هم نوکر مردم و هم نوکر آنچه می پسندند، هستیم».
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️الان چند شبه که جواد ظریف داره توی کلاب هاوس دروغهایی رو منتشر میکنه که باید حتما توسط مراجع قانونی پیگیری بشه
⭕️نمیدونم واقعا چرا این ابوموسی اشعری هر وقت ما به لب مرز پیروزی میرسیم یه بازی درمیاره
⭕️اون زمانی بود که اسد اومد ایران و رفت دیدار حضرت اقا که این مردک استعفا داد تا خبر این سفر بره تو حاشیه
⭕️تا دیدن داریم تو سیاست خارجی خوب عمل میکنیم و داره گشایش اقتصادی و سیاسی و نظامی برامون حاصل میشه باز دست به کار شدن
⭕️اگر رهبری با برجام موافق بود چرا فرمود برجام خسارت محضه
اگر با برجام موافق بود چرا فرمود من به این مذاکرات خوشبین نیستم
مگر نفرمود به اینها دل نبندید اینها دست چدنی با روکش مخمل دارند
⭕️اما حالا میخواهیم ثابت کنیم که رهبری به این برجام شما اعتقادی نداشت
⭕️ببینید آیا تمام شروط رهبری در برجام اجرا شد ؟
آیا رهبر برجام رو قبول کرده بود
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️شهیدی که پیکرش را امام زمان (عجل الله) تحویل گرفت؛
⚘﷽⚘
شهید مهدی زین الدین:
هر کس در شب جمعه شهدا را یاد کند.
شهدا هم او را نزد اباعبدالله یاد می کنند.
🌹شادی روح مطهرهمه ی شهداءبخوانیم فاتحه مع الصلوات 🌹
﷽✨✨✨✨✨✨✨﷽
❤️سلام امام زمانم❤️
💚سلام مهدی جان💚
📖 السَّلاَمُ عَلَى بَقِيَّةِ اللَّهِ فِي بِلاَدِهِ وَ حُجَّتِهِ عَلَى عِبَادِهِ...💓💞💓💞
💞سلام بر مولایی که زمینیان، عطر خدا را از وجود او استشمام می کنند؛
سلام بر او و بر روزی که حکومت خدا را روی زمین برپا خواهد کرد.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت پنجم حضرت بقیة الله، ص 631
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
27.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرار ماست مسیر نجف به #کرببلا
اگر خدای نکرده اجل به هم نزند
اللهم ارزقنا زیارت الحسین علیه السّلام ❣
لبیک یاحسین»
صفحه اول
🟤🔵🟤 ادعای 32 میلیارد دلاری علیه ایران خنثی شد فروپاشی ساختار داوری کرسنت 2
معاون حقوقی رئیسجمهور با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم درباره پرونده کرسنت، اظهار کرد: در حال حاضر ساختار داوری کرسنت 2 فروپاشیده و عملاً ادعای بهناحق ۳۲ میلیارد دلاری علیه ایران از بین رفته است.
به گزارش خبرنگار ما؛ پس از مدتها سکوت خبری پیرامون پرونده کرسنت، حالا دوباره این یادگار شوم دولت اصلاحات خبرساز شده است. بهتازگی معاون حقوقی رئیسجمهور از برکناری سرداور دیوان پرونده گازی «کرسنت 2» و کنارهگیری داور اختصاصی شرکت ملی نفت ایران با پیگیریهای «سازمان حقوقی دولت» خبر داده است.
کرسنت؛ داستان غمانگیز بیکفایتی مدیریتی طی چند دهه گذشته است. قرارداد «کرسنت» (قرارداد نفتی میان شرکت کرسنت پترولیوم، وابسته به شرکت دانا گاز امارات با شرکت ملی نفت ایران) در سال 81 در دولت خاتمی و وزارت بیژن زنگنه امضا شده بود.
در همان مقطع حرفوحدیثهایی درباره فسادهای صورت گرفته در این قرارداد مطرح بود؛ از یک سو گروهی از خیانت و رشوههای کلان مافیای نفتی در قرارداد کرسنت سخن گفتند و از سوی دیگر عدهای ایراداتی در ابعاد تجاری، اقتصادی، حقوقی، فنی و امنیتی به این قرارداد گرفتند و خواستار لغو آن شدند. درنهایت، اجرای این پروژه در سال ۱۳۸۴ با دلایل ارائهشده ازجمله تغییر نیافتن بهای گاز صادراتی و ثابت ماندن آن در هفت سال اول اجرای قرارداد متوقف شد.
بااینکه بسیاری در داخل این قرارداد را عهدنامه ترکمانچای میدانستند و میگفتند قیمت گاز صادراتی ایران آنقدر ارزان در نظر گرفته شد که اجرای آن حدود 20 میلیارد دلار خسارت دارد و عدم انتفاع ایران از کرسنت بیش از 50 میلیارد دلار تخمین زده میشود؛ اما بیژن زنگنه تمامقد از قرارداد کرسنت دفاع میکرد. وی 8 آذر 1390 در واکنش به مخالفتها به قرارداد کرسنت گفت که این بهترین قرارداد گازی بوده که تاکنون امضا شده و هنوز هم از این قرارداد بهشدت دفاع میکند.
سرانجام شرکت کرسنت در سال 1388 به دادگاه لاهه شکایت برد. از سوی دیگر، ایران با ارائه مستندات گسترده رشوه در این پرونده موفق شد تا سال 1390 فساد در انعقاد این قرارداد را در دادگاه لاهه اثبات کند. دراینخصوص، علیه مدیران و مسئولانی که در امضای قرارداد کرسنت نقش داشتند ازجمله وزیر وقت نفت (بیژن زنگنه)، پروندههایی در مراجع قضایی باز شد.
اما در دولت دوازدهم و با روی کار آمدن مجدد همان تیمی که در زمان امضای کرسنت در رأس کار بودند، ورق علیه ما برگشت و این فساد به پای کشور نوشته شد و لذا دفاعیات ایران رد شد. این موضوع در زمان رأی اعتماد مجلس به زنگنه در سال 92 مطرح شد؛ اما با اظهارات زنگنه راه به جایی نبرد و او توانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد.
حسینعلی حاجیدلیگانی، نایب رئیس فعلی مجلس درباره آن روزها میگوید: در آن بازه زمانی ما در مجلس به نمایندگان مجلس هشدار میدادیم که در صورت رأی آوردن آقای زنگنه بهعنوان وزیر نفت، کشور در پرونده کرسنت دچار خسارت سنگینی خواهد شد؛ اما متأسفانه به این صحبتها توجهی نشد. «مسعود میرکاظمی» رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه هم در این باره اعلام کرد که ما در قرارداد کرسنت بهخاطر بهکارگیری متهمینی در این پرونده در دولت آقای روحانی محکوم به پرداخت خسارت شدهایم.
بههرحال کار به جایی رسید که ما در پرونده کرسنت یک محکوم به پرداخت خسارت شدیم و در ادامه پرونده دیگری با عنوان کرسنت دو با ادعایی 32 میلیاردی علیه ایران مطرح گردید. پای دولت سیزدهم پس از این مرحله به ماجرا باز شد و حالا آخرین تحولات پرونده را در گفتوگویی با محمد دهقان، معاون حقوقی رئیسجمهور جویا شدهایم.
سلسله اشتباهات ویرانگر
معاون حقوقی رئیسجمهور درباره تحولات اخیر پرونده گازی کرسنت با بیان اینکه درخصوص مسئله کرسنت، دو پرونده وجود دارد، توضیح داد: در پرونده نخست که مدیریت آن پرونده در اختیار دولت سیزدهم نبود متأسفانه با پایان دولت دوازدهم، رأی علیه ایران صادر و شرکت ملی نفت ایران محکوم شد.
وی دراین خصوص افزود: متأسفانه شرکت ملی نفت ایران در سال ۱۳۹۳ توسط هیئت داوری محکوم به نقض عهد (مسئولیت) شده است و تقاضای شرکت نفت هم برای ابطال رأی داوری در سال ۱۳۹۵ رد شده است؛ بنابراین بهخاطر یک سلسله از اشتباهات شرکت ملی نفت ایران محکوم شده و پس از آن دو پرونده کرسنت ۱ و کرسنت ۲ برای تعیین و تقویم خسارت تشکیل شده که با پایان دولت دوازدهم رای تعیین خسارت کرسنت ۱ صادر شد که ما اکنون مواجه با چالشهایی درخصوص مقابله با کرسنت برای اجرای آن رأی هستیم.
👇👇👇 ادامه
🟤🔵🟤صفحه ۲
دهقان با بیان اینکه یکی از دلایلی که کشور در پرونده کرسنت ۱ ناکام مانده است، ناشی از کوتاهیها و اشتباهات فاحش تیم وکالتی بود که پرونده را در دست داشته است، اظهار داشت: این در حالی بود که برخی از مسئولان کشور از سال 1392 از وزارت نفت تقاضا کرده بودند این تیم وکالت را عوض کنند. مدیران وزارت نفت هم قول داده بودند که آن تیم وکالت را تغییر دهند؛ ولی به قول خود عمل نکردند و تیم وکالت خارجی همچنان بر پرونده کرسنت یک حاکم بود.
اصلاح مسیر کرسنت 2
وی با اشاره به اینکه پرونده کرسنت 2 هم از قبل از دولت سیزدهم تشکیل شده بود، تأکید کرد: در این مدت با همکاری بخش حقوقی شرکت ملی نفت ایران پیگیری جدی صورت گرفت تا هم در روند پرونده و هم در هیئت داوری و حتی تیم وکالت تغییرات جدی صورت بگیرد؛ چراکه از نظر ما طی سالهای گذشته قصور غیرقابل اغماضی از سوی این افراد صورت گرفته بود.
معاون حقوقی رئیسجمهور در تشریح اقدامات دولت سیزدهم برای تغییر روند حرکت پرونده کرسنت ۲ در راستای منافع ملی گفت: با توجه به کارهای کارشناسی صورت گرفته در یک مقطع حساس با همکاری تیم حقوقی شرکت ملی نفت ایران تیم وکالت پرونده را تغییر داده و با توجه به گزارشهایی که از خیانتهای سرداور وجود داشت تقاضای جرح (سلب صلاحیت) وی را هم ارائه کردیم که این درخواست در محکمه ذیربط پذیرفته شد. همچنین به داور طرف خودمان که اساساً داور ضعیفی بود و از سوی تیم وکالت خارجی انتخاب شده بود اخطار دادیم و ایشان پذیرفت که از این پرونده استعفا دهد.
دهقان با تأکید بر اینکه در حال حاضر ساختار داوری کرسنت 2 فروپاشیده است و عملاً ادعای بهناحق ۳۲ میلیارد دلاری علیه ایران از بین رفته است، تصریح کرد: در شرایط فعلی میبایست دوباره هم تیم وکالت و هم داور اختصاصی را انتخاب کنیم و جلسات کارشناسی مفصلی هم دراینخصوص در حال برگزاری است و انشاءالله بهزودی این تصمیمات نهایی و ثبت میگردد.
ضرورت پیگرد قانونی مسئولان وقت
وی در ادامه به ضرورت پیگیری عملکرد برخی مسئولان وقت درخصوص ابعاد این پرونده اشاره کرد و با بیان اینکه برخی پروندههای مربوط به خیانت در کرسنت در قوه قضائیه مطرح است، یادآور شد: در گذشته یک رأی صادر شده بود که رأی ضعیفی بود. یک رأی هم بهتازگی صادر شده که آن هم از نظر ما رأی ناقصی است البته پرونده بخشی از افرادی که در این زمینه مسئولیت داشتند همچنان مفتوح است.
معاون حقوقی رئیسجمهور با تأکید بر اینکه همانطور که قوه قضائیه اعلام کرده است تمام افرادی که در پرونده کرسنت رفتار و اعمالشان منجر به خسارات سنگین به کشور شده، مورد تعقیب قرار خواهند گرفت و بازخواست خواهند شد، گفت: با توجه به فساد گسترده و سوءمدیریتهای غیرقابل اغماضی که از بیست سال پیش تاکنون در پرونده کرسنت وجود داشته و میلیاردها دلار بابت عدمالنفع و غیر آن به کشور خسارت وارد شده است از قوه قضائیه و قضات عزیز انتظار داریم بر اساس گزارشهای متقن بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات و سایر دستگاههای نظارتی بدون اغماض نسبت به محکوم کردن مدیرعامل کرسنت و فرزند و دستیار ایشان که با دادن رشوه به دهها نفر از افراد خسارت هنگفتی را به کشور ما تحمیل کردهاند و همه کسانی که در این پرونده رشوه دادهاند و گرفتهاند و همچنین همه دستاندرکاران قدرتمند این پرونده فساد برخورد کنند.
دهقان با اشاره به اینکه در دولت قبل، کشور در پرونده کرسنت ۱ به پرداخت دو میلیارد و 430 میلیون دلار محکوم شده است، عنوان کرد: معتقدیم در پرونده کرسنت، انبوهی از فساد وجود داشته و باید بهگونهای مدیریت میشد که این پرونده اصلاً چنین عاقبتی نداشته باشد، اما متأسفانه با پایان دولت قبل این رأی صادر شد و ابطال آن هم به نتیجه نرسید.
خسارت بزرگ ترک فعلها
معاون حقوقی رئیسجمهور همچنین درخصوص ترک فعلهای صورت گرفته در موضوع کرسنت گفت: ما باید از سال 1380 از طریق میدانهای مشترک گاز را برداشت و به عسلویه منتقل و در آنجا گاز را فرآوری میکردیم؛ اما بهخاطر قرارداد کرسنت، یک ترک فعلی صورت گرفته و طی 20 سال گذشته گاز میدان مشترک برداشت نشده است. حداقل از زمانی که آن قرارداد فسخ شده باید مدیران، گاز را به عسلویه منتقل میکردند که این کار هم انجام نشده است؛ ولی شرکتهای اماراتی از گاز میدان مشترک استفاده کردند. ما برای اینکه از این قرارداد سودی ببریم باید از گاز مشترک استفاده میکردیم، ولی نهتنها بهرهای نبردهایم بلکه به دلیل کوتاهیهای دولتهای گذشته حتی به خاطر همان گازی که اماراتی بردند و استفاده کردند، محکوم شدیم!
👇👇👇 ادامه