💢حضور #رئیسی و #قالیباف در مهمونی غدیر
🔹رئیسجمهور و رئیس مجلس با حضور در تجمع مردم در میدان انقلاب در جشن بزرگ عید غدیر شرکت کردند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اقامه نماز مغرب و عشا در مهمونی ۱۰ کیلومتری عید غدیر
#مهمونی_ده_کیلومتری
🔴تصاویر هوایی از انبوه جمعیت شرکت کننده در جشن روز غدیر در تهران😍💚
#مهمونی_ده_کیلومتری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تصاویری از حضور دکتر رئیسی در مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر
#مهمونی_ده_کیلومتری
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طنین فریاد «لَبیک یا عَلی» در حرم حضرت امیر (ع) در روز #عید_غدیر
#اللهم_ارزقنا_کربلا😭🤲
#امام_حسین #امام_زمان #کربلا
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
خبرنگار العالم اظهار داشت: نظرسنجی ها حاکی از مشارکت بیش از 5 میلیون تهرانی در مهمانی ده کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی است.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵پیمان آخرالزمانی یک ملت
🍃امام خمینی(ره): من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی میباشند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🇮🇷
📝 مهمانی بزرگ #غدیر و سرمایه اجتماعی
🍃🌹🍃
🔻در چند ماه گذشته تحلیلهای زیادی راجع به کاهش سرمایه اجتماعی نظام به قلمها آمد تا جایی که برخی ساده اندیشان را دچار توهمات موهوم کرده و سخن از انقلاب(شورش) و ... میکردند.
🔸البته فشارهای اقتصادی و برخی کاستیها آحاد مردم را عصبانی کرده است، اما در کنار آن مسائل، جمعیت انبوهی که از میدان "آزادی" تا میدان "امام حسین ع " را پر کردند، چگونه باید تحلیل کرد؟ آیا این جمعیت خواهان انقلاب جدید از نوع لیبرال آن هستند؟
✅ اما چند نکته:
1⃣ این جمعیت انبوه که با یک فراخوان نسبتا ساده و برای یک ارزش دینی به خیابان آمدند، نشان از ظرفیتهای فراوان نظام برای بسیج مردمی و نمایش انسجام ملی دارد که باید هر از چند گاهی آن را تکرار نمود.
2⃣ حضور افراد با ظواهر مختلف که بدون هیچ گونه تنش و چالشی به یک منظور گرد هم آمده بودند، پادزهری برای دو قطبی سازان جامعه بود.
3⃣ کار رسانه ای و تبلیغاتی روی این مانور بینظیر مردمی باید با شدت و گستره فراوان در دستور کار قرار گیرد.
4⃣ شک نکنید بدخواهان خارجی و خائنان خارج نشین و دنبالههای آنها در داخل در سانهها و روزنامههای خود از فردا دنبال بهانه و موضوعاتی میگردند که این مانور عظیم را بیاثر کنند و اگر بهانه هم پیدا نکنند، آن را خلق میکنند. مراقب کید جدید آنها و ستون پنجم آنها در رسانههای داخلی باشیم.
🔺سخن آخر آنکه: ای علی جان! چه گنجینه بزرگی برای اسلام و نظام اسلامی ایران هستی، کاش دستورات شما را در نهج البلاغه بهتر بفهمیم و حاکمان و شهروندان مو به مو به آنها عمل کنیم.
⭕️جمهوری اسلامی بازتاب غدیر
🔹به بهانه غدیر که عیداللهالاکبر مسلمین است و بسیار جای شادی و سرور و تبریک به واسطه داشتن این نعمت ولایت دارد، میشود از خیلی چیزها نوشت؛ از پیامهای واقعه غدیر، اهمیت و راهبردهای آن، چرایی و علل و عوامل انحراف این واقعه، زمینهها و بازیگران تحریف و تخریب حرکت و فرهنگ غدیر، پیامدها و آثار محرومسازی جامعه اسلامی از برکات عمل به فرمان خدا در غدیر از آن تاریخ تا الان و دهها موضوع دیگر.
🔸مشهور است که حضرت زهرا(سلامالله علیها) در کلامی به این مضمون میفرمایند: «اگر میگذاشتند سنگ بنای الهی در امر هدایت و حکومت بر مدار خودش باقی میماند و سیر حرکت هدایت اسلامی بعد پیامبر گرامی اسلام(ص) با سکانداری پسرعمِ ما امیرالمؤمنین(علیهالسلام) جلو میرفت، تلألو و درخشندگی اسلام و مزه زندگی واقعی در سایهسار اسلام را همه تاریخ درک میکردند.» خیلی محل تأمل و تتبع است.
🔹اما در این سطور میخواهم به بهانه غدیر به جنگ شناختی و پادزهر آن، یعنی جهاد تبیین بپردازیم؛ زیرا به جد معتقدم جامعه امروز نسبت به واقعه غدیر نیازمند جهاد تبیین است. به جد باور دارم غدیر در کانون آماج جنگ شناختی و شناخت تعارضی دشمنان ملک و دین قرار داد. دشمنان غدیر از این طریق توانستند مسیر تاریخ را تغییر بدهند و نگذارند غدیر به مثابه شاهراهی مستقیم و در پیوستاری که وحی برایش تعیین کرده بود، نبوت را به ولایت و امامت پیوند دهد. دشمنان دین اسلام در فضای غبارآلود بعد از پیامبر، قرائت جدیدی از دین ارائه کردند و حقایق و واقعیات غدیر را در چشم مردم تحریف و یک مشت خرافات انحرافی را به نام باور بزک کردند و با اینکه سند حدیث غدیر متواتر بوده است، در زمین و زمینه فهم مردم نه تنها آن زمان بلکه همه زمانهها، بذر شک و تردید پاشیدند و متأسفانه عافیتجویانی از صحابه و تابعین و راسخون در علم تا امروز که میتوانستند در مقابل این انحراف، با جهاد تبیین قد علم نمایند مهر سکوت بر لب زدند و شد آنچه تاریخ گواهی میدهد.
🔸اما امروز که فرهنگ غدیر به سبب تلاش انسانهای آزاده در تاریخ زنده و بالنده به دست ما رسیده، لازم است با جهاد تبیین، هدفی را که پیامبر(ص) داشت و ضرورتی را که در انتخاب امیرالمؤمنین علی(ع) بود، برای جامعه بیان شود و در ادامه نسبت حکومت اسلامی امروز با غدیر برای مردم و دنیا تبیین شود. امروز دشمن میخواهد با کاهش و سایش مشروعیت و مقبولیت نظام دینی دوباره انحراف غدیر را بازسازی کند. یادمان باشد جمهوری اسلامی، ترجمان و بازتاب غدیر در زمانه ماست.
چند ماه قبل میخواستند با رساندن اینترنت ماهوارهای به معترضان، جمهوری اسلامی را ساقط کنند....
حالا خبر رسیده با پیگیریهای حقوقی ایران، اتحادیه جهانی مخابرات، استارلینک را ملزم به رعایت قوانین سرزمینی جمهوری اسلامی ایران کرده است!
#اقتدار
🔹بریتانیا با ریاست بر شورای امنیت سازمان ملل متعهد شد که اپوزیسیون بین المللی را علیه ایران رهبری کند
پ.ن:
🔻 اول که شما اپوزسیون بین المللی که هیچی؛ کل کهکشان رو هم علیه ایران کنید باز هم غلطی نخواهید کرد؛ این ملت ملت امام حسین هستن؛
🔻 در ثانی؛ این خودش یه تو دهنی به غرب پرستا هستش که فکر میکنن این نهادها برای بیطرفی در امور بین المللی ایجاد شدن! 😏
مگس را اگر رها کنی، از بین هزاران گل میرود دقیقا یک تکه کثافت را پیدا میکند و روی همان مینشیند.
حسن آقامیری و امثال او هم عین همان مگس رفتار میکنند. در بین هزاران صحنه زیبایی که امروز خلق شد و شادی میلیونها ایرانی، رفته اند سراغ همان سناریوی تکراری که ای وای دیدید چه شد؟! ترافیک درست کردند!
کانه تهران شهر بی ترافیکی است که ۳۶۴ روزش خبری نیست و همین امروز ترافیک شده!
لعنت به هرکسی که از بغض دین خدا و بسط آن، صد مدل نقاب بر صورت میزند.
🔴 ساخت دو میلیون کالا برای پالایشگاههای آمریکای لاتین در ایران
🔹جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی: در سفر اخیر ریاست جمهوری به آمریکای لاتین تفاهمنامهها و اقدامات سازندهای بین طرفهای ایرانی و خارجی صورت پذیرفت.
🔹شرکت پالایش و پخش به عنوان یک شرکت پایین دستی به عنوان اولین مجموعه وزارت نفت بود که در این زمینه ورود کرد. گروههای کارشناسی ما در قالب کارگروههای مختلف در بخش نوسازی پالایشگاههای کشورهای آمریکای لاتین حضور پیدا کرد.
🔹در مقابل نیز تیمهای کارشناسی کشورهای مذکور از مجموعههای صنعتی و شرکتهای دانش بنیان ما بازدید کرده و از نزدیک با ظرفیتهای تخصصی و تولیدی کشور آشنا شدند. در پی این تعاملات، کشورهای آمریکای لایتن به این نتیجه رسیدند که امکانات و تجهیزات ایران در رقابت با استانداردهای جهانی است.
🔹برهمین اساس برای حدود دو میلیون قلم کالا را در قالب ۲۲۷ بسته، فرآیند مناقصه انجام شد که طی آن پس از انتخاب شرکتهای سازنده، تجهیزات لازم ساخته و به کشورهای مقصد منتقل شد.
🔴 چرا ایران به آمریکا بیاعتماد است؟
🔹 رایان کوپر نویسنده نشریه انگلیسی ویک، در مقاله ای تحت عنوان (آنچه آمریکا به ایران بدهکار است) مینویسد:
🔹 iran has a lot of historical reasons to distrust America. In 1988 U.S. forces shot down an Iranian airliner and killed 290 people. The U.S. supported Iraq...
🔹 ایران دلایل تاریخی زیادی برای بی اعتمادی به آمریکا دارد. در سال 1988 نیروهای آمریکایی یک هواپیمای مسافربری ایرانی را سرنگون کردند و 290 نفر را کشتند. ایالات متحده هنگام حمله به ایران در سال 1980 از عراق با پول، آموزش و پوشش دیپلماتیک حمایت کرد و منجر به هشت سال جنگ وحشتناکی شد که در نهایت چیزی بین 300000 تا یک میلیون ایرانی در این جنگ کشته شدند. و البته سیا از کودتا در سال 1953 علیه حکومت دموکراتیک ایران حمایت کرد که پس از آن مردم آن 20 سال دیکتاتوری وحشیانه را تحمیل کردند
⭕️تأملی در وضعیت فروش نفت
🔹در لایحه بودجه سال 1402 فروش روزانه 1/4 میلیون بشکه نفت با قیمت هر بشکه نفت 85 دلار لحاظ شده است. از این میزان فروش، سهم شرکت ملی نفت 14/5 درصد، سهم صندوق توسعه ملی 40 درصد و سهم مناطق محروم و نفت خیز 3 درصد میباشد. مابقی درآمدها نیز صرف تأمین کالاهای اساسی و تشکیل سرمایه در کشور میشود.
🔸با احتساب میانگین فروش هر بشکه نفت 70 دلار در سه ماهه اول، به نظر میرسد ایران توانسته باشد پیشبینی بودجهای خود را محقق سازد. پیرامون این موفقیت که یکی از دلایل آن پویایی، توازن و چندوجهی بودن سیاست خارجه و دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم میباشد، یک سری ملاحظات اساسی وجود دارد:
🔹بسته به نوع حکمرانی اقتصادی و سیاستگذاری در یک کشور، درآمدهای نفتی میتواند بستری برای ارتقای رفاه جامعه و یا ایجاد چالشهای اقتصادی فراهم کند. در واقع اگر درآمدهای ارزی حاصل از نفت صرف جبران کسری بودجه ریالی دولت و یا خلق اعتبار ریالی نامولد شود، در این صورت شاهد سه آسیب خواهیم بود:
✔️اول، بیماری هلندی در اقتصاد (افزایش درآمد ارزی منجر به ازدیاد واردات شود و در نتیجه رشد نقدینگی و تورم را حاصل کند).
✔️دوم، بیانگیزگی دولت در کاهش میزان وابستگی به نفت(که برخلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی است).
✔️سوم، عدم توجه به سایر بخشهای درآمدزا مثل مالیات.
🔸دولت باید در شرایط افزایش درآمدهای ارزی، در نظر داشته باشد که ابتدا این درآمدها را صرف تسویه بدهی با صندوق توسعه ملی و سپس توسعه امور زیربنایی و سرمایهای مثل طرحهای عمرانی از طریق تأمین صددرصدی بودجه عمرانی کند.
🔹نکته مهم اینکه افزایش درآمدها فرصتی کمنظیر را برای اصلاح نظامهای اقتصادی و انجام اقدامات تحولی و ساختاری در اقتصاد فراهم میکند.
🔸به نظر میرسد دولت سیزدهم توانسته باشد جنبههای مخاطرهآمیز افزایش درآمدهای نفتی را کنترل کند. از این جهت که بررسیها نشان میدهد دولت علاوه بر ساماندهی نظام مالیاتی کشور، از یکسو سهم نفت در بودجه سال جاری نسبت به سال قبل را کاهش داده و از سوی دیگر درآمدهای حاصله را به جای ورود ریالی به بازار، صرف تخصیص و هزینهکرد در زمینه بودجه عمرانی کشور نموده است. چه اینکه آمارها نیز بیان میکند میزان تحقق بودجه عمرانی کشور در سال گذشته 105 درصد بوده است. و این در شرایطی است که نسبت بودجه عمرانی به بودجه عمومی کشور در بالاترین سطح خود در یک دهه اخیر رسیده است. بودجه عمرانی کشور از این جهت مهم است که وجه اساسی رونق بازارها و خروج کشور از رکود و ایجاد اشتغال میباشد. البته این روند باید پایدار و با ثبات باشد تا بتوان بازخورد آن را مشاهده نمود.
🔹نکته مهم بعدی اینکه دولتها موظفند سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی را به صورت کامل بپردازند. اما برخی دولتها همچنان که سهم صندوق را نمیپردازند، به دلایل مختلف، از جمله کاهش درآمدهای کشور، با انتشار اوراق، بدهیهای مضاعفی نیز ایجاد میکنند. تحقق کامل سهم صندوق توسعه و تسویه به موقع بدهیهای دولت به واسطه افزایش درآمدهای نفتی، اقدام تحسینبرانگیزی است که در دوره فعلی شاهد آن هستیم.
🔸نکته پایانی؛ نظم و انضباط در درآمدها باید منجر به نظم در برنامهریزیها میشود. آنچه در این عرصه مهم است این است که دولت بتواند به درستی مسیر پیشرفت را با دقت و بدون هیجانات و احساسات ریلگذاری کند. نکتهای که به نظر میرسد دولت سیزدهم به درستی آن را فهم کرده و در حال پیادهسازی آن است.
⭕️بحران بی اعتمادی به دولت فدرال
🔹اعتماد مردم آمریکا به دولتشان در میان کشورهای پیشرفته صنعتی ، در پایین ترین سطح قرار دارد.موسسه نظرسنجی گالوپ اعلام کرد تنها 31 درصد از آمریکایی ها در سال 2022 گفته اند به دولت شان اعتماد و اطمینان دارند. جایگاه دولت آمریکا در سال 2022 بسیار متفاوت تر از جایگاهی بود که در سال 2006 داشت.در نظرسنجی مشابهی که در سال 2006 انجام شد، 56 درصد از بزرگ سالان در آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا به دولت تان اطمینان دارید، پاسخ مثبت دادند. در آن سال آمریکا در جایگاه نخست قرار داشت .داده های گالوپ نشان می دهد اعتماد به دولت در میان بزرگ سالان آمریکایی فقط یک سال به جز سال 2006 ، یعنی در سال 2009 به 50 درصد رسید و در سال 2020 هم 46 درصد بود.اعتماد داخلی به دولت آمریکا در سال های اخیر چندین بار در کمترین رقم قرار داشته است؛ از جمله در سال 2018، این رقم 31 درصد بوده؛ در سال 2016 میلادی 30 درصد و در سال 2013 هم 29 درصد ثبت شده است.
🔸دلایل مختلفی برای افزایش بی اعتمادی مردم آمریکا به دولت این کشور وجود دارد. از جمله مهم ترین موارد در این زمینه می توان به بحران ناکارآمدی دولت فدرال و اتخاذ اقدامات مغایر با منافع و مصالح بیشتر مردم این کشور اشاره کرد. این مسئله به ویژه در دوره ریاست جمهوری ترامپ با مخالفت شدید و تلاش برای لغو برنامه بهداشتی و درمانی اوباما موسوم به «اوباما کر» تبلور پیدا کرد. این در حالی است که هدف از اجرای این برنامه پوشش شمار بیشتری از آمریکایی ها در بیمه های درمانی بود به ویژه با توجه به این که طبق آمارها حدود 40 میلیون شهروند آمریکایی فاقد بیمه های درمانی بودند. اما جمهوری خواهان از جمله ترامپ، اساسا اعتقادی به این اوباما کر نداشتند و هنوز هم در راستای لغو آن در کنگره آمریکا تلاش می کنند. همچنین نظرسنجی گالوپ نشان می دهد دو سوم مردم آمریکا، به جو بایدن و تیم اقتصادی او بی اعتماد و درخصوص عملکرد اقتصادی دولت شان نگران هستند. دلیل دیگر بی اعتمادی مردم آمریکا به دولت های این کشور ، مسئله فساد اخلاقی و مالی مقامات به ویژه روسای جمهور این کشور است.
🔹در این زمینه، ترامپ نه فقط در دوره ریاست جمهوری خود با اتهامات مختلف مالی و اخلاقی روبهرو بود، بلکه در برهه کنونی نیز پرونده های زیادی در زمینه فساد اخلاقی و پرداخت حقالسکوت به زنانی دارد که با آن ها رابطه داشته است ؛ همچنین پرونده های امنیتی و طرح اتهام علیه وی در زمینه حفظ اسناد سری در ویلای شخصی خود پس از پایان دوره ریاست جمهوری اش از دیگر موضوعاتی است که با آن مواجه است. ضمن این که علیه بنیاد ترامپ که توسط فرزندان دونالد ترامپ اداره می شود اتهامات زیادی از جمله در زمینه فرار مالیاتی مطرح است.علیه جو بایدن و خانواده او هم اتهامات زیادی از جمله سوءاستفاده از قدرت در راستای منافع خانوادگی به ویژه در دوره معاونت ریاست جمهوری وی در اوکراین به نفع پسرش هانتر بایدن و نیز فساد اخلاقی و مالی هانتر بایدن مطرح است. ضمن این که اکنون با توجه به موارد متعدد لغزش های زبانی و رفتاری جو بایدن و افشای این موضوع که او شب ها با کمک دستگاه تنفسی می خوابد، مسئله سلامت جسمانی و روانی و آمادگی ذهنی وی برای تداوم تصدی پست حساس ریاست جمهوری و مهم تر از آن اعلام آمادگی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 2024 به شدت زیر سوال رفته است.مسئله دیگری که اعتماد آمریکایی ها را به نفع دولت این کشور بلکه کنگره آمریکا نیز زیر سوال برده است ، جنجال ها و بحران های سیاسی سال های اخیر به ویژه جنجال پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2020 و اعلام پیروزی جو بایدن و شکست دونالد ترامپ بود. ترامپ با نپذیرفتن نتیجه انتخابات و ادعای تقلب گسترده در آن ، هواداران خود را به برپایی اعتراضات گسترده با برگزاری تظاهرات و تجمعات در اعتراض به نتیجه انتخابات برانگیخت. روندی که در نهایت به حادثه ای بی سابقه در تاریخ آمریکا یعنی حادثه 6 ژانویه و حمله هواداران ترامپ به کنگره آمریکا انجامید.این رویداد بی سابقه اعتماد مردم آمریکا به نظام سیاسی را تا حد زیادی کاهش داده و در عین حال موقعیت ایالات متحده به عنوان کشوری که ادعای پیشگامی در زمینه دموکراسی را داشته از میان برده است.
⭕️ماکرون در دام خودساخته
🔹روزنامه آمریکایی «واشنگتنتایمز» در تحلیلی به بحران اخیر فرانسه در پی قتل نوجوان 17 ساله به دست مأمور پلیس این کشور اشاره کرد و نوشت که بحران قتل نوجوان فرانسوی، «امانوئل ماکرون» را تضعیف کرده است.در مقدمه این گزارش به ضعف مدیریتی ماکرون اشارهشده و آمده است که حتی در شرایط معمولی نیز، امانوئل ماکرون برای اداره فرانسه به کمک متحدان خود نیاز دارد.
🔸این روزنامه ادامه میدهد که رئیسجمهور فرانسه برای انجام امور با راست سنتی همکاری کرده است و چپ میانه به او در دستیابی به امور دیگر کمک کرده است. چالش فعلی فرانسه بزرگتر از هر چالشی است که در بیش از دو دهه، یک رئیسجمهور فرانسوی با آن مواجه بوده است.واشنگتنتایمز در این خصوص نوشت، ماکرون باید سیاستمداران سراسر مجمع ملی فرانسه را متقاعد کند که حتی در خصوص پروژههای داخلی کوچک نیز از او حمایت کنند.این گزارش سپس به ناآرامیهای اخیر فرانسه اشاره کرد و نوشت که در حال حاضر اداره یک کشوری که از قبل نیز قطبی شده است، تقریبا برای ماکرون غیرممکن شده است زیرا یک افسر پلیس حومه شهر، یک مرسدس بنز زردرنگ را متوقف کرده است و به سینه راننده 17 ساله آن شلیک مرگباری کرده است و 6 روز آشوب را در سراسر کشور به راه انداخته است.
🔹طبق این گزارش، رقبای راستافراطی ماکرون نیز در این اوضاع برجسته و جسور شدهاند. یک چهره جنجالی بسیار راستافراطی،یک کمپین آنلاین جمعآوری بودجه برای خانواده مأمور پلیسی که به نوجوان فرانسوی شلیک کرده بود، به راه انداخته است و این مأمور را بهعنوان فردی که «وظیفه خود را انجام داده است و هزینه سنگینی برای این قضیه پرداخت کرده است»، مورد تحسین قرار داده است. در پی راهاندازی این کمپین آنلاین، بیش از یکمیلیون یورو از طرف دهها هزار نفر جمعآوریشده است و موجب بهت و حیرت تعداد بسیار زیادی شده است و بسیاری از گروههای مخالف نژادپرستی و سیاستمداران چپگرا را بر آن داشته است که خواهان توقف این کمپین شوند. دولت ماکرون نگران است که این اقدام راستافراطیها به تشدید تنشها در فرانسه کمک کند.
🔸ماکرون سال گذشته میلادی در دور دوم انتخابات با کسب 58 درصد آراء، «مارین لوپن» رهبر حزب راست افراطی فرانسه را شکست داد و موفق شد دومین دوره پنجساله ریاستجمهوری را به دست آورد اما دو ماه بعد، حزب میانهگرای «رنسانس» وی اکثریت پارلمان را از دست داد. حزب «اجتماع ملی» مارین لوپن تعداد بیسابقهای از کرسیهای پارلمانی را به دست آورد.واشنگتنتایمز سپس ادامه داد که ماکرون علیرغم پیروزی نزدیک با لوپن، آرزوهای بزرگی داشت. هدف اول و بزرگ وی افزایش سن بازنشستگی از 62 سال به 64 سال بود که مجبور بود از طریق پارلمان برای آن اقدام کند. وی همچنین امید داشت که مجددا فرانسه را صنعتی کند و شرایط کاری را بهبود بخشد و لایحه جدید مهاجرت را نهایی کند. در خارج از کشور نیز، ماکرون برای حاکمیت و استقلال اروپا در زمینههای اقتصاد و انرژی و مسائل دفاعی تلاش کرد.این روزنامه آمریکایی سپس با مطرح کردن این موضوعات مجددا به بحران اخیر فرانسه بازگشت و نوشت که ماکرون هفته گذشته، مجبور شد سفر خود برای حضور در نشست اروپا را در بروکسل نیمهکاره رها کند تا یک جلسه فوری با دولت خود در خصوص بحران فرانسه برگزار کند.این هفته نیز، ماکرون، در آخرین لحظه، سفر به آلمان که باهدف نمایش قدرت دوستی دوجانبه علیرغم اختلافات در زمینه انرژی، دفاعی و اقتصادی و مسائل دیگر برنامهریزیشده بود را به تأخیر انداخت.
✅ مردِ خدمت
🔹 همین امروز که همه ما مشغول جشن و تفریح بودیم #وزیر_رئیسی ۱۵۵۰۰ قطعه زمین در راستای طرح جوانی جمعیت در سراسر اهدا کرد...( قول هم داد که تا آخر سال ۷۰۰۰۰ قطعه زمین بصورت رایگان به مردم اهدا کنه)
👈 فرق داره کی رئیس جمهور باشه
👈 این وزیر رو با وزیر اون رئیس جمهور مقایسه کنید که افتخارش این بود در دوره صدارتش هیچ خونه ای در قالب مسکن مهر ساخته نشد!!!
#دولت_خدوم_انقلابی
#دستاوردهای_رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 بهترین و کوتاه ترین کلیپ
عواقب بی حجابی در غرب👆😱
هیچ امر خدا بی حکمت نیست 🌸
#حتماببینیدونشربدید
#حجاب