فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارباب صدای قدمت می اید 💚💚
#صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین
حضرت علی(ع)(حکمت۹۴):
ازآن حضرت پرسیدند:خیر و نیکی چیست؟
امام(ع)فرمودند: خیر و خوبی درآن نيست که مالت فراوان و فرزندانت زیاد شوند، خیر دراین است که علمت زیاد و حلمت فزون گردد و با پرستش پروردگار به مردم مباهات کنی، هرگاه کار نیکی از تو صادر شد خدا را سپاس گوئی واگر گناهی سرزد استغفار نمایی، دنیا فقط برای دوکس خوب است: کسیکه گناهانی کرده و میخواهد باتوبه جبران کند و کسیکه با سرعت به سراغ کارهای خیر میرود.
وسئل عن الخیر ماهو؟فقال(ع):
لیس الخیر ان یکثر مالک وولدک، ولکن الخیر ان یکثر علمک. وان یعظم حلمک،وان تباهی الناس بعباده ربک؛فان احسنت حمدت الله، وان اسات استغفرت الله. ولا خیر فی الدنيا الا لرجلین: رجل اذنب ذنوبا فهو یتدارکها بالتوبه، ورجل یسارع فی الخیرات.
Amir al-muminin, (P.B.U.H.), was asked what is good and he replied: Good is not that your wealth and progeny should be much, but good is that your knowledge should be much, your forbearance should be great, and that you should vie with other people in worship of Allah. If you do good deeds you thank Allah, but if you commit evil you seek forgiveness of Allah. In this world good is for two persons only; the man who commits sins but rectifies them by repentance; and the man who hastens towards good actions.
✔️حمایت جدی فستیوال جمهوری چک از فیلمهای زیرزمینی در ایران/ چراغ سینمای همجنسبازانه داخلی در «کارلوویواری» روشن شد؟
🔹کارلووی واری
🔸ساختن دو فیلم غیرقانونی با پوششی غیرمتعارف در سال ۱۴۰۲ و حضور سال گذشته سینمای زیرزمینی ایران با فیلمی با مضمون همجنسبازانه در کارلوویواری نشان از ادامه ولنگاری این حوزه است.
🔹سرویس فرهنگ و هنر مشرق -پنجاه و هفتمین دوره جشنواره فیلم «کارلو ویواری» در جمهوری چک روز شنبه ۱۷ تیر با اهدای دو جایزه به دو فیلم ایرانی به کار خود پایان داد. جایزه ویژه هیئت داوران این فستیوال به فیلم «تورهای خالی» ساخته بهروز کرمیزاده رسید و جایزه بهترین کارگردانی را نیز بابک جلالی برای فیلم «فریمونت» از آن خود کرد.
🔸کارویژه «کارلو ویواری» برای حمایت از یک فیلم همجنسگرایانه
🔹این جشنواره از سال گذشته تمرکز خود را متوجه سینمای ایران کرد و به صورت جدی به سینمایی زیرزمینی ایران توجه ویژهای دارد. سال ۱۴۰۱ در پنجاه و ششمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کارلووی واری فیلم «تابستان با امید» ساخته صدف فروغی موفق به دریافت گوی بلورین بهترین فیلم، در این رویداد سینمایی شد.
🔸این فیلم دومین ساخته بلند فروغی بود و با تامین سرمایه از سوی یک کمپانی کانادایی در ایران به صورت زیرزمینی ساخته شد و توانست جایزه نقدی ۲۵ هزار دلاری این جشنواره را دریافت کند.
🔹صدف فروغی علاوهبر نویسندگی و کارگردانی «تابستان با امید»، تهیهکنندگی این فیلم را نیز بههمراه کیارش انوری و کریستینا پیووسان بر عهده داشته است.
🔸این فیلم زیرزمینی بااستفاده از بازیگران مشهور ایرانی همچون لیلی رشیدی، مهدی قربانی، علیرضا کمالی در سکوت خبری در شمال ایران مقابل دوربین رفت. روایت این فیلم درباره یک شناگر جوان و مربی جوانش است که دارای تمایلات همجنسگرایانه ای هستند.
🔹شخصیت اصلی این فیلم امید (مهدی قربانی بازیگر ابد و یک روز و تنگه ابوقریب) پس از آنکه از مربی شنای خود ناامید میشود وارد رفاقتی با دومین مربی اش می شود و رگههایی از همجنسبازی در رابطه این دو نفر دیده میشود.
🔸چرا تورهای خالی به تور کارلوویواری افتاد؟
🔹سال گذشته صدف فروغی به صورت زیرزمینی وارد ایران شد و فیلم زیرزمینی خود را با عنوان «تابستان با امید» تولید کرد. امسال نیز فیلم «بهروز کرمیزاده» فیلمساز ایرانی مقیم آلمان با سرمایهگذاری یک کمپانی آلمانی وارد ایران شد و فیلم خود را با قواعد رایج سینمای زیرزمینی و بدون پوشش عرفی رایج تولید کرد.
🔸«تورهای خالی» مانندفیلم «عصبانی نیستم » با الگویی کهنه شده به شیفتگی پسر جوانی نسبت به دختری ثروتمند میپردازد و القای مضامین سیاسی و تاکید روی فلج شدن اقتصاد کشور را در زیر متن این روایت کلیشهای گنجانده است.
🔹امیر (حمیدرضا عباسی ) به عنوان پیک موتوری شرکتی خصوصی در شهری ساحلی در شمال ایران کار میکند. او درآمد بسیار کمی دارد و صرفا میتواند هزینههای زندگی خودش را تامین کند و مادرش با تهیه و فروش خیارشور خانگی روزگار میگذارند. او شیفته نرگس (صدف عسگری ) دختر یک قناد است و و خانواده دختر از نظر اقتصادی زندگی ممتازتری دارند.
🔸این دو مثل زوج فیلم «عصبانی نیستم» به دنبال فرصتی برای ازدواج با یکدیگر هستند و چون توانایی ازدواج با یکدیگر را ندارند مجبور هستند که رابطه خود را مخفی نگاه دارند تا اینکه نرگس دیگر نمیخواهد این رابطه ادامه پیدا کند و امیر باید شغلی پیدا کرده تا هزینههای یک زندگی مشترک را تامین کند. او وارد یک شغل پرمخاطره غیرقانونی میشود تا بتواند با دختر دلخواهش زندگی کند.
🔹اگر نمایش خبرها در برادران لیلا متمرکز روی تحریم های بود در این فیلم همان الگو مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و عمده پس زمینه خبری فیلم در چهارچوب تلویزیون متمرکز بر فشارهای مالی از طریق تحریم های اقتصادی است. فیلم با یک بیانیه سیاسی رادیکال علیه حاکمیت به پایان میرسد.
🔸یکی از موضوعات فرامتنی این فیلم حضور صدف عسگری پس از «آیه های زمینی» در جشنواره فیلم کن اخیر است . او در این فیلم یز نقش آفرینی کرده و با توجه به رفتار هنجارشکن این بازیگر سابق سینمای ایران مشخص است که رویکرد جشنواره کارلووی واری نیز همانند جشنواره های کن و برلین رویکردی کاملاً سیاسی علیه کشورمان است.
با تلاش عوامل این فیلم و کریم لکزاده و عوامل فیلم «ماده تاریک» در حاشیه جشنواره، هئیت داوران این فستیوال در بیانیهای از آشوبهای پاییز ۱۴۰۱ حمایت کردند.
ساختن دو فیلم غیرقانونی در ایران با پوششی غیرمتعارف در سال ۱۴۰۲ و حضور سال گذشته سینمای زیرزمینی با حمایت کمپانیهای خارجی نشان میدهد، ولنگاری همچنان ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍شناخت مبانی غربزدهها را در عمل بیشتر بشناسیم.
1⃣فرشی که در کلیپ 👆 میبینید، بافت آن در دولت اصلاحات (محمد خاتمی) شروع شد....
2⃣در دولت اعتدال (حسن روحانی) به کدخدایش آمریکا اهدا کرد....
🔺تا گلابی برجام زودتر به ثمر برسد....!
🔸اما کدخدا نوکرش را به آدم حساب نکرد....
❗️دقیقا مثل گاوهای شیرده عربی با آنها برخورد کرد!
🔴 آقای رییس جمهور چرا به حرف خود عمل نمی کنید؟!
🔹 آقای رییسی، مگر نگفتید اگر فرزند مسئول به خارج رفت، پدر هم برود ؟
🔹 سقاییان نژاد شهردار اصفهانی قم که اکثر فرزندانش در خارج از کشور از جمله آمریکا و آلمان و کانادا هستند و رسماً هم گفته اینها در خارج از کشور سفیران نظام هستند!!
🔹 نکته تأسف بار این است که یکی از همین فرزندان سقاییان نژاد که گفته سفیران نظام هستند با مسیح علینژاد دشمن خونی ملت ایران هم مصاحبه کرده است و گفته: اظهارات پدرم مصرف داخلی دارد و من سفیر نظام نیستم و قصدی هم برای بازگشت به ایران ندارم..
🔹 آقای رییسی مگر نگفتید دولت شما، دولت صادق الوعد است؟؟ مگر نگفتید هر فرزند مسئولی در خارج از کشور است، پدر هم برود ؟!
🔹 مگر نه اینکه حکم شهردار را، وزیر کشور تایید و امضا می کند؟!
🔹 پس چرا وزیر کشور شما، حکم سقاییان نژاد به عنوان شهردار قم امضا کرده است؟!
#گشت_ارشاد_مسئولین
13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش برنامه تلویزیونی تهران ۲۰ از تحصن مطالبهگران حجاب و عفاف و برخورد توهینآمیز دادستانی و پلیس با آنان مقابل دفتر ارتباط مردمی قوه قضائیه
┏━━ °•🖌•°━━┓
جهادتبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱
#زنگ_خطر🚨
⛔️این فرشته های معصوم رو بخاطر چشم و هم چشمی نفرستید کلاسای سنگین یوسی مس و چرتکه و... 🤦♀🙁
❌ضربه های جسمی و روحی جبران ناپذیری داره، الان تابستونه وقت آب بازی و خاک بازی این امانت های الهی هست👆
⭕️ سلام آفریقا
♨️ سفر مهم آقای رئیسی به سه کشور؛ کنیا (شرق آفریقا)، اوگاندا (شرق آفریقا) و زیمبابوه (جنوب آفریقا) یه جهش بزرگ در روابط سازنده و اقتصادی با آفریقا و دسترسی ایمن به کانال سوئز، تنگه جبل الطارق، باب المندب و دماغه امیدنیک رو فراهم میکنه که امری واجب برای صادرات کالا به حساب میاد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امضای ۹ سند همکاری، ماحصل نخستین روز سفر رئیس جمهور به آفریقا
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🔻آب شدن یخ روابط ایران و آفریقا در دولت سیزدهم/ فرش قرمز اقتصاد آفریقا در انتظار ایران
🔹پایگاه تحلیلی خبر «المانیتور» در گزارشی به سفر رئیسجمهور به سه کشور آفریقایی پرداخته است. گزارشی که در آن سوابق به ظرفیتهای میان ایران و کشورهای آفریقایی و همچنین سیاست دولت سیزدهم برای این فرصتها پرداخته شده است.
🔹این گزارش با اشاره به دو کلیدواژه اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم شروع شده است. دیپلماسی متوازن و همسایگی که به عنوان دو محور اصلی دولت در دو سال اخیر بوده است از نظر المانیتور دلیل اصلی سفر آیتالله رئیسی به سه کشور کنیا، اوگاندا و زیمباوه است.
🔹عملکرد فاجعهبار دولت روحانی در عرصه دیپلماسی اقتصادی نکته دیگری بود که در این گزارش به آن پرداخته شده است. در این گزارشب به طور دقیق از کلمه «یخزد» روابط میان ایران و آفریقا استفاده شده است که دولت سیزدهم در حال آب کردن این یخ و گرم کردن دوباره روابط ایران و کشورهای آفریقایی است.
🔹این رسانه اگر چه خبر از دو برابر شدن حجم تجارت ایران و آفریقا در دو سال اخیر میدهد اما این رقم را همچنان در فاصله با آنچه مد نظر ایران میداند. چشماندازی تجارتی ایران با آفریقا چند ده میلیارد دلار است که عدد کنونی فاصله زیادی با آن دارد. مبادلات ایران و کشورهای آفریقایی اگر چه بیشتر در سطح صادرات دارو از ایران به این کشورها بوده است اما بنظر میرسد دولت سیزدهم مشغول فعال کردن ظرفیتهایی برای تجارت در عرصههای پتروشیمی، صنعت و شرکتهای دانشبنیان و صادرات تکنولوژی به این کشورها است.
🔹اگر چه رقبای همسایه زیادی برای ایران در سالهای اخیر مانند ترکیه، عربستان و امارات به وجود آمده است اما هنوز آفریقا مکانی بکر برای سرمایهگذاریهای دولت محسوب میشود.
🔹المانیتور در گزارش خود بازار آفریقا را برای ایران به «فرش قرمز» تشبیه کرده است و آن را آماده بهرهبرداری توسط ایران دانسته است.
🔹ایران در حال اجرای پروژههای کلان بینالمللی قابل توجهی است؛ مانند پیوستن به سازمان همکاریهای شانگهای که چند روز پیش تکمیل شد. بنظر میرسد هدف بعدی ایران پیوستن به پیمان بینالمللی «بریک» است که با توجه به عضویت آفریقای جنوبی در آن همکاری با کشورهای آمریکا امکان پیوستن به این پیمان را افزایش میدهد که امتیازات اقتصادی فراوانی برای ایران به همراه دارد.
🔹در آخر این گزارش المانیتور به اهداف کلان ایران از سیاست دیپلماسی متوازن پرداخته است. ایران به دنبال کم کردن نقش دلار در مبادلات خود در جهت بی اثر کردن تحریمها است. همچنین ایران و شرکای شرقی خود به دنبال استقلال از هژمونی اقتصادی آمریکا هستند و بنظر میرسد در مسیر آن قدم های خوبی نیز برداشتهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جُدایم مَکُن زِ سیدعلی...
تا زنده ایم رزمنده ایم ❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍃
✅ آرام باشید....
🔹این حوادث اگر نبود باید تعجب میکردیم. بعضیا میگن دلتون خونه، میگم بی خود!! من آرامش دارم، من دارم حرکت رو میبینم.
🔹هو الذی انزل السکینة فی قلوب المؤمنین لیزدادوا ایمانا مع ایمانهم و لله جنود السماوات و الارض و کان الله علیما حکیما.
📚سوره فتح آیه ۴
#لبیک_یا_خامنه_ای
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روزشمار | ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲
💫 #رهبر_معظم_انقلاب:
روز #مباهله، روزی است که پیامبر مکرم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد.
🗓 ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
#تقویم۱۴۰۲
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴محسن مهدیان، مدیرعامل موسسه همشهری:با سلبریتی ای که کشف حجاب میکند، به گونه ای برخورد میکنند انگار یک دختر خانوم در کوچه روسری خود را برداشته! سلبریتی ای که کشف حجاب میکند،تبلیغ این ناهنجاری را کرده است!
🔺آقایان متوجه هستند؟! آن سلبریتی دارد اشاعه یک پروژه امنیتی اقدام می کند .
🍃🌸
🔴 وضع فعلی حجاب نتیجه بیعملی است
♦️چند نکته درباره اظهارات روسای عدلیه و جمهور
✍️دو روز پیش، حجت الاسلام اژه ای، رئیس قوه قضائیه، در نشست شورای عالی قوه قضائیه بیان کرده است: «در جلسه سه شنبه هفته گذشته با رئیسجمهور، تاکید کردم که ما در حوزه مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی و مظاهر آن، قانون داریم و نباید منتظر لایحه مجلس در این خصوص باشیم چرا که ممکن است این مقوله زمانبر باشد؛ با همین قوانین موجود میتوان در امر مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی اقداماتی را انجام داد؛ رئیسجمهور نیز از این موضوع استقبال کرد».
همچنین رئیس جمهور نیز در نشست ویژهای که روز دوشنبه برای بررسی آخرین وضعیت اجرای تکالیف قانونی دستگاهها در حوزه حجاب و عفاف تشکیل شده بود، از دستگاههای مختلف، از جمله وزارت کشور، وزارت ارشاد، قوه قضاییه و نیروی انتظامی خواست تا به تکالیف قانونی خود عمل کنند و اجرای تکالیف قانونی هیچ دستگاهی نباید به بهانه تأخیر در تصویب لایحه جدید حجاب و عفاف، معطل بماند.
🔻🔻چند نکته در این زمینه قابل بیان است:
1️⃣ این سخنان روسای قوه قضائیه و مجریه جای تشکر دارد، اما پس از فتنه سال گذشته، تا مدت ها شاهد سکوت، مماشات و یا گفتار درمانی مسئولین بخش های مختلف کشور در زمینه حجاب و عفاف و ولنگاری های پیش آمده بودیم.
بعد از آن، شاهد ارائه لایحه ای نسبتا مضحک و پر از عیب و نقص به نام لایحه عفاف و حجاب بودیم. امروز هم رئیس دستگاه قضا و رئیس جمهور، هر دو می گویند که نباید منتظر لایحه عفاف و حجاب ماند و درست هم همین است. این روند نشان از این دارد که ما در حال وقت کشی در شرایط حساس هستیم. ای کاش که از همان اول فتنه این همه زمان هدر نمی رفت و از همان اول به طور جدی وارد می شدیم.
2️⃣ آنچه که از رفتار و سخنان مسئولین مربوطه در چند ماه گذشته دیده ایم این است که رفتارها و سخنان، شکل جدیدتری به خود می گیرد، اما باید توجه داشت که مهم، خروجی این سخنان و اقدامات است و مردم بر اساس آن است که قضاوت می کنند.
3️⃣مردم در وسط یک جنگ فرهنگی تمام عیار و نگران خانواده ها و جوانان خود و همچنین آینده انقلاب اسلامی و ارزش های آن هستند. حق هم با آنهاست. متأسفانه مسئولین ما در ماه های گذشته، خود را با این شرایط جنگی تطبیق ندادند و به نوعی با کوتاهی هایی که صورت گرفت، به دشمنان خارجی و ولنگاران داخلی، زمان داده شد و آنها روز به روز برای ایجاد ناامنی اخلاقی و ترویج فساد و فحشاء در سطح جامعه، گستاخ تر و وقیح شده اند.
4️⃣ اگر با قوانین فعلی می توان با ناهنجاری های پیش آمده مقابله کرد – که برخی از صاحبنظران نیز می گویند کافی است و ما سال های گذشته نیز با اجرای همین قوانین، شاهد وضعیت نگران کننده امروز نبودیم – چرا در این مدت شاهد ترک فعل ها و تساهل و تسامح های نابجا بودیم و هستیم؟!
5️⃣سرنوشت لایحه عفاف و حجاب به هیچ وجه معلوم نیست و قطعاً نمی توان انتظار معجزه داشت. هر روز که می گذرد، وضعیت بدتر می شود و باید هزینه بیشتری برای مقابله با ولنگاری پرداخت کرد. زیرا جمهوری اسلامی با اتکاء به شرع مقدس از همان اول ثابت کرده که به هیچ وجه در مقوله حجاب، عقب نشینی نمی کند و این جزو خطوط قرمز امام راحل و مقام معظم رهبری هم بوده است. تظاهرات بزرگ برخی زنان و دختران در اول انقلاب و فشارهای داخلی – حتی از سوی برخی خواص - و خارجی هم نتوانست جلوی این موضوع را بگیرد.
6️⃣ مشکل اولیه ما نبود قانون و یا تصویب شدن و تصویب نشدن لایحه حجاب و عفاف یا هر لایحه دیگر نیست، مشکل اصلی این است که دستگاه ها و نهادهای مختلف کشور هنوز به اهمیت موضوع حجاب و عفاف و به اثرات ویرانگر روند فعلی پی نبرده اند و با نبود اراده جدی و وجود توجیهات سطحی و عملکرد محدود و گزینشی از سوی آنها روبرو هستیم.
7️⃣ وضعیتی که امروز شاهد آن هستیم، حاصل ترک فعل ها، مماشات و تعلل دستگاه ها و نهادهای گوناگون است نه نداشتن قانون. اگر روند چند ماه گذشته ادامه یابد، فرقی ندارد که قانون جدید تصویب می شود و یا نمی شود. زیرا آن قانون هم به سرنوشت قانون فعلی دچار خواهد شد.
قوای سه گانه باید این موضوع را در نظر داشته باشند که اگر بهترین و بازدارنده ترین قانون در زمینه حجاب و عفاف هم وجود داشته باشد، اما دستگاه ها و نهادهای کشور در عمل به آن، سستی نشان دهند و گزینشی عمل کنند، باز هم نتیجه نخواهیم گرفت و فساد و ولنگاری روز به روز بیشتر خواهد شد.
♦️اهمیت ویژه کنیا در قاره آفریقا
🔹 کنیا اولین مقصد سفر رئیس جمهور به قاره آفریقا است. کنیا به علت موقعیت ژئوپلیتیک خود اهمیت ویژهای در این قاره دارد به گونهای که دروازه شرق آفریقا محسوب میشود.
🔹 جمعیت 54 میلیون نفری، هاب اتحادیه کشورهای شرق آسیا، حجم واردات بالای این کشور و زمینهای حاصلخیز و پر آب که امکان کشت فراسرزمینی را محیا میکند از جمله ویژگیهای این کشور منحصر به فرد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ۲ شرور اصفهانی در ملأعام اعدام شدند.
🔹محمد قائدینسب و صادق محمودیبرام، قاتلان و سارقان معروف اصفهان، سحرگاه امروز در فولادشهر و در ملأعام به دار مجازات آویخته شدند.
🔹این اشرار که سابقههای مختلف دزدی و زورگیری داشتند، آبان سال ۱۴۰۰ در جریان یک دعوای دستهجمعی، با سلاح گرم ماموری به نام احسان نصیری را به رگبار بسته و به شهادت رسانده بودند.