17.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امروز یکی از تلخترین صحنههای زندگی را در #هلند تجربه کردم...
در هلند رایج است که میزهای رستوران را بیرون رستوران هم میچینند و خیلیها کنار خیابان غذا میخورند. یعنی مردمی که عبور میکنند شاهد غذاخوردن دیگران هستند...
امروز یک جوان ظاهراً اروپایی و فقیر دیدم که خیلی غمانگیز به سمت یکی از این میزها آمد که همه پیتزا سفارش داده بودند و درخواست کرد یک برش هم شده به او هم بدهند... آنها اول بیمحلی کردند. اما اصرار جوان را که دیدند با او با تندی برخورد کردند که نمیشود و برود... از اینکه از بیش از ده نفر حتی یک نفر دلش نسوخت که یک برش از غذایش را به او بدهد شوک شدم.
او دقایقی خیره نگاه کرد و با چهرهای که دل شکستگی در آن موج میزد آنها را ترک کرد. داشتم دیوانه میشدم. کاش آن لحظه در حال غذا خوردن بودم و کل غذایم را به او میدادم... کاش پول نقد همراهم بود که به او پولی میدادم....
هرچه بود باید کاری میکردم اما موقعیتش هیچ گونه برایم فراهم نبود...
خیلی اذیت شدم و ناخواسته یاد اربعین حسینی افتادم...
داستان سرعت گرایش جوانان غرب به اسلام از اینجا شروع میشود. از تجربه دو فرهنگ بسیار متفاوت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صلوات بر محمد و آل محمد
🌺نحوه بستن چفیه برای در امان
ماندن از گردو غبار و آفتاب در هنگام
پیاده روی اربعین
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موکب معروف «بنی عامر»، بزرگترین کاروان عزاداران حسینی امروز از بصره بهسمت کربلا حرکت کرد.
رئیسی از فرزاد بادپا تقدیر کرد
🔹رئیس جمهور در حاشیه نخستین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت با اعطای لوح زرین سپاس از خادم حرم احمد بن موسی تقدیر و تجلیل کرد
@TanimNews
❣#سلام_امام_زمانم❣
به سرم رحمت بی واسعه یعنی مهدی
بهترین حادثه و واقعه یعنی مهدی
اخم چشمش علی و خنده زهرا به لبش
جمع این جاذبه و دافعه یعنی مهدی
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
#اخبارامروزفوری
⭕️ظریف وعراقچی در وزارت خارجه دولت رئیسی مشغول کار هستند.
👤👤👤👤👤👤
مقایسه ی وزارت خارجه وسیاست خارجی دولت رئیسی با دولت روحانی و اینکه گفته می شود امیرعبداللهیان رویکردش با ظریف فرق دارد حرفیست که مبنایی ندارد.
اکنون رئیس شورای راهبردی وزارت خارجه کمال خرازی وزیر خارجه ی مافیایی دولت خاتمی است مافیایی به این معنی که این شخص هرگز یک ساعت رابین مردم نگذرانده است همیشه دور از مردم بوده است وحتی اگر به زیارت حرم امام رضا آمده ، نیز لحظه ای با مردم برخورد نداشته است از زیر گذر حرم مطهر به زیارت رفته وبرای صرف شام تشریفاتی میهمان منزل مرحوم واعظ طبسی بوده است او پس از انقلاب جزو از مابهتران بوده وجز با صاحبان مقام وروسا سر سفره ای ننشسته وحتی ده دقیقه برای نمازگزاران مسجدی سخنرانی نکرده است.
برادران دیگر خرازی نیز علی رغم ادعای مردمی داشتن و مردم مردم گفتنشان هیچگاه با مردم معاشرت نداشته وندارند.
دبیر شورای راهبردی وزارت خارجه نیز عباس عراقچی است که این خصوصیت مردمی نبودن را از خرازی تقلید کرده و حقوقش را می گیرد و بی خبر خانه می رود و سرکارش برمی گردد ویلای شمال و سفرخارجی ش هم هیچگاه با آمدن عبداللهیان فرقی نکرده است ضمن آنکه مشاور امیرعبداللهیان نیز می باشد وحقوقی دیگر بابت همین دمخوری ش با امیرعبداللهیان وسکوتش دریافت می کند.
اساساً امیرعبداللهیان در هر صحبت وموضعی بخشی از نگاهش به ظریف است که حرفی بزند خوشایند او باشد ضمن آنکه دائم باظریف راجع به مسائل خارجی در تماس است و باصطلاح مشاوره می گیرد وبا او مشورت می کند.
جریان روس ستیزی امیرعبداللهیان ومواضع دو پهلوی او به بهانه وشعار نه شرقی ونه غربی که منجر به جدایی روسیه از ایران شد و باعث گردید زمینه بی تفاوتی روسیه نسبت به ایران فراهم شود [و در صورت وفرض شکل گیری شورای امنیت دیگر روسیه قطعنامه های پیشنهادی امریکا علیه ایران را وتو نخواهد کرد] همه ی اقدامات ومواضع امیرعبداللهیان که منجر به این نتیجه گردید وسرانجام جریان غرب گرا موفق شد روسیه را از ایران جدا کند همه با نگاه به ظریف و دلخوشی او صورت پذیرفت.
آنها که دقت ندارند ونمی دانند در کل کل با اصلاحطلبان و طرفداران سابق دولت قبل (روحانی) امیرعبداللهیان را سرباز حاج قاسم می نامند که روشی مخالف ظریف در پیش گرفته است در حالیکه امیرعبداللهیان وظریف و خرازی بطور لاینقطع با هم وصل هستند و جلوس وشب نشینی های امیرعبداللهیان وعراقچی و خرازی وظریف بیشتر از زمان روحانی برقرار است.
عضویت ایران در شانگهای و فروش نفت ارزانتر به چین موضوع مورد اجماع همه ی این محفل می باشد یعنی ظریف با آن موافق است همانطور که دیگر دوستان غرب گرا واصلاحطلب مثل خرازی و عراقچی ودیگر اعضای این محفل آن را طی مقالاتی به عنوان راهبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی چاپ کرده وبه سفارت خانه ها فرستاده اند ودر دوره های وزارت خارجه هم خوانده می شود وامتحان می گیرند.
اگر ده سال دیگر یک نفر طرفدار رئیسی بگوید دولت رئیسی ایران را عضو شانگهای کرد ونفت زیادی به چین فروخت خواهند گفت ، بله به چین زیاد نفت فروختیم ،ولی ارزان بود ،چون چاره ای نداشتیم تحریم بودیم وهم خواهند گفت ؛ما این راهبرد سیاست خارجی را خودمان در شورای راهبردی نوشتیم وترسیم کردیم و در دولت روحانی پایه گذاشتیم و در دولت رئیسی ادامه دادیم. بله ایران باید بطور فرمالیته عضو شانگهای بشود ولی هدف شرق نیست بلکه ما باید با همه ی دنیا (امریکا واروپا) روابط عادی داشته باشیم .
هدف برجام و اتصال به سوئیفت و بانک و تجارت جهانی امریکا است.
ومی گویند ؛ برای ما عربها هم هدف نیستند بلکه از این طریق می خواهیم
1- روابط باسعودی و انتفاع صوری این رابطه را مسهل و محلل برای ایجاد رابطه با امریکا وتوافق با غرب قرار بدهیم.
2- تا مردم استکبار ستیزی و تنبیه سعودی را از یاد ببرند و دیگر کسی از گردن زدن شیخ شهید نمر و دیگر شیعیان در سعودی یادش نیاید .
3-مردم ایران ؛ شورش های ذیقار و بصره ی عراق و اخلال در راهپیمایی اربعین با دلارهای سعودی را فراموش کنند .
4- فعالیت رسانه های فارسی زبان علیه ایران با پول سعودی وایجاد شورش چند باره در ایران را به یاد نیاورند.
5- بمباران واشغال یمن و کشتار شیعیان گم شود .
علی ای حال مقایسه بین سیاست خارجی دولت رئیسی و دولت روحانی در حالیکه افراد هر دو دولت، همانها هستند مضحک است.
امیر عبداللهیان وقتی برخی تحلیلها در باره خودش و تغئیر سیاست خارجی را می بیند می خندد اما آن تحلیل ها را بی ضرر می داند و در باره آن هیچ تایید یا تکذیبی نمی کند.
در وزارت نفت هم همین بساط برقرار است یعنی همانگونه که امیر عبداللهی معاون ظریف با ظریف تفاوتی ندارد معاون زنگنه اوجی هم با زنگنه فرقی نمی کند و برخلاف انچه شایع است مقدار تولید وصادرات و فروش نفت در این روزها تفاوت چندانی با تاراج وغارت بی رویه نفت در دولت روحانی ندارد ودولت روحانی جز یک چند ماهی که بطور هدفمند, صادرات را محدود در فروش رسمی وعدم دور زدن تحریم کرد بیشترین صادرات نفت را در سالهای پس از انقلاب داشت ولی نفت بواسطه ی برجام ارزان وتقریبا مجانی صادر می شد وحالا در دولت رئیسی بواسطه جنگ روسیه واکراین قیمت نفت گران بود ومن بعد هم که اروپا راههای کم کردن وابستگی به نفت را با سرعت دنبال کرده قیمت نفت نزولی است و بطور متوسط از روزهای اوج جنگ اکراین یعنی نفت ۱۲۵ دلاری حدود ۶۰ دلار ارزان تر شده است وارزان تر هم می شود.
ودولت فعلی ایران اعم از وزارت خارجه ونفت کاری در جهت افزایش قیمت نفت یا جدایی از دلار نکرده اند.
رئیس جمهور نیکاراگوئه، دانیل اورتگا، فرمانی را امضا کرد که به طور رسمی اجازه ورود پرسنل، تجهیزات نظامی، کشتی ها و هواپیماهای نیروهای مسلح روسیه به نیکاراگوئه را می دهد.
قابل ذکر است که در همین حکم انگیزه این کار "برای اهداف بشردوستانه" ذکر شده است.
قبلاً اعلام شده بود که یک پایگاه نظامی روسیه با موشک های کروز در این کشور ایجاد می شود که برد این موشک ها 70 درصد از خاک آمریکا را پوشش خواهد داد.
در زمان جنگ سرد برای مسائل خیلی کمتر از این آمریکا با شوروی وارد جنگ هم میشد اما امروز روند تضعیف هژمون آمریکا در جهان به حدی سریع است که دیگر شاهد تمسخر آمریکا توسط گاو های شیرده و یا دولت های آمریکای جنوبی که حریف تمرینی سازمان سیا محسوب میشدند، هستیم
⭕️ کسی #زبان_بدن یا همون #بادی_لنگوییچ رو بلده؟
👈میدونید دستان گره کرده یعنی چی؟
👈میدونید چرخیدن به سمت طرف مذاکره یعنی چی؟
👈میدونید زانو زدن جلوی کسی یعنی چی؟ (یعنی ظریف خاک تو اون سرت 🤚که آبروی هرچی ایرانی بود بردی!)
✅