فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی به آفریقای جنوبی رفت
🔹رئیسجمهور برای شرکت در نشست سران بریکس راهی ژوهانسبورگ شد. رئیسی در این سفر با شماری از سران کشورهای حاضر نیز دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
💢🔻پیش به سوی گام های نهایی برای عبور از نظم موجود و دستیابی به نظم پسا آمریکایی
💢🔻بعد از سفر به روسیه و چین حالا سفر به آفریقای جنوبی برای شرکت در اجلاس بریکس
💢👈کاملا طبیعی است که طرفداران و دلدادگان آمریکا و لیبرالیسم، ناراحت باشند
بهشون حق دهیم
کعبه آمال و معشوقه دلربای شان دیگر پیر و فرتوت شده و آن ریخت و قیافه و تصویر سابق را هم ندارد تا اغواگری هایش جواب دهد!
👈و اینجاست که ناراحتی خود را سر ما خالی می کنند
اشکال ندارد
🔸ما تا آخری لحظه صبر می کنیم بلکه متوجه اشتباه خود شده و برگردند
اگر هم برنگشتند ما ضرر نمی کنیم
آنها هستند که ضرر می کنند...
⚠️💢نشانه های نزدیک شدن به قله اینهاست
🌹امام سجاد علیه السلام:
خدایا تو را سپاس که دشمنان ما را از حُمقا قرار دادی!
☝️احمق ها میخواستن چهره قهرمان #شاهچراغ را مخدوش کنن، اما غافل از ضعف حافظه و اختلال حواس و بیرون زدن دُم خروسشان بودن!
✅ نوشتن :
بادپا از عوامل سرکوب کوی دانشگاه بوده درحالی که آقای #بادپا در فتنه کوی دانشگاه تنها ۹ سال داشته!!!
😂😂😂😂😂
🔺و دوم اینکه ادعا کردن ایشان سرگرد #وزارت_اطلاعات است، درحالی که همه مردم حتی بچه ها هم میدانند کارمندان وزارت اطلاعات اصلاً درجه ندارن!!!
😁😂😁😂
🔷 این #براندازهای مفلوک به چه فلاکتی افتادن که حتی دورغاشون هم ته کشیده و مدام به کاهدان می زنن!!!
🇮🇷
📝 مسیری برای دیپلماسی موفق
🍃🌹🍃
🔻در این روزها با دو پدیده سیاسیـ نظامی مواجهیم؛ در یکسو تلاش دولت برای عضویت ایران در گروه بریکس که با سفر رئیسجمهور کشورمان به قاره آفریقا دنبال میشود و همچنین رونمایی از پهپاد مهاجر ۱۰ که در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اتفاق افتاد. امری که نشاندهنده آیندهای روشن برای کشورمان است. افزایش توان دفاعی که میتوان از آن به عنوان افزایش قدرت ملی نیز نام برد، پشتوانه سیاست خارجی موفقی است که در آن منافع کشور تأمین میشود. دو مقولهای که سعی شد در یک برههای یکی را تضعیف کنند و سیاست خارجی بدون قدرت را پیش ببرند. اینکه دنیای امروز دنیای گفتمانهاست نه دنیای موشک، حرف ناصوابی بود که در صورت جدی گرفتن آن، امنیت و استقلال کشور زیر سؤال رفته و سیاست خارجی التماسی نتیجه آن شعار بود.
🔸روند کنونی نشان میدهد که جمهوری اسلامی با سرمایهگذاری در حوزه پهپادی توانسته است در کنار توانمندی موشکی، برتری آمریکا را در حوزه هوایی دچار خدشه کند. به طوری که ژنرال کنت مکنزی، فرمانده سابق تروریستهای سنتکام، پیش از این درباره چالش پهپادهای ایران برای آمریکا گفته بود: «استفاده گسترده ایران از پهپادهای کوچک و متوسط برای عملیاتهای شناسایی و هجومی به این معناست که برای نخستین بار از زمان جنگ شبهجزیره کره [اوایل دهه ۱۹۵۰ میلادی] ما بدون برتری کامل هوایی، عملیات انجام میدهیم.»
🔹از طرف دیگر بریکس، مهمترین گروهی به شمار میآید که قادر به رقابت با گروه ۷ است که ۶۰ درصد از ثروت جهانی را به خود اختصاص داده است. البته در سالهای اخیر سهم بریکس در اقتصاد جهانی به 31/5 درصد رسیده که بیش از سهم 30/7 درصدی گروه ۷ است. مقایسه گروه بریکس با گروه ۷ نشان میدهد که جمهوری اسلامی ایران با عضویت در آن میتواند روند کنونی دشمنی غرب با ایران را به حداقل ممکن برساند و سهم خود از تجارت جهانی را افزایش دهد و عملا تحریمهای غرب را به چالش بکشاند.
🔺بنابراین افزایش قدرت نظامی و تلاش برای فعال شدن در تجارت جهانی دو مقوله مهم و در کنار هم تعریف میشود که جدا کردن این خیانت آشکار به منافع ملی محسوب میشود و پشتوانه دیپلماسی موفق، موفقیت در حوزههای دیگری از جمله حوزه نظامی را میطلبد.
📸تصویر جالب هفته نامه «نهدی» مرتبط با حمید رسایی از سلاح ورزی و غلامرضا
🔸سکوت و انفعال دولت و مجلس درباره ابقای سلاحورزی/ چرا مجلس در این مورد به دولت فشار نمیآورد؟!
🔸در ماجرای عزل معاون سیاسی وزیر کشور علاوه بر ضعف آشکار دولت در پذیرش فشار مجلس، سوال جدی از مجلس هم این است که چرا در حالی که نسبت به حضور فردی مثل سلاح ورزیِ حامی اغتشاشات گذشته، در یک جایگاه حساس مدیریت اقتصادی، هیچ دغدغه ای نداشته و حتی از وزیر صمت سوال هم نپرسیده، چندین ماه است وقت و انرژی خود را روی رفتن یک مدیر انقلابی و کاربلد از وزارت کشور متمرکز کرد؟ فشاری که در نهایت منجر به برکنارشدن این مدیر کارآمد شد
🔸 در شرایطی که فردی مثل سلاحورزی همچنان در مدیریت اتاق بازرگانی است و حتی نمایندگان با اجازه و تاکید رئیس مجلس به جلساتی که او حضور دارد می روند و به او رسمیت می بخشند. این اتفاق برملا کننده یک ضعف گفتمانی یا عملکردی در دولت و مجلس است.
🔸در نهایت غلامرضا به دلیل صدور بخشنامه ای به استانداران برای جلوگیری از دخالتهای بیجای بعضی نمایندگان در روند انتخابات و انتصابات، از کار برکنار شد.
💢🔹واقعا این چه منطقی است؟
🔸اگر روحانی در سیاست خارجی توفیقی داشت می گفتند بله اینها این کاره اند، زبان دنیا را بلد هستند و سردیس اسطوره هم برایشان می ساختند
🔸اگر توفیقی نداشت می گفتند:نمی گذارند کار کنند، اصلا دولت در سیاست خارجی کاره ای نیست از میدان حمایت می شود
🔹اگر رئیسی در سیاست خارجی موفق شود می گوید بله حاکمیت یکپارچه است.همه حمایت می کند و پشت سر دولت اند
اگر جایی موفق نشود می گویند بله گفتیم که این کاره نیستند و هشتک دولت علیل می زنند
🔸اگر اصلاح طلبان رای بیاورند انتخابات واقعا سالم، نظارت استصوابی فراموش و پشت سرشان هم نگاه نمی کنند
اگر رقیب رای بیاورد می گویند:
🔸اصلا مگرانتخابات بود؟ راه بسته است.مگر مردم انتخاب کردند؟ رانت شورای نگهبان و دو پینگ و مجلس حداقلی، مشکوک و تقلب و..
🔹غیر از این است؟اینجوری کار سخت می شود و مردم را بدبین می کنند
💢اعضای بریکس در یک نگاه
🔸نشست سران بریکس و بریکس پلاس در آفریقای جنوبی در حال برگزاری است.
پنج کشور چین، روسیه، برزیل،هند و آفریقای جنوبی اعضای اصلی گروه بریکس هستند.
هدف اصلی گروه بریکس تغییر نظام فعلی اقتصاد جهانی و ایجاد اقتصاد عادلانه است.
اعضای بریکس توانستهاند در حوزه انرژی، منابع معدنی، جمعیت و غیره رتبههای نخست جهانی را از آن خود کنند.
پیش بینی میشود تا سال ۲۰۵۰ چهار عضو از پنج عضو بریکس جز ده اقتصاد برتر جهان باشند، چین و هند نیز تا سال ۲۰۵۰ رتبه یک و دو اقتقاد جهان را از آن خود میکنند.
🔺آفریقای جنوبی آماده میزبانی از رئیسجمهور کشورمان☺️🥰
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵عزم ایران بر همکاری جدی با کشورهای عضو بریکس
🔹#رئیسی در آستانه سفر به آفریقای جنوبی: بریکس یکی از قدرتهای نوظهور جهان است. سیاست ایران در استفاده از ظرفیتهای دو طرف است. بریکس یک چهارم خشکی و ۴۰ درصد جمعیت جهان را در اختیار دارد.
🔹توسعه روابط ایران با دیگر کشورها و تبادل ظرفیتها بین کشورهای عضو بریکس در دستور کار جمهوریاسلامی است.
🔹این سفر گامی در جهت توسعه روابط با اتحادیههای منطقهای و فرامنطقهای خواهد بود.
🔹رئیسجمهور، تهران را به مقصد آفریقای جنوبی ترک کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهور برای شرکت در نشست «بریکس» عازم آفریقای جنوبی شد
🔹️رئیسجمهور شامگاه چهارشنبه ۱ شهریور در صدر هیأتی سیاسی در نخستین سفر رسمی و بهمنظور حضور در نشست سران کشورهای عضو «بریکس»، به دعوت «سیریل رامافوزا» رئیسجمهور آفریقای جنوبی عازم ژوهانسبورگ شد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🖼 سیاستهای تجاری گروه بریکس
🍃🌹🍃
🔻گروه #بریکس متشکل از پنج کشور چین، هند، روسیه، برزیل و آفریقای جنوبی است که هدف اصلی آنها تغییر در نظام اقتصاد بین الملل و ایجاد نظام اقتصادی عادلانه در جهان است.
🔸سیاست تجاری این گروه عبارت است از: کاهش موانع تجارت، تجارت غیر تبعیض آمیز، افزایش شفافیت اقتصادی، ترویج تجارت الکترونیک، ایجاد زنجیره ارزش منطقهای و غیره است.
🔺بر اساس برآوردها تا سال ۲۰۵۰ چهار عضو از پنج عضو بریکس جز ۱۰ قدرت اقتصادی جهان خواهند بود و آمریکا در ۲۰۵۰ به رتبه سوم اقتصادی جهان پس از چین و هند سقوط خواهد کرد.
🇮🇷
📝 تایید احکام متهمان پرونده شهادت #شهید_عجمیان |محکومیت قرهحسنلو به ۱۵ سال حبس نفی بلد
🍃🌹🍃
🔻رئیس کل دادگستری استان البرز:
رای متهمان پرونده شهید عجمیان که در ۱۲ آبان سال گذشته به شهادت رسید در دیوان عالی کشور تایید شد.
🔹در این پرونده حکم اعدام دو محکوم یعنی «محمدمهدی کرمی» و «محمد حسینی» اجرا شد.
🔸پس از رسیدگی و صدور احکام مجدد، آرای صادره قطعیت یافت و بدین ترتیب «حمید قره حسنلو» به ۱۵سال حبس نفی بلد؛ «رضا آریا»، «حسین محمدی» و «مهدی محمدی» هر کدام به ۱۰ سال حبس نفی بلد محکوم شدند.
🔹متهمان «محمد امین اخلاقی ساوجبلاغی»، «امین مهدی شکراللهی» و «فرزانه قره حسنلو» هر کدام به پنج سال حبس نفی بلد و «علی معظمی گودرزی» به سه سال حبس نفی بلد محکوم شدند.
🔸اتهام متهمان این پرونده که رسیدگی و منتهی به صدور حکم محکومیت قطعی شد، «قتل عمد» نبوده بلکه حسب مورد «افساد فی الارض» و «محاربه» بوده است.
🔺احکام صادره در مورد همه محکومان پرونده شهادت شهید عجمیان به جز «آرین فرزام نیا»، توسط دیوان عالی کشور تایید و قطعی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴انتشار برای نخستین بار| هشدار حاج قاسم درباره بی توجهی به اندیشههای رهبر انقلاب
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️پروژهی مهسا امینی یک اتفاق از پیش مشخص شده بوده است!؟
🩸صبحت های شهرام همایون در ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ که هم اکنون در یوتیوب موجود است، درباره ی برنامه انگلیس و قدرت های بزرگ در ایران
🔴اربعین حسینی و طلوع «خاورمیانه نوین»
1️⃣ تحولات جهان و منطقه، طلوع #خاورمیانه_نوین را نوید میدهد؛ خاورمیانهای متفاوت با آنچه قدرتهای بزرگ غربی ساختند. اگر مبداء خاورمیانهٔ ساختهٔ قدرتهای غربی را کنفرانس 1921 قاهره بدانیم، سال دیگر (2021 میلادی) یک قرن از پیدایش آن میگذرد.
2️⃣ از مارس 2011 میلادی، جنگ داخلی #سوریه آغاز شد؛ جنگی که قرار بود بار دیگر جغرافیای سیاسی منطقه را دگرگون کند بر بنیاد طرحی که به #بالکانیزاسیون_خاورمیانه شهرت یافت. در سالهای نخست دهه 1990 میلادی، در پیامد فروپاشی اتحاد شوروی و «بلوک شرق» در اروپای شرقی، کشور بزرگ و قدرتمند یوگسلاوی در منطقه بالکان در کوران جنگی خونین و یازده ساله به چند دولت کوچک و ضعیف تجزیه شد چون با پایان یافتن دوران 45 سالهٔ #جنگ_سرد میتوانست از نظر اقتصادی به قدرتمندترین کشور اروپایی بدل شود. اینک مقرر بود سه دولت قدرتمند خاورمیانه (سوریه، عراق و ایران) سرنوشتی مشابه یابند.
3️⃣ سپتامبر 2013 «نقطهٔ عطف» در شکست طرح بالکانیزاسیون خاورمیانه بود؛ زمانی که قدرتهای بزرگ غربی نتوانستند طرح حمله نظامی مشترک به سوریه، و انجام عملیاتی همچون تهاجم به لیبی (2011)، را محقق کنند. در پیامد این شکست، هیولایی بنام #داعش ساخته شد که در 10 ژوئن ۲۰۱۴ موصل، سومین شهر بزرگ عراق، را به اشغال درآورد. پروژهٔ داعش نیز پس از ٣سال به شکست انجامید. در ژوئن ۲۰۱۷ موصل آزاد شد.
4️⃣ دومین «نقطهٔ عطف» در تولد «خاورمیانهٔ نوین» را باید حمله به تأسیسات نفتی سعودی (14 سپتامبر 2019) دانست؛ ماجرایی که چرخش توازن نیروها در منطقه را علیه جنگطلبان متجاوز سعودی-اماراتی و بهسود مبارزان یمنی نشان داد.
5️⃣ این تحولات بزرگ و تاریخساز، سرزمینی وسیع شامل 3 کشور #ایران و #عراق و #سوریه را، به مساحت 2 میلیون و 270 هزار کیلومتر مربع و با جمعیتی قریب به 140میلیون نفر، به منطقهای «مشترکالمنافع» بدل کرده است. در درون این منطقهٔ مشترکالمنافع، با ویزایی شبیه به ویزای شینگن اتحادیه اروپا، میتوان در مسیری 22-25 ساعته با اتومبیل و دو سه ساعته با هواپیما از تهران به بیروت و لاذقیه و سایر بنادر مدیترانه رفت و برعکس. این حوزهٔ مشترکی است که تعامل در آن دستاوردهای بزرگ تجاری- اقتصادی، فرهنگی و سیاسی برای ایران و ایرانیان دارد.
6️⃣ برخی تحرکات ضدایرانی (مانند آشوبهای داخلی چندسال اخیر در عراق)، از واپسین تلاشها برای خرابکاری در راه بزرگی است که منطقه در آن گام نهاده است. راهپیمایی دهها میلیونی زائرین در #اربعین_حسینی طلیعهٔ پربرکت ظهور این «خاورمیانه نوین»، بهرغم انواع ستیزها و کارشکنیها، است.
➖➖➖➖➖➖➖➖
💢دیستوپیای مدرن و یوتوپیای اربعین
🔹ما در غرب دو واژه متضاد داریم؛ دیستوپیا و اتوپیا. اتوپیا همان مدینه فاضله است؛ اما دیستوپیا شهری است که در آن تباهی گسترده شده است.
🔸شاید یکی از ویژگیهایی که بتوان از نگاه ژورنالیستی آن را دیستوپیای مدرن تشبیه کرد، عبارت «غرب وحشی» در واژگان رهبر معظم انقلاب است که میفرمایند: «سیاستمداران غربی... کت و شلوار میپوشند، کراوات میبندند، ادکلن میزنند، کیف سامسونت دستشان میگیرند، اما وحشیاند؛... هر جایی که یک حرکتی علیه یک فرد حتی انجام بگیرد که مورد علاقه آنها است، آنجا تروریسم و حقوق بشر و همه چیز ردیف میشوند برای مقابله اما اینجاـ به این وضوحـ به این حرکت، [حرکت] تروریستی نمیگویند! اینها این جوری هستند.»
🔹در جامعه مدرن وقتی بشریت با چالشی مواجه میشود، غرب به فکر دوختن کلاهی از نمد مشکل موجود بر میآید. براساس تخميني که سال 2017 زده شده، به ازاي هر 100 نفر در آمريکا، 120/5 اسلحه وجود دارد. سال 2017 نشريه فورچون نوشت که به دنبال حادثه لاسوگاس که منجر به کشته شدن 59 نفر شد سهام شرکت استورم و روگر فرداي آن روز در آغاز معاملات، سه درصد افزايش يافت و سهام شرکت امريکن اوت دور (American Outdoor) با افزايش پنج درصد و سهام شرکت ويستا اوت دور (Vista Outdoor) با افزايش بيش از دو درصدي همراه شد. مردم به دنبال هر حادثه براي حفظ امنيت خود به خريد اسلحه پناه ميبرند و اين به معناي رشد سهام شرکتهاي اسلحهسازي است.
🔸از قدیم گفتهاند «الناس علی دین ملوکهم». مردم غرب را ملامتی نیست؛ چرا که در ذیل گفتمانی زیستهاند که بحران میسازد تا از دل بحران ثروتش را انباشته کند. اگر ناتو خودش را به دل روسیه میزند بخشی حاصل این است که جنگ در اوکراین به سود شرکتهای بزرگ اسلحهسازی تمام میشود. براساس آمار منتشر شده از سوی شرکت آمریکایی ریتون فروش این شرکت در سه ماهه نخست سال گذشته میلادی به 16 میلیارد دلار رسید که 3 برابر سال قبل از آن بوده است.
🔻اما در مقابل این دیستوپیا ما به دلایل ذیل با یک یوتوپیا یا آرمانشهر مدرن نیز مواجهیم و آن اربعین حسینی است:
🔹معنویت افیون تودهها نیست: «دین افیون تودههاست.» این عبارت را بارها از جریان چپ مارکسیستی شنیدهایم. اما اربعین نشان میدهد که معنویت افیون تودهها نیست بلکه به آن پویایی میدهد. عشق حسین(ع) محرک همه خوبیها و نیک سرشتی و نیکاندیشیهای اربعین است.
🔸نظام طبقاتی ممنوع: نظامهای طبقاتی همیشه در دنیا بوده و هستند. سرزمین فراعنه، روم، یونان باستان و... همه در عصر خود دارای نظامهای کاستی بودهاند. اما آنچه ما در اربعین مشاهده میکنیم یک نظام و جامعه بدون طبقه است. در راهپیمایی اربعین گاه انسانهایی را در حال خدمت به فرودستان و مستضعفان جامعه میبینید که از لحاظ علمی، جایگاه شغلی، ثروت و... در بالای جامعه دستهبندی میشوند. پزشک واکس میزند، وزیر و وکیل چای میریزند و... .
🔹منفعت جایی ندارد: در دنیای مدرن در هر تعامل یا تقابلی آنچه لحاظ میشود دادهها و ستاندههاست. اما در اربعین، میزبان عراقی گاه طعامی را بر سر سفره مهمان میآورد که در طول سال شاید خودش آرزویش را داشته است. بسیار شنیدهایم و دیدهایم که همین مهمان کمی آن طرفتر مینشیند و میگرید تا از خداوند بابت این نعمتی که به او داده است تشکر کند. آنچه در اربعین رخ میدهد یک «تکدی سخاوتمندانه» است؛ التماس میکند، گریه میکند، دستت را به سختی فشار میدهد تا بر سر سفرهاش بنشینی و او لذت ببرد.
🔺️کی گفته رئیسی وارث ویرانی های ۴۰ ساله است؟ مشاهده میکنید که تپه های فتح شده پهلوی را هم صاف میکنه!
لابه لای این اشیاء، فرش های #کاخ_سعدآباد هم هست؟!
هوالعزیز🌱
⛰نزدیـک قلـه هسـتیم یعنـی...
🌻حق همین است تا از این جمله بشارت آمیز نایب امام زمان #امید را برداشت کنیم.
🌻شاید این هم درست باشد، "نزدیک قله هستیم" را #انگیزه قدرتمندی بدانیم برای تلاش مضاعف تا رسیدن به قله.
🌻"نزدیک قله هستیم" احتمالا این معنی را هم میرساند است که درنگ جایز نیست و باید همه #امکانات مادی و معنوی را پای کار بیاوریم تا این انقلاب را به حکومت جهانی آخرین ذخیره الهی متصل کنیم
اما نه!!!
🌻"نزدیک قله هستیم" اما یک #بیم بزرگ دارد که اگر ما را نترساند احتمالا نه از قله چیزی میدانیم نه کوه را میشناسیم و نه میفهمیم یکی مثل نایب امام زمان از کدام قله میگوید!
🤔میدانید #سقوط از نزدیک قله یعنی چه؟؟؟
🌻#سقوط از آن بالا شبیه زمین خوردن معمولی نیست که بشود دوباره سرپا شد!
🌻"نزدیک قله هستیم" یعنی #مشکلات در آن بالا به مراتب بیشتر، دشوارتر و حساس تراست!
🌻"نزدیک قله هستیم" قبل از اینکه خطاب به مردم باشد #کارگزاران حکومت را نشانه رفته!
🌻"نزدیک قله هستیم" یعنی حتی #مراقب پرت شدن یک سنگ کوچک از زیرپایتان باشید که ممکن است جان آدمهای پشت سرتان را به خطر بیندازد!
🌻"نزدیک قله هستیم" یعنی هر #اختلاف و دعوا و نزاعی در آن بالا جان همه را به خطر میاندازد!
🧐این چند روزه هر چه نگاه کردم، همه از امید و ظهور و ... گفتند!
اما #هشدارهای سختی پشت این بشارت آقای رهبری بود
👈🏻 گفتند: "شبانه روز تلاش کنید!"
این شبانه روز یعنی چی واقعا؟!
👈🏼 همان موقع اما این #خستگی را میشد در چهره سردار حاجی زاده و دوستانش دید!
من این خستگی را در چهره شهید سلیمانی هم دیدم!
گاهی تصاویری از فرماندهان جنگ مثل شهید باکری و باقری و خرازی و ... را دیده بودم
الان میفهمم "نزدیک قله هستیم" را آنها هم فهمیده بودند! 😊
🔻هماکنون #تیتر_یک_سایت| سازندگی بر روی آوارهای جامانده از دولت روحانی؛
🚨تحویل یک کشور جنگزده/ رئیسی چگونه بازسازی ویرانههای باقی مانده را آغاز کرد؟
🔹مرگ روزانه ۷۰۰ نفر به علت کرونا، تعلل دولت برای سفارش واکسن، ثبت بالاتریــن تورم ۸۰ ســال اخیر، کســری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردتومانی، میانگین رشــد اقتصادی نزدیک بــه صفــر، منفی بــودن نرخ رشــد تشــکیل ســرمایه ثابت ناخالــص، ثبــت بالاتریــن رشــد پایه پولــی و نقدینگی، ایجاد کمترین اشــتغال خالص، رکــود در مشــاغل و کسبوکارها بــه علــت شــیوع کرونا؛ همگی دستبهدست هم دادند تا مردم، ناامید از بهبود شرایط با صندوق رأی قهر کنند و مشارکت ۴۹ درصدی در انتخابات رقم بخورد.
🔹شرایط اقتصادی و سیاسی جامعه در پایان دهه ۹۰ بسیار نابسامان و مشابه دهه ۶۰ بود. البته با این تفاوت که در زمان جنگ تحمیلی؛ آرایش تمام کشور به حالت جنگی بود و دولت هاشمی بدون وجود تحریم میتوانست بهراحتی به خریدوفروش و ارزآوری بپردازد؛ اما در دهه ۹۰ و در زمان آغاز جنگ اقتصادی، دولتی فشل بر سرکار بود که نهتنها حالت جنگی نداشت؛ بلکه ابزار رزم خود را نیز تحویل دشمن داده بود.
🔹در هجوم همهجانبه ناامیدی، گیاه امید از صندوقهای انتخابات سر برآورد و با رأی مردم ایران سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشور ایران گردید. تحویل ویرانهای از کشور کار رئیسی را برای مدیریت کشور بسیار سخت کرده بود؛ اما باگذشت دو سال تأثیرات سازندگی او در خانههای مردم ایران قابل رویت است.
📌کوهی از تورم!
🔹دولت حسن روحانی بنا به آمارهای بانک مرکزی مسبب بزرگترین فاجعه تورمی کشور پس از جنگ جهانی دوم، بوده است. طبق آمار بانک مرکزی، نرخ تورم در تیرماه ۱۴۰۰ در پایان دولت دوازدهم به ۵۷ درصد رسید که بالاترین نرخ تورم از سال ۱۳۲۲ و اثرات جنگ جهانی دوم بدین سو در اقتصاد ایران محسوب میشود.
🔹در دولت سیزدهم بر اساس گزارش بانک مرکزی نرخ تورم در فروردین امسال ۴۹٫۷ درصد بود که حدود ۱۰ واحد درصد کمتر از پایان دولت قبل است و به بر اساس آخرین آمارها، شــاخص تورم در خردادماه نیز با افت ۱٫۲ درصدی به ۴۸٫۵ درصد رسیده است. این در حالی است که به گفته سخنگوی دولت، سرپرست وقت بانک مرکزی در اولین جلسه رئیسجمهور با هیئت وزیران دولت قبل، رسماً اعلام کردند با حرکتی که پیش ازاین داشتیم و بهویژه خلق پول بسیار زیاد ماههای اخیر قطعاً تورم ما در ماههای آینده سهرقمی خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: همه ائمه از امام باقر به بعد از نسل امام حسن(ع) هستند
🔹 شعرخوانی آقای محمد سهرابی در ديدار شاعران درباره امام حسن(ع)
🗓 انتشار به مناسبت هفتم صفر؛ سالروز شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 شهید اسدالله لاجوردی را بدون سانسور بشناسید.
#فرزند ایران
♨️ای بابا
افسادطلبان بدبخت چه امیدی بسته بودن به این مرحوم!!! همچین واگنر واگنر میگفتن که انگار تمام عمرشون با رییس واگنر میرفتن پارک بستنی قیفی لیس میزدن!!!
اینم که مُرد!!☹️😉
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#ایران_مقتدر_قوی 🇮🇷
زائرین گرامی؛
همراه داشتن تصویر گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی در داخل تلفن همراه برای موارد ضروری و ثبت شماره تماس خود و خانواده روی برچسب و الصاق آن به گذرنامه و موبایل توصیه می شود.