☀️روایتی از بمباران ۲۸ دی سنندج
شهادت ۲۲۰ نفر در ۶ دقیقه
در این حادثه دست کم ۲۲۰ نفر از مردم شریف شهر سنندج که بیشتر آنان کودکان و زنان بودند مظلومانه به خاک و خون کشیده شدند و شدت حادثه به حدی بود که پیکر بسیاری از شهدا به سختی شناسایی شده بود. در ۲۸ دی ماه سال ۱۳۶۵ بعد از شکست دشمن بعثی عراق در عملیات کربلای پنج، در بمباران مردم سنندج، ۲۲۰ نفر به شهادت رسیدند و بیش از ۱۲ج نفر هم به مقام جانبازی نائل آمدند و بعضی از پیکر شهدا هم تکه تکه شده بودند و به صورت دسته جمعی در همان روز دفن شدند. دشمن بعثی در سال ۱۳۶۵ سه بار هم شهرستان قروه را مورد حمله هوایی قرار داد و این بیانگر ضعف دشمن بود و در این سه حمله قریب به ۳۰ نفر به شهادت رسیدند.
#کتاب_خاطرات_دردناک
#ناصرکاوه
☀️سنندج بهوسيله اشرار و جداييطلبان در محاصره بود. مردم بيگناه در آماج گلولههاي اشرار به خاك و خون كشيده ميشدند. بالگرد كبرايي چرخزنان در آسمان شهر ظاهر ميشود و طوفان راكت و گلولههايش سينه مهاجمان را ميشكافت و آنها را عقب ميراند. ديگر بالگردهای هوانيروز در پناه اين بالگرد پيدرپي فرود ميآيندو مجروحان و زنان و كودكان را از باشگاه افسران به منطقه امن تخليه ميكنند. در آخرين پرواز بالگرد كبری كه خلبانش محسن درخشان و احمد پيشگاههاديان بودند هدف اصابت گلوله قرار ميگيرند. خلبان هاديان چارهاي جز فرود اضطراري در اطراف شهرندارد. هر دو خلبان از بالگرد مشتعل خارج ميشوند و هريك به سويي ميروند. خلبان هاديان نجات مييابد اما خلبان درخشان بهوسيله اشرار ضدانقلاب اسير ميشود... افراد ضدانقلاب, او را ايستاده و تا گردن در خاك فرو ميكنند و با ماليدن مايع شيرين به سر و صورت رهايش ميكنند. فردا كه براي نتيجه شكنجه به سراغش ميآيند هنوز اندك رمقي در سر و صورت متلاشي شده از هجوم حشرات در چهرهاش وجود داشته كه با گلولهاي او را خلاص و به شهادت ميرسانند. بعد از شهيد نماز هوانيروز (خلبان حسن قاسمي) خلبان محسن درخشان به شهيد ايستاده معروف ميشود. خلبان درخشان از تيزپروازان جنگنده هوانيروز بود كه شهادتش پس از انقلاب و چهارماه قبل از جنگ ايران و عراق ميباشد...
کتاب خاطرات دردناک, ناصر کاوه
برشی از زندگی شهید ایستاده هوانیروز امیر سرلشگر خلبان, محسن درخشان
☀️فرمانده تیپ یکم لشکر 28 پیاده نیروی زمینی ارتش, شهید نصرت زاد که مورد شدیدترین شکنجه ها قرار گرفت و وقتی از او خواسته شد که با بی سیم دستور تخلیه و واگذاری پادگان سنندج را صادر نماید، این چنین با شجاعتی بی نظیر بانگ بر آورد که: "من سرهنگ ستاد ایرج نصرت زاد ،جانم فدای ایران، درود بر رهبر انقلاب، زنده باد ارتش جمهوری اسلامی ایران، زنده باد فرماندهان گردان تیپ یکم، خدا حافظتان، نصرت زاد"... شهید سرهنگ نصرت زاد که زخمی شده بود، وضعیت خود را با بی سیم به لشکر مخابره کرد. ایشان در آخرین لحظات عمر خود درخواست اجرای آتش برای محل استقرار شخصی خود کرد تا بدین وسیله در آخرین لحظات هم باعث نابودی بیشتر ضد انقلاب شود... حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای رهبر انقلاب, در خطبه های نماز جمعه سال ۱۳۵۹ که در تهران انجام شد، از مقام شهدای کردستان و از دلاوری و شجاعت های شهید سرلشگر ایرج نصرت زاد که فرمانده تیپ یکم لشکر ۲۸سنندج بود تجلیل بهعمل آوردند.
کتاب فاتحان قله های عاشقی, ناصر کاوه
مادری که دختر و نوه های دختریش تو حادثه کرمان شهید شدن میگفت رفتم بالای سر دختر و نوه هام صدا زدم
کدوم نجمه ست؟
کدوم فائزه ست؟
کدوم فاطمه ست؟
میگفت حالا میفهمم حضرت زینب تو کربلا چی کشید
حالا میفهمم دنبال حسین گشتن یعنی چی
#انتقام_سخت
4_5870683641763334766.mp3
32.35M
#دعای_ندبه
دعای ندبه
یا صاحب الزمان! امروز روز جمعه است. و روز شماست. پس با قرائت دعای ندبه یاد شما را در دل هایمان زنده می کنیم.
چه خوب است که هر جمعه صبح دعای ندبه را بخوانیم، یا حداقل گوش بدهیم.
❤️مناجاتی زیبا با حضرت دوست❤️
❤️پروردگارا ؛ نمیدانم در چه ساعتی روحم را میگیری ؟
❤️و در چه روزی این دنیا را ترک میکنم؟
❤️و درکدامین سرزمین به خاک سپرده میشوم؟
❤️پروردگارا؛ رحم کن برمن آنگاه که در مسیر اموات و گذشتگان قدم میگذارم...
❤️پروردگارا؛ رحم کن برمن آنگاه که نامم و حتی بدنم فراموش میشود و قبرم متروک میگردد و هیچ زائری به سراغ قبرم نمی آید و هیچ یادکننده ای مرا یاد نمیکند...
❤️پروردگارا ؛ مرا یاد کن درآن هنگام که از یادها می روم و تنهایم مگذار آنگاه که در دنیا برای همیشه به فراموشی سپرده میشوم...
❤️پروردگارا؛ گناهانم را بیامرز و مرا در رحمت خود داخل گردان ؛ درآنروزی که مال ، فرزند ، خویشاوند ، القاب و عناوین منفعتی برایم ندارند....آمین یا ارحم الراحمین
❤️یاد خدا بالاترین یادهاست❤️
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
راز حرکت غیرمنتظرۀ روسیه به سمت یمن انقلابی
اخیراً اسکات ریتر، بازرس تسلیحاتی سابق ایالات متحده امریکا، راز مهمی را فاش ساخت که رسانهها از آن غافل مانده اند: تأسیس یک پایگاه نظامی دریایی از سوی نیروی دریایی روسیه در دریای سرخ.
آنگونه که پیداست روسیه موافقت کرده است که این پایگاه را در کشور افریقایی یمن که بی باکانه نفوذ و منافع استراتژیک قدرتهای غربی را به چالش کشیده است، تأسیس کند. در صورت تحقق این حرکت، روسیه و متحدان آن در غرب آسیا (خاورمیانه)، به ویژه ایران، قادر خواهند شد شکل تازه ای به این منطقه و فراسوی آن بدهند.
اهمیت راهبردی دریای سرخ در این است که آبراه باریکی در آن، دریای مدیترانه را به آقیانوس هند متصل می سازد. دریای سرخ در عین حال به عنوان مسیر دریایی حیاتی در تجارت جهانی به ویژه برای اروپا، غرب آسیا (خاورمیانه) و کل آسیا ایفای نقش میکند. همچنین اهمیت راهبردی آن یک نقطه کانونی برای قدرتهای جهانی و به طور مشابه، بازیگران منطقه ای، ایجاد کرده است.
در حالی که یمن از سوی مهمترین بازیگر غرب آسیا یعنی ایران حمایت میشود، ورود روسیه به دریای سرخ پشتگرمی خاصی به آن کشور خواهد داد تا بتواند بسیار قویتر از شرایط حاضر ائتلاف دریایی به رهبری امریکا را به چالش بکشد. در حقیقت، دخالت روسیه در یمن یک حرکت راهبردی با هدف مقابله با نفوذ غرب در منطقه و کسب یک جای پای مهم در یک بخش حیاتی جهان محسوب میشود.
علاوه بر این، حضور روسیه در دریای سرخ اعتبار امریکا و بریتانیا را در چشم متحدان خاورمیانهای آنها کاهش خواهد داد، توانایی آنها برای حمایت از متحدان شان را زیر سوال خواهد برد و به عکس، یک وضعیت ثبات بخش برای موقعیت روسیه در منطقه به ارمغان خواهد آورد. دخالت روسیه در یمن تنها برای به چالش کشیدن امریکا و بریتانیا نیست؛ به راهبرد وسیعتر مسکو در غرب آسیا نیز مرتبط است تا خود را به عنوان بازیگر عمده این منطقه و همچنین عرصه گستردهتر بین المللی اثبات کند. دریای سرخ دروازه و مدخلی است برای افریقا و شبه جزیره عرب و این فرصتهای مهمی را نیز برای توسعه اقتصادی و نظامی روسیه بدنبال خواهد داشت.
در عین حال، حمایت از یمنیها به روسیه اجازه میدهد که خود را به عنوان میانجیگر در درگیری این کشور تثبیت کند. این به نوبه خود نفوذ فدراسیون روسیه را در مذاکرات آتی برای حل و فصلهای صلح به طور بالقوه افزایش میدهد و اعتبار جهانی این کشور را به عنوان برقرار کننده صلح بالا میبرد.
ایران به عنوان «برادر بزرگ محور مقاومت» پشتیبان مطمئن یمن به شمار می آید، خواه به لحاظ سیاسی و خواه نظامی، لذا حمایت روسیه از یمن میتواند به عنوان همگرایی منافع بین مسکو و تهران در تقابل با نفوذ غرب در غرب آسیا دیده شود. همکاری ایران-روسیه در یمن بازتاب دهنده هدف مشترک آنها برای به چالش کشیدن ایالات متحده و متحدان آن در منطقه خواهد بود. ورود روسیه به دریای سرخ میتواند همچنین هماهنگی نزدیکتر را بین مسکو و تهران موجب شود و حبهه ای نیرومندتر علیه قدرتهای غربی در غرب آسیا پدید آورد. این صف بندی می تواند پیامدهای گسترده برای تعادل قدرت منطقهای در پی داشته باشد، که عاجل ترین آنها میتواند تن دادن رژیم اسراییل به توقف نسل کشی فلسطینیان باشد.