♨️فراتر از دموکراسیها
🔹باید پذیرفت جمهوری اسلامی ایران در میان نظامهای سیاسی دنیا ، کشوری خاص و متمایز است. میزان مشارکت مردم در کشورهایی که در آن انتخابات برگزار میشود و به طور کلی نظامهای سیاسی مدعی دموکراسی در بسیاری از مواقع ، به ویژه در سالهای اخیر حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد بوده است ، برای نمونه ، میزان مشارکت در انتخابات میان دورهای کنگره در ایالات متحده آمریکا هیچ گاه از ۵۰ درصد بیشتر عبور نکرده و به مراتب کمتر از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بوده است. نگاهی به آمار میزان مشارکت در انتخابات کنگره آمریکا نشان میدهد ، میزان مشارکت در این انتخابات
- در سال ۲۰۰۶، حدود ۴۰/۱ درصد بوده
- در سال ۲۰۱۰، ۴۱ درصد
- در سال ۲۰۱۴، ۳۶/۷ درصد
🔹- در سال ۲۰۱۸ به ۴۹/۶ درصد رسیده اما نتوانسته است از ۵۰ درصد عبور کند. یا انتخابات مجلس قانونگذاری فرانسه در سال ۲۰۲۲ برای انتخاب ۵۷۷ نماینده این مجلس که به دور دوم کشیده شد ، به ترتیب با مشارکت ۴۷/۵ و ۴۶/۲ درصدی مردم این کشور همراه بود. این در حالی است که میزان مشارکت مردم در مرحله اول این دور از انتخابات در مقایسه با دور قبلی ۱/۲ درصد کمتر شده است.
🔹در مثالی دیگر انتخابات پارلمانی سال ۱۹۷۵ در پرتغال با مشارکت ۹۱/۷۳ درصدی مردم همراه بود ، اما این رقم در انتخابات سال ۲۰۱۹ به زیر ۵۰ درصد رسید. در انتخابات ریاستجمهوری این کشور نیز وضعیتی مشابه تکرار شد و ۴۸/۷۰ درصد مردم پای صندوق رأی رفتند. در بسیاری از کشورهای اروپایی ، همچون جمهوری چک ، دانمارک ، سوئد و سوئیس مشارکتها پایین بوده ، به گونهای که در سوئیس از سال ۱۹۴۷ به بعد آمار مشارکت نزولی بوده و در سال ۲۰۱۹ به ۴۵/۱۲ درصد کاهش یافته است.
🔹حالا به عبارت صدر این یادداشت که نوشتیم جمهوری اسلامی ایران کشور خاص و متفاوتی است ، برمیگردیم. در حالیکه وضعیت مشارکت در انتخابات در کشورهای گوناگون دنیا مشخص است ، رسانههای وابسته به امپراتوری غرب بر روی انتخابات ایران به طرز بیسابقهای متمرکز هستند تا کوچکترین نقص را در انتخابات یازدهم اسفندماه ضریب داده و به مثابه نقطه چالش و بحران برای جمهوری اسلامی ایران معرفی کنند.
✅🔚در این میان ، آمارها به ما می گوید که معدل مشارکت مردم در ادوار انتخابات مجلس ۵۸/۸ درصد بوده است ، عددی که وقتی در کنار میانگین ۶۶/۶ درصدی مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری قرار میگیرد ، نشان میدهد موضوع مشارکت مردم ایران در انتخابات با وجود شدیدترین فشارهای تبلیغاتی و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند ، فراتر از میانگین نظامهای دموکراتیک در جهان است.
♨️اصالت چیست و اصلح کیست :
🔹 بر گ و با ر و صله و سبز ینه های چشم نواز جبل و جنگلهای جهان همه به یمن داد و دهش اصلی اصیل و ریشه و رهیافت عمیقی است که امید و انرژی را از خاک خدای در یافت و به جوانه و گلبرگها تقدیم میکند تا طراوت و تازگی زندگی را برای همه مو جودات تامین و تضمین کند.
اصالت هدیه ای کامل و صادق ، پاک و و اثق و شا یسته و شایق است که پا کی و پارسایی و نجابت و شرافت را متجلی و درکوی و برزن ساز میکند و بر فراز خوبیها به پرواز در می آورد .
🔹صالح میو ه شیرین و گُل گوارای اصالتِ پا ک و نژاد نیک و سرشت سالم است که به اعجاز صدق و صفا درون و برون را جلا داده و منزه و مستقل به اوج آسمان قد میکشد و سزاوار و سربلند آزادگی و انسانیت را فریاد میزند.
عدل الهی ، انصاف اجتماعی ، اعتدال سیاسی و آراستگی فرهنگی در جامعه از پیا مد های پایدار اصل پا ک و اصالت پاکیزه است.
🔹" اصلح " در معاشرات فردی و اجتماعی و فراز و فرود های سیاسی یک ارزش عالی است که برای پیدا کردنش باید به عمق دریا زد و از خط خطر عبور کرد تا بدان دست یافت .
انتهای گزینش اصلح در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی معنا میا بد و مفهوم جدی پیدا میکند.
🔹در فراز و فرود فتنه ها و خود نمایی خدعه های رنگا رنگ عرصه انتخابات ، شنا سایی ، دستیابی و انتخاب فرد اصلح و راهی کردن آن به عمارت سبز بهارستان ، یک تکلیف شرعی و رسالت سنگین اجتماعی است که غفلت از آن خسران دو سرای را در پی خوا هد داشت .
اگر کردار خو ب و رفتار های نا مناسب و کلای ادوار گذشته را به دقت بنگریم و به عیار و جدان بسپاریم آنگاه بدرستی در میا بیم که نماینده اصلح کسی است که :
🔹" با مردم صادق بو ده و هنگام راهیابی به مجلس شورای اسلامی اهداف و برنامه های دوران انتخابات خود را فراموش نکند و بی رغبت به جذبه ها و جیفه های چرب و چلیک پایتخت ، همچنان خود را برخوانِ خالی مو کلان محروم حوزه انتخابیه حاضر نگهدارد .
" رضای خدا و منافع مردم و مصالح مملکت را برهمه چیز و همه کس ترجیح داده و میهمانی بهارستان را یک امتحان الهی ، لطف مردمی و فرصتی زود گذر برای خدمت به بندگان تلقی کنند .
🔹" و فق قانون عمل نمو ده و خدا را در نظر داشته با شد یعنی بکو شد در شکل گیری قوانینِ راهگشا ، موثر باشد و بر اجرای کامل قانون نظارت دقیق بنماید و در واقع عملا خود یک شهروند کا مل شهر قانون باشد.
🔹" این مملکت با خون صدها هزار شهید روی پا ی خو یش ایستاده و سرافرازانه از هستی و هو یت و استقلال و آزادی خود دفاع میکند، بینی و بین الله به خون اینهمه شهید و جانباز خیانت نکنند و هرچه در توش و توان دارند برای حل مشکل جوانان حوزه انتخابيه بکار گیرد.
🔹" هرگاه با رایِ اعتماد مردم به مجلس رفتند فقط برای طرفداران دوران انتخاباتی و اقوام و فامیل و دو ستان خود تلاش نکند و آنها را بدون ضابطه استخدام و به نا حق به ریا ست نرسانند و هرچه خیر هست به کیسه باند و حزب و تبار خود نریزند بلکه گوشه چشمی به همه مردم حتی به مخالفان خود نیز داشته باشند.
🔹" تلاش کنند بر میثاق اولیه خود با مردم و فا دار بمانند و با رای و موا ضع شفا ف و تقوای مالی و دوری از منازل لاکچری و ماشینهای شاسی بلند و پاداشهای آنچنانی خدارا حاضر و ناظر بدانند.
🔹" همه باید دقت کنیم که برای فرد اصلح هیچگاه و سیله هدف را توجیح نمیکند . یعنی هیچ فرد متدین و باشرافتی حاضرنمی شود که رای مردم را با پول نامشروع مقایسه و معاو ضه و معامله کند و از راه فریب و فرصت طلبی و نارو و نا جوانمردی وارد مجلس شورای اسلامی بشود....
✅🔚" امید و استدعا داریم که آحاد و اقشار مردم با حضور در پای صندو قهای رای و مقایسه افراد با معیار های مطرو حه ، نما ینده شجاع ، شایسته ، شاخص و متفاو ت با دیگران را برای خود برگزینند .
🌷جانم امام زمان(عج)
«امشب» بگو🌷
میان قُنوتت به صدنیاز
«عَجّل علی ظُهورک
یا فارسَ الحِجاز»
هر دم بگو 🌷
به اشک روان رو به آسمان
«عَجّل علی ظُهورک
یاصاحِبَ الزَمان»🌷
🌼 اللهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرجْ
🌷میلاد حضرت مهدی(عج)
و عید نیمه شعبان مبارکباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #قرار_عـااشقی_منتظران❤
❤️تا ڪے غریبانہ در این ڪنعان بمانم؟!
در انتظار دیدنت گریان بمانم...
تا ڪے منِ قحطے زدہ بین بیابان
محروم از باریدن باران بمانم..؟!
💚با زمزمه دعای
اللهم کن لولیک الحجه بن الحسن...
با پدر پیر امت خورشید ولایت رهبر فرزانه انقلاب
برای سلامتی امام زمان عجلاللهفرجه روحی وارواح العالمین له الفدا
💚اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ
و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💌
🌹🍃🌷🍃🌹🍃🌷🍃🌹🍃🌷🍃🌹
چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟؟
👈 این متن، خیلی جالبه! پیشنهاد می کنم ۲ دقیقه وقت بگذارین و بخونین. عالیه! عالی👌
🌀 حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفتهاند در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
این گفتار را برایشان بفرستید
۱) #ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
این آقای #اردوغان که میبینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴؛ بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کرد و از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد؛ یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز!
و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا «حق وتو»ی مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان: تامام تامام!!
۲) #افغانستان همسایه شرقی ایران:
💥 در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا، نتیجه این شد که دو تا رئیسجمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله: ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
👈این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست #طالبان بود و دولت مرکزی کنترلی بر آن نداشت و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار بود افغانستان را یکپارچه کند.
💦 جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور، کلا بر سر «یک میلیون و ششصد هزار» رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات، از افغانستان «۳۸ میلیون» نفری فقط #دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
پیدا کنید میزان مشارکت 🤔
۳) #پاکستان همسایه جنوب شرقی:
💥 #ارتش کلیدیترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.
پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد. سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس.
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳ و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و به خاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خودش را تمام کند! و پاکستانیها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند. 😳
۴) #آذربایجان ، همسایه شمال غربی:
پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸،
اگر گفتید کی بود؟
بله!
👈الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی! و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی!!
ناگفته نماند قبل از الهام جان که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند ...
۵) #ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
"صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود تا مُرد. از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب «ترکمن باشی« داد؛ یعنی رئیس ترکمنها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم.
یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند؛ چون با قرآن برابری میکند! این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی از آن سوال میآید!
حتی پزشکها هم برای قسمنامه پزشکی باید به آن قسم بخورند!
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد.
در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را #پیامبر_ ملی کشور اعلام کند؛ اما عمرش کفاف نداد و به درک واصل شد!
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد. فقط 1 درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.‼️
برویم سراغ بشکههای نفتی؛ همسایههای جنوبی:
اگر در کشورهایی مثل آذربایجان و ترکمنستان، لااقل برای حفظ ظاهر هم که شده، #دیکتاتور ها اسم خودشان را رئیس جمهور میگذارند و یک انتخابات الکی برگزار میکنند،
مردم بیچاره در #کویت و #بحرین و #امارات و #قطر و #عمان و #عربستان، اصلا نمیدانند چیزی بنام صندوق رای خوردنی است یا پوشیدنی!!
۶) مثلا در کویت از سال ۱۹۶۵ این افراد حکومت کردهاند تا به حال:
صباح السالم الصباح، جابر احمد الصباح، سعد عبدالله السالم الصباح، صباح احمد جابر الصباح و نواف الاحمد الجابر الصباح.
فقط نمیدانم این همه صباح، آن صبحی که #صدام حمله کرد، کجا بودند که کویت تا مساء روز حمله هم دوام نیاورد و دو ساعته توسط مهاجم فتح شد!🤔
۷) در عربستان طبق وصیت عبدالعزیز -اولین پادشاه آلسعود- پادشاهی نسل به نسل به بزرگترین فرزند پسر بعد از او میرسد و طبق باورهای اهل سنت، قیام علیه حاکم حرام است؛ چه عادل باشد و چه ظالم!
و اینگونه است که این خاندان صد سال است دارد غنیترین کشور جهان را غارت میکند.
۸) بحرین، دختر زیبای ایرانی که- به قول هویدا- محمدرضا #پهلوی شوهرش داد به آل خلیفه، هفتاد درصد شیعه دارد که حاکم وهابی بر آنان حکمرانی میکند و طبق همان فلسفه سلطنت موروثی یا ژن خود برترپنداری، هرکس که از آل خلیفه باشد، باید رئیس بقیه باشد.
۹) درباره عراق همسایه غربی هم باید گفت تکلیف عراق در زمان صدام دیکتاتور و جلاد که مشخص بود.
بعد از آن هم صحبت درباره انتخابات و صندوق رای کشوری که بر لبه پرتگاه تجزیه قرار دارد، چیزی عایدمان نمیکند.
🌷 بجاست درودی بفرستیم به روان سردار دلها که همسایه غربی را از خطر تجزیه نجات داد و همینطور دعا کنیم برای توفیقات بیشتر مرجعیت شیعه در عراق؛ که عراق، عراق نبود اگر این دو شخصیت بزرگوار نبودند🌿
هموطن عزیز!
امیدوارم اکنون با دیدن وضع همسایههای ایران، قدر نعمتهایی را که در خانه داری، بهتر بدانی.
🌸 اینکه ما برای انتخاب «نوع حکومت»مان رفراندم برگزار کردهایم؛
🌸 اینکه ما برای تصویب «قانون اساسی»مان ، به آرای مردم مراجعه کردهایم؛
🌸 اینکه ما عالیترین مقام کشورمان، یعنی «رهبر» را هم -با رأی به خبرگان- خودمان انتخاب میکنیم؛
🌸اینکه در سختترین روزهایی که پارههای تن ایران: بلوچستان و کردستان و خوزستان داشت از ایران جدا میشد، #هیچ_ انتخاباتی در این کشور، حتی یک روز هم عقب نیفتاد؛
🌸 اینکه نتیجه #انتخابات در کشور ما اصلا «قابل پیشبینی» نیست و این همه تلاش کاندیداها برای رأی آوردن ناشی از همین ویژگی است؛
🌸 و اینکه کودتاهای رنگینی که یک شبه کشورهای ضعیف را کله پا میکند، در #ایران قابل اجرا نیست؛ نعمتهای کمی نیستند🌴
🌸 اینکه انتخابات #چهل_میلیون نفری در کشور برگزار میشود و حتی در یک شعبه رأیگیری یک ترقه در نمیشود؛ کم نعمتی نیست🍃
👈 اگر امروز به واسطه جای پای محکم ایرانمان، برادر لبنانی را یاری کردیم تا کشورش را پس بگیرد
و مظلوم فلسطینی را کمک میکنیم تا انشاءالله به خانه اش برگردد
و سوریه را از خطر تجزیه نجات میدهیم
و #وحوش_داعشی را از عراق و مکانهای مقدسش دور میکنیم
🌸 و اینکه از امنیت ایرانمان «دو هزار کیلومتر» دورتر از مرزهایش حفاظت میکنیم؛ نعمتهای کمی نیست🌿
🇮🇷 همه اینها از قدرت برخاسته از صندوقهای رأیی است که ایرانی آگاهِ مسلمان پای آن صف بسته است.
از برکت «مشارکت مردمی» است که ایران و انقلابش را از آن خود میدانند؛ نه از ملک شخصی فلان شاه و شاهزاده عیاش یا بهمان رئیسجمهور دیکتاتور یا جولانگاه دخالت قدرتهای جهانی یا گاو شیرده غرب و شرق!
اگر میخواهی ایران قوی بماند و قویتر شود، #آگاهانه_در_انتخابات شرکت کن
و مطمئن باش که هر «رأی» من و تو تیری است که در چشم اهریمن بدخواه این ملت فرومیرود.
و یقین بدانیم اگر از «نعمت»هایی که هم اکنون داریم، حفاظت نکنیم و عملا شکر آنرا بجا نیاوریم، چوبش را دیر یا زود خواهیم خورد ....
و انشاءالله هرگز آن روز نیاید🤲🌿🌻🇮🇷🇮🇷🇮🇷
▫️پوستر |دشمن لجوج . . .
رهبر انقلاب : آن چیزی كه توانسته است دهان دشمنان عنود و لجوج جمهوری اسلامی را ببندد ، حضور و شركت و انتخاب و دخالت مردم در امر حكومت است .
#انتخاب_مردم
#شور_دارالعباده
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5
🔴سنتکام: کشتی آمریکایی در خلیج عدن هدف قرارگرفت
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام):
یک موشک شلیک شده از یمن به احتمال زیاد یک تانکر نفتی به نام MV Torm Thor با پرچم ایالات متحده را هدف قرار داده است.
ناو یواساس میسون (DDG ۸۷) این موشک بالستیک ضد کشتی را که از مناطق تحت کنترل حوثیها در یمن به سمت خلیج عدن پرتاب شده بود، ساقط کرد.
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5
35.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه اماراتی:
📍سردرگمی آمریکا در مقابله با نفوذ ایران باعث شده تا دریای سرخ نیز به محلی برای باج خواهی ایران تبدیل شود/این تحولات بازتاب دهنده کج فهمی آمریکا از پویایی های منطقه است/واشنگتن امروز با ایرانی طرف است که از او نمی ترسد و متحدانی که اساسا روی آمریکا حساب نمی کنند...
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از حضور ناو دنا در رزمایش دریایی میلان-2024
با آغاز فاز دریایی رزمایش میلان-2024 از 24 فوریه، ناو دنا به همراه شناورهای نیروی دریایی هند و شناورهای شرکتکننده در این رزمایش، برای انجام تمرینات تاکتیکی شامل تمرینات دفاع هوایی، عملیات ضدسطحی و ضد زیرسطحی، تیراندازی علیه اهداف سطحی و هوایی و مانورهای مشترک از بندر جدا شدهاند.
ایران با ناو دنا نیروی دریایی ارتش در کنار کشورهای آمریکا، روسیه، استرالیا، فرانسه، ژاپن، کره جنوبی، مالزی، بنگلادش، سریلانکا و ویتنام که درکنار نیروی دریایی هند، 35 شناور حاضر در این رزمایش را تشکیل میدهد، از جمله کشورهای حاضر در این رزمایش است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حالی که مردم در غزه از گرسنگی می میرند...
عربستان هواپیمای حامل کمک های بشردوستانه به اوکراین میفرستد!
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5
شش کشوری که در 5 ماه گذشته بیشترین میوه و سبزیجات را برای صهیونیستهای قاتل صادر کرده است ؛ ترکیه در صدر!
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5
⭕️دستگیری اکرم لاهوری تروریست ضدشیعه
🔹️مرکزاطلاع رسانی پلیس هرمزگان: ماموران پلیس شخصی به هویت اکرم لاهوری را به اتهام فعالیت در گروه تروریستی ضد شیعه سپاه صحابه و طی نمودن دورههای آموزشی ساخت بمب در کشور پاکستان، دربلوار ساحلی که قصد عزیمت به قشم را داشته دستگیر کردند.
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5