✍ قدس؛ دروازه ورود به ملکوت 1⃣
🌍 مسأله قدس، مسأله #ژئو_پلیتیک و #ژئو_اکونومیک و حتی #ژئو_استراتژیک نیست؛ همه اینها هست، اما بالاتر از همه اینها، مسأله قدس مسألهای است که بنده آن را #ژئو_ایدئولوژیک مینامم.
👈 #قدس، پایانه عالَم مُلک به سوی ملکوت است. معراج پیامبر ص در قدس اتفاق افتاده؛ عروج حضرت عیسی ع به آسمان و بازگشت او به زمین، از قدس بوده و هست؛ و حکومت الهی و ملکوتی حضرت سلیمان ع نیز در این سرزمین مقدس بوده است.
🔓 قدس اگر به دست #انسان_کامل بیفتد، دروازههای عالم ملکوت بر روی اهل زمین باز خواهد شد و نزاع شیعه با یهود در همین مطلب نهفته است. شیعه به دنبال این است که قدس را تحویل #امام_معصوم ع بدهد تا او دروازههای ملکوت را بگشاید.
⏮ پیامبر ص پس از سامان دادن امور داخلی به سمت قدس حرکت کرد تا آنجا را فتح کند، اما نفوذیهای یهود، حضرت را به شهادت رساندند؛ زیرا اگر قدس به دست انسان کامل بیفتد و حکومت ملکوتی او برپا شود، یهود دیگر باید عطای تسلط بر دنیا را به لقایش ببخشد.
⏪ پس از پیامبر ص، میدانستند که اگر کار به دست علی ع بیفتد او نیز چنین خواهد کرد و چنان خواهد شد؛ به همین دلیل پیشدستی کردند و حاضر شدند قدس را به صورت ظاهری به دست #دیگرانی غیر از علی بدهند.
🎩 وقتی عمرو عاص عازم فتح فلسطین بود، فرمانده رومیان به نام ارطبون گفت: «فاتح فلسطین، فردی خواهد بود که دارای چنین صفاتی باشد» که صفات خلیفه دوم بود. پس از این که خلیفه دوم برای فتح فلسطین حرکت کرد، فردی یهودی به وی گفت: «انک لن ترجع الی بلادک حتی یفتح الله بک ایلیا» تو به سرزمین خود بازنمیگردی تا اینکه خدا ایلیا (قدس) را به دست تو فتح کند؛ و میدانید که یهود برنامههای خود را در قالب پیشگویی بیان میکند.
✅ سرانجام قدس با صلح به وسیله خلیفه دوم فتح شد.
#ر_ک
حکمت و تمدن
مدرسه سما شهرری
✍ قدس؛ دروازه ورود به ملکوت 1⃣ 🌍 مسأله قدس، مسأله #ژئو_پلیتیک و #ژئو_اکونومیک و حتی #ژئو_استراتژیک
✍ قدس؛ دروازه ورود به ملکوت 2⃣
✅ چنانچه گفته شد قدس، دروازه و پایانه ورود به ملکوت است. این دروازه باید به دست کاملترین انسان الهی فتح شود تا ورود فوج فوج انسانها به ملکوت حاصل شود.
💫 ویژگی انسان کامل این است که بر نفس خویش و بر تمام نظام هستی، تسلط کامل دارد. او غرق در دنیا و کثرات آن نیست، بلکه مستغرق در توحید است و توجه به دنیا و کثرات آن، او را از توجه با عالم ملکوت باز نمیدارد. چنین انسانی است که میتواند انسانها را از #دروازه_ملکوت عبور دهد.
🎩 دروازه ملکوت، دههها و سدههاست که اسیر دنیاطلبترین انسانهای تاریخ و حریص ترین انسانها به دنیاست؛ یعنی یهود ( ولتجدنهم احرص الناس علی حیاة؛ بقره/ ۹۶). یهود غرق در کثرات دنیاست (بقره/۶۱).
🌑 چنین موجودی اگر بخواهد بر دنیا مسلط باشد باید اجازه ندهد عالَم توحید و ملکوت بر دنیا تسلط یابد؛ در این راستا اولا باید مظهر توحید، یعنی انسان کامل را کنار بزند و ثانیا باید بر دروازه ملکوت مسلط شود و آن را مسدود نماید؛ و با کمال تأسف به دلیل کوتاهی انسانها هر دو اتفاق افتاده است.
💥 انسانها برای این که ملکوتی شوند باید اولا دعوت مجدد از انسان کامل داشته باشند و ثانیا به سمت فتح دروازههای ملکوت بروند. هر دو فعل توسط مردانی از #فارس اتفاق افتاده است.
🕋 در این راستا انسانها خود باید ملکوتی شوند. ملکوتی شدن انسانها با گذشتن از دنیا و منزه شدن از مظاهر دنیا و کثرات اتفاق میافتد که آغاز آن با امساک از خوردن و آشامیدن است. روزه، گامی اساسی برای ملکوتی شدن است؛ به ویژه دهه سوم ماه رمضان که بدن و روح به درجه مناسبی از تنزه از کثرات رسیده است. در اینجاست که او میل به ملکوت مییابد و برای نیل به ملکوت، میخواهد به دنبال صاحب ملکوت برود و میخواهد مکانهای ملکوتی را ادراک کند. این است رمز این که در ادعیه ماه مبارک، دائما طلب حج میشود و این است سرّ این که خمینی، آن بزرگمرد تاریخ، روز قدس را در دهه آخر ماه رمضان قرار میدهد.
#ر_ک
حکمت و تمدن
هدایت شده از حامد
26.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮آغاز ثبت نام آزمون ورودی مدارس تیزهوشان (استعداد درخشان) پایه هفتم و دهم سال 1403
⏱ مهلت ثبت نام : از روز شنبه مورخ 18 فروردین ماه لغایت روز سه شنبه 28 فروردین ماه 1403
🕰 زمان برگزاری آزمون : ورودي پایه هفتم روز پنجشنبه مورخ 1403/03/31 و ورودی پایه دهم روز جمعه مورخ 1403/04/01
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیار عالی و زیبا دین را تعریف می کند
مدرسه سما شهرری
✍ قدس؛ دروازه ورود به ملکوت 2⃣ ✅ چنانچه گفته شد قدس، دروازه و پایانه ورود به ملکوت است. این دروازه
✍ قدس؛ دروازه ورود به ملکوت 3⃣
#قدس، یک رأس از مثلثی ملکوتی است که در طول تاریخ عمدتا در تصرف انسانهای غیر الهی بوده است. سه رأس این مثلث عبارتند از: ۱- مکه و مدینه ۲- کوفه، نجف و کربلا ۳- قدس
این مثلث، ایالت مرکزی #حکومت_جهانی حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف با پایتختی #کوفه است.
بزرگترین جنگ تاریخ، یعنی #جنگ_قرقیسیا، در مرکز این مثلث، بین دو گروه از کفار در میگیرد که یک لطف خفیه الهی برای مؤمنین است. #سفیانی پس از خروج خود، دقیقا اضلاع این مثلث را طی میکند تا رؤوس سهگانه آن را اشغال کند. ابتدا قدس را اشغال میکند و سپس به سمت #کوفه حرکت میکند و به دلیل تزلزل حکومت عراق (آنچه که در این سالها میبینیم) کشتار وسیعی در عراق و به طور ویژه در کوفه راه میاندازد و به سمت #مکه و #مدینه حرکت میکند تا با نهضت حضرت مقابله کند که در این هنگام،واقعه #خسف_بیداء به وجود میآید و سپاه #سفیانی در زمین فرو میرود و لشکر وی مجبور به عقب نشینی میشود.
یمنیها و ایرانیها نقش ویژه در آزادسازی اضلاع و رؤوس مثلث مذکور دارند.
#ر_ک
حکمت و تمدن
۹ عادت صبحگاهی افراد شاد اینهاست🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که افراد شاد چه کاری انجام میدهند تا خود را برای یک روز خوب آماده کنند؟
۹ عادت صبحگاهی افراد شاد اینهاست
به گزارش جهان نيوز به نقل از همشهری آنلاین، اولین کاری که افراد شاد انجام می دهند توجه به خلق و خوی خود است که میتواند تأثیرات ماندگاری بر بقیه روز شما داشته باشد. به خودتان زمان و فضا بدهید و از خودتان مراقبت کنید تا برای روز پیش رو به بهترین شکل ممکن آماده شوید.
در این مطلب ده عادت صبحگاهی افراد شاد از نظر روانشناسی آورده شده است.
۱) برنامه خواب خوبی دارند و بدون آلارم ساعت از خواب بیدار میشوند
آنها زود به رختخواب میروند تا مطمئن شوند که هشت ساعت میخوابند. این همچنین به آنها اجازه می دهد تا به طور طبیعی بدون تکیه بر ساعت زنگ دار بیدار شوند.
وقتی بدن ما برای خطر آماده می شود، سیل هورمون های استرس و آدرنالین ایجاد می کند که بهترین راه برای شروع روز نیست.
۲) نور را وارد اتاق میکنند
معمولاً هر چه نور طبیعی خورشید بیشتر باشد، خلق و خوی افراد بهتر می شود.
نویسندگان مطالعهای به نام «رفتارهای مواجهه با نور، خلق و خو، حافظه و کیفیت خواب را پیشبینی میکنند» میگویند که شواهد علمی منتشر شده در چهار دهه گذشته نشان داده است که قرار گرفتن در معرض نور شبکیه بر فیزیولوژی، رفتار و احساسات ما تأثیر میگذارد.
به طور خاص، خواب انسان، ریتم های شبانه روزی، هوشیاری، خلق و خو، عملکردهای عصبی غدد درون ریز و عصبی رفتاری را تعدیل می کند.
۳) تختشان را مرتب میکنند
اتاق خواب قدرت زیادی در شماتیک های ذهنی نحوه عملکرد مغز ما دارد. از نحوه چیدمان مبلمان تا سطح تمیزی، روشی که اتاقهایمان را مرتب میکنیم میتواند تأثیر زیادی بر سلامت روان ما داشته باشد.
مرتب کردن رختخوابتان هر روز صبح فواید زیادی برای سلامت جسمی، ذهنی و عاطفی ما دارد. این یک حس نظم و سازماندهی را در محیط نزدیک ما ایجاد میکند.
این عمل کوچک آراستگی می تواند به احساس کنترل بر محیط اطراف شما کمک کند، حس آرامش را القا کند و استرس را کاهش دهد.
۴) سراغ تکنولوژی نمیروند
بسیاری از ما عادت کردهایم هر لحظه تلفنهایمان را چک کنیم، اما استفاده از تلفنهای هوشمند از لحظهای که بیدار میشویم میتواند تأثیر منفی بر خلق و خو، عملکرد، سلامت و روابط ما داشته باشد.
۵) روز را بدون آب شروع نمیکنند
اول صبح آب به شما روحیه می دهد که روز خود را شاد شروع کنید. مصرف بیشتر آب، خلق و خوی شما بهبود می یابد.
در یک مطالعه در سال ۲۰۱۴، محققان بررسی کردند که چگونه افزایش یا کاهش مصرف آب می تواند بر خلق و خوی افراد مبتلا به بیماری های مختلف تأثیر بگذارد.
۶) بدن خود را به گونهای تغذیه میکنند که سلامت عاطفیشان نیز تغذیه میشود
آیا می دانستید با غذا می توانید خلق و خوی خود را تثبیت کنید؟ چگونه برنامه خودمان را طوری تنظیم کنیم که اول صبح وقتی نوبت به غذا می رسد، در شرایط ذهنی خوبی باشیم؟
با اجتناب از کربوهیدرات های تصفیه شده و رعایت رژیم غذایی کامل. از آب پرتقال، نان شیرینی، کروسان و مواردی از این قبیل استفاده نکنید – به خصوص در مورد صبحانه.
مصرف قند می تواند با تحریک پذیری، نوسانات خلقی و انرژی کم ما ارتباط زیادی داشته باشد.
بیشتر ما نمی دانیم که اگر درست غذا بخوریم چقدر بهتر می توانیم از نظر جسمی و روانی احساس راحتی کنیم.
ممکن است خود را فردی افسرده یا منفی نگر، با استرس زیاد و بدخلق کننده تصور کنید که به راحتی تحت فشار قرار می گیرید - اما شاید در واقع شما کاملاً خوب هستید - و همه چیز به خاطر مصرف قند زیاد است.
۷) مراقبت از خود به آنها کمک میکند تا احساس آرامش بیشتری داشته باشند
شروع روز با مراقبت از خود، به طور خودکار شما را در روحیه شادتر و صلح آمیزی قرار می دهد، البته ناگفته نماند که چگونه می تواند شما را جوان و نیرومند کند.
مراقبت از خود شامل ارزش گذاری کافی برای خودمان است تا سلامت، رفاه و شادی خود را در اولویت قرار دهیم. ما اغلب به اندازه کافی از خود مراقبت نمی کنیم، که می تواند اثرات طولانی مدتی بر رفاه ما داشته باشد.
۸) به خورشید سلام میکنند
به عبارت دیگر، آنها بدن خود را با انجام کاری مانند تمرین یوگا در صبح حرکت می دهند (سلام بر خورشید یک توالی ۱۲ مرحله ای یوگا است، برای کسانی که با این اصطلاح آشنا نیستند).
در واقع، یوگا اولین کاری که در صبح انجام میشود، این توانایی را دارد که از همان ابتدای روز ذهن شما را به سمت مثبت سوگیری کند. یوگا صبحگاهی همچنین ممکن است ذهن شما را به ادامه انتخاب های سالم در تمام روز سوق دهد.
۹) اهداف روز خود را یادداشت میکنند
برای نوشتن یک لیست موثر، از مهمترین اهداف خود در روز شروع کنید. صحبت با خود را
کنترل کنید و مراقب کارهایی باشید که ضروری نیستند یا باعث حواسپرتی میشوند. زندگی خود را حول ارزش ها و اهداف خود سازماندهی کنید.
این کار بهتر از دارو با افسردگی مقابله میکند
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸مطالعه جدید دانشمندان نشان داد که ورزش باید اولین انتخاب برای درمان افسردگی باشد، زیرا بر اساس نتایج به دست آمده عملکردی بهتر از دارو و درمانهای رایج دارد.
این کار بهتر از دارو با افسردگی مقابله میکند
به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، به گفته محققان دانشگاه استرالیای جنوبی (UniSA)، ورزش باید به عنوان درمان اولیه افسردگی و سایر شرایط رایج سلامت روان درنظر گرفته شود.
جامع ترین بررسی تحقیقات تا به امروز نشان میدهد که علائم خفیف تا متوسط افسردگی، اضطراب و ناراحتی روانی را میتوان با فعالیت بدنی کاهش داد. طبق تحقیقات دانشمندان، ورزش 1.5 برابر موثرتر از مشاوره و داروهای برتر است.
این مطالعه نشان داد که مداخلات ورزشی 12 هفتهای یا کوتاه تر، علائم مربوط به مشکلات سلامت روان را کاهش می دهد.
بن سینگ، نویسنده اصلی این مطالعه و فیزیولوژیست ورزش بالینی از دانشگاه استرالیای جنوبی گفت: « تحقیقات نشان میدهد که برای ایجاد تغییر مثبت در سلامت روانی نیاز به وزرش بسیار زیاد هم نیست.»
اختلالات سلامت روان عامل اصلی مشکلات سلامت در سراسر جهان است. سلامت روانی ضعیف برای افراد و جامعه به طور کلی پرهزینه است و مطالعات اخیر نشان می دهد که از هر 5 مورد یک نفر در طول میانسالی سطوح بالاتری از پریشانی روانی را تجربه می کند.
مطالعات قبلی نشان دادهاند که بیمارانی که از افسردگی، اضطراب یا سایر اَشکال پریشانی روانی رنج میبرند، به همان اندازه که رواندرمانی یا درمان دارویی برای آن ها کار ساز است از فعالیت بدنی نیز بهره می برند.
تیم تحقیقاتی تمام مطالعات واجد شرایط منتشر شده قبل از سال 2022 را از 12 پایگاه داده الکترونیکی استخراج کرد.
به طور کلی، آنها 97 بررسی را تجزیه و تحلیل کردند که شامل 1039 کارآزمایی با بیش از 128119 شرکتکننده بود.
محققان هنگام مقایسه اثرات ورزش با مراقبت های معمول در همه جمعیت ها، دریافتند که ورزش علائم افسردگی، اضطراب و ناراحتی روانی را 1.5 برابر بهتر از گفت وگو درمانی یا دارو بهبود می بخشد.
سینگ اظهار کرد: «ما همچنین دریافتیم که همه انواع فعالیتهای بدنی و ورزش مفید هستند، از جمله ورزشهای هوازی مانند پیادهروی، تمرینات مقاومتی، پیلاتس و یوگا.»
به نظر میرسید که برخی از انواع ورزش به روشهای مختلف کمک کننده باشد.
به عنوان مثال، یوگا و سایر تمرینات ذهن و بدن بیشترین کمک را به کاهش اضطراب کردند، در حالی که ورزش مقاومتی بیشترین کمک را به بهبود افسردگی کرد.
سینگ اعلام کرد که ورزش با شدت بالا بهبود بیشتری برای افسردگی و اضطراب داشت و مدتهای طولانیتر در مقایسه با دورههای کوتاه و متوسط، تأثیرات کمتری داشت. زنان باردار یا آن هایی که به تازگی زایمان کرده اند، افراد مبتلا به افسردگی، اچ آی وی و بیماری کلیوی و افراد سالم بیشترین بهره را از ورزش بردند.
البته، یافتهها این را رد نمیکند که دارو و درمان برای بهبود بسیاری از شرایط سلامت روان مهم هستند. بلکه پیشنهاد میکنند که ورزش نیز یک درمان مهم و شایسته تمرکز مجدد است.
ورزش کردن به عنوان راهی برای درمان چاقی نیز شناخته شده است و پیش از این دانشمندان کشف کرده بودند که ورزش در اواخر صبح میتواند از نظر افزایش متابولیسم و سوزاندن چربی مؤثرتر از ورزش اواخر عصر باشد و این میتواند برای افرادی که اضافه وزن دارند، مفید باشد.