با اهدای سلام وتقدیم مراتب احترام🌹
لازم به ذکر است که تمامی دانش آموزان ورودی پایه اول باید در سامانه
my. medu. ir
پیش ثبت نام پایه اول را انجام دهند.
🔴 چرا دانشآموزان در سراسر جهان در حالِ #خِنگ_شدن هستند؟!
نشریه ترجمان یه مطلبی رو به تاریخ ۳۰ دی ۱۴۰۲ در مورد روند تحصیلی دانشآموزان در سراسر دنیا کار کرده که به نظر خواندنش مهم باشه. من خلاصه اون رو براتون نوشتم که میتونید بخونید
👇👇
معروفترین معیار سنجش توانمندیِ دانشآموزان در سطح جهان، آزمونی موسوم به PISA هست که هر ۳ سال یکبار عملکرد دانشآموزان ۸۰ کشور جهان رو در ریاضی، علوم و درک مطلب میسنجه. در سالهای اخیر هربار که نتایج این آزمون منتشر شده، سیاستگذاران و برنامهریزانِ آموزشی در جهان، کلی تعجب کردند!
تو چند آزمون گذشته، نمرات دانشآموزان، تقریباً در همهی درسها و تقریباً در همهجای دنیا به طور مداوم در حال کاهش بوده و حتی کشورهایی مثل فنلاند و کره جنوبی که نظامهای آموزشی بسیار باکیفیتی دارند هم این اتفاق براشون افتاده.
اما چه چیزی باعث افت نمرات در دانشآموزان سراسر جهان شده؟
برخی از تحلیلگران همهگیری کرونا رو عامل اصلی میدونند، اما متأسفانه! روند اُفول نمرات از چندین سال قبل و مشخصاً از سال ۲۰۱۲ به بعد شروع شده و کرونا فقط شیب اون رو افزایش داده!
گزارش PISA به ۳ دلیل «گوشیهای همراه» رو #عامل_اصلی معرفی میکنه:
1️⃣ دانشآموزانی که روزانه کمتر از یک ساعت از اوقات فراغتشون رو با دستگاههای دیجیتال سپری میکنند، عملکرد ریاضیشون حدود ۵۰ درصد بالاتر از دانشآموزانی هست که روزانه بیش از ۵ ساعت، چشم به اسکرین دوختند!
2️⃣ دلیل دومش رو نفهمیدم و به نظرم یه جوری بود، ننوشتم! 😁 (شایدم بد ترجمه شده بود)
3️⃣ تقریباً نیمی از دانشآموزانی که در این آزمون شرکت کردند، گفتند وقتی از موبایلشون دور هستند، احساس «کلافگی» یا «اضطراب» میکنند!
به همین روال، حدود ۵۰ درصد دانشآموزان گفتند که بدون موبایلهاشون از زندگی #رضایت_کمتری دارند.
نتیجه چی شده؟!
این اضطراب رابطهای معکوس با عملکرد تحصیلی دانشآموزان داره!
و در مجموع، دانشآموزانی که بیشتر با موبایلشون کار میکنند، در مدرسه نمرات بدتری میگیرند، حواس بچههای دیگه رو هم پرت میکنند 🤦♂ و احساس بدتری نسبت به زندگی خودشون دارند!
پینوشت۱: آزمون PISA تنها پژوهشی نیست که همبستگی استفاده زیاد از موبایل و عملکرد بد تحصیلی رو نشان میده.
#حمید_کثیری
💠نگاهی به آسیب های فضای مجازی
🔸فابینگ (Phubbing) چیست؟
🔹«فابینگ»، بی اعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه یک اختلال رفتاری جدید است. فابینگ عملی است که باعث میشود افراد در محیطهای اجتماعی یا خانوادگی به جای توجه به دیگران به تلفن خود نگاه کنند.
1_11750923085.mp3
15.26M
🔊سلسلهآموزشهایتربیتفرزند
📚موضوع: #تربیت_فرزند
🔹قسمت: شصت و دوم
🗓 چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳
🔸#تهران، مسجد امیر مومنان،
امام علی بن ابیطالب(ع)
🔻سر فصل موضوعات:
▫️اهمیتجایگاهنمازدراسلام
▪️عللبیتوجهیفرزندانبهنماز
▫️اهمیتآگاهبودنازفلسفهنماز
#خانواده_موفق
#پرورش_نسل_آینده
#کسب_مهارتهای_تربیتی
🔴 امام روحالله و نسل جدید
🔴 معرفی سه کتاب
اگر حضرات معصومین و پیغمبران الهی رو کنار بگذاریم، امام روحالله بدون اغراق و بدون تردید یکی از بزرگترین شخصیتهایی است که تاریخ بشر و خاصه صد سال اخیر به خودش دیده.
اما چقدر خود ما چنین احساس و ادراک و شناختی داریم و چقدر تونستیم این رو به نسلهای بعد منتقل کنیم؟!
وقتی به وضع سینماژ تلویزیون و آثار مکتوب نگاه میکنم خیلی دستمون رو پر نمیبینم. حجم آثار نمایشی و مکتوب درباره امام بسیار اندک هست و عموما از جنسی نیست که نسل جدید باهاشون ارتباط برقرار بکنه و این مشکل رو دوچندان کرده!
به میزانی که امام به نسل جدید معرفی نشه و براشون اشتیاق به بیشتر دانستن از امام و علاقه بهش ایجاد نشه، سوای جفا به امام، جفای بزرگی به تاریخ و به بچههای این نسل هست. بله جفا به همین بچههای خودمون ...
امام تمام ویژگیهای یک #ابرقهرمان_زمینی رو داره. همونی که این نسل میتونه نگاهش کنه و خط به خط دنبالش کنه و پا جای پای اون بگذاره. امام همون کسی هست که قلوب رو متحول کرد و تغییرات بسیار بزرگی در چند نسل ایجاد کرد. امام همون کس هست که توی خونه تکتک ما اومد و پدر و مادرمون ما رو با اسم و ذکر و عکس امام بزرگ کردند. امام همون کسی هست که برای ما نماد صداقت، شجاعت و بندگی و ادای تکلیف هست و ما چقدر #ساده از کنار امام گذشتیم. میراث امام تمامنشدنی هست اگر بفهیمیم ...
اینجا قصد ندارم بیشتر بنویسم اما خواستم به شکرانه وجود امام در این سرزمین، سه کتاب معرفی کنم که در این سالگرد، اگر دوست داشتید شما هم بخونید. سه کتابی که میشه به نوجوون و جوون امروزی معرفی کرد و امام رو خیلی ملموستر نشون داد. امامی که موجب تحول قلوب برای افراد خاصی شده و امروز هم همین کارکرد رو برای همین نسل امروزی میتونه داشته باشه:
1️⃣ مرد رویاها نوشته سید مهدی شجاعی
فیلمنامهای جذاب و پرکشش از زندگی شهید چمران که توی این کتاب خیلی خوب نشون میده چطور در دهه ۵۰ و ۶۰، روحالله بودن و روحالله شدن مُسری شده بود و بین خیلی از جوونا و نوجوونا، انتقال پیدا کرده بود و از هر کدوم چریکهای اعجوبهای برای خلق یکی از بزرگترین تجارب اجتماعی بشر ساخته بود.
2️⃣ زندگی زیباست نوشته سید عباس سید ابراهیمی
کتابی با قلمی روون و جذاب از زندگی سیدِ شهیدانِ اهل قلم یعنی شهید آوینی.
زندگی شهید آوینی مصداق دیگهای از تأثیر پذیرفتنهای پرشمار جوانان دهه ۵۰ و ۶۰ از یک الگوی ملموس الهی بود و اینکه چطور الهی زیستن رو در زندگی اینها جاری کرد.
3️⃣ شاهرخ، حر انقلاب از انتشارات شهید ابراهیم هادی
کتاب زندگی شهید شاهرخ ضرغام رو روایت میکنه. زندگی شاهرخ خیلی خوب نشون میده که اونچه باعث میشه تا از مسیر زندگی متفاوتِ! خودش به سمت امام و آرمانهاش، تغییر مسیر بده، اون لوتیگریای هست که توی خانواده و به واسطهی دامان پُرمهرِ مادرش، در قلبش پرورش پیدا کرده بود و همین باعث شد تا سربزنگاه در مواجهه با شخصیت امام به یکی از سربازای پر و پاقرص امام روحالله تبدیل بشه ...
خوبی این کتابها اینه که سوای جادویی که میتونن برای نسل جدید داشته باشن، برای خیلی از ماها هم که در مقام والد و مربی این نسل قرار داریم، حرفهای زیادی برای گفتن دارن و خیلی خوب این نکته رو بهمون گوشزد میکنن که رمز ولایتمداری و انس نسل جدید با شخصیتهای الهی، اینه که هر کدوم از ما بتونیم تجربه الهی زیستن رو در حد وسع خودمون به اونا بچشونیم.
هدیه به روح ملکوتی امام روحالله (ره) صلواتی عنایت کنید
#حمید_کثیری
41.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
26.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️قابل توجه:
خلاصه ی جلسه دوم برنامه ی ملاقات
💌عزیزان کانال ما رو به آشناها و دوستانتون معرفی کنید...
🌹وعده ی ما امروز عصر ساعت 15 با ویژه برنامه "ملاقات" به صورت پخش زنده
لینک اختصاصی نذر فرهنگی 👇
✅ https://nehzattadabor.com/cultural
#ملاقات
#کلیپ_تصویری
#خلاصه_تدبر_در_نماز
کانال رسمی استاد #علی_صبوحی👇
✅ @alisaboohi_com