فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
◼️ #استوری
🏴موضوع: #محرم
▫️▪️▫️
#هرخانه_یک_حسینیه
#روشنگری
#ثامن
🆔https://eitaa.com/samen01markazi
💐
🇮🇷💐
43.pdf
222.6K
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت
💢 موضوع: تصویر نهان افغانستان
✍️ حنیف غفاری
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#طالبان
🆔https://eitaa.com/samen01markazi
💐
🇮🇷💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
🌀 #ویدئوکست
✅ موضوع: یاران شیدایی
🍃🌻🍃
❌ قسمت چهارم
#روشنگری
#ثامن
#محرم
🆔https://eitaa.com/samen01markazi
💐
🇮🇷💐
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥 #موشن_گرافی
💠 موضوع: توصیه های ضروری پس از دریافت واکسن کرونا
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔https://eitaa.com/samen01markazi
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
◼️ #استوری
🏴موضوع: #محرم
▫️▪️▫️
#هرخانه_یک_حسینیه
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://eitaa.com/samen01markazi
💐
🇮🇷💐
۳.docx
9.4K
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت
💢 موضوع: آدرس غلط ندهیم/ کابینه سلیقهای یا کارآمد
✍️ سادات عسگری
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
🆔 https://eitaa.com/samen01markazi
💐
🇮🇷💐
🔰 خداوند در قرآن میفرماید:
♻️ مثَلُ الَّذينَ اتَّخَذوا مِن دونِ اللَّهِ أَولِياءَ كَمَثَلِ العَنكَبوتِ اتَّخَذَت بَيتًا وَإِنَّ أَوهَنَ البُيوتِ لَبَيتُ العَنكَبوتِ لَو كانوا يَعلَمونَ
🔹مثل کسانی که غیر از خدا را اولیای خود قرار دادهاند مثل عنکبوتاست که خانهای برای خود ساختهاند در حالی که سستترین خانهها، خانهی عنکبوت است.
📚 سوره العنكبوت آیه ۴۱
#امام_حسین علیه السلام
الا یا اهل عالم، من حسین را دوست دارم
🔰 حاج قاسم تنها مهمان ویژه رهبر معظم انقلاب ، شب اول عزاداری آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام در حسینیه امام خمینی «ره»
« و تو از عشق بگو »
#محرم
255.mp3
4.3M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 255
💠 تصرف افغانستان توسط طالبان چه تاثیری بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دارد؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#ایران
#آمریکا
✳️چکیده بیست سال مطالعه بنده در زمینه سلفی گری و طالبان این را نشان می دهد که طالبان در میان پشتون ها و حتی در غیر آن دارای پایگاه مردمی است و الّا نمی توانست به این زودی، این همه استان را بدون درگیری و با کمترین تلفات از آن خود کند.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین مهدی فرمانیان در مطلبی به موضوع «آینده افغانستان در سپهر طالبان» پرداخت و نوشت:
آنچه در ادامه می آید، تحلیل های پژوهشگری است که سالها در زمینه فرق و مذاهب کار کرده است:
۱. بارها گفته ام که آینده افغانستان از آن طالبان است، خواه بپسندیم یا آن را نپسندیم.
البته نویسنده این یادداشت، همانند میلیونها نفر دیگر از انسان های آزاده، اصلا دوست ندارد طالبان سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ شمسی سرکار بیاید.
۲. چکیده بیست سال مطالعه بنده در زمینه سلفی گری و طالبان این را نشان می دهد که طالبان در میان پشتون ها و حتی در غیر آن دارای پایگاه مردمی است و الّا نمی توانست به این زودی، این همه استان را بدون درگیری و با کمترین تلفات از آن خود کند.
۳. پشتون ها که بیشترین جمعیت را در افغانستان دارند، مدافعان جدی طالبان هستند و معتقدم اگر یک رأی گیری آزاد در افغانستان صورت گیرد، طالبان رأی بسیار بالایی می آورد. چه بپسندیم یا آن نپسندیم و پسند ما، هیچ فرقی در واقعیت افغانستان ندارد.
۴. به نظر می رسد طالبان از نظر ایدئولوژی و مبانی فرقی با بیست سال پیش نکرده است و تغییرات فعلی، تاکتیکی است؛ لذا در آینده، شیعیان، اقوام غیر پشتون، زنان و طرفداران دموکراسی لیبرال در افغانستان در سختی های بیشتری قرار خواهند گرفت.
۵. افغانستان هیچ تناسبی با عراق و سوریه ندارد، لذا حشد الشعبی در افغانستان نه جواب می دهد و نه به نفع شیعیان است. رویکردهای روزنامه جمهوری اسلامی در زمینه افغانستان فعلی را به نفع شیعیان نمی دانم.
۶. خشونت دولتی و سازمان یافته در آینده بیشتر خواهد شد، اما باید گروه ها و احزاب مخالف طالبان با انسجام خود برای آزادی های مشروع و قانونی خود از هم اکنون تلاش منسجم داشته باشند. امروز دیر است چه برسد به فردا.
سلام علیکم خدمت دوستان عزیز .
چند نکته در مورد تحولات افغانستان خدمتتان عرض میکنم امیدوارم مفید باشد.
۱. قطعا طالبان در حوزه نگرش سیاسی اجتماعی تغییرات زیادی داشته است
۲. طالبان به لحاظ عقیده مذهبی با رویکرد سلفی تغییری نداشته و طالبان از این جهت همان طالبان ۲۰ سال قبل است
۳. طالبان برای تشکیل حکومت خود به دو عنصر نیاز مبرم دارد اول مقبولیت مردمی دوم به رسمیت شناخته شدن توسط کشورهای همسایه و در ادامه جامعه جهانی.
۴. پیامهایی که توسط رهبران طالبان صادر میشود دقیقا برای بدست آوردن این دو عنصر برای تشکیل حکومت است.
۵. به نظر بنده قضاوت در له یا علیه طالبان در این زمان قطعا قضاوت عجولانه ای خواهد بود رفتار طالبان و بیانیه های او را باید در ادامه، دقیقا بعد از تشکیل حکومت تحلیل کرد لذا به نظر می آید تحلیلگران عزیز در تطهیر یا تقبیح طالبان عجله نکنند.
۶. شکل حکومتی که طالبان به آن اشاره میکند و مدعی شده که همه اقوام در آن مشارکت خواهند داشت هنوز مشخص نیست. آیا حکومت به روش دموکراتیک خواهد بود؟ آیا قدرت به مانند کشور لبنان بین اقوام تقسیم خواهد شد (با چه مکانیسمی)؟ آیا حکومت پادشاهی خواهد بود؟ مسئولین توسط مردم انتخاب خواهند شد یا توسط حاکم امارت؟ آیا طالبان به دنبال الگوگیری از حکومت های موجود در جهان اسلام از جمله ایران، ترکیه، عربستان، مالزی می باشد؟ و سوالات بسیار دیگری که وجود دارد. لذا به صرف ادعای اینکه همه اقوام در قدرت نقش خواهند داشت کفایت نمیکند بلکه در عمل شکل نهایی حکومت تعیین کننده خواهد بود.
۷. مستحضر هستید بسیاری از حکومت ها در ابتدا به روش دموکراتیک روی کار آمدند ولی در ادامه تبدیل به حکومت تمامیت خواه دیکتاتوری شدند و این قائده ممکن است در طالبان هم به وقوع بپیوندد لذا به صرف راه اندازی نمایش های دموکراتیک در ابتدای تشکیل قدرت توسط طالبان موید این نخواهد بود که در ادامه نیز این رویکردهای مردمگرا ادامه پیدا کند.
۸. اصولا رویکردهای مردمگرایی با نگرش اسلام سلفی سنی به سختی قابل جمع است. لذا طالبان در سه گانه پایبندی به نگاه اسلامگرایی سلفی، تقسیم قدرت بین اقوام و رویکرد مردمگرایی کار مشکلی خواهد داشت و به نظر می آید رویکرد اسلامگرایی با رویکرد سلفی خواهد چربید.
۹. در فقه سیاسی اهل سنت دموکراسی جایگاهی ندارد نهایت مشورت پذیری حاکم اسلامی در این دیدگاه منحصر در نظریه گروه حل و عقد می شود که آنهم مختص خواص حاکم خواهد بود لذا به نظر بنده طالبان چالش جدی برای تشکیل حکومت خواهد داشت. یا باید در فقه سیاسی اهل سنت تحول جدیدی در حوزه حکومت اسلامی ایجاد کند یا به روش سنتی خود ادامه دهد که به نظر حکومت واپس گرایی را بوجود خواهد آورد.
تمامی این مباحث دلیل بر این عرض بنده است که برای تحلیل در مورد طالبان و عملکرد آن هنوز زود است لذا سروران عزیز فعلا باید تحولات افغانستان را با نگاه نازک بینانه صرفا رصد کرد.
موفق باشید
🚨 تولید واکسن در داخل ایران باعث تسهیل واردات آن شد/ ایران بازی را عوض کرد
«استفن لندمن» نظریه پرداز آمریکایی و دانش آموخته دانشگاه هاروارد:
🔹سیاست بایدن در خصوص ایران تغییر چندانی با سیاست ترامپ ندارد. در این میان برخی برچسبها و ظواهر جایگزین سیاست ترامپ در خصوص ایران شده است.
🔹البته باید توجه داشت که دولت بایدن تجربه دولت ترامپ را نیز مشاهده کرده است. برای نمونه دولت بایدن اعلام کرد که به برجام باز خواهد گشت.
🔹یکی از دلایل این موضوع این بود که سیاست ترامپ در اعمال «سیاست فشار حداکثری» علیه ایران با شکست مواجه شد.
🔹در خصوص واکسن هم اتفاق مشابهی رخ داد. یعنی وقتی با اعمال فشار و در نتیجه تحریم، ایران از واردات کالاهای بشردوستانه منع شد خود این کشور به رغم برخی سختی ها تلاش کرد تا واکسن کرونا را در داخل تولید کند.
🔹با تولید واکسن در داخل ایران و شکست سیاست امریکا در این خصوص دولت بایدن نیز چاره ای جز تسهیل واردات واکسن از سوی ایران نداشت.
🔹در واقع این اقدام دولت بایدن از سر انسان دوستی آنها نیست بلکه به خاطر موفقیت ایران در تولید واکسن است.
🎴 #ثامن_مرکزی