🌹ختم صلوات مجازی به نیت سردار دلها و دوست با وفایش ابومهدی؛ باشد که شاخه گلی نثار روح پر فتوحشان باشد.
🍃🌹🍃
🌸 برای شرکت در ختم صلوات، لینک زیر رو لمس کنید و در صفحه مربوطه، روی کلمه ثبت بزنید و عدد صلوات خود را وارد و مجددا ثبت را بزنید👇👇
🆔 https://eitaabot.ir/counter/iot82d
✅ ثبت فاتحه، یاسین، الرحمن و ...👇👇
🆔 https://fatehe-online.ir/231707
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شهیده ی مبارزه با تحریف
🔷جریان تحریف زمانی وارد عمل می شود که تلاش هایش برای ازبین بردن جریان مقابل با شکست روبرو شده،لذا تلاش می کند با تفسیرهای انحرافی،جریان حق را از مسیر اصلی خارج نماید.
🔷 در صدر اسلام نیز دشمنان اسلام و پیامبر زمانی که نتوانستند، حق و حقیقت را نابود کنند،با نفوذ به بدنه اصلی اسلام تلاش کردند،پیامبر و دین اسلام را با تحریف به مسیر دلخواه خود رهنمون سازند،فلذا بزرگترین اقدام این جریان،تحریف واقعه ی عظیم غدیرخم و اعلام رسمی وصایت و جانشینی امام علی(ع)،توسط رسول اکرم می باشد.
🔷 در این شرایط حضرت فاطمه زهرا(س) که به خوبی از هدف جریان تحریف آگاهی داشت به ایستادگی در مقابل جریان ولایت ستیز پرداخت و با آنان مبارزه نمود و در راه اثبات جریان غدیر از روش های مختلف استفاده کرد تا بتواند صدای حقانیت اسلام را به گوش همه ی مسلمانان برساند و آنان را از خواب غفلت بیدار نماید.
راهکار مبارزاتی حضرت زهرا(س) مقابله با تبلیغات دشمن و بصیرت دادن به مسلمانان بود.
🔷 فاطمه سلام الله علیها با بینشی عمیق و آگاهانه دریافته بود که در آینده خسارت های سنگینی به خاطر انحراف رهبری متوجه اسلام و مسلمانان خواهد شد و شاید این اندوه و رنج بیش از تمامی مصائب و ستم هایی که بر او رفته بود عمق جانش را می گداخت. او می دانست که پدر و همسر گرامیش برای به ثمر نشستن اسلام چه رنج ها که نکشیده و چه عزیرانی که از دست ندادند. همه ی این تلاش ها و ایثارها برای حاکمیت اسلام راستین و گسترش عدل و داد بود که تنها در سایه ی پرچم امامت ادامه ی آن ممکن بود.
🔷 دخت پیامبر به از دست رفتن موقعیت ظاهری اجتماعی علی علیه السلام در مسئله ی خلافت نمی اندیشید. بدون خلافت هم خاندان ایشان از جایگاه رفیع مادی و معنوی برخوردار بودند.دغدغه ایشان امانت الهی بود که در غدیر خم رسماً به عهده ی علی(ع) و خاندانش واگذار شده بود.لذا برای بازگرداندن خلافت به مسیر اصلیش از همان روزهای آغازین مبارزه ی مسالمت جویانه ای را آغاز کرد.
🔷 در روزگارى که دیگران به شدّت بر اوضاع مسلّط بودند و اجازه مخالفت و نفس کشیدن به کسى نمى دادند، حضرت زهرا(س) با تمام قدرت به دفاع از حق غصب شده على(ع) برخاست و صریحاً فریاد کشید که خلافت از على(ع) غصب شده است.
هنگامی که می خواستند امام علی(ع) را با اجبار برای بیعت به مسجد ببرند حضرت فاطمه(س) پشت درآمد تا آنان به احترام حضرت فاطمه(س) شرم کنند و برگردند. اتفاقا کسانی که در جلو جمعیت بودند وقتی فهمیدند حضرت فاطمه(س) پشت در است. دست نگه داشتند و با صدای بلند گفتند فاطمه پشت در است. اما از آخر جمعیت دستور داده شد «و ان کانت؛ اگر چه او [= فاطمه] باشد.» آن جا بود که آن واقعه جان سوز اتفاق افتاد. و دشمنان غاصب انتقام خود را از فدایی ولایت گرفتند. (ر.ک: ابی قتیبه الامامه و السیاسه، ج ۱، ص ۳۰، العقد الفرید، ج ۵، ص ۱۲)
✅ اگر مبارزات سیاسی فاطمه زهرا (س) در دفاع از حریم امامت و ولایت نبودند جریان تحریف در همان «سقیفه بنی ساعده» به جریان امامت خاتمه می داد.
دخت نبی اکرم دفاع جانانه ای از ولایت امیرمؤمنان نمود و در این راه، مشتاقانه جام پرافتخار شهادت را سر کشید و افتخار اولین شهید راه ولایت و مبارزه با جریان تحریف را تا ابد به نام خود ثبت کرد.
#جریان_تحریف
#جهاد_تبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده
📝#یادداشت | مکتب #شهیدسلیمانی، نیاز امروز ما
🍃🌹🍃
❌ قسمت نهم/ آخر
9️⃣ جامعنگری نه بخشینگری: این بند را به بی کموکاست از زبان خود شهید بشنویم و بخوانیم: « ما در کشور خودمان که امروز مواجه هستیم با یک رشد لاابالیگری، خب چه کسی را میخواهیم مسئول کنیم؟ آیا ما مسئولیتمان را انجام میدهیم؟ مثلا به من میگویند که مسئول جلوگیری از سقوط این پل هستی که عرضش ۲۰ متر و طولش۱۰۰ تا ۲۰۰ متر باشد. من سربازان را دور این پل میچینم و روی آن بایستم، آیا ما میتوانیم خود را حفظ کنیم؟ ... نگاه ائمه جماعات به این ۲۰۰ متر مسجد نباشد اگر نگاه ائمه جماعات به همین ۲۰۰ متر باشد، مسجد مانند همان پل ۱۰۰ تا ۲۰۰ متری، ممکن است حفظ شود ... ما باید جامعه را حفظ کنیم ... اگر کسی نتواند سربازان خودش را حفظ کند، قطعا خطش سقوط کرده و سقوط خط؛ یعنی نیرویِ دست من متفرق میشود ... مسجدِ محله باید ۱۰۰ هزار نفر محیط اطرافش را پوشش دهد و ائمه جماعات باید بدانند این محیط امن و فرهنگی دههزار کیلومترمربع است نه ۲۰۰ مترمربع! ... من و آدمهای خودم. من و رفقای خودم. من و مریدهای خودم. این بیحجاب است، این باحجاب است. این چپ است، آن راست است، این اصلاح طلب است، او اصولگراست، خب پس چه کسی را میخواهید حفظ کنید؟ همان دختر کمحجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست. ما باید بتوانیم با حجاب و بیحجاب را با هم جذب کنیم.
✍️دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری | #ثامن
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨📢 #ویژه | انتشار نخستینبار
📹 رهبر انقلاب: این آقای حاج قاسم هم از آنهایی است که شفاعت میکند انشاءالله
💻
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۹۷ قرآن کریم ( آیات ۱۱۴ تا ۱۲۱ سوره مبارکه نساء)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن اَرادَ عِلمَ الاَوَّلینَ وَالآخَرینَ، فَلیُثَوِّرِ القُرآنَ» هرکه علم اولین و آخرین را میخواهد، باید آن را در قرآن بجوید. (کنزل العمال ج۱ ص۵۴۸)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری | #ثامن
♨️یادداشتی که رهبر انقلاب آن را تحسین کرد
امروز حاج حسین شریعتمداری نماینده رهبری در مؤسسه کیهان و مدیر مسئول این روزنامه گفت: رهبر انقلاب پیام فرستاده و گفته، «یادداشت آقای محمد صرفی یک آفرین دارد».
ستاره قاسم در کهکشان راه خمینی(یادداشت روز)
*چقدر خوب است که کودکان وقتی به دنیا میآیند کسی نمیداند سرنوشت چه تقدیری برای آنان رقم زده و تاریخ برای شانه نحیف برخی از این کودکانگریان، چه مأموریتی گرانسنگ تدارک دیده است. آری! اینگونه بود که دست فرعون بهرغم تمام دست و پا زدنهایش، به فرزند عمران و یوکابد نرسید* و *موسی دودمان طاغوت عصر خود را در نیل بر باد داد. و آن زمانی بود که از چشم دنیااندیشان و *ظاهربینان کار مؤمنان به پایان رسیده بود؛ در پیش، امواج خروشان نیل بود و از پس، لشکر جرّار فرعون. اما تقدیر الهی چیز دیگری بود*. *پس فرمان آمد که ای موسی! عصای خود را بر دریا بزن ... و شد آنچه ناشدنی مینمود*.
*تابستان سال 1953 برای «دوایت آیزنهاور» سی و چهارمین رئیسجمهور آمریکا شیرین بود *ماموران سازمان CIA در تهران به فرستادگان و مزدوران بریتانیایی که دیگر کبیر نبود پیوستند و عملیات آژاکس را با موفقیت به سرانجام رساندند. دولت وقت با کودتا سرنگون شد و شاه لرزان و فراری دوباره بر تخت نشست. «آلن دالس» رئیس CIA اگر از آینده چیزی میدانست بدون شک پنج سال بعد، تیمی از ماموران خود را بار دیگر راهی ایران میکرد اما این بار نه به مقصد تهران بلکه به «قناتملک»، روستایی در دل کویر مرکزی ایران. به خانه ساده و محقر مشهدی حسن.*
*اما نه آیزنهاور و دالس میدانستند و نه حتی مشهدی حسن و فاطمه که آن کودکی که روز اول فروردین سال 1337 پا به زمین گذاشته و گریه میکند، چه آیندهای و مأموریتی در پیش دارد. فرزند سوم خانه بود و نامش را گذاشتند قاسم.* *انتخابی بهجا و نامی نیکو بود. این طفل شیرخوار و روستازاده گمنام، مأموریت داشت چیزهایی را قسمت کند. از این باب همه ما قاسم هستیم چرا که در زندگی چیزهایی را با دیگران و بین دیگران قسمت میکنیم. اما قرار بود او از همه ما و قاسمها، قاسمتر باشد.*
*دنیا معرکههای عجیب و غریب و شگفتیهای فرامحاسباتی کم ندارد.* *نقاطی به ظاهر بسیار دور و بیربط در گوشه و کنار کرهخاکی هستند که هیچ دستگاه محاسباتی و عقل و حتی خیالی نمیتواند میان آنها خطی برقرار سازد. وقتی مامور ساواک سال 1342 با ریشخند از آقا روحالله پرسید یارانت کجا هستند، آن مرد خدا که دلش از خورشید هم گرمتر و چشمهایش از برق آسمان گیراتر بود، با دلی آرام و قلبی مطمئن پاسخ داد؛ سربازان من در گهوارهها هستند. یحتمل مأمور مفلوک سازمان اطلاعات و امنیت کشور، پوزخندی زده و در دل یا زیر لب گفته باشد عجب آخوند خوشخیالی و چه خیالات خامی! نمیتوان به واکنش آن مأمور چندان خرده گرفت. آن روز قاسم سلیمانی پنج ساله بود، مهدی باکری و اسماعیل دقایقی 9 ساله، حسن باقری و ابراهیم همت هشت ساله، حسین خرازی شش ساله، احمد کاظمی، مهدی زینالدین و حسن تهرانیمقدم 4 ساله، محمود کاوه و علی هاشمی 2 ساله. کودکانی دور از هم، هر کدام در شهری و روستایی. آن ستارههای دور از هم در کهکشان راه خمینی. آنقدر دور که هیچ منجمی* *نمیتوانست پیشبینی کند روزی که چندان دور نیست* *این ستارهها در یک مدار قرار خواهند گرفت و چشم آسمان از نورشان روشن خواهد شد.*
*تازه این کودکان فرماندهان سپاه خمینی کبیر بودند و بسیاری از سربازان آنان حتی هنوز پای بر زمین، این* *«سیاره رنج» نگذاشته بودند. گفتیم فرمانده و سرباز! بگذار همینجا تکلیف این دو کلمه را روشن کنیم. میدانی چرا فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران که نامش لرزه بر اندام دشمنان میانداخت خود را همیشه سرباز میدانست و مینامید و وصیت کرد بر سنگ مزارش بنویسند سرباز قاسم سلیمانی؟ همان سربازی که چند روز پیش یک رسانه آمریکایی با کینهای عمیق نوشت سلیمانی شبه نظامیان عراق، لبنان و یمن (افغانستان و پاکستان و سوریه و فلسطین را جاانداخته) را به یک اتحاد راهبردی متصل و نیروی قدس را به نوعی ناتو تبدیل کرد.*
*در روزگاری که آدمها به دنبال نام هستند و برای خود لقب میسازند و میتراشند و برای محکمکاری سفارش میدهند، مردی که سرنوشت منطقه و بلکه جهان را تغییر داد، به او لقب «فرمانده سایهها»، «خردکننده داعش» و «قویترین مرد خاورمیانه» داده بودند و فرماندهان ارتش آمریکا به او حسادت میکردند، خود را سرباز میداند. ریشه ماجرا به همان پیرمرد طوفانی برمیگردد که بر صندلی ساده حسینیه جماران مینشست و آرام سخن میگفت و دنیا را به لرزه درمیآورد. قاسم شاگرد مکتب حضرت روحالله بود. همان که بنیانگذار انقلابش میخواندند، مرد قرن، سیاستمدار عصر، تغییردهنده جهان و تاریخ و... البته که همه اینها بود ا👈👈👈👈
👆👆👆👆ما وقتی یکی از مریدانش فریاد زد؛ «ما همه سرباز توئیم خمینی، گوش به فرمان توئیم خمینی»، باز ساده اما از روی عقیده و منطبق با عمل خویش گفت؛ «نه من سرباز توام و نه تو سرباز من. همه سرباز خداییم انشاءالله.»*
*آدمهای خوب کم نیستند و کم ندیدهایم. شاید ما هم آدمهای خوبی باشیم چرا که گاهی کارهای خوبی میکنیم. بخشی از شادی و وقت و توانایی و پول خود را با عدهای قسمت میکنیم* *شاید برخی خوبتر باشند و از قوه قهریه خود نیز برای خوب بودن و خوبی کردن استفاده کنند. مثلاً وقتی میبینند به کسی دارد ظلم میشود، سینه سپر کنند و وارد معرکه شوند. مأموریت قاسم تقسیم کردن بود. آرامش و امنیت و شادی و لبخند و در کنارش ترس و وحشت و اضطراب. آنچه قاسم را از دیگر خوبان سوا میکرد، آن بود که او اهل قناعت نبود. بله! قناعت همیشه هم چیز خوبی نیست. اگر در تقسیم خوبیها به دایره تنگ و حقیری در اطراف خود قناعت کنی، چنین میشود. قاسم آرامش و امنیت و لبخند را برای همه انسانهای روی زمین میخواست نه فقط برای اهالی قناتملک و کرمانیها و ایرانیها. برای او فرقی نداشت که این زن و مرد و کودک چه زبانی دارند، چه آیینی و خطوط جغرافیا آنان را چگونه تقسیم کرده است. امنیت و آرامش و لبخند حق همه بود و وحشت و اضطراب حق همه آنهایی که آن حق را از دیگران سلب کرده بودند. اینجاست که قاسم را میتوان در دو شمایل دید. شمایلی نرمتر از حریر و دلنازکتر از کودکان که گویی هنوز کودکی پنج ساله در قناتملک است. همانقدر دل کوچکی دارد. از ته دل میخندد و مثل ابربهارگریه میکند. و شمایلی دژم و غضبناک که گویی خدای جبار و منتقم به او مأموریت داده است تا بندگان طاغی و خونریزش را به دست او هلاک کرده و راهی دوزخ سازد*.
*خیابانهای شلوغ و تاریک ما برای نام تو حقیر و کوچکاند. روزی ستارهای بزرگ و پرنور کشف میشود و نام تو را بر آن خواهند گذاشت. بلندمردا! نامت بلند باد که آب و آتش در چشمان تو به هم میرسید و خوشا بحال آنانکه در روزگار رجعت بار دیگر آن چشمهای پرفروغ را میبینند و میانشان نور تقسیم خواهیکرد.*
محمد صرفی
اگه برجام بد بود چرا دوباره دارید برای احیای برجام مذاکره میکنید
برجام برای رقیبتون بد بود؟ برای خودتون خوبه؟
✅ پاسخ
🔹 ابتدا یادآوری میشود که نه مقام معظم رهبری و نه هیچ جناحی، با مذاکره و تلاش دیپلماتیک برای رفع تحریمها مخالف نیست. البته ممکن است گروهی در شعارهای انتخاباتی مذاکره را محور شعارهای خود قرار دهد یا مخالفت با آن را به رقبا نسبت دهد، اما مراجعه به اظهارات رسمی و غیر رسمی شخصیتهای مطرح سیاسی پذیرش اصل مذاکره را اثبات میکند.
🔻اما انتقاداتی که در خصوص برجام مطرح بوده، در محورهای زیر خلاصه میشود:
۱) صلاحیت مذاکره کنندگان؛ همانطور که حتی خود جناب آقای ظریف که صد سکه طلا برای مذاکره گرفته بود، اخیرا با صراحت اقرار کرد که برخی از قسمت های برجام را نخوانده و از همکاران خود گلایه داشت که چرا آنها هم به او نگفته اند که چرا فلان عبارت نوشته شده است.
۲) گره زدن همه مشکلات کشور به مذاکرات: به نحوی که رئیس جمهور علناً آب خوردن کشور را هم به مذاکرات پیوند زد در حالیکه این نکته نه تنها واقعیت نداشت، بلکه طرح آن به شکل علنی و رسمی، طرف های مقابل را برای گرفتن امتیازات بیشتر حریص و امیدوار می کرد.
۳) عجله در اجرای توافق به شکلی که بدون انجام اقدام قابل ملاحظه ای از سوی طرف مقابل (به تعبیر رئیس بانک مرکزی وقت «تقریبا هیچ») ایران تمام تعهداتش را انجام داد و بعدا برای انجام تعهدات طرف مقابل به التماس کردن افتادند.
۴) عدم رعایت خطوط قرمز نظام و رهبری: این مسئله باعث شد که مقام رهبری در سخنرانی نوروزی خود در سال ۹۵ محترمانه از آن گلایه کردند.
۵) عدم گرفتن تضمین لازم: این موضوع یکی از موارد مهم دیگری بود که باعث شد آمریکا بدون هیچ هزینه ای از توافق انجام شده خارج شود. حتی وقتی کارشناس مسائل بین الملل آقای فواد ایزدی به دکتر ظریف هشدار می دهد که «قرار است فردی به نام ترامپ کاندید شود که گفته توافق را قبول ندارد، شما چه برنامه ای در این خصوص دارید؟» وزیر خارجه با خوشبینی مفرط تنها پاسخ می دهد: «نمی تواند قبول نداشته باشد، جامعه بین الملل جلوی او را خواهد گرفت!»
۶) نفوذ جاسوسان متعدد در تیم مذاکره کننده: از جمله چهار دو تابعیتی که نمونه علنی شده آن عبدالرسول دری بود.
🔹با توجه به این توضیحات معلوم شد که اصل مذاکره هیچ اشکالی ندارد، اما اینکه چه کسی، چگونه و در چه شرایطی مذاکره کند، خیلی مهم است. دولت جدید بارها اعلام کرده اقتصاد کشور را به مذاکره گره نخواهد زد، در مذاکرات دنبال منافع ایران است و توافق به هرقیمتی را نمی پذیرد و ...
🔻اما نکته مهم این است که در برجام بالاخره توافقی صورت گرفته که طبق آن تمام تعهدات توسط ایران انجام شده ولی از امتیازات آن استفاده نکرده ایم. دولت جدید موظف است سعی کند حداقل امتیازاتی که در برجام برای ایران در نظر گرفته شده را احیاء کند. مضافاً اینکه دولت جدید توانسته است در خلال مذاکرات اخیر پیشنهاداتی را اضافه کند و به عنوان متن پیشنویس مذاکرات در نظر گرفته شود.