عبداللطيف رشيد رئيس جمهور عراق کیست؟
انتخابات ریاست جمهوری عراق برگزار شد.
دور اول انتخابات میان دو کاندید اصلی یعنی، برهم صالح و عبداللطيف رشيد برگزار شد.
همان طور که پیش بینی می شد عبداللطیف رشید توانست 155 رای را به خود اختصاص دهد
و برهم صالح تنها 99 رای مثبت از نمایندگان پارلمان ازآن خود کرد باتوجه به این که انتخاب رئيس جمهور در گرو دوسوم آراء پارلمان است انتخابات به دور دوم رفت و در دور دوم عبد اللطيف رشيد وارد قصر ریاست جمهوری عراق شد.
جالب است بدانید که عبداللطيف رشيد و برهم صالح هردو عضو اتحاد میهنی کردستان (متحد مقاومت) هستند اما براساس توافقات صورت گرفته میان جریان های سیاسی مقاومت(دولت قانون، فتح، قوی الدولة الوطنية و... ) تصمیم به کناره گیری برهم صالح گرفته شد اما وی به برنامه و سیاست های اعمال شده حزب اتحاد میهنی کردستان و رهبری این گروه یعنی بافل طالبانی تمکین نکرد.
عبداللطيف رشيد گزینه اصلی حزب اتحاد میهنی کردستان برای ریاست جمهوری و مورد حمایت جریان های سیاسی مقاومت است
وی از بزرگان حزب اتحاد میهنی کردستان و از نزدیکان جلال طالبانی موسس این حزب به شمار می آید
عبداللطیف رشید از سال 2003 تا2010 وزرات آب عراق را در دست داشت
وی مدرک دکتری مهندسی عمران خود را از دانشگاه منچستر اخذ کرده است.
هرچند جبهه مقاومت در انتخابات گذشته پارلمان عراق نتوانست از جریان صدر پیشی بگیرد اما در یک سال گذشته نشان داد صدري ها هرگز نمی تواند به صورت یکجانبه بر عراق مسلط شوند.
♻️ شبکه سایبری ثامن
492248835_383630001.mp3
943.5K
🇮🇷
🔊#صوتی | مراد از وحدت چیست؟
🍃🌹🍃
🌺رهبرمعظم انقلاب: مراد از وحدت، اشتراک عمل در برابر نقشههای استکبار است
#روشنگری | #ثامن | #میلاد_پیامبر_اکرم
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | شیعه انگلیسی یعنی شیعهی دعوا درست کن
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #میلاد_پیامبر_اکرم
♻️ شبکه سایبری ثامن
🇮🇷
📝 غلط میکند کسی فکر کندن درخت تناور جمهوری اسلامی را بکند
🍃🌹🍃
🔻رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی: اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است. منتها کار لازم دارد. ما حالا از سیاستمداران و زمامداران و حکمرانان کشورهای اسلامی هم ناامید نیستیم امّا بیشترین امیدمان به خواص دنیای اسلام است؛ به علمای دین، روشنفکران، اساتید دانشگاه، جوانان روشنبین، فرزانگان، ادبا، شعرا، نویسندگان و گردانندگان مطبوعات.
🔹وقتی خواص در یک راهی وارد شدند، افکار عمومی را به آن سمت حرکت میدهند. وقتی افکار عمومی در یک کشوری شکل گرفت، سیاستهای اداره کشور هم بهطور قهری به آن سمت حرکت میکند.
🔸نمونهی کوچکش ما هستیم، جمهوری اسلامی. ما درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم. یک روزی این دنیا دست دو قدرت بزرگ بود: قدرت آمریکا و قدرت شوروی سابق. هر دو قدرت که در دهها مسئله با هم اختلاف داشتند. در یک مسئله متّفق بودند و آن، ضدیت با جمهوری اسلامی بود. خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکنند.
🔺 این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور. غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند. ایستادیم و پیش رفتیم.
#روشنگری | #ثامن | #میلاد_پیامبر_اکرم
♻️ شبکه سایبری ثامن
📸 تصاویری از دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی با رهبر انقلاب | ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
♻️ شبکه سایبری ثامن
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تندروی تندروان را موجب اتهام اصل مذهب ندانیم
🔻رهبر انقلاب: ما با کسانی که بعنوان طرفداری از تشیع، احساسات برادران اهل تسنن را برانگیخته میکردند برخورد جدّی کردیم. البته در هر دو طرف تندروانی وجود دارند.
🔻وهّابیها، از دویست سال قبل قبور ائمّه را ویران کردند. رفتند کربلا قبر مطهّر سیدالشّهدا علیهالسّلام را ویران کردند، و ضریح چوبی را سوزاندند، در داخل حرم آتش درست کردند، قهوه درست کردند و خوردند.
🔻رفتند نجف، بهخاطر مرحوم شیخ جعفر کاشفالغطا که نیرو داشت و طلبهها و دیگران را بسیج کرد و نجف حصار داشت، نتوانستند بروند نجف. رفتند کوفه، مسجد کوفه و شیعه بودند آنها، آنها را قتلعام کردند. این موجب نشد که بزرگان شیعه، مراجع شیعه اهلسنّت را متّهم کنند؛ نه. اینها تندروانی بودند این کار را کردند.
🔻در زمان خود ما، داعش در افغانستان به مدرسه بچّهها هم رحم نمیکنند و منفجر میکنند، خانوادهها را داغدار میکنند. امّا ما به هیچ وجه اهلسنّت را متّهم نمیکنیم. اینها یک تندروانی هستند.
🔻این طرف هم باید همینجور باشد. کسانی ممکن است تندروی کنند امّا نبایستی جامعهی تشیّع را متّهم کرد بهخاطر تندروی.
♻️ شبکه سایبری ثامن